17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hanuman 12.1.2010 16:51

Kdo z politiků má nárok na naši důvěru?

Bohužel, také se kloním k názoru, že Paroubek spěje k vítězství, nevím jestli je to tím, že jsme národ nepoučitelný a potřebujeme mít v čele hulváta, který má tutéž rétoriku jako bývalí nomenklaturní kádři - silně mi připomíná jak vystupováním, tak slovníkem soudruha Štěpána. Protože jsem s Paroubkem měl tu čest už za dob bolševika, vím, že je to člověk všeho chopný a ambiciozní a pro svou moc neváhá využít i podpásovky. Bývalí bolševici mu tleskají hlavně pro jeho zahraniční politiku, protože se netají tím, že je pro něho až druhořadá. Zapomíná při tom, že to byla ČSSD, která podepsala vstup do EU a jednáno o radaru začala také. Jsou kam vítr, tam plášť, hrajou posbolševikům jen do rukou. Kde je to Zemanovo "padni komu padni"? Prozatím padl pouze jediný a to byl jejich ministr Svoboda za vytunelování Liberty, ostatním vše prošlo.

Ivan 12.1.2010 19:24

Re: Kdo z politiků má nárok na naši důvěru?

Bezesporu bude vláda ČSSD mnohem lepší než vlády ODS. Zatím tomu tak vždy bylo. Po vládě ODS vždycky zůstaly ohromné dluhy a hospodářství v depresi.  600 miliard dluhu stihla Klausova vláda a končila s HDP -0,5%  a prošustrováním ohromného majetku, který byl dílem rozkraden, dílem zničen v tzv. privatizaci. Za necelé jedno volební období stihla Topolánkova vláda dalších více než 200 miliard dluhů a  dalších 200 miliard  zanechala Fišerově vládě v roce 2009 ("Geniální" ministr financí Kalousek z Topolánkovy vlády vyrobil rozpočet s deficitem, který pak byl nakonec čtyříkrát  vyšší.) Hospodářství je taky v hluboké depresi (a ODS se samozřejmě vyplývá na světovou kapitalistickou krizi).

Budař 12.1.2010 23:14

Re: Kdo z politiků má nárok na naši důvěru?

Ivánku, ještě že za to nemůžeš, jinak je to zase na klecové lůžko. Neupozorňuj na sebe a hraj si raději loutkové divadlo.

občasník 12.1.2010 16:47

jeho fysiognomie

je napoleonská, originál umřel na heleně, nepovedená kopei, zdá se, na petře..

Josef 12.1.2010 16:30

Překvapuje mě

Překvapuje mě, že mnoho věřících občanů dává Paroubkovým sociálním demokratům ve volbách svůj hlas. Přitom, jak je vidět, žádné zastání u nich nemají a ani nemohou od nich nic dobrého očekávat. Naopak, většinou sklízejí za své hlady pro ČSSD jenom nevděk. Sociálně demokratičtí poslanci většinou populisticky hlasují proti zájmům věřících a církví a v otázkách církevní politiky se stavějí do jednotné fronty s KSČM. Zřejmě by je za to měli věřící "odměnit",více přemýšlet a svůj postoj k ČSSD přehodnotit. Mají přece daleko více možností, jak své hlasy uplatnit a nedávat je těm, kteří si to nezaslouží.

han 12.1.2010 17:00

Re: Překvapuje mě

zajímavé, že jim Cyril přihazuje, proč asi ?

Stanley 12.1.2010 15:42

Pokud

Pokud bych akceptoval tvrzení p.Doležala, že p.Paroubek je nejůspěšnější politik naší polistopadové éry, tak potom i já chápu,kde že to se naše republika a celá naše společnost v současnosti nachází a sice v pr..li!!

Kite 12.1.2010 14:48

Nemalujte Paroubka na zeď!

Počkejme si na volby. Věřím, že Paroubek a his melody boys to projedou výrazněji než minule.

dhimmi 12.1.2010 14:16

Tomu bachratému papaláši z RaJe

a jeho tlupě KSČSSD nahrává pitomý volební systém,protože  malé strany ,které se nedostanou nad 5% jsou většinou nekomunistické a tak na tom ten  mastný olašský  vepř a jeho kumpáni vydělávají.No však na tom má zásluhu i spolutvůrce tohoto systému nepolepšitelný bolševik Jičínský,který této zemi škodí už šedesát let.

