26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kritik 12.1.2010 8:05

mít víc"nedostatečně zakotvených poslanců"

tak ani nemusí být volby - jen je potřeba mít na jejich odkotvení páky (penízky nebo archivy)

AKIBUA 12.1.2010 7:53

DOBRÝ ČLÁNEK

Každé slovo proti Paroubkovi je dobré slovo. Je to tak prosté. Je možné, že pan Paroubek není intelektuál. Je snad jediným předsedou strany na naší politické scéně o kterém se dá pronést takovýto výrok? W. Churchill měl být duchaplný, to jsem se ještě nedočetl nikde. Pan Paroubek je takový, jaké jsou obecné poměry na naší politické scéně. Nepochopil jsem zjemnělý výraz "nezakotvený poslanec". Takže  intelektuál Topolánek jenom nalezl nedostatečně zakotvené poslance ČSSD pro sestavení vlády. U volby prezidenta nalezl dalšího nezakotveného poslance. Intelektuál Čunek měl spoustu cností. Tou největší byla skutečnost, že neměl čas řídit přidělený resort, protože měl poněkud jiné starosti. Dostatečně zakotvená justice jej z toho sice dostala způsobem, který  doposud nebyl použit, ale je nutné moc inovovat.  Vládu neshodil Paroubek a nevím proč to neustále opakujete. Je známo, že se intelektuál Topolánek přepočítal. Poslankyně Zubová čekala na příslib jakéhosi zákazu, ale pan Topolánek se přepočítal v jednom hlasu ze svých řad, protože dostal špatnou informaci. Je pravdou, že pád vlády ČSSD nečekala. Rád bych se dočetl něco o eleganci páně Topolánka, když duchaplně vulgárně mluví, když používá fašistický slovník, když kope do auta novinářům, fyzicky napadá redaktory.....O Paroubkovi píší všichni novináři zdaleka nejhůř a ještě nikomu nekopal do auta. Já také nemám radost s předvolebních slibů této strany ani z torpédování vypjatého rozpočtu a dalších zhovadilostí. Nejsem si jist, že je to štěstěna, co této straně přináší preference. Já např. slyším mlaskání, jaké jsem doposud neslyšel a je tu  někdo, kdo mě utvrzuje, že je to sktečně mlaskání nikoli forsáž ekonomiky. Pak jsou lidé, kteří se nechají ujistit, že budou slyšet jiné zvuky.

fox 12.1.2010 7:57

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Nepišue do NP,nepište vůbec,pochybujete-li o duchaplnosti W.S.Churchila.

sofiv 12.1.2010 8:31

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Stačilo několika slovy říct, že vám nevadí a že mu to na jaře "hodíte".

AKIBUA 12.1.2010 11:06

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Vadí mi a to velmi. Jenom to nemám tak jednoduché v tom, že by byl jediný, kdo mně vadí. To je pravděpodobně základní odlišnost od myšlení jiných přispivatelů. Pro mě prostě politická scéna není o dobrém, inteligentním, hodnověrném, zodpovědném apod. panu Topolánkovi a špatném, arogantním, nevěrohodném, neinteligentním, nezodpovědném apod. Paroubkovi.

Pan Churchill měl pro dnešní dobu nepředstavitelné mezery ve vzdělání. Na schůzce v Jaltě americký prezident napsal na lísteček svému pobočníkovi, že nyní, kdy si vzal W.CH. slovo budeme půl hodiny poslouchat bezobsažné žvanění. Byl nepochybně dobrým a mimořádně významným státníkem schopným tvrdě odolávat Německu.  Byl tvrdým antikomunistou. Nebyl nikdy věrný ideálům strany, kde působil. Politika, který vystoupil ze své strany, přeběhl ke straně opačné polarizace a zase se vrátil zpět na naší politické scéně nemáme. Možná jednou pan Kalousek. Oduševnělost mu žádný z autrů jeho životopisu nepřipisuje.  

