18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jára 3.4.2008 11:45

Jsem taky proti radaru na každém kilometru

Ti co jsou proti radaru (radarům) mají mojí podporu. A úsekové měření se mi taky nelíbí :-D

KROKODYL 3.4.2008 16:22

Re: Jsem taky proti radaru na každém kilometru

;-DR^

antikomanc 3.4.2008 2:06

Antiradarovci jsou placeni Al kajdou.

At dolozi ,kde berou prachy na tu jejich teroristickou kampan.Kdyz nedolozi vsichni do krimu pakaz kolaborantska;-€

Historik 3.4.2008 3:16

V téhle písničce je ti odpovězeno

Odpověď pro Autor: antikomanc IP: 68.184.47.xxx Datum: 03.04.2008 2:06

Na tvou adresu tam nalezneš odpověď na svou otázku:

http://youtube.com/watch?v=0oqU0NModSQ

antikomanc 5.4.2008 15:36

Re: V téhle písničce je ti odpovězeno

Jo ja ten link otevru a zacne na mne hrat internacionala,ne dekuji,to si prehravej doma sam soudruhu histeriku;-€

lahman 5.4.2008 12:23

Re: Antiradarovci jsou placeni Al kajdou.

Kde berou peníze?. 80% poslanců jsou bolšenici. Ve státní správě se to taky hemží bolševikem.

Historik 2.4.2008 22:18

USA základna v Brdech s celou posádkou

http://www.stream.cz/video/13/54868-radar-brdy-a-buraky

Hradec 2.4.2008 11:55

psí

Nat toho paskřivce Tamáše AIDS nebo syfilí(Y)da!Je to mamrd.

Miro 1.4.2008 21:19

Vagner je pseudonym,

pod kterým se skrývá nějaký bývalý politruk, nebo kádrovak.Styl i obsah jeho psaní je hoden takových veleduchů z bývalého Rudého práva. Protože nemá argumenty proti podstatě myšlenky, tak jen kádruje, nebo přímo lže.Navíc se jeho IQ nezmůže. Ale také byto mohl být dobře placený propagandista placený Topolánkem z naších daní.

Johny 1.4.2008 17:37

JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

Jako každý rozumný občan tohoto státu jsem pro radar! A pro co nejtěsnější spolupráci a spojenctví s U.S.A. Pro primitivy ještě jednou opakuji: pro dobrovolné spojenectví, což se dost liší od vašeho spojenectví se Sovětským svazem!>-

Mira 1.4.2008 19:21

Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

Asi nechodíš mezi lidi, já jsem zase neslyšel ani jeden hlas pro. Asi jsi ještě moc mladý a nerozumíš tomu. Sežeň si více informací, abys mohl zasvěceně diskutovat.

Smile 5.4.2008 13:30

Re: Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

Na druhou stranu zase není v důchodu a neleží mu v kredenci rudá knížka, bolšáne ;-)

bbb 2.4.2008 7:48

Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

NEJSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO VE SVÉM OKOLÍ , KDO BY BYL PRO.

Míra 4.4.2008 11:11

Re: Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

ses debil kterej nerozumi vubec nicemu

Jnalepka 2.4.2008 11:15

Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM NIKOHO KDO JE PROTI? KDE JSOU? V KLUBOVNĚ STB?

R^R^>->- Jsem také pro radar, co je špatného na systému, který zvýší naši bezpečnost ? A s kým jiným být ve spojenectví ? Máme snad na to se ubránit sami???

Jak by asi mohl špehovat Rusko ? K tomu jsou mnohem lepší satelity na oběžné dráze. A i kdyby, je to jen dobře, od Ruska nelze čekat nic dobrého.

Bobyzboby 2.4.2008 13:25

Re: JSEM PRO RADAR A NEZNÁM ... vs. NEJSEM PRO RADAR A NEZNÁM ...

