3.6.2024 | Svátek má Tamara


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
emil 4.6.2008 12:36

Re: Dech Rudého Práva 50.let.

Jestli jste opravdu četl vše. co Tamáš s tím druhým rádobyhladovkářem stačili "vyzvracet" do tisku, tak určitě uvidíte, kdo jsou ti odborníci ideové propagandy a nestoudní lháři. Jejich sprosté výmysly, podložené penízky z Východu to jasně dokazují. Škoda jen, že nehladověli do konce. Bylo by o dva nebezpečné prolhané ideology Východu a islámu méně.

Oester 4.6.2008 12:43

Re: Re: Dech Rudého Práva 50.let.

Jeste je obvinte, ze jsou iranskymi agenty na vyplatni pasce Hamasu :-))

emil 4.6.2008 12:47

Re: Re: Re: Dech Rudého Práva 50.let.

To neříkám, stačí jen, že přitékají rublíky od velkého Voloďky. Bohužel pro vás to již bylo dokázáno, že formou firem, které jsou přímo napojeny na KGB, jsou odpůrci radaru "podporováni".

Oester 4.6.2008 12:51

Re: Re: Re: Re: Dech Rudého Práva 50.let.

Eeeee, KGB? Ja myslel, ze KGB zanikla se SSSR, takjinak 1991 :-) jste se prave probudil?

emil 4.6.2008 15:01

Re: Re: Re: Re: Re: Dech Rudého Práva 50.let.

Tak jestli tomu věříš, jsi docela neinformovaný hlupák. Nakonec hlupáci se většinou vyjadřují pro boj proti radaru. Aź budou islámci s Rusákama stát na našich hranicích, bude pozdě.

Starý J. 4.6.2008 12:49

Re: Re: Re: Dech Rudého Práva 50.let.

A proč ne? Je snad na př. Vondra málo obviňován, že je na výplatní pásce USA?

Starý J. 4.6.2008 12:43

Re: Dech Rudého Práva 50.let.

Ať to čtu jak čtu, nepochopil jsem z Vašeho výkladu , cože ten radar podle Vás umí, když píšete, že....Technické demagogie tohoto typu usvědčují jednoznačně před odborníky ideové propagandisty a nestoudné lháře ......???

Jakou "technickou demagogii" pan Wagner vyslovil??? Vy jste se od "odborníků" dozvěděl, že radar je snad útočná zbraň? Napište prosím, jaké "lži a nesmysly" o radaru Wagner napsal, ať nejsem tak zmatený. Ale konkretně prosím!

Sibísek 4.6.2008 11:54

článek

kolik má Wágner zaplaceno, za tenhle článek ... "jeho " názor?Rv

Honza 4.6.2008 11:58

Re: článek

30 stříbrných

Starý J. 4.6.2008 12:47

Re: článek

Zřejmě tolik, kolik Tamáš za svoje vystoupení!

Nemyslím si, že Wágnerův rozbor Tamašových odpovědí, je jen "jeho" názor. Tak, jak hloupě se ptáte Vy, lze se ptát nad každým článkem ať radaristů, či (a to především) antiradaristů!

Asi Vám doposud nedošlo, že názory jsou různé a že ten Váš nemusí být zrovna ten pravý a správný!

marty 4.6.2008 11:41

Wagner

Wagnere, když má někdo odlišný názor, proti radaru, je tedy nepřemýšlející a zmanipulovaný?

wbgarden 4.6.2008 11:40

Pro všechny kteří zapomínají...

text

sab 4.6.2008 11:27

Online s trockistou úlem

Ptejte se do 4.6.2008 20:00

(nevím, proč O. Neff cenzuruje a nedovoluje odkazy)

Sab 4.6.2008 11:28

Re: Online s trockistou úlem

n e n a s i l i . c z 

Schumacher 4.6.2008 11:27

Rusko nikomu nevyhrožuje útokem.....?

Pokud mě paměť neklame, a to rozhodně neklame, dobře si pamatuji oficiální kategorická prohášení, že radar není namířen proti Rusku. Tak proč tohle ?  Něco jako něco jako zbraně hromadného njičení v Iráku, které tam nebyly a protože tam nebyly tak se muselo zalhat ?  Chápu, že některé strategické údaj jsou tajné. Ale proč místo obecného prohlášení o významu radaru jako předsunuté základně strategické obrany USA a o našich společných zájmech a sopojeneckých závazcích musím poslouchat a číst všemožné navzájem si odporující bláboly. To mi vadí a to činí naši vládu v mých očích nevěrohodnou. A spolu s ní zastánce radaru opakující své stupidní mantry. Na druhou stranu,  zmínění militantní odpůrci jsou  pošuci, kteří si kompenzují své mindráky. Za škodlivé považuji jedny i druhé. Politika který není schopný předstoupit před národ, říci jak se věci mají a ručit za to vlastní hlavou, pokládám za veřejného nepřítele.

