3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Talián 10.9.2007 21:21

Re: Vážený autore vás platí CIA ?

Ta Evropa se teprve sjednocuje a bude sjednocená až se z muslimské menšiny stane většina. V Němcku, Francii, GB a dalších členských státech k tomu mají hezky vykročeno.

oakman 10.9.2007 11:04

Abych to uzavřel

Zatímco jiní se rozdělit nenechají, my jsme příkladem toho, co zbyde z "národa", který se nechá rozdělit těmi nejnižšími pudy, kde jedna polovina otevřeně kolaboruje s cizí mocí pro udržení iluze moci své. Nicméně, chápu jako slabost a malověrnost strany druhé, pokud se za tuhle radarovou sukni chce schovávat. USA za nás nevymetou z tohoto prostoru staronové kolaboranty s východním barbarem, to musíme my sami.

Tenhle "národ", to jsou dvě skupiny lidí, kteří mluví stejným jazykem. Jedni, odděni v hroší kůži dokazují, že národ může vzít čert, stačí když strana zavolá, druzí jsou tak konsternováni svou bezmocí poněkud směšné maloburžovazní menšiny, že nejsou schopni než se odvracet od bídy duše v téhle zemi. Chybí tu ti, kteří byli dříve schopni postavit tuto zemi na pevné ekonomické základy a udržet respekt k republice aspoň v té míře, že lidé  radši bojují za ní než proti ní.

Tento radar totiž neučiní USA o tolik silnějšími, ani CCCP o tolik slabšími, jako učiní nás trapnými navenek, oslabenými uvnitř.

Tino 10.9.2007 11:37

Re: Abych to uzavřel

 Dobře se to čte.:-) Ikdyž,... nemusím se vším souhlasit, že?

oakman 10.9.2007 10:42

Další výlety mne zavedly na Hedvábnou Stezku - mohu jen říci, že srovnání hrdého Kavkazana (Gruzín, Armén, Osetijec, Mestijec)

a toho degenerovaného, ožralého, nebo zfetovaného bývalého muslima, dnes soudruha Musulmanova, byl ohromující.

Je vidět, že muslimství a komuismus mají mnoho společného - ten středověk v hlavách. Jedno svinstvo lze vytlčit jiným, ale pokud je proti svinstvu v duši kvalitní protilék, lidé se nevzdávají svého já ani po pěti generacích.

Jinak každý Armén v Americe (a jejich tam tak milion) posílá příspěvek domů. Jen pro srovnání.

honza 10.9.2007 11:00

Re: Další výlety mne zavedly na Hedvábnou Stezku - mohu jen říci, že srovnání hrdého Kavkazana (Gruzín, Armén, Osetijec, Mestijec)

Jsi primitiv

Pete Brich 10.9.2007 10:40

Ano, to je, oč tu kráčí.

A proto: "Kromě domečku s bílou kupolí, jehož celá obsluha se vejde do jednoho dopravního letadla, tu pořádně velkou základnu armády USA potřebujeme jako sůl!!"

PB

kapitán 10.9.2007 11:08

Re: Ano, to je, oč tu kráčí.

To jako proč ?

Aby snad americká angličtina vyvážila ruskou češtinu v Praze a Ivanových Varech ?

Tolik vojáků snad Amíci ani v zahraničí nemají.

Pete Brich 10.9.2007 12:14

Re: Re: Ano, to je, oč tu kráčí.

Vy nejste multikulturalista?

Když prodáme Budvar Budweissovi, kdo by tu pak ty patoky bumbal?:-P

PB

oakman 10.9.2007 10:26

Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Jak jsem se dostal do Sojuzu? Jednodušše - to stačí zorganizovat sbírku na postižené zemětřesením v Arménii, nasbírat letadlo krámů a kontejner léků a pak, když čeští komouši nemají zájem, poslat Pánka na CCCP ambasádu, ať sežene letadlo. Tak nás málem vyhodili ze školy, ale ptoé, co jsme připravili (nakradli v našem zdravotnictví zadarmo) dostatek antibiotik, dostali jsme oficiální pozvání od Jerevanské University. U děkana mi to paradoxně zachránilo kůži po Palachiádě - byl jsem ve vylučovacím procesu, fakulta ale měla poněkud procedurální zácpu. Tak jsem mohl v červnu přistát v Jerevanu v noci, kdy město patřilo okupujícím jednotkám CA. Stovky ruských ksichtů, pískové bunkry na letišti, kolona do hotelu, na náměstích tanky - jako 68. V hotelu nás čekal děkan, s lítostí oznámil, že poděkování všem na hlavním náměstí bylo odvoláno okupační správou a že je "veselo". Ševarnadzemu se nelíbil "příliš arménský místní sovět", tak ho rozehnal armádou. Holt socialismus se musí udržovat!.

