3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Andy 16.3.2006 8:30

Odkdy jsou fakta antisemitská

od té chvíle, kdy jsou zneužívána, deformována, dávána do účelových souvislostí a využívána k cíli zásadně odlišnému od veřejně deklarovaného úmyslu.
 
kapitán 16.3.2006 8:27

Re: Má smysl kriminalizovat komunismus?

Ale mnoho lidí má osobní negativní zkušenost s komunismem a nechápe, že se něco neudělalo.
Ale je pravda, že pokud gulagy a desítky miliónů mrtvých v SSSR nevede k zákazu komunistů v Rusku, tak nepovedou ani u nás, kde tolik obětí nebylo.
Lea 16.3.2006 8:24

Re: Re: A je-li komunismus dílem Židů

Nejsem si jistá,kapitáne,zda se nejedná o slovo kibuc. Fakt je tenže některé ještě dnes na těchto základech fungují.K velikým rozmíškám tam ale došlo po příchodu Židů z východu.
kapitán 16.3.2006 8:20

židovství X komunismus

Židovství (na rozdíl od křesťanství)
nikdy nebylo ŠÍŘENO, nikoho nenutili stát se Židem (Židé se naopak se cítili vyvoleným kmenem)
 
Rusové komunismus ŠÍŘILI a chtěli ho mít po celé Zemi.
kapitán 16.3.2006 8:18

Re: Re: židovství

Když se odvoláváte na fakta tak pořádně.
Židovství (na rozdíl od křesťanství) nikdy nebylo ŠÍŘENO, nikoho nenutili stát se Židem (naopak se cítili vyvoleným kmenem)
Rusové komunismus ŠÍŘILI a chtěli ho mít po celé Zemi.
Vodník 16.3.2006 8:10

Základem bolševismu byl ovšem zcela internacionální marxismus,

A o to tu jde.
Že z nich většina byla odpadlých židů, za to já nemůžu. Když na to poukážu, obviní mě místní demagogové z antisemitismu. Můžu za to, že to nebyli z valné části Kazachové nebo Irkuti??
Korsika 16.3.2006 8:10

Má smysl kriminalizovat komunismus?

"To, že se KSČM stala tak významnou politickou silou, je především vina ostatních politických stran a jejich marasmu." Tahle věta v článku vystihuje všechno.
kapitán 16.3.2006 8:09

Re: A je-li komunismus dílem Židů

Jednak někdo níže tvrdil, že ODPADLÝCH židů, jednak počátky budování Izraele jsou postaveny na komunistických komunách KIBUKů.
Artur 16.3.2006 8:09

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Poslaneckou rozpravu (k citované novele zákona) viděti .... To byla vskutku pravá předvolební ukázka arogance a pohrdáním všeho co přinesl Listopad89. Kdo viděl a dále straní KSČM ,potom s ním vskutku není neco v pořádku. Horší je to v případě ČSSD. Bohužel asi nestačí historická zkušenost. Lidi proboha pokud máme jenom trošku rozumu zabraňme této lúze v příští vládě. Aby to zase nebylo na věčné časy.
kapitán 16.3.2006 8:06

Re: doležale doležale do roka..hin se hukáže

Podle genetických výzkumů prý moc slovanští nejsme.
Jsme namíchaní z Keltů, Germánů a Slovanů.
Vodník 16.3.2006 8:06

Re: typická demagogie

To, co jsem napsal, je do puntíku pravda, ovšem naše sionistka se nestydí nazvat to antisemitismem. Odkdy jsou fakta antisemitská??
Až Doležal & spol. přestanou psát blbosti o "ruském bolševickém impériu" nebude potřeba zdůrazňovat jeho neruský původ; že z nich většina byla odpadlých židů, to není produktem nějakého mého domnělého antisemitismu. Styď se!
doxa 16.3.2006 8:01

A je-li komunismus dílem Židů

tak jak si vysvětlit, že v Israeli dosud nezvítězil?
Andy 16.3.2006 7:57

typický antisemitismus

je nacpat slovo Žid do debaty o čemkoli, od světového míru až po výrobu židlí. Vodník, mazaný antisemita, který si dává pozor, aby vypadal zcela neutrální, ovšem řešící otázku židovství častěji než rabín, je klasický příklad.  Stačí maličký popud a hned je tu se svými "důkazy ". Křičí :" ukaž mi, kde jsem napsal, že...", ale každá jeho myšlenka se točí jen okolo toho jediného.
Už s tím unavuješ, Vodňajs. Nechceš si to nechat na Vrbu nebo Zvědavce? Tam ti všechny oponenty vymažou, abys nebyl frustrován nesouhlasem.
 
 
 
 
 
 
 
Bylo by skvělé, kdyby si to konečně uvědomil, ale asi to nehrozí. Škoda.
I-Worm 16.3.2006 7:55

Hlavní smysl volání po zákazu komunismu

je přimět komunistické voliče, aby volili soc. dem.
doxa 16.3.2006 7:53

Re: Re: Aha

Ale to odpadlictví mají na triku jen Židi
I-Worm 16.3.2006 7:53

Re: A ví vůbec někdo z přítomných,

A byl o tom natočen film 105 procen alibi...
Ladislav 16.3.2006 7:52

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

No teda Mejstřík,to je přímo výstavní kretén.Většina z disidentů si i dodatečně našla nějaké poctivé řemeslo a živí se opravdovou prací, zatímco tohle hovado ještě pořád válčí se sebou i se světem a protože nic neumí,dělá permanentní revoluci.Prostě zralý na odsun do jižní Ameriky,kde by si v Kolumbii ,nebo jinde mohl zaválčit,co hrdlo ráčí.Takovej převrácenej Che Guevara,stejná sorta,stejná hodnota.Nulová.
L 16.3.2006 7:44

Jsou to fakta

Staci si precist slozeni ustredniho vyboru a je to jasne.
L 16.3.2006 7:38

A ví vůbec někdo z přítomných,

Komunismus je beztridni zrizeni s vselidovym vlastnictvim vyrobnich prostredku, ve kterem vsichni pracuji podle svych schopnosti a jsou odmenovani podle svych potreb. Hehehe.
 
