15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
cer 18.1.2006 9:06

pane Dolezal,

poklesly Klaus tady predevsim etabloval moralni marasmus, ktereho potom vyuzili predevsim vyhladli urednici CSAD  a ktery se tahne a hlavne bude tahnout vsema smery jeste dlouho, predlouho!
Virtuál 18.1.2006 13:24

CER. Nejen vyhladli urednici CSAD, ale i spousta řidičů, dispečeři, prodavačky z

nádražních bufíků, ba i toiletářky uklízející záchodky na autobusových nádražích.
Mirek Šejna 18.1.2006 8:46

Oslavy vítězství kapitalismu

Ten nadpis je jak z Rudého Práva. Tak Klaus s CEPem oslavili 15 let od vvítězství kapitalismu v ČSFR? A kdopak nám tu ten kapitalismus zavedl? Dyba, Kočárník, Dlouhý, Čalfa, Tříska a Klaus? Kromě Klause to byli všechno členové KSČ. Klaus se do KSČ nedostal, i když podal přihlášku. Byl jen kandidátem na členství. A tak nám tu Doležal vlastně sdělil, že o vítězství kapitalismu v ČSFR se zasloužili komunisté. Ještě chybí zvolat: "Ať žije KSČ!!!". To údajně provolávali na závěr oslav vítezství kapitalimu.
Jaroslav 18.1.2006 8:56

Re: Oslavy vítězství kapitalismu

Správně. To se "antikomunistovi" panu Doležalovi nehodilo do jeho propagandistického žvanění a tak to skromně vynechal. Z toho vidíte, že i "antikomunista" může úspěšně napodobovat metody komunistických pisálků z 50. let.  
Kajan 18.1.2006 8:59

Re: Oslavy vítězství kapitalismu

Mirku Šejno a to Vy musíte přece vědět, vždyť  Vy s tím Rudým právem i spíte. Já jsem si ho například nekoupil už od roku 1986 !!!!!!! Dzp.
Em 18.1.2006 9:08

Re: Re: Oslavy vítězství kapitalismu

 Ja nikdy Kajane. Jeste jsme zapomeli na Triskovo "angazma" u STB. To je jak ta ytresnicka na dortu.
I-Worm 18.1.2006 9:22

Privilegovaná vrstva měla vždy dostatek

toaletního papíru - tak nekupovala. Tak došlo k tomu, že stranický tisk se do perdele dostával prostřednictvím pravice.
Em 18.1.2006 9:54

Re: Privilegovaná vrstva měla vždy dostatek

Pak tu byla jeste dalsi moznost: Jsi- li spravnym cechem, vytirej si prdel mechem.
Honza ze Žižkova 18.1.2006 9:23

Re: Oslavy vítězství kapitalismu

Myslíte tu přihlášku, co koluje po internetu? Co je na ní na druhý pohled vidět, že je to montáž?
Mirek Šejna 18.1.2006 9:40

Honzo,

sdělte mi prosím webovou stránku, kde je ta přihláška zobrazena. Já jsem ji ještě neviděl. Ale o té přihlášce do KSČ několikrát mluvil sám Klaus. On to totiž nijak netají, že přihlášku podal.
Em 18.1.2006 9:56

Re: Honzo,

Mohlo by to byt www.humintel.com/klaus ksc.jpg. Bez zaruky. 
Jaroslav 18.1.2006 10:00

Re: Honzo,

no ještě, že ho komunisti nakonec nevzali, jako naopak třeba Tlustého (ten se už určitě od té doby natrápil, jakou udělal blbost). To by se Klaus už vůbec nemohl vytahovat tím, že byl "největším antikomunistou".  
Evropan (original) 18.1.2006 10:05

Re: Oslavy vítězství kapitalismu

To je spravna otazka, ja jsem tu kdysi navrhoval, ze do jakekoli vykonne i zakonodarne funkce nesmi byt volen ci jmenovan nikdo kdo byl, ci kandidoval  do KSC, StB apod.
No jo, ale kdo by to potom delal
JJ 18.1.2006 10:27

Je mi jedno, kdo ten kapitalismus zavedl, je to lepsi nez hledani "tretich cest"

Nevadi mi komunisti byvali, ale komunisti soucasni. Zvlaste ti, co nam zavadi praktiky z totace, ti jsou zrovna u vlady.
klobouk 18.1.2006 8:31

Autor chce vyvolat dojem,

ze prislusni panove meli priravenou koncepci transformace a jen cekali az to vypukne. Nic takoveho samozrejme pripraveneho nemeli, téma zmeny vlastnickych forme bylo v jejich ustavu tabu. Vlastne bych ocekaval od autora resersi v prognostickem ustavu - jiste by nasel spoustu materialu ktery by dostatecne dokumentoval tehdejsi dobu a vedeckou cinnost a temata akteru tehdejsi doby. Paklize by nic nenasel bylo by to take svedectvi.
Neni to tak davna doba aby bylo potreba historiku, kdo sledoval tehdejsi deni musel si vsimnout faktu ze veskera diskuse o nutnosti vytvoreni regulativnich norem byla ze strany Klause a jeho politickych souputniku odmitana s argumentem ze jde o pusobeni "drivejsich temnych sil" ktere se snazi branit demokratizaci.
Co jim zustalo dodnes je snaha po monopolizaci interpretace minulych udalosti. Tato snaha je samozrejme marna.
M. Zima 18.1.2006 8:25