Druhý den ráno jsem se probudil v poměrném hluku. Na tom náměstí bylo asi 50 000 Arménů s vlajkami a něco křičeli. Vedlejší balkon okupovali nějací lékaři z Francie, kteří tam byli na výpomoc po zemětřasu, ti mi přeložili to hromové: "Táhněte domu, ruská svoloči!". Pak jsem uviděl pár desítek zoufalých "patrolujících" Rusů, kteří tomu čelili. V Jerevanu jsem nepotkal válejícího se opilce - pijou tam všichni a hromsky - ale na radost, ne pro zapomnění. Jediný, kdo se válel, byli místní Rusové. Arménka musí být o svatební noci panna, když ne, mohou jí vrátit. Ptal jsem se místních, jak ten středověk řeší, jen se uchechtli - "Sojuz je veliký, Rusek je dost i tady.." Jejich názor na Rusa? - "Dali jsme jim svobodu výměnou za ochranu před Turky. Oni chtějí i naši duši, ale sami žádnou nemají. Člověk, křesťan, nemůže připustit, aby mu vládla zvířata." Jojo, tak se žije na Kavkaze.

Gruzíni to mají ještě jednodušší - Než mít Moskvu na krku, je lepší mít Kobu v Moskvě.

oakman 10.9.2007 10:35

Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Mají tam dohromady čtyři náměstí, v ty dny byla plná všechna. Měl jsem pocit, že cca 1 milion Jerevanců nic nedělá, jen huláká po rynku. Omyl, hned jak jeden popojel z centra, země se věnovala každodennímu životu, viděl jsem funkce sojuzu. - Byla prohibice, nikoliv však v Arméni - místní sovět Gorbiho ignoroval. Tak se vesele sedlačilo (oni neměli kolchozy, oni měli rodiné, či vesnické "občiny"), pálil se koňak (výjimka pro export), pěstovalo ovoce na pálenku. Rychlík z Jerevanu do Moskvy byl vždy plný - co kupé, to metrák meruněk, broskví, melounů nebo hektolitr kořalky. V Jerevanu po 10 kopějkách za kilo, v Mockbě po 10 Rublících za kilo. 60 Rublů stála letenka do Kyjeva, 180 do Prahy.

Kdepak, v odlehlých končinách Sojuzu ještě existovala provtní pospolitost kmene, který má svého "papeže" už od 5. století. KřesŤané již v dobách, kdy my jsme souložili pod lipou s praotcem Čechem.

gerontusinza 10.9.2007 10:41

Vždyt jsem to říkal že jste stejná sv...ňurka jako pan senátor ....Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Takovíto h....by nám chtěli vládnout? Nasrath.........

oakman 10.9.2007 10:46

Geronte, ty degeneráte ruského typu!!

Jak říká pan hrábě Trautenberk - dnes je to jednoduché, jen jim seženete práci a o ostatní se musí postarat sami, to my jsme je museli živit, šatitt, ženit a vdávat...a ještě nám nadávají do feudálů!!.

Ne geronte, tobě vládnout nechci, sedlákem jsem nikdy být nechtěl, nechť hovadu podá krmi někdo jiný!!!:-D

Mirek F. 10.9.2007 10:37

Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Ach jo, tak naivní. očividně jste zažil klasické malování na růžovo ve stylu "my utlačovaní a zlí okupanti" Kdybyste se tehdy dostal do Moskvy, tak se vám zase dostane poučení o zaostalých Kavkazanech. Koneckonců i to, k čemu se přiznali "Arménka musí být o svatební noci panna, když ne, mohou jí vrátit" o velké civilizovanosti nesvědčí.

oakman 10.9.2007 10:43

Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

Mirek F. 10.9.2007 10:46

Re: Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

?

Mirek F. 10.9.2007 10:53

Re: Já vím, také vzpomínáš ta to soudružské hrobeso na školení????

Ale jinak pokračujte, znalosti soudružské hatmatilky máte očividně velké. Také obvyklý přechod k prskání, dojde-li náhle dech z neustálých tirád, taky není špatné, to už je takový psí koloritR^

Xury 10.9.2007 10:48

Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Až doteď jsem si myslel, že se cilizovanost měří jinak než tím s kolika chlapama se může nevěsta před svatbou vyspat.

Mirek F. 10.9.2007 10:51

Re: Re: Re: Mám zážitky, pánové ... ano mám.

Civilizovanost se měří i tím, že i ženy mají svoje práva, s kým před svatbou spí či nespí, je jejich věc, natož aby mohla být nevěsta vrácena jako věc, není-li panna:-/

oakman 10.9.2007 11:09

Mirek by chtěl zřejmě exportovat socialistický intersexualismus.

Já na školení nevzpomínám, měl jsem jednu, ta mi stačila a měla mne ráda i bez tuzemáku s kofolou.;-P

Mirek je takový ten plachý poskok z SS Mládeže, kterého zneužívaly starší ožralé soudružky..... chápu, tenhle úvod do života muže v aktivu nepřednášeli.

Pokud chceš nepřítele porazit, musíš ho poznat natolik, abys byl schopný anticipovat jeho reakce.. tak praví klasik.

My jsme v roce 89 věděli o bolševismu vše, i to, čeho všeho je schopen.

