1.6.2024 | Svátek má Laura


Diskuse k článku

RADAR: Tamáš a jeho parta

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Defurak 4.6.2008 13:21

Re: Soudruhu defurakovi

Soudruhu F. Čechu,

kdyby teoreticky byl proveden překvapivý masivní útok, tak by ten systém musel ničit pouze to, co by po tomto útoku zbylo. A ony kromě těch 10 ks  antiraket, které spíše v Polsku nebudou, jsou další ....

A hlavně, když to není proti Rusku, tak proti komu ?

A proč jsme tak vyjukaní pouze my ? Jak řeší svoji obranu Rakušané, Švýcaři, Slováci či Maďaři ? A proč se my bojíme a oni ne ? A proč zástupci Pentagonu, když zdůvodňovali potřebu schválit prostředky na tato monstra před Kongresem, tak o obraně nějaké Evropy vůbec nehovořili ? Pravili, že to je předsunutá ochrana jejich dosavadních ( rozuměj amerických) zařízení. Proč tedy vůči nám používá vláda argumenty zcela jiné ? A proč francouzský ministr zahraničí prohlašuje, že NATO vůbec nezajímá, že to tedy je věc pouze dvoustranné dohody USA a ČR a že když to Češi za každou cenu chtějí, tak ať si to zde tedy nechají postavit. Evropa dle něj vnímá případné hrozby úplně jinak.

Vážený modrý komunisto F. Čechu - prostě se nám lže až se od huby práší a Vám to je jedno. To hovoří samo za sebe.

from hell 4.6.2008 10:32

nenávist

Tamáš je možná demagog, ale takováhle nenavistna reakce je až směšná.Prostě je potřeba se smířit s tím, že na demagogii neexistuje monopol jedné strany, je to těžký chápu...

Jarda 4.6.2008 10:31

Jinou formu protestu !

Hladovka s. Tamáše není příliš originální. Více by se zviditelnil / než bude česem kandidovat do senátu/  kdyby ohlásil, že na protest zadrží na 2-3 týdny moč a stolici

Zuzana C 4.6.2008 10:30

hladovka nebo dieta?

Jako zastánce umístění radaru na území ČR (o tom teď ale nechci psát) mne zaujala jedna věc - slyšela jsem "tajemného" pana Tamáše hovořit v rozhlase před ukončením hladovky a vzpomněla jsem si jak před mnoha lety "hladověl" jistý pan Mareček asi 100 dní za nějáké nesmysly, měl také silný neunavený hlas a energický projev a asi devadesátý den hladovky utekl před novináři skokem přes plot, pak se zjistilo, že hladovku předstíral. Nechci zpochybňovat fyzický fond pana Tamáše, ale zkoušeli jste někdy více dní hladovět???

cb 4.6.2008 10:44

Re: hladovka nebo dieta?

Tamas vynalezl biologicke perpetum mobile.

Katr 4.6.2008 10:28

A co Bém, pořád ve Švýcarsku,

 pořád na léčení?

JK 4.6.2008 10:18

Prosím Vás, kdo je to vlastně ten Tamáš?

8-o

cb 4.6.2008 10:32

Re: Prosím Vás, kdo je to vlastně ten Tamáš?

Jogin, co dokaze zit ze vzduchu. Za 3 tydny hladoveni zhubl jen 4 kg.

brabus 4.6.2008 10:43

Re: Re: Prosím Vás, kdo je to vlastně ten Tamáš?

R^R^R^

Real 4.6.2008 10:06

U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

Ale takovouhle ideologickou a lživou demagogii,logicky nesmyslnou, nemohl napsat nikdo s úrovní IQ nad 50.

eTony 4.6.2008 10:10

Re: U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

v čem autor lže ? A honem, a konkrétně !!

Gonzales 4.6.2008 10:14

Re: U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

logicky nesmyslnou -- ba právě naopak. Četl jsem pár článků s moudry pana Tamáše a vše do sebe zapadá. Zkuste doložit opak...