Budař 12.1.2010 18:02

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Ty máš také mezery v paměti a v přehledu. Tobě uniklo že na křtu knihy o Paroubkovi se vraždilo ? Tak zbytečně neplácej.

AKIBUA 12.1.2010 18:32

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Neuniklo mi nic ani to že dokonce např. v rodině geniálního ministra financí Kalouska se také vraždilo. Nemohl bych však o tom jaksi sám od sebe psát, protože vrahem i obětí byl někdo jiný. Vy takovéto niance nerozlišujete, já ano. Mohl bych ještě licitovat o důvodech zabití. U pana Kočky a jeho vraha to byla opilost. V rodině pana Klouska to bylo kvůli penězům a podnikání. Nechci zde polemizovat o tom, co je nebezpečnější pro veřejně působícího člověka.

pučmeloun 12.1.2010 9:05

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

Paroubek s ostoporézou do aut kopat jednoduše nemůže ... on má jenom tělo 20-ti letého jinocha a povahu 13-ti letého fracka.

lucinapes 12.1.2010 11:34

Re: DOBRÝ ČLÁNEK

a hlavně má KOčkovy hochy, kteří nekopu do aut, .....To mi ten táta, co se naštval, když mu paparazzi otravují i mimino, je mnohem sympatičtější, nebo na ně měl poštvat ochranku, jako měla ta Paroubkova profesionálka ještě před svatbou? Topol  nepotřebuje hordu placených mafiánských "mstitelů", aby k němu pustili jen ty, co mu polezou ... Jen si vzpomeňte na cirkus, když Velkého Pupka někdo vyfotil v trenclích přes plot na zahradě.

Vlados 12.1.2010 7:31

celkem omyl

Tentokrát se p. Doležal ale naprosto mýlí. Pokud budeme hledat nejúspěšnějšího politika, v tomto smyslu, tak je jím nesporně V. Klaus. Nehodnoťme kvalitu, ale dosažené úspěchy: od ministra v oboru, který si sán vybral přes premiéra až po druhé presidentské období. J. Paroubek minimálně po poslední funkci zatím jen nenápadně pokukuje. Možná časem V.K. překoná, ale zatím nikoli.

fo-ol 12.1.2010 8:11

Re: celkem omyl

nemyslim. klaus ma svem konte celou serii proher, klaus nikdy nedokazal oslovit cele pravicove spektrum, tedy - vypomuzu-li si polskou analogii - oslovil pouze volice typu "Pravo a spravedlnost", nikoliv volice typu "Obcanska platforma" - viz vsechny ty ODA, US atd... oproti tomu paroubek toho prohral minimum a - ac jsem z toho hodne smutny - zjevne dokaze oslovovat cele spektrum ceskych levicovych volicu, alespon ja nevidim na obzoru zadnou blairovskou levicovou variantu... ja vim ze je to spor o nemeritelne, ale klaus mi zkratka neprijde vyslovene jako prototyp uspesneho politika, jenz na co sahne... - to i ten Topolanek mi prijde uspesnejsi...

lucinapes 12.1.2010 11:40

Re: celkem omyl

To je tragedie české pseudopravice - Havel x Klaus. To si naše politika nese od sametu. Problém je v tom, že Havel nikdy nebyl pravičák, ale salonní levicový intelektuál, a o demokracii nikdy nestál, jeho vzorem vládce byl autokrat Tatíček Masaryk, a nebýt Klause, třeba by mu to vyšlo. Ale asi ne, vzpomeňte na to, že při 2. presidentské volbě bylo nutné zavřít Sládka, imunita - neimunita.

