27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
KUK 25.3.2008 18:47

JW ...je preskakujici tunelanalnik

v zacatcich lezl do perdele VH, jak vyrostl tak amikum, pak chazarum.

Vsadim se ze do 3 let poleze do perdele Čintonum, dá si kvuli tomu i dietu aby zhubnul , pač Cuntoni ji maji mensi

Sowfiw 25.3.2008 18:27

Pomoc z ciziny je zrejma.

Proti umisteni americkeho radaru jiz se vsi rozhodnosti vystoupili Alexij Juchylka z Utahu a Antonin Vacha z Utrechtu. Financne sice asi neprispeli, neb maji hole zadnice, ale ideove stoji plne v jednotne linii s mohamedany a komousskou pakazi.

Tomáš Fuk 25.3.2008 19:06

Re: ideove stoji plne v jednotne linii s mohamedany a komousskou pakazi

Tady se ti redaktoři Rudého práva snad slézají? 8-o  Pod jakou značkou jste psal(a)? ;-D

Vodák 25.3.2008 18:10

Bém

Pane Vágnere, už skutečně věříte, že Bém byl na Everestu, nebo stále tvrdíte, že to byla kamufláž? Omlovám se jestli jsem to přehlédl, ale dokud se neomluvíte, nemá Vaše slovo nejmenší cenu. I když můžete mít pravdu.

I-Worm 25.3.2008 17:38

To by ještě nebylo tak špatný

kdyby ty prachy sem přitékaly ze zahraničí, ale já si myslím, že jsou tak blbí, že to dělají za své...

novaz 25.3.2008 17:23

skvělý článek

Pánové Májíček, Neoral a Tamáš svým populismem, demagogií a prolhaností jsou vlastně  skvělými bojovníky za radar u nás. Jejich levičáckým kecům nemůžou věřit už ani oni sami. Ovšem, jsou to lidé v námezdním žoldu, takže jidášský groš vítězí nad rozumem, morálkou i odpovědností.  

kurbet 25.3.2008 17:30

Re: skvělý článek

U p. Neorala bych upřednostňoval obyčejnou lidskou hloupost,žádný žold,ani rozum.

František I. 25.3.2008 17:33

Re: skvělý článek

Pánové Májíček, Neoral a Tamáš s pomalu ale jistě stávají největšími propagátory radaru u nás. Jen sockomouští dutohlavečci se mohou z jejich činnosti radovat. Už na ně prasklo, že jsou financováni z Ruska, a ostatní rupne dříve nebo později. Dokonce už prý užitečných idiotů z Ne radaru postupně ubývá. Konstrukce Paroubek a prachy ze Sýrie je navíc velice pravděpodobná.

loula 25.3.2008 18:01

Re: Re: skvělý článek

"Už na ně prasklo, že jsou financováni z Ruska" prosím odkaz, kde se o těch důkazech dozvím více.

Tomáš Fuk 25.3.2008 18:03

Re: Re: Re: skvělý článek

To je takový folklór - invertovaní vrazi z Wall Streetu ;-D

PetrH 25.3.2008 18:22

Re: Re: Re: skvělý článek

Odkaz je přímo v článku.

Snowy White 25.3.2008 18:35

Re: Re: Re: skvělý článek

To je ňáká šeptanda -- Jan Tamáš otevřeně říká, že je vše z příspěvků, potvrdil dokonce 22. února 2007 na Konferenci o míru, že se konal otevřený audit v lednu a směle může prohlásit, že pochybné příspěvky odmítají ;-D;-D

Pavel 25.3.2008 20:46

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

Konference o míru? To tam muselo být válečných štváčů.... Když se něco jmenuje "mírové" tak to ve mě vždycky nějak budí dojem nějaké podlosti...

Tomáš Fuk 25.3.2008 22:11

Re: Re: Re: Re: Re: skvělý článek

Jasně - třeba to mírové bombardování Srbska... ;-)

pozornej 25.3.2008 19:40

Re: Re: Re: skvělý článek

prostě to františek rozhodnul, tak to akceptuj.neklaď nevhodné otázky.to by se taky mohlo řešit jinde a jinak,demogracije vocaď až pocaď.ty loulo.bejt takovejch jako ty víc, tak je těch patnáct melounů pro klvaňu úplně zbytečně vyhozenejch z vokna. ty musíš věřit svojí vládě a ne se pořád ptát.kvůli tobě je někdy lidem líto že už není trest smrti.to by takovejch jako ty rychle ubejvalo.

František I. 25.3.2008 21:23

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

Já jsem Pozoráčku nic nerozhodoval ani nerozhodnul. Já jenom naznačuji. Já jsem sockomoušům a jejich arabsko-ruskému apendixu antirakeťákům vděčný za jejich vůdčí představitele. Nebýt např. Paroubka, dodnes by nám jmenované odpornosti vládly. Klvaňa je drobná epizodka, která situaci ani nezlepšil a ani nezhoršila. Těch 15 mil. je oproti rusáckým příspěvkům pro antirakeťáky drobným kapesným.

Roman 25.3.2008 21:33

Re: Re: Re: Re: skvělý článek

ty musiš byt pěknej debil,kdo ti to přečet a napsal(pochybuji že se umiš vysmrkat natož čist)

Roy Boehm 26.3.2008 11:21

Re: skvělý článek

Tito pánové jsou mnohdy opravdu trapné figury. Ale radujete se zbytečně. Oni nemají šanci radaru výrazně prospět, protože proti nim stojí protivníci mnohem vyšší třídy. Libovolný projev premiéra Topolánka, či vicepremiéra Vondry na téma radar, anuluje jakoukoliv pitomost, které by se mohli pánové Májíček, Neoral, Tamáš dopustit! Zvlášť Vondra je v tomto směru nepřekonatelný, např. ta jeho geniální hrozba: když nebude radar, budeme muset obnovit vojnu. To by jako ti vojclové rakety lapali čepicema? Groš sem, groš tam (BTW není případné, že se u doktora platí zrovna třicet kaček a koruny jsou stříbrné:-), co je rozumné, morální a odpovědné na tom, že ze sebe uděláme terč pro Rusáky (a případně islámské magory), výměnou za přejmenování víz? Až se něco semele, tak Američani přijdou o jeden radar za sto mega, ale my o celou Českou kotlinu!

