26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka 12.1.2010 10:01

Se skřípáním zubů

Budeme muset přijmout fakt, že socdem vyhraje volby. Moc bych jim to v dnešní době přál, ale těsnou většinou. Budou škodit, ale jen tolik, kolik jim opozice dovolí. Především zkompromitují sebe. Vymlouvat se budou na cokoliv, ale občané jim to později spočítají i s úroky. To se potom půjde do hloubky a Paroubek se má na co těšit. Destrukce přijde zevnitř socdem.

vltava 12.1.2010 10:14

Re: Se skřípáním zubů

Co se změní, když se N kráte zkompromitovaná levice zkompromituje ještě po N+1?

Jirka 12.1.2010 11:02

Re: Se skřípáním zubů

Zda kompromitace socdem vyjádřená geometrickou řadou vyústí ve smysluplný závěr, to by se dalo vyjádřit počtem pravděpodobnosti. Dalším krokem je věštba z koule. Pokud by i toto selhalo, pak nezbývá než: "Otče náš, jenž jsi ...". 

Jirka 12.1.2010 9:55

Paroubek má prostě kliku...

.... a my všichni ostatní smůlu. Krásný paradox je, že na rozkradení státu socany a následný státní bankrot nejvíc doplatí jejich voliči - příjemci soc. dávek a důchodů. Ale hlupáci asi potřebují dostat prknem přes držku. Až si za důchod koupí dva jogurty, tak jim to možná dojde.

Proto v květnu volme Paroubkovu jistotu - JISTOTU BÍDY PRO VŠECHNY!

. 12.1.2010 10:03

Re: Paroubek má prostě kliku...

vtip je v tom, že kdybyste měl pravdu, tak by volby vypadaly jinak, takže asi pravdu nemáte

Jirka 12.1.2010 10:23

Re: Paroubek má prostě kliku...

A jakpak by asi vypadaly volby? Jako obvykle - největší hovada budou dál v hospodách nadávat na poměry, levicoví bezmozci to hodí rudým a oranžovým bolševikům a normální třetina národa bude volit demokratické trany. Prostě standard.

Minutus 12.1.2010 11:57

Re: Paroubek má prostě kliku...

Inteligentní člověk neoznačuje ostatní lidi za bezmozky nebo hovada, i kdyby ho to občas napadlo, vyznačuje se tím, že se umí ovládnout. nedělá to jen ze slušnosti, ale také proto, že mozek má a ví, že tím ničeho nedosáhne, možná pravého opaku toho, co chtěl. Bezmozek napřed něco řekne a v lepším případě se později zamyslí, pokud ještě má čím.

Jirka 12.1.2010 12:34

Re: Paroubek má prostě kliku...

Bohužel - v době těsně před státním bankrotem je třeba nazývat věci pravými jmény. Taky by mne těšilo žit v národě bez většiny nemyslících. Nicméně i inteligence národa se (bohužel) řídí Gaussovou křivkou - tedy 68% pod průměrem. Příroda je svině, Minute!

. 12.1.2010 10:34

Re: Paroubek má prostě kliku...

to bude katastrofa, důchodci si nebudou moci koupit jogurty a politici doktorské diplomy

jirka.s. 12.1.2010 11:16

Re: Paroubek má prostě kliku...

To je jenom dobře, že si důchodci nebudou moci koupit jogurty! Ještě by si protrhli tu pavučinu na pr*eli, co tam budou mít po pinglově vítězství a museli by znovu někde horko těžko shánět hajzlpapír!

klaus 12.1.2010 12:30

Re: Paroubek má prostě kliku...

Jirka-- ty vole budeš muset vyměnit voliče.

M. Starý 12.1.2010 9:47

Falešný a prázdný Topol...

Paroubek může jen to co mu Topolánek dovolí. Jestliže Topolánek nedokázal před lidmi obhájit zdravotní reformu, pak se může divit, že Paroubek postavil na "30koruně" volební kampaň. Topolánek se kamarádíčkuje s odpudivými lidmi typu Berlusconi, medvědí službu mu udělal i Dalík.