Oester 4.6.2008 11:25

Neco malo vice

Další smysl tkví ve snaze bránit se kde se jen dá expanzi velkého porušovatele mezinárodního práva (a velkého exportéra zločinu) - USA - takjinak i v ČR. Můj názor je jasný, jednoduchý - ČR nejen že nemá být místem základen cizích států, ČR by měla dokonce vystoupit z NATO, protože NATO je již přežitá organisace (jako protiváha SSSR měla smysl, s rozpadem SSSR a velmi dobrými obchodními vztahy "západní Evropa - Rusko" NATO pozbylo nepřítele, který stál u jeho zrodu a tím i smysl (že si ho složitě hledá jsme byli svědky v Bukurešti)). NATO bohužel nejen že je přežitá organisace, ale jak jsme byli svědky v případě Jugoslávie, a nyní Kosova(!), i organisace naplňující zločinnou politiku USA (nejen) v Evropě. Tak jak používají USA OSN, stejně tak nakládají s NATO - a proto tanečky typu "radar v organisační struktuře NATO" jsou pro mě směšnou snahou oklamat lidi (zdůrazňuju pro mě, na některé tato snaha zabírá). ČR by měla usilovat o striktní neutralitu a právě tato doba je snad nejvhodnější, která se v dějinách naskytla. ČR skutečně nehrozí od jakéhokoliv státu nebezpečí, ČR může nyní mít nepřítele pouze tehdy, pokud si ho vytvoří sama. Instalace základny USA k tomu povede a to prostě nechci. Chci striktní neutralitu a chtěl bych jí i v době, která by nebyla k jejímu ustanovení tak příznivá jako tyto dny. Snahy blbů, co zamrzli myšlením ve studené válce a teď (s notným zpožděním) mají ještě potřebu třeba dokazovat Rusku suverenitu ČR právě třeba podporou instalace radaru na území ČR, považuju za neskutečně zvláštní hazardování, kterého jsou schopni právě pouze blbové. Kdyby se ten hazard týkal jen jich, klidně ať si na zahrádkách vybudují i základny pro Pershingy, bohužel jejich podpora US imperialismu nakonec vede i k ohrožování mého bytí (to je aspekt, který je třeba zdůraznit - tady už nejde jen o nějaké ignorování mého názoru ze strany té či oné vlády - tady jde o mé bytí či nebytí).

Karla 4.6.2008 11:42

Re: Neco malo vice

a vy jako blb, přece o blbosti musíte něco vědět.

eTony 4.6.2008 12:03

Re: Neco malo vice

vy bolševickej kriple, tak neutrality se vám zachtělo, a proč ne před rokem 1989, co ? A o blbech ve spojitosti s jinými lidmi, než jste vy sám, se ani neopovažujte mluvit, protože kdo tady hazarduje s bezpečností lidí jste jen vy a vám podobní. Jestliže jste ohrožen americkým imperialismem na bytí, máte možnost odejít, to se normálně dělá.

Oester 4.6.2008 12:13

Re: Re: Neco malo vice

eTony, no jiz jsi se zcela odkopal. Opravdu komicke je, ze dokazes v jedne vete cloveka ponizovat a pritom mu stale jeste vykat. To svedci o tve rekneme ... dusevni vyspelosti. Doporucuju vice na sobe pracovat. Jinak co  se tyce moznosti odejit - prave kvuli bolsevikum a jejich dedictvi jsem odesel, mimojine jsem nekolik let zil v USA .-) takze asi nebudu zapadat do toho, co ocekavas. Kripl take nejsem, klidne ubehnu maraton, kdyz mi dost zaplatis.

eTony 4.6.2008 12:20

Re: Re: Re: Neco malo vice

tykám pouze přátelům, což vy zcela určitě nejste a nechte toho moralizování. To, že jste byl v USA a uběhnete maratón ještě neznamená, že máte patent na právo a pravdu. Nemáte. Má duševní vyspělost nechte stranou, ale dokážu spolehlivě rozlišit, kdo mne chce a čím oblbovat, neřáde.

tony 4.6.2008 12:04

Re: Neco malo vice

Pěkný antiamerický blábol, ještě chybí imeriálisti z vlostrýtu.

