21.6.2024 | Svátek má Alois


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří K. 31.5.2007 19:03

Re: Re: Re: Re: ten parchant Bush už tomuto světu ublížil více než Hitler

Vy jste ovšem hodně trapný ubožák, ps. Vy byste to nejspíš vyřešil úplně beze ztrát, že?

ps 31.5.2007 19:42

Re: Re: Re: Re: Re: ten parchant Bush už tomuto světu ublížil více než Hitler

Já osobně bych to nevyřešil vůbec. Ale to neznamená, že je to v pořádku. To co se stalo v Beslanu a na Dubrovce je znakem toho, že současné Rusko je prohnilé a zkorumpované, stejně tak její neschopná armáda. A Kreml se zajímá  jen o to jak vnutit svůj názor okolním zemím.

Jiří K. 31.5.2007 20:25

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ten parchant Bush už tomuto světu ublížil více než Hitler

Ano, Rusové si za to ve skutečnosti mohou sami. Vinni nejsou teroristé, viníky jsou si sami Rusové.

Právě tak, jako si Amerika sama může za 11/9, že?

Můj bože!

ps 31.5.2007 20:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ten parchant Bush už tomuto světu ublížil více než Hitler

Za 11/9 jistě nesou podíl odpvědnosti americké tajné služby a jejich nedůslednost a lehkomyslnost. Ovšem takový sled hlouposti, nekompetentnosti, korupce a následného utajování a zastrašování svědků jaký předvedly ruské bezpečnostní služby, to tedy svět neviděl. Nebo si myslíte, že je normální když se dvě silně ozbrojené jednotky prakticky volně pohybují po zemi a když při následných záchranných operacích zahyne rukou "osvoboditelů" víc lidí než kolik zabili teroristé?

Pete Brich 31.5.2007 18:34

Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

tu potřebujeme pořádnou základnu armády USA jako sůl.

PB

Cruton 31.5.2007 20:24

Re: Žvaníte.

Souhlas.

Cato 31.5.2007 17:27

Logika p.Doležala

Tak to je fakt dobrý, proto, že Rusové chtěji na americký radar v ČR útočit, tak je to důvod ho v ČR postavit! Takovou logiku jsem jednou slyšel u 4 letých dětí. To nás má za takové pitomce?

Blabol 31.5.2007 18:03

Re: Logika p.Doležala

To je ta moc médií, to pokušení ovlivňovat. Prostě to zkouší. Leč vsadím se, že sposta oslů mu to sežrala i s navijákem.:-/

marie 31.5.2007 18:28

Re: Logika p.Doležala

Logické bybylo, kdybychom jako národ měli historickou paměť. Ustupovat  diktátu a vyhrožování se nám (a celé Evropě) už v minulosti šeredně nevyplatilo. A právě proto bychom měli podporovat vybudování radaru. A taky aby Rusové pochopili, že nám už stačilo patřit do jejich "sféry vlivu". Pod jejich křídly jsme po republice měli jaderné i jiné rakety, radary a nikdo ani nešpitl.  

Blabol 31.5.2007 18:40

Re: Re: Logika p.Doležala

A proto rukama napřed vlezeme do jiné sféry vlivu.;-D ;-D 

Jiří K. 31.5.2007 19:12

Re: Re: Logika p.Doležala - nikdo tehdy ani nešpitl

To je tedy pro problematiku dnešního světa argument jak hrom, máňo.

P.S.: Co vlastně milá máňo Rusko dnes nám a celé Evropě jako diktuje?

sam 31.5.2007 19:15

marie

nikdo nám nehrozí. Rusko informovalo, že v případě napadení radar zničí. Každá země se má právo bránit. Zničili by ho, i kdyby byl na Mallorce. To by pochopil žák 3 třídy :-) S NÁMI to nemá co dělat. V koutku duše si myslíte, že se nic nemůže stát, ale mýlíte se.

Rusové u nás rakety nikdy neměli. Rusko v té době neexistovalo. Měli je tady Sověti. Nikdo nešpitl? Vy jste snad špitla? V demokracii se nešpitá, ale svobodně hovoří. A je o čem, aby to nedopadlo jak tehdy.

AndyO/X 31.5.2007 16:59

Po horách se s holí dobře chodí

Aliases:Usama Bin Muhammad Bin Ladin, Shaykh Usama Bin Ladin, The Prince, The Emir, Abu Abdallah, Mujahid Shaykh, Hajj, The Director

DESCRIPTION

Date of Birth Used: 1957Hair:BrownPlace of Birth:Saudi ArabiaEyes:BrownHeight:6'4" to 6'6"Sex:MaleWeight:Approximately 160 poundsComplexion:OliveBuild:ThinCitizenship:Saudi ArabianLanguage:Arabic (probably Pashtu)Scars and Marks:None knownRemarks:Bin Laden is left-handed and walks with a cane.