Závěr: Paroubek je pro levicové voliče méně odpudivý než Topolánek pro voliče pravicové.

Budař 12.1.2010 10:14

Re: Falešný a prázdný Topol...

Ty musíš být nechápavý a poloslepý trouba, když napíšeš takovou pitominu. Víš s kým se kamarádí ten opocený balvan z Olomouce ? Na večírcích / které snad ani nepořádá / Topolánka se snad střílí a vraždí ? Víš kdo je Berlusconi ? To jsi asi někde slyšel, že ? Ale určitě budeš vědět kdo jsou ti lidé co chodí na párty s Parobem, protože mezi ně zřejmě patříš.

M. Starý 12.1.2010 10:47

Re: Falešný a prázdný Topol...

Paroubkovo hulváctví a buranství přece neospravedlňuje hulvátství a buranství Topolánkovo. Naopak, on by měl dokázat, že je lepší.

Sauron 12.1.2010 10:54

Re: Falešný a prázdný Topol...

Jestli chodí na párty s Paroubkem, tak je určitě rád, že v něm ještě nikdo neudělal ďuričku pistolkou :-)

Tomas B. 12.1.2010 11:00

Re: Falešný a prázdný Topol...

Tak italský předseda vlády je odpudivý člověk. Hmm, tak to je Topolánkovi vyčítáno. Možná kdyby trávil dovolenou ve společnosti takového Putina, byl by z něj v tu ránu prozíravý státník? Mimochodem - Paroubek není pro levicové voliče vůbec odpudivý. Maximálně si řeknou, že má taky svoje chyby - ale kdo je nemá, že? Ovšem co je to ve srovnání s Topolánkem - hajzl, ten se kamarádí s odpudivým Berlusconim - no považte!

lucinapes 12.1.2010 12:23

Re: Falešný a prázdný Topol...

zato Velký Pupek se kamarádí s vexláky a kolotočáři, to je sakra jiná kvalita, než italský preimér, Paroubka zve na dovču Ďuričko a dává k dispozici svou 14letou dcerku a svatbu mu pořádá za odpuštění daňového dluhu známý, ale náš, mafián.

Kebule 12.1.2010 9:37

Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Není to tak složitá úvaha. V každé populaci je přibližně jedna třetina pitomců / doslovný výrok dr Slavomila Hubálka/. V každé populaci / lhostejno, v které zemské šířce/ se objevují lidé, kterým vyhovuje podobný typ člověka, který jim jednoduchými slovy objasní vše, slíbí vše, co chtějí a rozdá to, co není jeho. Tito lidé budou vždy věrným elektoriátem paroubkovského typu, neboť za málo či žádnou muziku dostanou najíst a napít. Jakékoli ideály, jakákoli samostatná iniciativa je jim cizí. Velmi rádi se nají z cizího talíře. Středobodem jejich úvahy je to, že když má soused tlustou prkenici, nenapadne je, že by mohli pracovat jako on a mít ji také, raději si z ní utrhnou to, co podle jejich - a Paroubkova - názoru jim patří. Navyšování daní bohatým je populisticky průhledné - nic z toho pro erár nekápne, ale vypadá to dobře. Tito lidé nikdy nevyhynou, demokratický systém jim ponechá hlas /který má stejnou váhu jako ten, který jim a podobným dal svou pílí zadarmo najíst/. Přátelé, není kam zmizet, všude je to stejné, Evropa díky Bruselu / a rudým komisařům/ směřuje do socialismu. Finálním produktem bude sebevražda společnosti /neboť národy nehynou zničením zvenku, ale sebevraždou/. Nejde o  Paroubka jako člověka, takových jsou tisíce.

. 12.1.2010 9:43

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

taková je realita. Někdo to vidí tak, někdo onak.

