16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vážný 31.5.2007 10:21

Re: Američané nikoho nenapadnou?

A předtím Republiky Srbské v BiH, ale kdyby to obojí amíci neudělali, tak se tam ještě dnes žerou. Mám kamárada, muslima z BiH, který Bushe nemůže, ale na Clintona nedá dopustit, protože OSN a EU se dokázaly akorát ožrat se srbskými důstojníky a pak odjet a nechat zmasakrovat civilisty, případně se nechat se přivázat ke skladištím... Až tvrdý zásah Clintona vedl k Daytonu a k uklidnění...

sam 31.5.2007 10:29

Re: Re: Američané nikoho nenapadnou?

nemáte kamaráda na druhé straně, tak váš náhled je poněkud jednostranný, a dá se říci i hloupý. Z vítězství islámu na Balkáně se může radovat jen blázen. Navíc muslimové mají přímo přikázáno lhát takovým méněcenným dhimmi, jako jste vy. Ano tvrdý zásah v Daytonu vedl k etnickému dočištění částí Bosny muslimy, a pak byl "klid" . Genocida Arménů a Syřanů v Turecku taky vedla ke "klidu". Až vyvraždí Kurdy, taky bude "klid". Zde se ale tvrdý přístup nedá očekávat že? :-)) Hádejte proč:-)

http://www.eurabia.cz/ShowArticle.aspx?ArtId=938

kdokoli 31.5.2007 10:00

souhlas

Poslední dobou mi to připadá, že jsou snad rusáci s američany domluvení a propagandisticky zajišťují nárůst podpory radaru mezi českou veřejností.

Jinak tiskové zprávičky zdánlivě bezvýznamných (mnohdy penzionovaných) ruských důstojníků byly už za SSSR velmi významným informačním kanálem, jakým sovětská nejvyšší místa sdělovala své názory. Takže kapitány první třídy rozhodně nepodceňovat.

čtenář 31.5.2007 9:50

Jen ať na nás míří

raketami se svými atomovými hlavicemi. My jsme na to totiž zvyklý, že na nás někdo míří. Když nás Rusáci okupovali, natahali sem, aniž se obtěžovali zeptat, svoje střely SS-20, každou se třemi hlavicemi. Američané odpověděli Pershingy 2, které namířili na ruské základny, to jest vlastně na nás. Západoevropští míráci se z toho mohli po..., mírové feministky u anglického Greenham Common protestně táboří nejspíš dodnes. Naopak, dnešní ruské vyhrožování a zuření je dobrým znamením. Je vidět, že US přítomnost na našem území ja ťala opravdu do živého. Je to bezpečným příznakem toho, že tato část Střední Evropy bude definitvně vytržena ze sféry ruského vlivu a dlouhodobě proti němu bezpečnostně zajištěna a to i tehdy, když se Německo začne s Rusáky zase objímat, jako před poslední válkou. Rusákům nezbývá než proti tomu aktivovat své míráky u nás. Jejich kokafonii právě zažíváme.

Ladislav 31.5.2007 10:13

Re: Jen ať na nás míří

Rusko nechce vydat svoji ropu USA. To je ten problem.

Elias antikomunista 31.5.2007 10:15

Re: Re: Jen ať na nás míří

Tobě tvoje stará nechce dát, to je tvůj problém;-D, tak si to nezamenuj s Ruskem a USA;-);-D

X 31.5.2007 9:49

Voni sou hlava, pane vachmajstr!

Voni sou ale hlava, pane Doležale!