JaS 12.1.2010 8:19

Re: celkem omyl

Nemyslím, že se pan Doležal v tomto případě mýlí. Klaus doprezidentuje a bude od něj pokoj. Rozložil ODS a teď půjde o to, jestli se ODS znova vzchopí. Paroubek je daleko nebezpečnější, přesně jak popisuje pan Doležal. Je to chytrý člověk, na rozdíl od rigidního a do sebe zahleděného Klause nemá žádný názor a jedná podle okamžité situace tak ,aby na ní vydělal. Největší děs je v tom, že u nás je tolik blbých lidí, kteří ho volí. A tolik blbých lidí je to proto, že nikdo se nemusí snažit přemýšlet, všechny vychovává k blbosti reklama v televizi a bulvární tiskoviny.

zoch 12.1.2010 8:26

Re: celkem omyl

Budeme-li se bavit o úspěšných,nemůže padnou jméno Klaus. Je to zoufalec. Pokud ovšem připustíme,že pracoval a pracuje pro rezidenturu FSB,pak byl a je velmi úspěšný.  Bohužel.

lucinapes 12.1.2010 11:42

Re: celkem omyl

na zoufalce je to ovšem slušná kariéra, o oblibě nemluvě.

jonatan 12.1.2010 7:11

K Paroubkovi pouze dvě slova

proradný člověk.

. 12.1.2010 7:28

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

a co Vám Paroubek udělal?

tojuska 12.1.2010 7:55

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

To je hloupá reakce.

chouan 12.1.2010 7:45

Re: K Paroubkovi pouze dvě slova

proč člověk ?

No... 12.1.2010 7:03

Klikař nebude navždy, infarkt, bouračka, současný milenec manželky...

Nebo ten minulý milenec manželky...možností na ukončení činnosti má dost...

picc 12.1.2010 5:03

Doležalova hloupost.

Proboha jak můžou pane Doležal vúbec vyřknouti takovou to větu. Věděj co hrozí. Typický čséský plebs řekne, tak už to uznal i Doležal, že paroubek je nejlepší !!!!

Takhle to formulovat, to je od nich naprostá nezodpovědnost Von ten plebs si už totiž druhou a následující větu nepřečte !!!

pozorovatel123 12.1.2010 4:53

Je to jednodužší

Paroubek má úspěch (nepopiratelný), protože buduje kariéru na lidské závisti. Závist je jedna z velmi silných vlastností a pokud není uspokojena mění se v nenávist vůči tomu, komu je záviděno. A to je vůbec nejsilnější vlastnost. Je silnější dokonce než tolik opěvovaná láska. Proto se z lásky může vyvinout nenávist, ale většinou ne naopak. Paroubek buduje závist vůči těm úspěšným. Odezva je taková jaká je a naší společnosti je mi líto, ale to je tak asi vše co se s tím dá dělat.

picc 12.1.2010 5:05

Re: Je to jednodužší

Nic se po textilce /sametové revoluci/ nezměnilo. Bolševický ksindl, politika státního gulagu.

.. 12.1.2010 6:31

Re: Je to jednodužší

vy jste ten nenávistný typ jak popisuje výše pozorovtel

j 12.1.2010 7:51

Re: Je to jednodužší

to jste to špatně pochopil, co by vám asi tak záviděl, vaši závist?

.. 12.1.2010 8:54

Re: Je to jednodužší

nepsal jsem závistivý, ale nenávistný

Letowitz 12.1.2010 7:01

Re: Je to jednodužší

Přesné.

fo-ol 12.1.2010 8:14

Re: Je to jednodužší

je to jeste jednodussi: paroubek je zkratka populista. a jak sme se smali slovakum s meciarem a rikali si ze to by se u nas stat nemohlo... tak ted ho tu mame

vladimír ondys 12.1.2010 0:31

Ba, ba, má tu největší kliku

vytvořenou množstvím lidí, kteří sdílejí obecné výhody na úkor samostatnějších a schopnějších lidí otrávených bolševickou politikou tak, že rezignovali na účast v nejdražší šaškárně s názvem socialistická demokracie a volby.

Jirka 12.1.2010 0:42

Re: Ba, ba, má tu největší kliku

Bohužel.A pomoci nám může snad jen ten státní bankrot,jestli vůbec něco.