Yurri 26.3.2008 13:57

Re: Re: skvělý článek

Bože,ty jsi ale jelito..:-D

strejda 25.3.2008 17:18

Rudé Právo z tvrdých padesátých let

Článek jako z oka vypadl tvrdému Rudému Právu počátku padesátých let. jen znaménka se vyměnila.  Myslíval jsem si, že tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti. Mýlil jsem se.  Dějiny se ale opakují, co byla krvavá realita je dnes, naštěstí, jen smutná fraška.

František I. 25.3.2008 17:28

Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

To jste, stupiďáčku, toho Práva rudého mnoho nepřečetl. Nejspíš se vám ho slabikovat nechtělo, tak vám ho domovní důvěrník předčítal. Zbytek jistě vysvětlili soudruzi na schůzi. Věřím, že se příteli starých pořádků svobodný projev moc nelíbí a už se těší opět na Rusáky u nás. Chápu, že se nemůžete dočkat, až zavlají rudé prapory a vy půjdete v čele oslavného průvodu. Bohužel zatím se musíte spokojit s bandičkou rusko islámsko komunistických pohůnků a bezmocně nadávat Wagnerovi. No, není v životě jenom posvícení....

strejda 25.3.2008 17:40

Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

Milý inteligentní Františku I. jste skvělý hoch a jistě dokážete číst. Jsem rád, že tuzemské školy jsou dobré a naučily vás to umění. Ba dokonce vás naučili i psát. Na slušnost jste ale chyběl. Omlouvám se své nadávky Wagnerovi, patrně je to autor článku, že? A jaké to nadávky jsem, vy útlocitný mužíčku, nadával? Hodně jste si musel odplivnout? Co vy pamatujete z padesátých let? Nic. Nebyl jste ani ve výhledových plánech. Hlavně, že vám se můj svobodný projev naprosto nelíbí - jste patrně zastáncem tvrdé bolševické cenzury. A ta si klidně jděte na to vaše "posvícení" a ať vám vydrží po celý život, jistě budete milován a obdivován.

jirka.s. 25.3.2008 18:36

Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

"Vy za nic nemůžete," chlácholivým tónem mluvil dál jednoroční dobrovolník, "při mnohých rodech a druzích odepřela příroda živočichům všechnu inteligenci, slyšel jste někdy vypravovat o lidské hlouposti? Nebylo by rozhodné lepší, kdybyste se byl zrodil jako jiný druh savce a nenosil to blbé jméno člověk ?

strejda 25.3.2008 20:12

Re: Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

To jste musel slýchávat hodně často. Gratuluji!!!

Minutus 25.3.2008 23:56

Nemůžu uvěřit, kolik je stále

stále zaslepených blbů. Zhodnotil jste článek velmi přesně.

zk 25.3.2008 18:48

Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

No, za to Vy moc skvělý nejste a tuzemské školy Vás toho moc nenaučily, "Ba dokonce vás naučili i psát" - školy naučily, o čárkách ani nemluvě. Co Vy si pamatujete z padesátých let? Jak jste jásal před Gottwaldem, nebo jste mu snad sedával na klíně? Kdybyste to RP z padesátých let opravdu četl, nemohl byste článek p. Wagnera s RP srovnávatRvRv

Starý J. 25.3.2008 19:00

Re: Re: Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

....Co vy pamatujete z padesátých let? Nic. Nebyl jste ani ve výhledových plánech....

Vy znáte pana Františka, že Vy víte, že on nic neví o padesátých létech, že to víte jenom Vy? Kdybyste skutečně něco věděl o padesátých letech a ty se Vás týkala ne jako toho, co budoval lepší zítřky, ale týkala se Vás jako "nepřítele pracujícího lidu", pak byste nemohl nikdy hovadinu, kterou jste napsal, napsat. Zdá se, že to jste Vy, kdo neví nic o tom, jak a co se psalo v padesátých letech.

Ono se ani nemusí nic psát. Pan Wágner se ani nemusel namáhat a stačí se podívat na vlajky, vlající nad hlavami těch, co znovu mají na mysli jen a jen naše dobro, dokonce za nás bojují, aby se nám znovu toho dobra dostalo. Stačí se na ně podívat, stačí si uvědomit, jaký spolek se na tom Hradčanském náměstí sešel, aby ten, kdo o těch "padesátých letech" něco ví, věděl, která uhodila!

Kačka 25.3.2008 17:55

Re: Rudé Právo z tvrdých padesátých let

Strejdo - R^R^R^:-)

Tomáš Fuk 25.3.2008 18:02

Re: tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti

On mezi těmi rudými a modrými fanatiky žádný rozdíl není ;-)  Fanatik je fanatik - ať má na hlavě hvězdičku, ručník a nebo lejno modrýho ptáka ;-D

jiri 25.3.2008 19:12

Re: Re: tak stupidně mohli psát jen kovaní bolševici s krhavýma očima plnýma zášti

Inu, je urcity rozdil mezi fanatickym "modrym ptakem", fanatickym spartanem a fanatikem rudeho ci cerneho politickeho presvedceni. Ti prvni dva ve velke vetsine nejsou nebezpecni...