Mgr. Milda 12.1.2010 16:35

Re: Tomu bachratému papaláši z RaJe

nejsem pro nadávky tohoto typu, za své rodiče soudruh Paroubek nemůže, nevybíral si je. S Olachy ostatně nemá nic společného, jeho fysiognomie je typicky sefardská. Sefardim byli v době královny Kastilské vypuzeni ze Španělska, odtud přišli ve větším počtu zejména na severní Moravu. Za těch několik století se ovšem rozptýlili po celé republice.

Těch 5% je na Česko opravdu moc vysoká laťka, já jsem pro 3%. Jenomže to neprosadíte ani za Boha.

dhimmi 12.1.2010 16:45

Re: Tomu bachratému papaláši z RaJe

Za předky jistě nemůže,ale za olašskou mentalitu už ale ano.

eva 12.1.2010 14:05

p.Doležel

Slávek 12.1.2010 13:47

Události:Nejúspěšnější český politik

Paroubek dělá to co na potenciální voliče zábírá a co mu spolustraníci dovolí a tolerují.Předvolební průzkumy ČSSD favorizují a tak má volnou ruku.Je lidsky přirozené,že se lépe poslouchají sliby,že nebudou poplatky a něco se přihodí důchodcům atd.Když občané slyší a vidí tu úřednickou,ministerskou,poslaneckou a senátorskou umnělou zaměstnanost,plně placené prázdniny,nemocenskou,nezdaněné náhrady,vedlejší platy a funkce a pak slyší,že opět oni maji nést ze svých almužen další úsporná opatření jako důsledek  za špatné hospodaření a rozhodnutí těch,kterých se to ale nedotkne,budou poslouchat a volit raději toho kdo jím slíbi (bytˇ virtuálně )alesponˇ něco a dá naději do budoucna.Kolikrát za uplynulé roky voliči již slyšeli, že  si musí utáhnout opasky,přijmout úsporná opatření v podobě balíčků, batohu a nyní opět balíčků.Nebylo by rozumnější než probírat který politik a strana je lepší(na dnešním stavu se podepsaly všechny dřívější i současné parlamentní strany ne jen světová krize) a  tak jako před deseti léty byla výzva politikům:"Děkujeme,odejděte"! ,říci po dvaceti letech společně:"Neděkujem,vypadněte"?!Volby totiž nic nevyřeší,nebotˇ současná ne-schopná politická garnitura  se prakticky nezmění.

Stanley 12.1.2010 15:47

Re: Události:Nejúspěšnější český politik

Bohužel, tak nějak to je !!!

pesimista 12.1.2010 15:56

Re: Události:Nejúspěšnější český politik

A co by jste navrhoval místo voleb? Revoluci? Postřílet všechny politiky? Jednou jsme demokratický stát a tak je jenom na nás, koho si zvolíme.

nerouš 12.1.2010 13:43

Paroubka si zasloužíme

Pokud nedovedeme demokratickýmu prostředky zabránit tomu,aby si 30 % voličů socanů a 15 % voličů bolševika nezaložilo zase socbolševický skanzen,tak budeme solit daně a čekat další 4 roky na volby.Je to všechno v rukách těch kteří nechtějí k volbám.Nevěřím,že ti nerozhodnutí nebo nevolící by dali hlas něčemu,jako Rokko Parobuk nebo agent Filip.

dhimmi 12.1.2010 14:27

Re: Paroubka si zasloužíme

Náš lid má Roka a Falmera celkem v oblibě a proto tady ti dva hnusáci a jejich kumpáni budou smrdět ještě dlouho.

Mgr. Milda 12.1.2010 16:40

Re: Paroubka si zasloužíme

lid český miluje Švejky, Jandáky, Paroubky, Klause, Železného, Bobošíkovou a všechny ty, co je znají z telky.

jojo 12.1.2010 13:35

je to asi tím

že styl Bonie a Clyde lidem imponuje

a co třeba .... 12.1.2010 13:14

Klikař nebude navždy, infarkt, bouračka, současný milenec manželky...:

Nejde mít pořád kliku...naštěstí pro Čr ...

volič 12.1.2010 13:02

pan manipulátor

Tak ten titulek se vám opravdu,,povedl ". Ten nadutec ani dál číst nebude ..Toto a ještě průzkumy mu naprosto stačí, aby se považoval za toho, na kterého národ čekal !! Jestli do teď manipuloval svými velkohubýmy sliby, tak teď ještě přitvrdí !!!

