27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
kat Mydlář 10.9.2007 16:59

Re: Re: Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR

Národní fronta.:-)

Historik neví co blábolí.

kapitán 10.9.2007 17:07

Re: Re: Re: Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR

Pravda,

Národní fronta:-)

Kopřiva 10.9.2007 17:26

Re: Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR

Takové lidí,jako s.Historik nepřesvědčí žádná slova.ˇClánek,který napsal p.Bystrov,je tak polopatistický,že k němu není co dodát.Těch 12% voličů nepřesvědčí asi nic,snad jen,nedej Bože,dostat znovu na frak.O nepoučeností z historie nebudu psát.Bylo to zmíněno mnohokrát.

Skepti/cus Ma/ximus 10.9.2007 17:46

Zato Vy, kopřivo, byste z fleku mohl hrát uvědomělého přesvědčeného komsomolce.

Nechcete nakonec někoho udat, že nesdílí Vaše proradarové a proamerické nadšení? :-/

O poučení z historie opravdu raději nic nepište, protože jste dobrý tak maximálně na tu lopatu.

jirka.s. 10.9.2007 18:07

Re: Zato Vy, kopřivo, byste z fleku mohl hrát uvědomělého přesvědčeného komsomolce.

No, septiku, s tou lopatou bys měl začít trénovat především ty! Až to tady všechno postřílíš, kdopak ti to zahrabe? Zůstane to přece všechno na tebe!

Cruton 10.9.2007 18:18

Re: Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR

Souhlas. Poslanci nemají k rozhodnutí o radaru mandát a tak musí rozhodnout občané v referendu.

Jiří K. 10.9.2007 16:29

Ubohá agitka, falešné dilema ...

... a argumenty jako obvykle žádné.

"Páni starostové a jejich rádci i naslouchači zarputile nechtějí slyšet, že ať bude radar u nás umístěn, nebo nebude, na nevyhnutelnosti volby to nic nezmění. A jestliže se dnes snaží zabraňovat naši v posledních dvou desetiletích již existující sounáležitosti se Západem pod dominancí Ameriky, znamená to, že tím automaticky spojují naši existenci s Východem pod neustále o dominanci usilujícím Ruskem. "

Naprosto nesmyslné tvrzení, chybná premisa, dilema, které ve skutečnosti neexistuje, urážlivé a lživé osočování lidí, kteří zastupují zájmy svých voličů.

Pokud ty citované věty pan Bystrov opravdu myslí vážně, pak je ho třeba politovat a zařadit mezi jednoduše uvažující mozečky. Nedostal se zřejmě dále, než na úroveň "čtyři nohy dobře, dvě nohy špatně".

Žijeme ve třetím tisíciletí, pane Bystrove!

kacir 10.9.2007 16:10

Tak at uz je RADAR zde !!! Dzp.

Xaver 82.117 10.9.2007 15:52

Úplně žasnu, kolik u nás žije duševních Rusů,

pro které je Bush satan (za rok tam nebude) a Putin udatný car (za rok tam taky nebude - možná - ale v Rusku bude do demokracie ještě hóóóóóódně daleko).

kapitán 10.9.2007 16:57

Re: Úplně žasnu, kolik u nás žije duševních Rusů,

Je jich tu opravdu hodně a budou přibívat.

j.m.bloudil 11.9.2007 0:05

Re: Re: Úplně žasnu, kolik u nás žije duševních Rusů,

.... a neumějí český pravopis !;-D

oakman 10.9.2007 15:47

Na téhle diskusi je jedno smutné

A je to fakt, že mnohý místní levičák má blíže k mentalitě a argumentaci polního degeneráta z vesnice uprostřed ruského "ničevo v ravinně", než k mentalitě svého pra- či děda z generace těch Čechů, kteří si mylně mysleli, že mají na vnitřní kolonizaci prostoru ČSR myšlenkou americké ústavní demokracie a nadto dokonce bláhově pomýšleli na jakousi úlohu hegemona v regionu.

Nejenže oni podcenili potenciál toho prostoru po krachu mocnářství a nedokázali dostat ČSR do vysněné pozice "nástupce Vídně ve středoevropské politice", ale díky Slovensku a díky podcenění lumpenapetitu některých našich spoluobčanů zatáhli tuto zem do područí síly, která s tím ani sama nijak nepočítala.

Působení této síly, doktríny renegátského nenávistného mongolismu, zanechalo na našich mozcích nemalé škody, jak je vidět.

