16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ailuropoda 3.6.2008 18:56

Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Podle posledních zpráv z medií ti hladovkáři zrovna moc nezabodovali. Sotva lépe než dieta v dámském časopise. Já bych jim doporučil sjezd KSČSSM  na ledním stadionu.

Nechť se jdou klóózat.( S panem Rekordierem)

Zero 2.6.2008 15:51

Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

Ty vole,snad si nemyslíš,že se budu někdy stydět za to,že jsem pouštěl slinu na nějaký dva p.i.tomce. trpící mesiášským komplexem....My se tady neukájíme nad mrtvými jako ty(Palach)...Víš co,zajeď si do toho vašeho nejvyhlášenějšího,nekrofilního bordelu co je na Rudém Náměstí v Moskvě,a udělej se s Leninem,úchyle.

R.J. 2.6.2008 13:15

Re: k panu Abonentovi

jo,jo,"samozvanci" to rádi používali Husák a jemu podobní "numera,a  teď i ty,že vás ten slovník vždy  " práskne" ,nebo ten "svetovej  četník", to je také bolševická "perla". Koukám že slovník je lepší "práskač" než ten váš Falmer.

Petr Kohout 2.6.2008 7:44

Není pravda, že nikoho neohrožují.

Tihle dva hladovkáři chtějí zabít mě i mojí rodinu. Bydlím v Praze a ta je první cíl islamistů (oni chtějí pobít co nejvíc lidí - radar tedy bude logicky cíl až poslední.

Bojovnik za svetovy mir 2.6.2008 0:42

Re: Re: Hrad se stehuje do Bohnic

I bojovnici za svetovy mir museji spat, takze preji vsem dobrou noc. Odkaz je zajimavy, ale proberu ho az ve dne. O tech Caprichos jsem nevedel. Vase prispevky mi pripadaji lehce schizofrenni.. Jednou vylejete kybl spiny a vulgarity, podruhe, jako ted, napisete neco nevulgarniho, ovsem co tim chcete rict v souvislosti s radarem, mi neni uplne jasne. To vite, my zastanci radaru, nejsme obdareni tak pronikavym intelektem jako je ten vas. Priste se prosim snizte na nasi uroven ;-);-);-), a ted uz opravdu vsem dobrou noc

Z 2.6.2008 0:41

Re: Pro "Z" : Svým způsobem jste dokonalý klaun

Nazdar další kašpare. Ty Abonente myslíš že Jan Palach byl komický? To je zajímavé. Mohl bys to více rozvést a upřesnit?

Hrad 2.6.2008 0:13

Re: Hrad se stehuje do Bohnic

Nu což. Jistě souhlasíte. Co zde již delší dobu píšete vás definuje jako jistý druh fundamentalisty(nevzpírám se tomu, že se mýlím). Vláda zákona je pro vás jistě mantra nejvyšší hodnoty. Ten zákon ve své majestátní rovnosti zakazuje chudým,stejně jako bohatým, spát pod mosty, žebrat na ulicích a krást chleba. Pcha..... Vaše ironické pacifické označení svojí tuctovosti, vám skýtá iluzi jedinečnosti. To že Irka mi připomíná jako by vystoupil z Goyových Caprichos (těch hlodavců tam namaloval...) je moje věc. Každá definice omezuje. I ty moje. To se týká také vás. Ale vraťme se. Těch, kterým zákon zakazuje....... je dnes přes 1 mld. Celkem mě to děsí. Ještě víc mě popuzuje lidská bestialita skrývající se za nahodou plná břicha, která s drzostí pouťových prodavčů hraje své "dobré kariérní tahy".

http://www.gapminder.org/downloads/presentations/human-development-trends-2005.html

Stejně je to zbytečné. Jistě si myslíte - co říkám - že Bůh je na vaší straně. Ne, vy to víte!!!!

Abonent 2.6.2008 0:04

Pro "Z" : Svým způsobem jste dokonalý klaun

No nazdar klaune.

Jen krátký dotaz : Tím "normálním textem" nemyslíte svůj hořce komický výplod o Janu Palachovi, že ne ?