Oester 4.6.2008 12:17

Re: Re: Neco malo vice

Imperialiste z Walt Street jsou realita, nebudu cekat, az ta realita dojde az k vam. Jestli mate pocit, ze valka v Iraku mela Iracanum prinest svobodu, klid a mir, pak se asi neco nekde zvrtlo. Treba nedodali dostatek tricek ze Salvadoru... ale to by bylo na jinou debatu.

eTony 4.6.2008 12:24

Re: Re: Re: Neco malo vice

jasně, neřáde, Saddám  vraždil vlastní lidi po stovkách - ano, to byla ta svoboda, klid a mír. Jěště budete mít tu drzost ........ obhajovat teroristické doupě.

Pepa 4.6.2008 12:38

Re: Re: Re: Re: Neco malo vice

Zatímco opravdový klid a mír přišel teprve s vojsky s hvězdami a pruhy. Konečně v Iráku zavládl klid, mír a pořádek...

Volopich 4.6.2008 12:36

Re: Re: Re: Neco malo vice

Walt byl tak maximálně Disney - ta burzovní ulice se jmenuje Wall Street. Ty budeš určitě vzdělán na vysoké úrovni.

Cassidy 4.6.2008 13:44

Re: Neco malo vice

Milý Oestere, o tom, který BLB zamrznul myšlením ve studené válce jsi tu všechny přesvědčil svým komentářem o "US imperialismu" a sofistikovným rozborem významu NATO pro dnešní svět. Myslím, že takové jako jsi ty už dlouho soudruh Paroubek hledá pro podporu své socialisticko-bolševické politiky. Doufám, že se najde co nejvíc lidí, kteří si tu tvoji snůšku blábolů a agitací přečtou a zhrozí se nad tím, co že to za šovinisty mezi lidmi existuje! Doufám, že na základě tvého výlevu se zamyslí a řeknou si, že konečně máme šanci zkoncovat s váhavou nerozhodností a říct "ano, jsme pro obranu demokratických hodnot a chceme se na ní aktivně podílet alespoň tím, že budeme mít na našem území zařízení, které této obraně jasně poslouží!" A už jen poslední otázka k tobě, Oestere: "Neutrpěl jsi v minulosti úraz hlavy?"

Oester 6.6.2008 17:02

Re: Re: Neco malo vice

Jojo, demokratickych hodnot... napr. aby obcane mohli rozhodnout o zakladne cizi armady na uzemi vlastniho statu referendem. To jsi jiste mel namysli .-) mam tak trochu pocit, ze bys nejradeji take "zkoncoval" s "vahavou nerozhodnosti" ostatnich, treba kulkou do hlavy... a co udelas s tema, co zcela nevahave dokazou rozeznat, ze USA jsou skutecne imperialisticky stat? Dej si praci, najdi si definici imperialismu, pak trochu nastuduj historii USA, zacni rekneme at to nemas tezke presidentem Rooseveltem, ovsem Theodorem. Jinak zminovani Paroubka nechapu, ale to je asi v CR klasika - redukovani problemu na "paroubkovci" a "topolovci". Do tehle polevky me netahej.

Oester 4.6.2008 11:21

Neco malo...

Smyslem boje proti radaru je řešit vlastní jádro porušování dobrých sousedských vztahů, takjinak schopnost té či oné velmoci zneužívat servilnosti jistých politických špiček k instalaci vojenských zařízení na území cizích států a pak tato zařízení používat k nátlaku na jiné země případně i na ony země, kde zařízení bylo instalováno. Navíc to sebou nese další velmi závažné aspekty, které ne nutně souvisí s účelem takových základen - podobné základny pro USA hlídá např. firma Blackwater - ta skutečně hlídá i některé US radary. Myslím, že nemusím rozvádět masakry civilistů, které má tato firma na svědomí v Iráku, ale co stojí za připomenutí je beztrestnost, resp. nepodléhání zaměstnanců této firmy postihu v dané zemi dle práva dané země. Již dnes je zřejmé, že personál US radarové základny v ČR bude podléhat POUZE americkým zákonům, americkému právu a americkým prosazovatelům práva. I kdyby Blackwater hlídal v Brdech plyšové hračky, já si je kdekoliv v ČR nepřeju a s tím, že budou imunní proti českému právu, tak to už je promě ZCELA NEAKCEPTOVATELNÉ. Bezpečnějšímu světu daleko více prospějem naší vůlí udržet právo a pořádek doma, snahou neohrožovat jiné cizími zbraněmi (představa, že onen radar bude něco jako radar v 40. letech 20. století, takjinak pasivní zařízení tiše škytající vlny a čekající na jejich odraz, tak takovou představu rád přenechám Havlově demenci) a snahou neohrožovat sebe cizími žoldáky, případně protiopatřeními oněch ohrožených zemí.

cb 4.6.2008 11:25

Re: Neco malo...

Proc lzete?

guerrier 4.6.2008 11:26

Re: Re: Neco malo...

Protože jim nic jiného než lži a polopravdy vytržené z kontextu nezbývají.