Rozumím vašemu nadšení ale nerozumím vaší logice. Podobně i já mám mezi svými přáteli jen lidi, kteří jsou proti radaru, stejně jako jen lidi, kteří nesnáší telenovely nebo dechovku nebo Vondráčkovou (i když s tou dechovkou ... - zrovna moje maminka a ještě jedna další paní ji rády mají ...).  Přesto nepochybuju, že jinde jsou jiná sociální prostředí, jiné vlivy, jiné sociální vzorky, kde je to přesně naopak, třeba právě vy a vaši známí. Proto taky jsou např. metodiky statistických výzkumů tak komplikované. Vaše směšné pokusy hlasovat PRO nebo PROTI dokazují jedině, že vaše nadšení pro věc je silnější než vaše soudnost.

A jen tak mimochodem, označovat obrovskou masu mně neznámých lidí za primitivy milující zašlé časy jen proto, že chtějí něco jiného než já a že mne nezajímají jejich argumenty, bych mohl jedině z pozice arogantního narcisty. A právě arogance je typický primitivismus.  >-

Bobyzboby 2.4.2008 13:33

Ponížený služebníček navěky. Zcela dobrovolně.

A ještě se přecejen musím vyjádřit k té tzv. dobrovolnosti. Nikdo přece  nenadává amikům že sem chtějí. Je to logické a pro ně možná zdánlivě i výhodné. Velké většině lidí u nás se nelíbí něco jiného - právě, že jim chceme dobrovolně navěky a neodvolatelně oblizovat okonečník.

Ponížený služebníček.

slon75 3.4.2008 1:20

Re: Ponížený služebníček navěky. Zcela dobrovolně.

Podepsal jste se dobře. Jako typický Čech totiž nechápete princip přátelské spolupráce, protože jste ho nikdy nezažil. Pochopíte někdy, že existují i jiné druhy spolupráce, než "ponížený služebníček" slouží pánovi?

Svým příspěvkem jen ilustrujete svojí mentalitu. Skutečně hrdý člověk klidně může spolupracovat se silnějším, protože ví, že tím jeho hrdost nijak neutrpí. Hrdost není odvozena od toho, že šlapu po tom, na koho si troufnu a s ostatními se nebavím, ale od toho, že jsem si vědom své hodnoty i své role a hodlám ji odehrát se ctí.

para 3.4.2008 15:19

Johny čím to, že Kanadani jsou mimo?

Podezíráš Kanadany a další země jako třeba takovou Jižní Koreu , že zalezli do klubovny STB? Neleží snad  ta Kanada  mezi USA a Ruskem? A nemá snad J.Korea svého totalitního souseda zbraněmi chřestícího? Lecos mi na kause "Radar" prostě nesedí - někdo tady asi lecos podstatného důkladně zamlžuje.:-(

Šelma 1.4.2008 11:35

Já tedy ODS-áky nemám rád, ale buďme objektivní

Pokud si totiž vzpomínám, už za vlády ČSSD se jednalo o radaru a ČSSD nebyla nijak proti. Ptám se, proč po volbách ČSSD obrátila kabát o 180 stupňů? Není to jen proto, že ČSSD je strana populistů?

I když, na druhou stranu ODS je pro mne naprosto nepřijatelná pro její antisociální politiku, proto je nikdy volit nebudu, i když s radarem plně souhlasím. Tam ale můj souhlas s politikou ODS končí.

slon75 3.4.2008 1:25

Re: Já tedy ODS-áky nemám rád, ale buďme objektivní

Samozřejmě jde u Paroubka o čistý, prvoplánový a dost ubohý populismus.

A Nečas se mi zdá jako ministr práce a sociálních věcí rozumný. Sociální rozpočet nejde nafukovat do nekonečna jako za socialistů. Jestli vás to zajímá, tak za jejich vlády státní dluh narost natolik, že jen úroky ze státních půjček dělají každý rok cca 60 miliard korun, které všichni platíme. Víceméně taková půjčka ČSSD od celého národa na volební vítězství. A to vám přijde "sociální"?