Mortimer 31.5.2007 16:59

Takový drobný dotaz

Pokud má systém chránit USA a Evropu před jaderným útokem směřujícím ze Středního Východu, proč se má rozmístit ve Střední Evropě? Nebylo by logičtější instalovat ho na území spojenců které je předpokládanému útočníkovi blíže - Turecko a Řecko?

A nemají Rusové projednou třeba pravdu?  Nikde jsem žádné věcné protiargumenty k tvrzení "kapitána Volžinského" nenašel.

Blabol 31.5.2007 18:06

Re: Takový drobný dotaz

Že by tam bylo menší procento servilních řiťolezců USA?

AndyO/X 31.5.2007 16:55

To je legrační, Bim Bim Ladina už FBI ani nehledá za účast na komplotu z 9/11

Že v těch letadlech nakonec seděli Rusové!

Usama Bin Laden is wanted in connection with the August 7, 1998, bombings of the United States Embassies in Dar es Salaam, Tanzania, and Nairobi, Kenya. These attacks killed over 200 people. In addition, Bin Laden is a suspect in other terrorist attacks throughout the world.

REWARD

The Rewards For Justice Program, United States Department of State, is offering a reward of up to $25 million for information leading directly to the apprehension or conviction of Usama Bin Laden. An additional $2 million is being offered through a program developed and funded by the Airline Pilots Association and the Air Transport Association.

oakman 31.5.2007 16:49

Poslední dva roky a toto téma zejména

mne přesvědčují o jednom. Osmiletá "péče" socana o "veřejné mínění" nám tu rozděluje to, co zbylo po minulém století z českého národa na dva kmeny - jednak MY ČEŠI - tedy levicově myslící, bývalí mlčící vegetáti socialistického režimu - v podstatě my soudruzi a přátelé. Na druhé straně jsou zločinci, přisluhovači cizích mocností, neobolševici!!!, prostě kdokoliv jiného než "našeho" názoru. České hyeně se opět zachtělo vyhnání. Zbavili jsme se Rusínů, Slováků, Maďarů, Židů i Němců, pořešíme cikána a hurá na buržousta!! Jde z toho trochu hrůza. V 89 si ti samí hráli pár týdnů na "slušné lidi", dnes je to opět zvěř.... Kde se v české levici bere ta neuvěřitelná nenávist k člověku, pokud není ujařmen jejich dogmatem "stejných žaludků".

Brmboš 31.5.2007 17:58

Re: Poslední dva roky a toto téma zejména

Kdo tady v této zemi seje největší zlo a nenávist už dávno nemá barvu rudou ani růžovou, ale modrou i když rudé srdce zůstalo. Právě toto období vlády ODS velmi připomíná roky 1945 až 1948. Opět se dali překabátění a svazáci na pochod a dokonce ve stejném stylu. Ti kdo si tato léta pamatují vědí dobře jak to začalo. Agenti imperialismu dnes agenti STB a KGB. Nepustit je k ničemu co kdyby byli slušnější než ti u koryt a ničit je politickými zákony a politickými tribunály i když název to má veskrze podivný Ústav paměti národa. Vyhazování lidí z práce jen proto, že nepatří k rudým pardon k modrým a postupné přebírání moci v policii a v mnoha oblastech státní správy. Nejhorší na tom je, že ten Topolánek je tak hloupý, že se nechá tahat po šachovnici jako osel. Uvidíme socánku jak to bude vypadat dál, ale bude hůř. Stačilo rozebrat koryta a nově přebarvení už vědí co dělat.

sam 31.5.2007 18:09

Re: Poslední dva roky a toto téma zejména

pěkně jsi se dole odkryl, chlapče. Pěkně mluvíš, pokud má někdo jiný názor. Nemáš o demokracii ani šajn. Ty chceš totalitní vládu jedné strany - pokud to bude právě ta tvoje. A to 17 let po listopadu ! Prober se konečně , nebo si vem prášek :-)

SAM 31.5.2007 15:55

doležale

neměj o nás péči. Toto je NAŠE zem. Nás, občanů ČR. Nestačí jen převlést kabát, je třeba se zbavit bolševického totalitního černobílého myšlení, které nás může zavést všechny do záhuby.

