16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haf 1.6.2007 21:53

Re: Ó pane Doležale

Takovej prostomyslnej dotaz : von ten první už skončil ?

Myslík 1.6.2007 14:53

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y: NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další INT

Nejčtenější na webu Petra C I B U L K Y:

 NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Tajná Zpráva o masovém rozkradení českého

národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich SPOLEHLIVÝMI vládními

strukturami dnešní ČR!!! UVEDENO JMENOVITĚ!!! (Prosím o další

INTENZIVNÍ šíření!!!!!!!)

jk 31.5.2007 23:20

Re: Ty jsi opravdu bolševik, ktetrý se bojí, že si na něj někdo někoho zve!!!!

Oakmane, rád bych měl takový přehled jako ty. Kam chodíš na přednášky? Kdo ti platí to cestování, žes všechno viděl? Nejseš náhodou šTĚTINA.

Joska 31.5.2007 23:08

Re: Nop, už jen ta myšlenka

Dnešní vyjádření Putina považuji za nepřátelský akt č.1. A jsem velmi zvědavý, jak zítra zareagují evropská media a evropští politici. Jestli budou mlčet, je zle. Obávám se, pravděpodobně tak jako Vy rozmělňování evropské sounáležitosti a loajality. Prapor NATO teď táhne jen torzo evropských států a alespoň díky za to, že náš historicky poučený soused Polsko (na rozdíl od převážné části našeho občanstva) sdílí racionální pohled na věc. Je to však slabá útěcha.....

Je spíše pravděpodobné, že budu snít o tom aby se ČR stala ...ým státem USA

jk 31.5.2007 23:04

Re: Re: Re: Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

Mezi různými strkatinami praporů na demonstraci vlála i vlajka americká. Asi se našli nějací američaná co žijí u nás a se základnou také nesohlasí, protože si myslí, že se odstěhovali do klidného, kulturního koutu Evropy. Chyba lávky.

jk 31.5.2007 22:58

Re: Saudská Arábie a Turecko

Oakmane napiš knihu, ať si tě můžeme přečíst v celku.

Cruton 31.5.2007 22:54

Re: Ale prosím?

1) Rusko, USA a Německo v roce 2007 nejsou totožné se SSSR, USA a Německem před desítkami let. Situace se změnila a Vy jste to stále nevzal na vědomí.

2) Naše budoucnost je jednotná Evropa - i s Německem a Ruskem. Jinak nás ostatní civilizační okruhy (Amerika a Čína) "převálcují".

oakman 31.5.2007 22:53

Nop, už jen ta myšlenka

, že o naší výzbroji a vojenských zařízeních na našem území chtějí spolurozhodovat, či diktovat Berlín a Moskva, je důvod sem přivést dalšího -USA, kterým je absolutně jedno, kdo tu co má pokud je na jejich straně. Nějak nechápu, proč by nám měli sousedé z NATO radit, jak se bránit před čímkoliv z východu, když je jejich povinností stát na naší straně. V případě Francie a Německa je otázka, na čí straně vlastně stojí. Pokud stojí s Rusy, tak prostě stojí proti nám, EU v tom nehraje roli, ta pozvolna zaniká v multilaterální Evropě. Německo obnovuje s Rakušany, Maďary a Chorvaty reminiscence na třicátá léta kameradenschaftu, Británie se chystá z EUcommunism vycouvat (má kam) a opravdu nevidím sílu, která nám zaručí nezávislost.

Co vím od rodiny ze států, lidé se za Buška stydí, mají pocit, že Evropané nyní mají pravdu, a období Freedom Chips je nenávratně pryč. Uvědomte si, že také populace US roste o miliony nelegálů ročně, latinizace pokračuje a státy se mění. Bush to zabrzdil, ale je velmi možné, ž se USA rozhodnou pro politiku izolacionismu, jako před druhou válkou. Nikdo neví, kdo bude president. Může to být Clinton, ale i jiný Demokrat. Tím ale neocons ve vládě končí. Wolfowitz je první příklad, kdy vyklízejí prostor pro lidi bližší Demokratům. Ameriky bych se spíše bál jako šiřitele sifónové horčky než jako hegemona.

Cruton 31.5.2007 22:42

Re: Re: Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

Na své.:-)

Joska 31.5.2007 22:41

Ó pane Doležale

čím to, že v poslední době tak rád s Vámi souhlasím? Souzním s Vámi v tomto názoru zcela jednoznačně. Rusové se chovají jak magoři. Dnešní zprávy (viz vyjádření Putina k protiraketové obraně) přinesly tisícero důvodů pro americkou přítomnost v naší zemi. Čím dříve, tím lépe. Zdá se mi, že v Rusku nastupuje komunistický režim číslo 2.