Historie lidstva nás učí, že pravdu má vždy ten, kdo má moc ji prosadit. Česko tu moc nikdy nemělo. Nadto mentalita národa sluhů (definice TGM) velí poštěkávat z úkrytu za páníčkovou nohavicí. A když se náhodou páníček vymění, tak si před novým páníčkem lehnout na záda a olízat mu loajálně botu.  Tak na co si to tady všichni hrajete?!  To jste se nepoučili z filmových archivů, kde můžete vidět Václavské náměstí plné tu snaživě hajlujících, tu zase rudými prapory mávajících? Dokud bude tahle civilizace energeticky závislá na fosilních palivech, nepokládám za moudré vystrkovat hrdinsky pozadí na Rusko.  Z Ameriky nám sem spolehlivě nikdo ropu ani plyn dodávat nebude. Ani nemůže. Leda tak do zapalovačů. Takže zklidněte hormon a zkuste místo hysterických emocí používat mozek. Tedy, pokud je k dispozici.

F. Čech 31.5.2007 10:05

Re: Voni sou hlava, pane vachmajstr!

Milý soudruhu X, předvedl jste klasické pípání českého přikrčence.

Kylchap 31.5.2007 10:13

A vy jste

předvedl klasické chování českého "hrdiny" . Napadnout někoho bez argumentů.

třetí 31.5.2007 10:13

Re: Voni sou hlava, pane vachmajstr!

Naprostý souhlas.R^

Buvol 31.5.2007 10:36

Re: Voni sou hlava, pane vachmajstr!

S tím hajlováním se pletete! Vždyť v době protektorátu jen v Praze žilo přes sto tisíc Němců a je jasné, že to byli především oni, kdo tam hajloval ....  

Esmerald 31.5.2007 10:40

Re: Voni sou hlava, pane vachmajstr!

Pokud se jedná někdy o spojení olej-Amerika, pak bolševici nevědí, co by udělali, aby aby Ameriku pošpinili ve svém stádu beranů a volů i když tu cenu za olej vyhlašuje a požaduje naopak OPEC a američané jsou ti, co PLATÍ !!! Pokud se ovšem jedná o plyn-Rusko-Česko, pak by rusákům do p....e vlezli a platili zlatem a svojí svobodou i za ten střevní plyn v konečníku. Není - liž pravda, továrišči X. Mimo jiné, česky rození rozvědčíci v české armádě, tedy "vlastenci" v řadách KGB měli ( a mají ) za to ještě udávat přesné souřadnice cílů. Jak svinsky podlé !!!   

X 31.5.2007 14:41

Re: Re: Voni sou hlava, pane vachmajstr!

Moc hezky jste se rozvášnil, Esmeralde. Všechna čest stranou! A nějaký argument by se nenašel? Nebo jen ty emoce?

Cricket. 31.5.2007 9:45

Příjde mi to naivní.

Ten ruský výrok tedy. Dnes jsou přece běžné vojenské technologie, jak trefit cíl jedinou malou střelou a i Rusové ji mají. Jaderná zbraň se používá plošně proti "živé síle nepřítele" a pochybuji, že by jí Rusové vyplýtvali na jeden radar. Pořád je dost drahá.  Účelem prohlášení je právě vzbuzení masového strachu z umístění radaru. Čouhá z toho ale jako sláma z bot i druhá informace - pokud Rusko zaútočí řečeným způsobem, pak je česku a širokému okolí houby platné cokoliv, radar ovšem vyjímaje. Radar je zde totiž právě ten činitel, který by měl jadernou střelu relativně včas objevit a napomoci tak jejímu zneškodnění. Takže souhlas - jen nám jej tady nainstaluj, Uncle Sam. 

třetí 31.5.2007 10:16

Re: Příjde mi to naivní.

Nebude-li radaru, nebude ani jaderné střely, pane. Nezaměňovat.

Elias antikomunista 31.5.2007 10:16

Re: Příjde mi to naivní.

To přece není naivní, zcela otevřeně a úmyslně nám vyhrožují. At se dou vycpat :-D

Ladislav 31.5.2007 10:34

Re: Re: Příjde mi to naivní.

Maji snad sehnout hlavu a ceka az jim ji prijdou ufiknout? Kazda zeme se brani, tedy mimo nas, zdejsi vlada si mysli ze v zalezt do neci rite je to nejbezpecnejsi.

Jan Hájek 31.5.2007 10:18

Re: Příjde mi to naivní.