Pri budovani tohoto zrizeni se nasli i zradci. Ale soudruh Klement Gottwald, nas prvni delnicky prezident, s tou Slanskeho zradcovskou bandou zatocil s gottwaldovskou raznosti. Tito zradci pokroku byli popraveni na vlastni zadost i na zadost pokrokoveho lidu, pokrokovych delniku, druzstevnich rolniku i pracujici inteligence. Na pocest poprav zradcu delnici nejen uzavirali hodnotne zavazky a ale take je plnili na 105 procent. I zemedelci prekracovali plany, napriklad soudruzky kravy dojily na pocest poprav zradcu pokroku o 105 procent mleka vice nez normalne.
 
Svuj souhlas s politikou soudruha Gottwalda vyjadril lid pri volbach, kdy proKomunistickou stranu hlasovalo 99.9 procent volicu. V nekterych oblastech byl plan voleb dokonce prekrocen, takze komunistickou stranu volilo az 105 procent volicu.
 
 
Lubomír Ptáček 16.3.2006 7:36

Kriminalizace trestného činu ...

..., to se autorovi moc povedlo. Hle, jak pohlížejí na svět poslanci chránění imunitou.
Novák 16.3.2006 7:26

A ví vůbec někdo z přítomných,

kteří zde tak vehementně bojují proti slovu komunismus, co to slovo vlastně znamená a o čem to je? Že jeho význam byl minulým režimem překroucen a rovněž zapomenut. Že se ve skutečnosti jedná o způsob uplatnění a odměňování jedince ve společnosti, nikoliv o žádnou diktaturu, už jsem řekl, že to, co tu bylo do roku 1989 s komunismem ani socialismem v pravém slova smyslu nemělo moc společného. Vědí přítomní, že některé myšlenky Marxw, Engelse i Lenina byly postupem doby rovněž abu a zakázané?
Pavel Pávek 16.3.2006 7:23

Smasl to nemá...

Vlastně něco takového ani není možné. Komunismus se během času kdy byl u moci naprosto dokonale zkriminalizoval sám.
Kotaz 16.3.2006 7:19

doležale doležale do roka..hin se hukáže

Doležal z pozice ochránce všeho germánstva si musí uvědomit, že západní civilizace nás v Minichově hodila na pospas Hitlerovi a jestli by vyhrál tak jisté smrti. Tím pro Čechy - Slovany přestala být navždycky důvěryhodná. Vždyť oni nás nechtěli, tak proč bychom se mezi ně cpali?! Strategické spojenectví z Německem nemá smysl, nemají vše to co nemáme ani my (plyn, naftu). Legrační Doležalovo vazalství k Německu může znamenat jen to, že budeme kupovat ruský plyn zdaněný v Berlíně. Nevidím žadný důvod proč bychom se měli poněmčovat a vyvazovat z přirozeného svazku slovanských národů. O zaostalosti a pohrdání východními národy - to je nepravdivé a od němcofila Doležala sprosté. Viděli sme co vše už tzv. západní kultura dokázala.
trojan 16.3.2006 6:55

Re: Kdo podporuje nebo propaguje komunismus, nacismus nebo jiné podobné hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá národní, rasovou, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán

muslimové za mříže nikoliv ale zpět tam odkud přišli ale zřejmě Francie,Německo atd. to pochopí až bude pozdě.
trojan 16.3.2006 6:51

Re: Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Rozhodně to smysl má a mělo se to udělat dávno a s komunistickou důkladností 50.let.Bohožel ti lidumilové Havel a spol. to neudělali a to byla snad největší chyba po listopadu.
Netřeba 16.3.2006 6:24

Mejsrřík a Štětina, važte si jich.

Vždyť nebýt jich, bylo by zase o jeden článek na Psu míň.
A nebýt jejich flašinetových opakovaček návrhů téhož, kdo by se kdy bavil o nich?
Cetkovský 16.3.2006 6:23

Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

když jsem četl formulaci: "Kdo podporuje nebo propaguje komunismus, nacismus nebo jiné podobné hnutí..."
... napadlo mě: Kdo, a podle čeho bude rozhodovat, že se jedná o "jiné podobné hnutí" nebo ne? Podle koncovky -ismus? ... a navrhne, bude-li třeba, "pedofilismus"???
?? 16.3.2006 6:20

Vodníku, prosím Vás, jděte na článek USA :Jeden takový dandy..

"Tlučou" tam Vašeho kámoše Janečka ! HELP !
martin tamtaky 16.3.2006 6:02

Re: Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

dělnická - Arbeiter Partei
Borek@Exil 16.3.2006 4:28

Re: od fašismu k nacismu nebo pedofilii?

Nepleťe si fašismus s nacismem. Fašismus vypukl mnohem dříve než nacismus. Il Duce byl přece fačista jak noha.Komunismus se tomu Italskému fašismu dost podobá. Hitler si vyvinul vlastní odrůdu Národní Socialismus ( strana NSDAP..Národní Socialistická Německá Strana Práce = poslední dvě slova nutno přehodit kvůli syntaxu).