Cruton 31.5.2007 22:40

Re: Re: Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

1) Článek ke kterém se diskutuje pojednává o jiném článku v ruských Izvestijích. Autor článku se v něm k nějaké demonstraci vůbec nevyjadřoval.

2) Na oné demonstraci byla spousta dalších lidí, kteří se ke komunismu vůbec nehlásí (zelení, nestraníci apod.). Ta demonstrace totiž nebyla na podporu komunismu - ta demonstrace byla k odmítnutí radaru.

oakman 31.5.2007 22:39

Jaderná válka nebude, protože všichni vědí, že jí nelze vyhrát

Tedy pokud USA nerozlousknou, jak likvidovat z vesmíru rakety online. Pak ovšem skončí doba strachu z podivných režimů. Ten podivný americký končí za rok. Je jané, že příští president bude demokrat, takže názory pana Bushe budou trvat jen do konce jeho období. V něm válka nehrozí.

Co hrozí je to, že si svět zvykne ptát Rusa, co Češi smí a co ne. Tak co je tu bolševismus??

oakman 31.5.2007 22:35

Re: Slovo o leadershipu

Každý národ má svou mentalitu, každý stát svou přirozenou politiku. Některé jsou dost velké, aby kolem sebe tvořily gang. To jsou potenciální leadři. Dnes to jsou: 1. USA, 2.Čína, 3. Indie, 4. Rusko (začas) ve spojení s Německem (na tom se pracuje, že??), 5 Irán (v muslimském světě, ve spojení s SA určitě). Ostatní jsou druhá liga - a to včetně "virtuální jednoty" - EU.

Tak si vyber favorita, protože jeden z těchto států bude prostě velet. Takto chodí.....od dob Alexandra Makedonského.

Cruton 31.5.2007 22:30

Re: Re: Re: Dnešní test ruské rakety

Jen se ztrapňujete. Za prvé odpal balistické rakety lze detekovat satelity a tak jej nemá smysl utajovat a za druhé balistické rakety se testují s delšími odstupy - výsledky předchozího testu se musí zpracovat a další testovaná raketa se podle nich musí upravit. To není záležitost hodin nebo dní.

oakman 31.5.2007 22:29

Slovo o leadershipu

To je milánkové běžná pozice, která se v historii běžně vyskytuje  - pozice síly, která posunuje dějiny dál. Byli to jmenované státy, které vtiskly světu jistou tvář, tvořily to, čemu říkáme dějiny, kultura, politika - prostě způsob života. Zatímco právo jedince být zastoupen a chráněn vzniklo v Angli v roce 1215, republika v roce 1641,  od krále Henryho je právo civilní nadřazeno právu církevnímu - to vše svědčí o povaze režimu. Tato politika se potom šířila do všech kolonií, anglosasové (ať již seveřané ve válce proti vesměs původem frantíckých a latinských otrokářů, či pod vlajkou Jejího Veličenstva) první odmítli otroctví a kšeft s lidmi - i když musíme uznat hlavní zásluhy Bonapartovi, od jehož Rovnosti, Volnosti a Bratrství ve smrti za císaře nás "osvobodili" ti tři císařové, kteří to se samoděržavím dotáhli až do smutných, komunistických konců. Rusko a Rakousko téměř celé, z Německa vyhnal komunisty až Hitler a na jeho větší polovinu se díky Anglosasům už po sedmi letech nevrátil. 

oakman 31.5.2007 22:16

Amerika hraničí s kým chce od svého počátku - Mexičané by mohli povídat.

Co je špatného na zemi, kerá je toho schopna? Nic, jen my malí závidíme.

US Radar s českou posádkou z armády promořené soudruhy komunisty - to víš!! To je právě ono, oni nejsou hloupí, aby spoléhali na místního lempla.

Země "okupované" USA byly celou studenou válku cílem naší emigrace, je zajímavé, že opačným směrem prchal jen Dean REED:-P

arogant 31.5.2007 22:16

Re: Re: Dnešní test ruské rakety

Testy trvají od úterka po celý týden. Již bez publicity. Neznáte rusáky?

Petr H 31.5.2007 22:13

Re: Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

Ono vyjádŕít názor k té "demonstraci" proti základně USA (pod rudým proletářským praporem se srpen a kladivem) už opět není považováno za argument a rovnocenný názor?Ta rudá vlajka by tomu odpovídala.Soudruzi,nic nového jste se nenaučili a nic starého nezapomněli.

Pete Brich 31.5.2007 22:13

Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla,

tu pořádnou základnu armády USA potřebujeme jako sůl.

PB

oakman 31.5.2007 22:11

Ale prosím?