M. Starý 12.1.2010 9:53

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Kdysi zde někdo navrhoval, že k volebním urnám by měl být připuštěn pouze člověk který dokáže vyřešit trojčlenku ... Ukazuje se, že všeobecné volební právo sice bylo největším vítězstvím demokracie, ale že bude i její zkázou.

vltava 12.1.2010 10:19

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

K volebním urnám by měl být připuštěn jen ten, kdo přijde volit odpovědně, což prokáže zaplacením volebního poplatku.

Z takto vybraných peněz bude zaplacena režie voleb a zbytek dostanou zvolené strany či politikové.

Chris Kelvin 12.1.2010 10:38

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Komunisti by přišli všichni. Neonacisti všeho druhu také. Ostatní strany by před volebními místnostmi onen poplatek rozdávaly.

vltava 12.1.2010 11:57

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Ano. Komunisti přijdou vždycky. To dělá ta stranická disciplína.

Pokud bude někdo tento poplatek rozdávat, tak je to jenom jeho věc. Když je lobbing v parlamentu, proč by nemohl být i mezi voliči.

jirka.s. 12.1.2010 10:40

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Tato diskuse zde již proběhla Xx! Pan Kunetka zde kdysi přišel s geniálním nápadem! Spolu s obálkou a volebními lístky by volič dostal 1000 Kč. Platné hlasy by byly pouze ty, u kterých by byla ona tisícikoruna zpětně přiložena! Námitky, že by si je rozkradli členové volebních komisí odmítám z důvodu jejich vzájemné stranické animozity! Já osobně bych si například komouše a sosáky pohlídal velmi bedlivě. Spíše bych měl obavy, aby zmínění do prázdných obálek nějakou tu tisícovku z jejich tajných volebních "fondů" nepřidávali!

vltava 12.1.2010 12:02

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Aha. Takže návrh pana Kunetky byl, rozdávat ze státního další peníze - kromě pastelkovného ještě i volebné. Ne, děkuji. Myslím, že rozdávání už bylo dost.

Takže onen volební poplatek by musel dát každý ze svého.

kebule 12.1.2010 12:56

Re: Nesnesitelná přitažilvost Paroubkem

Ano, vážený kolego. Žiji na vsi, kde je ekonomicky činných cca 250 lidí, přibližně dalších 300 je důchodců, asi 200 dětí a cca 100 nezaměstnaných. /Ti ovšem pracují načerno na fuškách/. Volby dopadají tak, že ODS bere cca 150 hlasů, KDU-ČSL asi 50, zbytek - tedy okolo 300 jsou socani a komunisti. Vím, že jejich elektoriátem jsou opilci, bývalí jezeďáci, kterým nebylo vráceno nic, protože nic nevložili a nestačili nic ukrást/. Kdybychom dělali, co můžeme, vždy jsme přehlasováni. Je to katastrofa demokracie a souhlasím s Vámi, že na to dojede jakákoli civilizace.

PROKOP BUBEN 12.1.2010 9:33

NO ANO

I autor jako bych chtěl říci - To se mu to Paroubkuje, když má proti sobě takového Tupola a jeho partu hic....

Budař 12.1.2010 10:18

Re: NO ANO

Paroubkuje se mu dobře proto, že má za sebou póvl, lůzu a lidi s prokopnutou hlavou jako seš ty.

PROKOP BUBEN 12.1.2010 10:25

Re: NO ANO

Demagogu, nikdy jsem levici  nevolil a i za komoušů k volbám většinou nechodil či škrtal....

Budař 12.1.2010 10:41

Re: NO ANO

Je to možné, že jsi nevolil, možná jsi zbaven svéprávnosti a to volit nemůžeš. Ovšem z tvých příspěvků a to nejen dnešních, bych usuzoval, že jsi býval velitel čety u LM, nebo že si nosil tašku a deštník, nějakému tajemníku KSČ, u vás na Moravě.