Pane Doležal, to, že "nejste ekonom"

Vás na kLause jistě pevně váže, ale že byste kvůli tomu musel mutovat na potulného proprognostického kazatele je přehnané. A navíc při tom ztrácíte přehled. Rozpoznal jste sice, že kLausova reforma byla nomenklaturou iniciovaná habaďúra, při které kLaus '97 ekonomicky zkrachoval, přesně stejně, jako jeho komunističtí kumpáni '89, ale Váš finální požadavek po "nápravě" je v českých poměrech utopický. Chtěl byste skutečně, aby ta plejáda z CEPu dostávala na dýchánky prognostiků s nomenklaturou vycházky z Pankráce?
vLk 18.1.2006 10:05

Re: Pane Doležal, to, že "nejste ekonom"

Vážení diskutéři, rozdělme se do tří kast. a) ty s max. uč. vzděláním, jejichž výrobním nástrojem jsou ruce(tzv.lopaty) b) ty s univerzitním vzděláním, jejichž výrobním nástrojem je mozek(tzn.mozkováci) c) ty ostatní nezařazené(tzn.šedáky) Účelem není diskriminace. Spíše to, aby lopaťák nereagoval na mozkováka a mozkovák na lopaťáka. Potom se tu často stává, že si pletete dojmy s pojmy. Já sám se zařazuji do šediváků. Smiřme se s tím, že něko je navěky v pozici tažných volů a někdo navždy v pozici vozků. Proto když na chatu něčím přispíváte, uveďte se buď elkem,emkem či eškem. Tzn. (L) (M) (Š)
jepice 18.1.2006 11:26

Re: Re: Pane Doležal, to, že "nejste ekonom"

To myslíte vážně, že absolvování  školy člověka automaticky posouvá do nějaké  kategorie?
Jestli jo, tak máte můj soucit.
 
 
vLk 18.1.2006 20:52

Re: Re: Re: Pane Doležal, to, že "nejste ekonom"

Samozřejmě, že při hraní kuliček, sexu, chlastání apod. je kastování nepatřičné. V boji o koryta, funkce, respektování vám dokáži tisíce příkladů pohrdání mozkováků proti lopaťákům. Proč lopaťáci nemají své komory? Proč nejsou lopaťácký učitelé pro děti lopaťáků. Proč devadesát procent zločinců pochází z mozkováků?
Jenda 18.1.2006 23:42

Re: Re: Re: Re: Pane Doležal, to, že "nejste ekonom"

(84% veskerych uvadenych statistik si autor vymyslel na fleku.)
 
Tomu cislu neverim jenom bych k tomu uvedl, ze vzhledem k petitisicovemu limitu u kradezi se vetsina zlocinu lopataku a podlopataku proste do statistik nedostane a resi se (pokud vubec) jako prestupek. Toz tak.
Šedovous 18.1.2006 8:10

Tak dosud jsem si myslel , že kapitalismus je když....

... jsou kapitalisti s kapitálem.
Sakra kde se nám tu před 15 lety tak okotili, ty svinskej pisálku, co !?
Pacholku.
ferry 18.1.2006 9:28

Re: Tak dosud jsem si myslel , že kapitalismus je když....

Tady se dozvídám, že ještě ne!
jepice 18.1.2006 11:18

Šedovousi, bacha

dneska se tvým nikem podepisuje nějakej sprosťák
Šedovous 18.1.2006 8:09

"....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Ti jeho druzi mne zaujali, že by Kožený, Soudek, Stehlík, Šťáva, Barak Alon,Pitr a Krejčíř ....  !?
Autor je žvanivý dobytek.
ferry 18.1.2006 9:26

Re: "....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Tak už jste vystříkanej?
Šedovous 18.1.2006 9:29

Re: Re: "....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Co takhle nějaký protiargument , blbýsku
ferry 18.1.2006 9:34

Re: Re: Re: "....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Chápu, máte těžký den, místo ranní erekce zase průjem! A netykejte mi, časy VUMLu jsou už dávno pryč.
Šedovous 18.1.2006 9:55

Re: Re: Re: Re: "....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Milej rudej na ruby obrácenej komoušku, zmodral jsi zimou nebo nedostatkem kyslíku ?
ferry 18.1.2006 10:12

Re: Re: Re: Re: Re: "....Klausovi a jeho druhům, jimž šlo o kapitalismus, spontánní vládu neviditelné ruky trhu, tradiční demokracii, postavenou na politických stranách, a zahraniční politiku, v níž je ČSFR organickou částí evropského Západu....."

Přelešti si brko, mazlíku!
Kajan 18.1.2006 6:56

Václav Klaus jako vždy perferktní, ale že by tenkrát byl zrovna připraven jít do politiky, se nedá říci. Totiiž

při volbě předsedy OF  s něčím takovým vůbec nepočítal a tvrdil, že chce být šéfem národní banky. Teprve delegátky z OKC OF Bruntál, jehož jsem byl předsedou, a které přijalo na můj návrh takové usnenesení, ve spolupráci s ostatními, předem kontaktovanými a ve věci zorientovanými, pana Klause ke  kandidatuře na  předsedu OF a po dlouhé "masáži", přemluvili. On sám to ihned v prvním setkání s novináři po volbě, uvedl. Dzp.