X 31.3.2008 23:42

lži alži

libanonští teroristé? izrael byl ten, kdo napadl svrchovaný stát. to první lež. druhá lež - z čeho jsou placeni? tamášč to několikrát vysvětlil. atak by se dalo pokračovat. je mi zle z této kampaně stylu rudé právo. jste horší než komunisté, ti alespoň nedělali,ž e je to v zájmu demokracie. autore, autore, jsi prostě tak hloupý nebo jsi za to dobře zaplacený? lidi, proboha, otevřete oči! podívejte se, co se na lidovkách píše, jaká je to šílená kampaň a kdo ji vede. vím, že mi neuvěříte, tedy modří přisluhovači. ale stejně tak nikdo moc nevěřil ve třicátých letech kritikům fašismu.

Johny 1.4.2008 17:39

Re: lži alži

chlape, dej si mokrý hadr na hlavu. malinkatý israel určitě napadl libanon, když je obklopen dalšími stovakmi milonů muslimů. tak blbej nebyl ani hitler. kdyby ses díval na zprávy, věděl bys kdo donekončna dělá teroristické útoky a na koho.

slon75 3.4.2008 1:28

Re: Re: lži alži

"šílená kampaň", "dobře zaplacený", "modří přisluhovači" - už z těchto obratů je jasné, kde se toto "X" ve svých fantasmagoriích inspiruje.

antikomanc 5.4.2008 15:44

Re: Yankee go home a histerik do Ruska

;-€padej ruda hlavo ,tam budou mit pro tvoje vylevy vic pochopeni;-€

wolfchen 31.3.2008 11:07

I love Radar!

R^

SCHNEIDER LUKAS 30.3.2008 19:55

shakul

Být odpůrcem,hodně bych popřemýšlel.Takto malá země,jako ta naše ,bez podpory silnějšího nemůže v dnešním světě existovat. Proč si tedy nevybrat demokratickou velmoc,myslím,že budeme  profitovat v bezpečnosti i ekonomicky.

Radka 31.3.2008 12:17

Re: shakul

DEMOKRATICKOU VELMOC?? Vite kolik omezeni na kazdem kroku  USA je, jen tam jedte na dovolenou, co vse se po vas dnes bude chtit, na kazdem kroku budete registrovan. Navic, coz je nejdulezitejsi,  USA vede nejvice valek, nebo je skryte financuje, ze vsech zemi zapadniho sveta. Tato Vase predstava je zbozne prani.  Je to ultrakapitalisticka zeme a za vsim hledejte zisk a rozpinani bohatstvi. Vite ve ktere zemi se nejvice uplatnuje pravo Saria? V Saudske Arabii, kupodivu se o tom ale casto nemluvi, a valky nevedou, nebot je to ekonomicky strategicka zeme. V souvislosti s Irakem, pravo Saria slysite porad. Radeji svou nadeji po nejake skutecne demokracii uprete smer Severni Evropa.

Bedřich Osman 1.4.2008 16:29

Re: Re: shakul

Tohle zavání skoro chorobným antiamerikanismem. USA vytahuje za celý svět kaštany z ohně, američtí vojáci umírají za nás za všechny, a taková je vděčnost? Všechny války co vedli byly proti totalitním a diktátorským systémům, za svobodu a demokracii, proti zrůdným režimům a proti utlačování. Amerika poskytuje obrovskou pomoc při všech humanitárních katastrofách, ale to je asi povinnost, že? Spíše se ještě řve, když je toho málo! je mi z těch bolševických hlupáků opravdu špatně! nebýt USA, tak naše země vůbec nemá národnáí svébytnost, ale to by si někdo musel zalistovat v historii, a podívat se, co jhsou Pittsburgské dohody a kde a s kým vyjednal Masaryk poválečné uspořádání našeho teritoria!