Jestli tady něco má být, na základě věrohodných informací, a ne na základě stalinské propagandy kterou tady šíříš, o tom rozhodneme sami! >- Tebe na to nepotřebujeme :-) Jen, aby ses z tohoto sdělení nepodělal ty ! R^

oakman 31.5.2007 16:16

Same

řekl jsi to správně - to je naše zem!! Je i moje, když s tebou nesouhlasím???

sam 31.5.2007 16:25

Re: Same

je. Páč je demokracie.

Bohužel, spousta neobolševiků, kteří převlékli kabáty, a pro které smysl života je mít Velkého Bratra a zpod jeho zad štěkat na uměle vytvářené nepřátele, že je demokracie, ještě nepochopila.

sam 31.5.2007 16:28

Re: Same

a právě neobolševici jsou nejhorší. Protože se nerozhodují podle rozumu, ale ideologie. S islámskými teroristy je to podobné. Obě skupiny rády obětují i lidi kolem, které s jejich bojem a vytváření nepřátel nemají nic společné !

oakman 31.5.2007 16:40

Opět zjednodušenina ... taková ta od Biĺaka

Same, to že s tebou nesouhlasím, neznamená, to co říkáš - já prostě nejsem neobolševik, jsem jen člověk, který má jiný názor, nic víc..... Ty si nás oponenty musíš oflastrovat, abys věděl jak štěkat??  Není to spíš ten starý bolševik, který z tvé hlavy velí ke zničení toho, kdo nesouhlasí?? Není to náhodou tak, že ty, mírumilovný jedinec toužící po světě bez zbraní, používáš slovník vrahů z padesátých let??

Otázka zní - Mojí rodinu nejdříve obětoval Beneš Hitlerovi, posléze takoví jako ty Gottwaldovi - náš život v letech 1939 - 89 byl velmi mizerný, proto nechci dopustit, abys mé děti obětoval, až bude stát ve dveřích mužik s jinou raketou a nebude se ptát, jetli může dál. Ty ho pro mne zastavíš??? Těžko.... Já to mám jasné, jestli skončit v lágru jako předkové, to radši s kvérem a v botách.

sam 31.5.2007 17:40

právě, že opět zjednodušenina

pokud máš jiný názor na věc, nejsi neobolševik. Souhlas.

"Ty si nás oponenty musíš oflastrovat, abys věděl jak štěkat?? Není to spíš ten starý bolševik, který z tvé hlavy velí ke zničení toho, kdo nesouhlasí?? Není to náhodou tak, že ty, mírumilovný jedinec toužící po světě bez zbraní, používáš slovník vrahů z padesátých let??"

tak to v uvozovkách už neobolševické vyjádření je. Řeknu ti, proč. Přisuzuješ svoje myšlení, svůj pohled na věc, jiným. Nikde nepíšu, že toužím po světu beze zbraní. Slovník vrahů také nepoužívám. Pouze tu někdy paroduji vyjadřování svých, už nedemokratických, oponentů. Tato tvrzení, že Gottwaldovi jsem tvou rodinu obětoval, a další obvinění, jsou nesmysly. PRÁVĚ TAKTO MLUVÍ a obviňují BOLŠEVICI. Přečti si to ještě jednou a uvědom si, co vlastně píšeš. Mohl bych tě teď parodovat, že takoví jako ty nás zaprodali Wall Streetu, aby sis uvědomil nesmyslnost své argumentace, ale nepochopil bys to :-)))

Z toho, co jsi tu napsal, jasně vyplývá, že jsi neobolševik. Chováš se totiž jak bolševik, i když jsi přesvědčen, že jím nejsi. Nestačí pouze převléknout kabát, lézt do zadku novému Velkému Bratrovi, a mít nového nepřítele. Bolševik naruby zůstává bolševikem. Není to tom, koho konkrétně miluješ, s kým půjdeš na věčné časy, a koho sis vybral za nepřítele. Je to o tom, že se chováš stejně jak bolševici, akorát jako převrácený obraz v zrcadle. Právě takoví, jako ty, psali zvací dopis v 68 mém. Oni svého hegemona měli také upřímně rádi !