Ano - v Panamě, Grenadě, Afghanistánu. Nepamatuji si, že by se "preventivně" hnaly do válek světových jako Němci a Rusové - jen pro připomenutí, ta druhá válka začala s oběma na stejné straně. Jen to, že dva šílenci v čele si dali duel o to, který hnus vyhraje v kontinentálním měřítku, nás zachránilo. V situaci 1939 - 41, dokud Stalin stál v klidu Hitlerovi v zádech, neměla Evropa šanci, jen USA svou pomocí zachránily Británii a rychle zalepily díry v Stalinově Armádě dodávkami techniky. Bez této pomoci by stalin Hitlera nezastavil a dodnes je otázka, jak málo dalšího záboru stačilo, aby se SSSR položilo -v roce 41 to bylo ofous. Díky USA také dnes máme šanci se přidat k civilizovanému světu  -kus ho Američané zachránili. Jinak (při pohledu na sílu poválečných komoušů ve Francii, Itálii a Řecku, jen anglosaská síla zastavila Stalina v Berlíně. V roce 45 nebyla Evropě země, která by se mu ubránila.  Já vím, oni nás to ve škole učili jinak!!

Příteli, až pan RassPutin a jeho Hurvínek - následník naváže na třísetletou spolupráci s Berlínem (který idiot povolil to stěhování z Bonnu?!!!) tak opět nebude v Evropě síla, která by je zastavila - surovinově, technologicky i politicky budou tyto dva státy dlouhodobými hegemony Evropy - pokud to připustíme. Británie se stáhne z kontinentu (nebude mít problém, je to jediná země EU, která má většinový obchod MIMO EU. Co zbyde, tiše se přidá, Frantíci jako první, stačí poškádlit araba...

Pete Brich 31.5.2007 22:10

Zapomněl jste, že jsou tam stachanovci a korabelnikové.

Tam se pětiletka plní za dva měsíce!!VVVVVV

PB

darny 31.5.2007 22:10

Re: Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

Na které straně stojíte pane?

darny 31.5.2007 22:05

Spolupracujte s námi, budeme vás chránit......

To mi malinko připomíná praktiky mafie při žádosti o výpalné.

Doporučil bych komunistům - modrým a komunistům rudým, kteří se zde navzájem obviňují z komunismu, aby si laskavě přečetli nějaké články na nettu, než vůbec do diskuze vstoupí. Zatím těch argumentů ze strany zastánců radaru moc nepadlo. Maximálně argumentační nadávky. Já také nejsem pro radar s americkou posádkou. Byl bych pro, kdyby nám radar předali k užívání a byla na něm česká obsluha, přinejhorším mezinárodní obsluha složená z příslušníků vojsk NATO.

Dost nerad bych se dočkal toho, aby jsme si říkali otřepaný fór starý přes dvacet let a aplikovoali ho na USA. S kým má Amerika v příštích padesáti letech hranici? No přeci s kým chce.

A ještě jedna připomínka: "Když se kácí les, létají třísky." Dost nerad bych byl tou třískou při kácení "Osy zla".

Cruton 31.5.2007 22:04

Re: Re: Vůbec ne, jsou země schopné vývoje a leadershipu.

Tak mlžil, až se sám ztratil.;-)

Cruton 31.5.2007 22:03

Re: Dnešní test ruské rakety

Dnes byla testována nějaká ruská raketa? Povídejte - ať nás poučíte.

Honza 31.5.2007 22:02

Re: Re: Re: Zajímavá propaganda

Obchodování s diktátorským režimem znamená, že mu přispíváte na páchání lumpáren. Což vadilo sice Američanům, ale ne Francouzům, Rusům a Číňanům. Současné problémy mají Američani v Iráku jenom proto, že se snaží chovat korektně. Kdyby jim šlo jen o ropu, tak obsadí vojáky všechna ropná zařízení a nepustí k nim žádnou černou hubu ani na dohled. A nechjí ty blbce, ať se navzájem po libosti vymordují.

sam 31.5.2007 22:02

Re: Zase špatně - ne otrokářství, ale NEVOLNICTVÍ, to je o něčem jiném.

To, co u nás skončilo nevolnictvím, u nich trvalo v otrokářské formě do počátku minulého století.

---------- už tomu rozumím. Tak proto chcete jadernou válku !

A když řeknu, že u nás vymizelo otrokářství ve 12 století, a v USA po občanské válce pár let před 20tým stoletím? To je dost dobrý "argument" odmítnout radar ! Bože co z vás ještě vypadne ! ;-D

Cruton 31.5.2007 22:00

Re: Soudruhům se už opravdu stejskalo

Máte nějaké argumenty? Nebo jen máte dlouhou chvíli?

sam 31.5.2007 21:59

Re: Vůbec ne, jsou země schopné vývoje a leadershipu.

o čem to vlastně mluvíte??? :-)

oakman 31.5.2007 21:58

Zase špatně - ne otrokářství, ale NEVOLNICTVÍ, to je o něčem jiném.

To, co u nás skončilo nevolnictvím, u nich trvalo v otrokářské formě do počátku minulého století.