Oni nevěděli nic ani o nás, ani o našich schopnostech....;-P

Mirek F. 10.9.2007 11:17

Re: Mirek by chtěl zřejmě exportovat socialistický intersexualismus.

Díky za potvrzení obvyklého prskání na dálku, nejsou-li argumenty. Na aktivy jste chodil, abyste mohl škodit, o tom žádné pochybnosti, soudě podle vašich odvážných anonymních útoků. To bolševik nečekal...:-)

oakman 10.9.2007 11:22

Já nemusím vymýšlet argumenty, dějiny potvrdily naše kroky.

viz příslušná literatura k rokům 88 - 89. To prostě neokecáš!! ;-D Já jsem žil to, o čem ty žvaníš !!!

Mirek F. 10.9.2007 12:03

Re: Já nemusím vymýšlet argumenty, dějiny potvrdily naše kroky.

Neračte se považovat za Napoleona?:-D "Dějiny potvrdily naše kroky" takové fráze jsem byl nucen občas slýchat z bolševických rádií. tohle jste na schůzích také používali?

Mimoto, opět vám unikla niť hovoru, já se vyjadřoval k poněkud idealistickému líčení Arménů a Kavkazanů obecně,  o vašich revolučních zásluhách jsem ze shovívavosti pomlčel:-)

oakman 10.9.2007 12:21

Odpovídáš si sám, sám i tedy můžeš za obrázek, který tu kreslíš.

Méně sžíravosti, více myšlení, přeji!

ODSak 10.9.2007 10:19

rozhodne sněmovna!

Poslanci a senátoři ODS mandát pro kvalifikované rozhodnutí od svých voličů mají! Argument, že protože otázka radaru nebyla v programu neobstojí. Pokud voliči ostatních stran nevěří svým zvoleným zastupitelům, měli by volit v příštích volbách volit lépe! A nevoliči? Ti by pravděpodobně nepřišli ani k referendu! Potom by se rozčilovali, že to neplatí, že si politici dělají co chtějí. Jste xmíchu!

čtenář 10.9.2007 9:54

Pan Bystrov v narážce na řeči,

že US radar bude znamenat vojenskou okupaci jen rozvádí starou moudrost z období totáče vyjádřenou lidovým vtipem "Co je to okupace?" Je to to, když dotyčná armáda obsadí dané území dříve než SSSR. A má pravdu. Vojenskou kantýnu nám zde USA nezřídí, tak alespoň ten radar, abychom byli "okupováni" včas. Antiradaroví křiklouni mají možnost požádat Putina o bratrskou pomoc. To se v minulosti již velmi osvědčilo. Jistě je ochotně vyslyší, jako Brežněv kdysi těch 99 pragováků. Je to nakonec stejně jako tenkrát v zájmu světového míru proti válečným štváčům, jak tomu rozumí i naši přední umělci jako Chytilová aspol. Někdo je prostě vod volů, i když se honosí titulem zasloužilý umrlec.

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 10:06

Naopak, všelijací čtenáři jsou těmi "pragováky" a vláda je opět ta, co píše zvací dopis Velkému bratru, tentokrát do USA.

Jen pořád nemají vhodného třídního nepřítele, tak si vytváří fantomy v zahraničí.

Pete Brich 10.9.2007 10:46

Septiku, když hnete tím svým jediným závitem,

vždy to pořádně zasmrdí.;-€

PB

čtenář 10.9.2007 11:52

Re: Naopak, všelijací čtenáři jsou těmi "pragováky" a vláda je opět ta, co píše zvací dopis Velkému bratru, tentokrát do USA.

Ano, USA se už jednou dopustily okupace, když se vylodili v Evropě a pokusily se o zločinnou likvidaci hitlerizmu, jak na to předvídavě upozorňoval V. Molotov ve svém projevu v nejvyšším sovětu v září 1939 poté, co si nacistické Německo spolu se SSSR bratrsky rozdělily Polsko. Asi jim tenkrát polští pragováci zapomněli včas napsat.

oakman 10.9.2007 9:47

Pár rozdílů

CCCP (nebo jakkoliv tomu říkáte) - země, která sice téměř dobyla svět, ale nikdy nedokázala nakrmit své lidi, udělat z nich občany prostě nejde, na to jsou částečně příliš degenerovaní, částečně příliš loajální svým diktátorům. Země příliš velká a ambiciozní než aby nebyla nebezpečná, příliš chudá duchem na to, aby byla v něčem příkladem. Země, která nikdy nebude centrem Evropy, ale vždy jeho výbojnou marginálií. Země, která bezesporu má fondy na dobré nebo ještě lepší rozvinutí okopírovaných technologií, ale sama žádnou nenabízí - nic z toho, co Rusové dělají dobře není původem ruský nápad.

Vysvětlete mi, proč bychom měli v 21. století nadržovat sředověku?? Žeby středověk v mnohých z vás?

Skeptic/us Maxim/us 10.9.2007 9:54

Také v tom bývalém CCCP žerou malé děti a prý nevrací zavinovačky, no řekněte není to hrozné?!

;-D;-D;-D