Jak by se mi chtělo s tím radarem ustoupit a říci: "Nejdříve si to pořešme uvnitř, pak reagujme na poptávku zvenčí.", ale při pohledu na názory protistrany musím zůstat neústupný - Radar přijít musí - to aby český blb zjistil, v kolik pohádek už věřil. Dokud tu radar nebude, bude tu prostor pro strašení a bludy, dokud tu nebude jeho posádka, budou tu různí žvanilové vykřikovat lži.

Uvidíte - po dostavění se tam budou sjíždět stovky čumil, které místní soudruzi "počesku" natřou na pivu a parkovném....a za pár měsíců budou mít místní zase pazouru v rypáku a budou v něm dále hledat smysl pro svůj primipivismus a chudobu. Zase bude nuda.

pp 10.9.2007 16:26

Re: Na téhle diskusi je jedno smutné

Mluvíte (nebo píšete) mi z duše.

BM 10.9.2007 15:43

Zdanlivo nie celkom k radaru

Jeden kvietok po vymenovani vsetkych kydov o nabozenstve mieru, o dedicnom hriechu skazenych europanov etc... nevydrzal s nervami a povedal co si skutocne mysli :

Komentář ze dne: 08.09.2007 01:33:02 Reagovat

Autor: Palestinský Arab

Titulek:Re: Re: Dokud nejdojde k opravdovému...

Slabší musí ustoupit silnějšímu!,muslimové to ale nebudou!Dojde ke střetu kultur,západní civilisace bude zničena!Muslim raději zemře než by prodal svou víru!Alahu Akbar!

vid na http://www.dfens-cz.com/komentare.php?akce=fullview&page=1&cisloclanku=2007083102

Petr H 10.9.2007 15:29

Běžně v diskuzi negůgluju,

spoléhám na pamatováka,ale teď jsem si malinko zagůgloval ohledně military budget.V miliardách USA $518,EU $298,u Ruska jsem se hezky seknul.Tam se to sice jako tradičně liší v řádech desítek miliard,přiznají jen,že tento rok přitlačí o 29% oproti loňsku,kde oproti předcházejícímu roku přitlačili 22%...etc,ale $400 to není ani náhodou,jsou i za EU.Zajímavé ale je,že 300 miliónové USA má v US Army ve všech složkách(Navy,AirForce,CostGuard,Army,Reserve...)k dispozici 1 029 264 mužů,a to jsou ve válečném stavu,zatímco ani ne 150 miliónové Rusko má v mírovém stavu armádu 1 037 000,s reserve ke 4 miliónům!To je překvapující zjištění,jako by se chystali na invazi.

oakman 10.9.2007 15:33

Vždyť to známe

ZPARÁVY TASS: Pokojně sklízející kombajny byly napadeny nepřátelskou přeshraniční palbou. Kombajny opětovaly palbu raketami země - země a poté se stáhly vzduchem na základnu. Bylo pobito 3248 nepřátel, byli zraněni kolchozníci Tolja a Kolja.

Petr H 10.9.2007 15:38

Re: Vždyť to známe

Rusák nikdy nic pořádně nepřizná.Mají miliónovou armádu a přiznají $30 miliard ročně military budget.To by nestačilo,ani kdyby armáda žrala jenom suchej chleba.Jakobychom ale mužika neznali.

Historik 10.9.2007 15:02

Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Zajímalo by mě, kdy naposledy ruské expediční jednotky v cizí zemi, jako např. americké v Iráku shazovaly cizímu státu na hlavu bomby? Vůbec se Rusům nedivím za svá vojenská opatření, když vidím americkou přítomnost okolo Ruska. Nikde nic takového nevidím na mapě okolo USA. Rusko je i nadále velmoc, a nikdy nepřestalo být, přestože někteří posměváčci tady v té diskusi ve svých výlevech nevědí, kdy přestat s těmi svými nesmyslnými žblepty o Rusech a jejich údajné zaostalosti. Vždycky když Rusové předvedou nějaký nový zbrojní systém, třeba novou stíhačku, tak jsou všichni vyvalení a na půl roku ztratí řeč. Když je v tisku záběr ruské ponorky, tak jen proto, že to Rusové chtějí. Nedávno šel v televizi americký seriál o ruských a amerických ponorkách, který přes veškerou snahu zesměšňovat Rusy vyzněl naprosto v jejich prospěch. V americké ponorce nebylo k hnutí a v té ruské měli námořníci dokonce plavecký bazén a saunu. O MHD pohonu v ponorkách si Američané mohou nechat jen zdát. Rusové provozují už několik desítek let na oběžné dráze Země kosmickou stanici s lidmi. Když Američané chtějí odstartovat raketoplán, tak je to fraška na pokračování a nakonec se to mnohdy neuskuteční.