F. Čech 4.6.2008 10:19

Re: U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

Tak nenechte se tak pobízet a odpovězte člověče v čem Wagner lže! Článek je opravdu dost dlouhý na to abyste v něm při troše snahy něco vyšťoural. Nestyďte se nás o tom informovat soudruhu Reale.

Důchodce 4.6.2008 10:45

Re: U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

Reale,jestli umíš číst tak si ten článek přečti a pak snad nebudeš plácat  takové voloviny.

Petr 4.6.2008 11:31

Re: Re: U Wágnera se potvrzuje ,čím delší referát ,tím blbější.

Proč by Real odpovídal? Nechce se mu. Už je zalezlý v kanále mezi ostaními hlodavci. ;-D

Pavel 4.6.2008 10:03

co tak slušnost?

Úroveň článku pana Wagnera je nedůstojná jakéhokoliv novináře a komentátora. i když má v něčem možná pravdu, tak podaným způsobem ji totálně diskredituje. Komentátor by si měl aspoň trochu vážit názorů druhých a nehledat ve všem ty naprosto nejnižší důvody v jejich jednání. O úrovni některých diskutujících je škoda mluvit.

eTony 4.6.2008 10:09

Re: co tak slušnost?

vážit si protinázoru ? No vy jste tomu dal na pr*el ! Názoru bolševické lůzy si tedy vůbec nevážím a říkám jim to přímo do xichtu, a je jedno jaký maj kabátek zrovna na sobě, jestli rudej, zelenej nebo oranžovej ...... Proti levičáckým zločineckým praktikám korektnost nepomáhá, naopak - oni ji přímo troufale vyžadují a nárokují si ji. Nas*ath !!

fa 4.6.2008 12:52

Re: Re: co tak slušnost?

Promluvil bývalá kádrová rezerva..

F. Čech 4.6.2008 10:11

A jak si lze vážit názoru totálního blba?

A navíc nebezpečného lověka, který vědomě a pravděpodobně i za cizí peníze usiluje o bezbrannost našeho státu proti zcela konkrétním hrozbám?

Abonent 4.6.2008 10:12

Pro Pavla : Ano, važme si názorů antiradarčíků !

Vlastně máte pravdu, Pavle.

Omlouvám se za svoje předchozí příspěvky.   ;-(

A slibuji, že budu hledat způsob, jak si vážit názorů komunistů, nacistů, islamistů, i obyčejných blbů bez jasné politické orientace.

Prostě - jak si vážit názoru všech antiradarčíků.

Doufám, vážený Pavle, že si vážíte mého názoru. Přeji Vám hezký den.  :-)

Milda 4.6.2008 10:23

Re: co tak slušnost?

Wagner to napsal naopak hodně slušně.

Možná měl jen napsat, že obdivuje člověka, který je za lež ochoten obětovat život.

cb 4.6.2008 10:49

Re: Re: co tak slušnost?

Jaky zivot? Obetoval 4 kg, zrejme momentalni obsah strev. Kdyby fakt drzel hladovku, tak jen diky dehydrataci by zhubl vice.

F. Čech 4.6.2008 9:58

Soudruh Tamáš měl tu hladovku i se svým kolegou dotáhnout do konce

Teď musí dál kvůli němu"štafetově" hladovět na návrh soudruha Kato- Kavana spousta dalších dobrovolníků. Doufám, že je mezi nimi dost tlusťochů jako soudruh Kavan, kterým by pár týdnů hladovění určitě prospělo. Možná, že je to "štaretové hladovění" dokonce světovým primátem a soudruh Kavan jeho vynálezcem. Já jsem o něčem podobném ve světě nikdy neslyšel. Soudruhům, kteří se do štafetového hladovění přihlásili doporučuji, aby se místo toho pustili do štafetového fackování a jeden druhému si štafetově nafackovali za aktivní odpor proti obraně našeho území před jaderným napadením, který nemá daleko od vlastizrady.  Snad by se aspoň jednomu rozbřesklo v hlavě. "Štafetové" hladovění na jeden den pro nikoho z nich, zvláště ne pro Kavana nic neřeší. Zůstane stejně tlustý a stejně rudýa stejně blbý. 