Fidel 12.1.2010 12:59

Her Dolezal,

když srovnáváte eleganci JFK a WCh s JP, tak prosím zkuste tuto trojici doplnit o čtvrtého MT a porovnejte. Bez diskuze by v chování MT se svými postpuberťáckými gesty skončil hodně daleko za JP. Jenomže MT je Váš chráněnec, tak se němu raději nevyjadřujete. Naopak JP se všude chová slušně, ještě nikdy jsem ho neviděl v parlamentu se vztyčeným prostředníkem, nebo v novinách dokonce se vztyčeným penisem.

No... 12.1.2010 13:16

To poslední obstarává Sobotka

Ostatní, co dělá TOPOL zvládá Jyřýk taky a  levou zadní....

dhimmi 12.1.2010 13:35

Re: Her Dolezal,

Fideli,je už ti sakra více než osmdesát,takže bys neměl Topolovi závidět jeho stále funkční nástroj lásky,tobě sice už teď moc nestojí/což je v tvých letech pochopitelné/,ale všichni víme,jací jste byli  zamlada ty a Che kanci.

eva 12.1.2010 14:05

Re: Her Dolezal,

  přesně,podle článku p.Doležela jsme stádo ovcí,které ovládá  p.Paroubek.   Ne,pane Doležel,Já přemýšlím,uvažuji a vybírám.Jestliže jsem vybrala ČSSD,tak kvůli výsledkům-ne slibům, kvůli většině ,veliké ,slušných poslanců,ke kterým p.Paroubek nesporně patří a jelikož ijá i moje rodina jsme normální,pracující-i v dnešní době-lidé,volím stranu,která je mi blízká.  A jelikož podle průzkumu volby ČSSD vyhraje, vydělají na tom všichni-a p.Doležel a p.Šinágl  budou mít pro co žít-nenávist,závist a zloba je jejich krédo.

Ja 12.1.2010 14:27

Re: Her Dolezal,

Vážená dámo, můžete mi vysvětlit jak jste do kategorie slušných poslanců zařadit Paroubka z jehož úst i slovo jako růže zní jako výkal a každým slovem uráží všechny opravdu všechny slušné lidi v tomto státě, jelikož si myslí - co volič, to bezmozek, a celý svůj program založil právě on na vyvolávní závisti, nenávisti a  zloby mezi lidmi. Velice připomíná jistého "Duceho" v Itálii v první polovině minulého století.

eva. 12.1.2010 17:59

ja IP

jsem jedna z asi 30% bezmozků v našem státě,kteří věří v ČSSD. p.Paroubek opravdu působí dojmem papaláše,ale ono to není a tom,jak působí.  Třeba mi dáte příklad o jeho neslušném a urážlivém chování-já neznám. Ale ono to není o p. Paroubkovi,ale o straně.A že připomíná  DUCEHO,ale jen vzhledem-je fakt.  Ale co to říká ,? Já podle známých připomínám veverku a věřte,mám k ni daleko.  Já je vyslovuji svůj názor na článek p.Doležela a Vaši pravdu Vám neberu.   Reaguji pozdě,odklízela jsem sníh.  Hezký večer 

volič 12.1.2010 16:19

Re: Her Dolezal,

Evo, v tom že budeš volit čssd ti těžko může někdo bránit, je to tvoje volba. Ale proboha přestaňte už papouškovat, že Paroubek dělá všechno pro lidi. Ten to dělá hlavně pro sebe a hlavně pro moc. Moc je totiž mocná čarodějka. Tak si nic nenalhávej a stůj nohama na zemi. Tito mocipáni jsou placeni z našich daní a díky tomu mají nadstandartní platy a žijí si jako prasata v žitě !!!

eva 12.1.2010 18:30

Re: Her Dolezal,

Ano.moje volba.Ale nepapouškuji,ani jsem neřekla,že dělá vše pro lidí.Jen to,že program ČSSD je mi nejbližší.Moc je mocná čarodějka pro každého,kdo o ni stojí.A jestli z toho budou mít prospěch lidí,budiž mu přáno.A že jsou placení z našich dani? Každý,kdo bude ve vládě,je tak placený.Jsme demokratický stát a musíme přijmout pravidla. A ne vše,co z vládní dílny vychází-je špatné. A můžeme se ukousat,ale nějakou vládu potřebujeme.A já bych tam ráda ČSSD. A Vy třeba nějakou jinou-tak ji volte- ať se Vám daří.

Budař 12.1.2010 18:35

Re: Her Dolezal,

Co píšu níže, to platí. Po přečtení tvého dalšího příspěvku, jsem ještě více vzrušen, tohle doma nemám.