Jo a nejlepší je si preventivně zamořit terém pro pozemní vojsko kousek od svých hranic. Ono stejně od okamžiku, kdy někdo použije jadernou zbraň, nebude už na zemi místo pro život. Zajímalo by mne jaké teorie o vymření lidí si vytvoří za pár milionů let archeologové, podobně jako mi o dinosaurech.

Kylchap 31.5.2007 9:39

Co si to vlastně

ti Rusové dovolují!  Správné by přece bylo říci, že na americký radar v případě konfliktu nikdy nezaútočí když je v Čechách, že?

Buvol 31.5.2007 9:35

Radar ano, ale ne tak blízko Prahy!

Dal bych ho někam na hranice s Německem nebo s Rakouskem!

třetí 31.5.2007 10:17

Re: Radar ano, ale ne tak blízko Prahy!

A já bych ho dal na Petřín či alespoň na Letnou.

MLOK1 31.5.2007 10:40

Re: Re: Radar ano, ale ne tak blízko Prahy!

A co si vážený "třetí" myslíte, že bude umístěno na Letné v Kaplického "blobu", alias "chobotničce"? Proč si myslíte, že má takový divný tvar a nekonvenčně umístěná okénka?:-):-):-)

Skep/ticus Ma/xim/us 31.5.2007 9:27

Vida, Doležal už se ani nesnaží předstírat seriózní úsudek :-)

Hlavně, když ten pomatenec ví, kdo, kdy a jak bude či nebude útočit.

Ladislav 31.5.2007 9:37

Re: Vida, Doležal už se ani nesnaží předstírat seriózní úsudek :-)

Az pujdou tenke do tlustych a ropa nebude pak si USA bud vyjednaji exkluzivni dodavky ropy a nebo, pokud to nepujde, tak zautoci. My, v roli obetniho beranka, to odneseme.

Honza 31.5.2007 9:21

Pokud Vašeho souseda vytočí,

že jste si nechal ve svém domě instalovat alarm proti zlodějům, může to mít jediný racionální důvod - soused měl v plánu Vás vykrást ....

Kubeš 31.5.2007 9:41

Re: Pokud Vašeho souseda vytočí,

R^

Jura 31.5.2007 9:18

Zajímavá propaganda

Za prvé: Američané nikdy nenapadnou Rusko, pokud Rusko předtím nezaútočí na ně nebo na jejich spojence.

Nevím kde bere autor odvahu k takovému tvrzení. Součástí obranné strategie USA je preventivní útok.

Chtěl také upozornit na chybnou prezentaci příčin a následků v závěru článku. 1) Oficiálně při oznámení záměru vybudovat  radar a antirakety neměly být tyto základny namířeny proti Rusku (ale proti darebáckým státům) ... 70% obyvatel ČR s tímto krokem ale nesouhlasí 2) Rusko se cítí ohroženo vybudováním těchto základen a proto oznámí, že v případě vybudování budou tyto zahrnuty do cílů ke zničení při případné konfrontaci tj. namíří na ně svůj jaderný arsenál. 3)My se oprávněně cítíme ohroženi, míří-li na nás jakékoliv rakety (tj. v tomto případě ty Ruské)

Autorův závěr  že krok 3) je vlastně zpětným argumentem k prosazení kroku 1) i přes nesouhlas veřejnosti je logicky špatný. Podotýkám, že stačí zrušit bod 1) tj. záměr vybudovat radar a antirakety a ke kroku 3) již nedojde.

Papouch 31.5.2007 9:26

Re: Zajímavá propaganda

Rusku se neda verit, rakety sem stejne miri, radar neradar

Jura 31.5.2007 9:29

Re: Re: Zajímavá propaganda

Máte pravdu. Vyvrací to nějak můj příspěvek? Potvrzuje to argumetaci pana Doležala ?

Douša Josef 31.5.2007 10:34

Re: Re: Re: Zajímavá propaganda

A proč tedy na nás ty Ruské rakety míří již nyní?