Jara 4.6.2008 9:57

Tamáš by byl prvním hajlujícím Čechem na Václavaku v roce 1942, Paroubek hned druhý

Vždyť Hitler byl taky socialista. O nějakém odporu by nebyla ani řeč. A po 45 by vstoupil do KSČ  a maximálně by držel hladovku za to, aby byla Milada Horáková popravena.

F. Čech 4.6.2008 10:08

Re: Tamáš by byl prvním hajlujícím Čechem na Václavaku v roce 1942, Paroubek hned druhý

Hitler byl samozřejmě extrémistický socialista a také jeho vlajka s haknkrajcem byla rudá jak se na levicového extrémistu sluší. Byl také přesvědčený nternacionalista. Vždyť v SS byla většina příslušníků z jiných národů než z Německa a lidi vhodné k rozplemenění posuzoval podle podlouhlého tvaru arijské lebky. Ostatní měli být likvidováni. Soudruh Tamáš by se jistě v progresívním Hitlerově hnutí aktivně angažoval. Vždyť i jeho dnešní arabští spolubojovníci Hitlera doddnes obdivují. Pro jeho zjevnou neduživost by ho do SS asi nevzali, a k rozplemenění by ho asi nedoporučili. Mohl by ale něco dělat např. v propagandě, která mu zjevně jde a kde si i neduživý Goebbels úspěšně řešil své mindráky, 

jk-jiny 4.6.2008 9:50

Ahmadinezad slova o zniceni Izraele nerekl.

Vyhledejte si o tom neco.

Pavel 4.6.2008 9:52

Re: Ahmadinezad slova o zniceni Izraele nerekl.

Jasně. Šlo přeci o nepovedený překlad a nepochopení slovního významu v perštině.:-)

F. Čech 4.6.2008 10:16

Re: Ahmadinezad slova o zniceni Izraele nerekl.

Ahmadinežád o zničení Izraela fakt nikdy nic neřekl. On jenom opakovaně mluví o vymazání tohoto státu z mapy světa. Naposledy o tom zase mluvil včera a dodal, že když to neudělá irán, tak to udělá někdo jiný. On k tomu vymazání zjevně chce použít jen obyčejnou kancelářskou gumu. A obohacování uranu a vývoj nových strategických raket dělá z ryze vědeckých důvodů.

Ravnagorac 4.6.2008 9:47

Tamáš má v mnohém pravdu

Nevím kdo je tento pan Wágner . Jeden tohoto jména však působí v diplomatických službách a je-li s tímto autorem nějak spřízněn, pak to vysvětluje  servilní proamerický tón článku. To jen na okraj. USA jsou velmocí a jako taková jedná s takovým trpaslíkem jako je ČR podle svých pravidel, nikoli našich. Nevím, zda přistává měsíčně na účtech některých osob naší vrcholné reprezentace měsíčně platby za nestandardní služby USA. Neznám důvod, proč jsou někteří naši politici USA tak vstřícní. Ani nevím, proč s takovou úporností prosazují vybudování americké vojenské základny v ČR. Jedno ale vím - že se chovají vůči USA stejně jako jejich komunističní předchůdci vůči bývalému Sovětskému svazu. Disidenti byli "Ztroskotanci a samozvanci" a nyní jsou Tamáš s Bednářem "komunisté a ruští špioni", případně "islámští radikálové".

cb 4.6.2008 9:57

Re: Tamáš má v mnohém pravdu

A jeden zase dal facku Grulichovi. Neni to on? ;-D