sam 31.5.2007 17:47

neobolševici jsou nejhorší

Ještě poznámka. Stavíš na svých postojích z minulosti. Probuď se ! Svět se změnil. SSSR neexistuje. Komunismus už v Evropě není. V současné době je pouze jedna země na světě, která pravidelně vede útočné války. ZA sovětské (ne ruské) okupace mnozí trpěli. Zeptej se lidí v amerikou okupovaných zemích, trpící tam najdeš taky. ZAstavils americké vojáky s kvérem, aby ti lidé netrpěli? :-( Pokud si myslíš, že právě USA, nebo kdokoli jiný myslí jen na tvoje dobro, a nehájí pouze své zájmy, jsi hodně naivní. Tato idealizace nemá s realitou nic společného. Je to uvažování dítěte, toužícího po bezvýhradné lásce rodiče. Jen dítě na to má právo. Dospělému zadarmo nikdo nic nedá... Máme pro ně cenu jen jako předpolí, které bude bez mrknutí oka obětováno. Vláda to dělá aspoň pro peníze, ale neobolševici jako ty by pro minulost obětovali budoucnost celé země. Bojovat se musí, když to má smysl, a je skutečné ohrožení. To, co se tu chystá, není naše válka. Suroviny ze Sibiře, ať už budou patřit komukoli, budeme kupovat tak, jako tak. 17 let po listopadu chceš bojovat z ideových důvodů jadernými zbraněmi, vytvářet nepřátele, a jako islámští teroristé obětovat všechny kolem sebe. Naštěstí většina obyvatel této země není tak omezená.

tato diskuze má jedno velké +. Díky ní si mlžeme uvědomit, že ty řeči o Koreji a Iránu byly jedna veliká lež. chce se mi dodat - bolševická....!

oakman 31.5.2007 21:02

To je opět tvá projekce oho, jak si představuješ myšlenkový svět opozice.

Vkládáš mi do úst, co jsem neřekl, převracíš to, co jsem řekl. To že tu část populace zločinně potlačila základní lidská práva druhé, je krutá pravda. To, že levice zradila tuto zemi již třikrát, je také pravda. Já ti nevyvracím tvůj názor tím, že poukazuji na tvůj původ, atd. Já jen poukazuji na to, že pro mne, který má s USA osobní zkušenost a má rodina žije v obou zemích již 70 let je USA opravdu lepším spojencem i pro tebe než kdokoliv z Evropy.

Ten strach, který máš ty i ostatní zde bojující za mír, je v tom, že země s takovým zařízením jsou odolné proti dalšímu výmyslu levice, ten minulý sice skončil de jure, ale nikdy neskončil de facto - stále je tu 20% populace, kerá nepokrytě horuje za návrat egalitarismu a nivelace - doktrína na kterou to nabalí je irelevantní.

Tato diskuse mi dává přehled o tom, kolik lidí bylo vskutku proti komunismu - ne jako doktríně, ale jako životnímu postoji. Dává mi to zapravdu v tom, co tvrdím již 17 let - udělat v téhle zemi úspěšný převrat proti levici je přímo zázrak. To se povede jednou za sto let. Pravdou zůstává, že pro většinu byli problém komouši, ne režim, který vedli. 

sam 31.5.2007 21:22

přečti si, co jsi napsal za pitomosti výše a nemluv o projekci

že USA je lepším spojencem, to nemůžeš vědět. Pochybuji, že ti to někdo z americké politiky řekl. To, že máš rodinu i tam, možná něco vysvětluje, ale slepotu neomlouvá. Taky mám rodinu i jinde. Ale nebudu podporovat zemi, v které je, pokud se bude chystat udělat nějakou blbost. Docela by mne zajímalo, jak se díváš na levicovou vládu v USA? Jestli převažuje láska k USA, nebo nenávist k socanům ? .o)

Dnes už neplatí rozdělení na levici a pravici. Mluvíš o tom, že někdo zradil. Uvědom si, že zrádci se najdou všude.

Všechny strany, které jsou u vlády, levice, nebo pravice, se chovají stejně. Žádná nemyslí na lidské dobro, jen na dobro vlastní. Snaží se co nejvíc získat a chytračit, pokud jim to lidé dovolí.

Tento problém jde napříč politickým spektrem. Nevěř propagandistům, že je proti jen levice. To by ani nebylo možné, když se podíváš na výsledky voleb. .... Co se týče komunismu - možná, je to docela reálné, přijde nová doba totality. Ale komunismus to nebude...

Chápu tě. Máš radar za symbol. Ale radar není symbol proti komunismu. Není symbol jako Svatý Václav. Je to věc reálná, a k něčemu má sloužit. Ve spolupráci s jinými zařízeními je to věc smrtící. Víc, než dost.... Vím, že si myslíš, že se nic přece nemůže stát. Ale zmýlená v tomto případě neplatí.

jirka.s. 31.5.2007 21:40

Re: Komunismus už v Evropě není?

Ale komunisti ano!!!

richard 31.5.2007 19:00

Re: doležale

Same ta zem už naše není. Patří bruselu a až bude Schengen platit pro nás na bruseslké umístěnky sem přijede pár hodných muslimských kluků z Francie tam už jim chtějí dát na hlavu 6 000 euro když odjedou z francie toto bude levnější když je dají k nám