Že životnost radaru v Brdech v konfliktu by byla krátkou otázkou, je jasné jak Američanům tak Rusům. Česká republika se jen stane živým štítem pro Američany. Američané chtějí jen vytvářet problémy a napětí v Evropě, tyto hlasy jsou v USA, jen v ČR se to lidem zatajuje.

Velmi se mýlí ten, kdo vnucuje lidem tvrzení, že poslanci PČR mají mandát pro přivedení cizí armády na území ČR. Poslanci PČR takový mandát nemají. Nic takového před volbami nikdo z nich ve své kampani neříkal, protože by pak nebyl nikdy zvolen.

Stredocech 10.9.2007 15:06

Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

A je zajímavé, jak takovéto výsledky mohou dosáhnout s údajně dvacetinou amerického vojenského rozpočtu :-D:-D

kapitán 10.9.2007 15:18

Re: Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Jde to,

jen si nesmíte představovat, že maj Rusové na ponorce saunu s plaveckým bazénem, ale stejně jako rádio JEREVAN: "generále na ponorce uchází pára a je plná vody, co máme dělat" Klid molodci to je ta slibovaná naňa s bazénem.

Historik 10.9.2007 15:22

Re: Re: Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Takhle nějak se smáli Němci než jim Rusové nakopali zadky.

kapitán 10.9.2007 17:03

Re: Re: Re: Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Němci se ohledně zbraní Rusům nesmáli.

Xury 10.9.2007 15:27

Re: Ještě k té údajné agresivitě Ruska Česká republika se stane živým štítem pro Američany

Když mají takový technologický náskok, že je vůbec znervózňuje radar v Česku. Mimochodem jako Historik byste měl vědět, že ti co nás chtěli okupovat, tak se nás nikdy předem neptali. A to, že někdo bude chtít mít ve střední Evropě rozhodující slovo platilo taky vždy a platí to i dnes. Takže si můžete vybrat - ruský nebo americký radar (potažmo rakety) ?

oakman 10.9.2007 15:31

Historiku, to dole jste nečetl správně, jinak byste nekýval

Bezpečnost západu ohrožují zejména ti, kdo ji odmítají posilovat - Francie, Německo, Rakousko.

Je zajímavé, že velmi EUfederalističtí Finové se rozhodli jí posílit vstupem do NATO, když jiní činí jjak mohou, aby se Euroarmáda dál vznášela v oparu keců a slibů.

Ono pořád platí: Kdo jiný, než my, kdy jindy, než teď.

AndyO/XX 10.9.2007 14:59

Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

Odkdypak dělal revoluci v Rusku jak ty říkáš mužik, ty mudrlante?K tomu bylo zapotřebí dosti peněz, snad si nemyslíš že ten sexgrupáč v Zimním paláci by zlomil takové impérium, jako bylo Rusko, téměř bez boje?Jákob z Rudé synagogy si ještě prý po letech stěžoval, že ho to stálo dost.

Historik 10.9.2007 15:04

Re: Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

Peníze poskytlo císařské Německo, rudí komisaři dostávali pistole Mauser, můžete je vidět dokonce i v tendenčních sovětských filmech.

AndyO/XX 10.9.2007 15:19

Re: Re: Oakmane, ty jsi zřejmě vyštudoval VUML, že?

To byla pouze jedna část klamného židovského manévru, protože o Leninovi Rusové už něco věděli.Ale jak se jmenoval fanatický antiruský Žid, který půjčil Japoncům na válku proti Rusku cca 200 melounů ve zlatě a později se rozhodl zafinancovat i druhou útočnou vlnu Židů z USA, která předstírala obchodní zájmy v Rusku a vyklubala se z nich nakonec bolševická hovada?

oakman 10.9.2007 15:26

I kdyby to bylo všechno pravda, svědčí to o jediném - Rus je kolonozovatelný póvl, kterému po staletí velí cizinci. Tvoji nenávidění židé, Kavkazané nebo Prus.

Pro nás z toho vyplývá jediné - držet se dál.

Skepti/cus M/aximus 10.9.2007 17:31

To jako pro vás německé nacisty?

Tak to se držte dál i od nás nebo vás tentokrát nevyženeme, ale rovnou pohřbíme. :-/

jirka.s. 10.9.2007 18:03

Re: To jako pro vás německé nacisty?

Septik zase dostává deratizační záchvat!;-D;-D;-D To si zase užijeme srandy! Kluk jeden metrákovej!