Z 1.6.2008 23:51

Re: Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

Zdar kašpare. Ty nejsi asi moc inteligentní že jo? Když nerozumíš normálnímu textu. To víš nesmíš v tom Amsterdamu tak hulit trávu. Pak bys byl schopen normálně vnímat. Určitě se považuješ za chytrýho že jo? Ty modrej, vlastně oranžovej když jseš v tom Holandsku, kašpare. Zy seš teď ten zahraniční hrdina že jo?

zdeněk 1.6.2008 23:35

Re: Pokracuj v modlitbe Neffbote

Soudruhu, běž se raději modlit před rudý prapor a sochu Lenina s Gottvaldem.

Abonent 1.6.2008 23:32

Re: Hrad se stehuje do Bohnic

Jiný citát z díla nepochopeného Mistra :

"...Mít možnost zde "publikovat" je jaké pít brandy vynalezenou k zvýšení eforie idiotů. Tvé faloidní myšlení tě odaluje. To co máš v ruce, je také v tvé hlavě. a co je v hlavě, je všude..... Onanie jako seberealizace, Irko využívej odborníky.  Fleshlight dorazila před krátkým časem do Česka, tak nech Psa, Psem.  ..."  ( http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080530_102424_p_politika_wag&vlakno=24400431#24404371 )

Proti zlému americkému radaru bojují opravdu členové "elity".  ;-D

DJing cheb pako 1.6.2008 23:27

Presne dle komunistickeho vzoru zmeny historickych faktu

se nam tu idiot velky jako Hrad snazi namluvit, ze pomoci self-immolation (mimochodem dlouholeta tradice buddhistickych mnichu) celilo pritomnosti USA (v roce 1963 ;-))) ve Vietnamu.

Ve skutecnosti se Thich Quan Duc upalil na protest proti tomu, jak administrativa vietnamskeho vladce Ngo Dinh Diema,  zachazela s buddhistickymi mnichy.

Co ale cekat od hloupych papousku nejblbsi vylhane propagandy...

DrT 1.6.2008 23:02

Re: no,

To platí poněkud níže...

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 22:59

Hrad se stehuje do Bohnic

Vyzva pro vsechny diskutujici - soudruh bratr diskutujici Hrad prave prestoupil do nove pobocky Nezakladnam v Bohnicich. Poradil jsem mu to na zaklade jeho prispevku z diskuse Zbrane, koralka, gulasek. Myslim, ze po teto citaci se mnou budete souhlasit ;-D;-D;-D

"Irko, tak začínám mít obsesi. Zdálo se mi o tobě. Vstoupil jsi do místnosti z jedné stěny a mizel jsi ve stěně na druhé straně. Nebyl jsi sám. Byl to průvod stále menších a menších Irků, kteří vypadali jako hlodavci.

Tyto myši zpívali, ale jejich zpěv zněl jako by na svém pinďouru(jinak

se to nazvat nedá)  měli zavěšený kousek cihly.  Nevíš čím to je, že jsi se mi zjevil jako zástup stále menších  Irků."

DrT 1.6.2008 22:57

no,

Jste opravdu tak naprostý idiot, nebo to jen hrajete?

emersonskej 1.6.2008 22:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

No v první světové se to tak dá říct, ovšem v té druhé už Američané působili coby vedoucí průmyslová mocnost protifašistické koalice. Vždyť kupříkladu v roce 1944 produkovali 40% světové zbrojní produkce.

S tím uzbrjením vás asi nepotěším. Žádnou publikaci vyloženě zaměřenou na tuto tématiku jsem zatím nečetl, ikdyž mě literatůra faktů tohoto druhu docela zajímá. Ale věřím, že se toho dá dost najít i na netu. Každopádně to za spekulaci příliž nepovažuji.

Jináč s těmi spojenci máte do značné míry pravdu. Skutečně jsme na ně měli v minulosti spíše smůlu. To ale na věci nic nemění. Ono hrát si na neutrála je sice možné, ovšem tuto neutralitu by nejdříve muselo vaše okolí uznat a respektovat. Argumenty některých zdejších pacifistů o Švýcarském modelu tudíž považuji za značně naivní. Dotyční si zřejmě neuvědomují, že taková neutralita vyžaduje jednak velké investice do obrany (v případě napadení jste na to sami...) a pak také jisté podmínky, jež alespoň částečně zaručují, že pro minimálně okolní země bude vaše neutralita nějakým způsobem výhodná - tj třebas zrovna v případě onoho Švýcarska jeho bankovní sektor...

zdeněk 1.6.2008 22:55

Re: Tak nevím, co si mám myslet.

Já mám dojem, že KGB zoufale aktivizuje své spící agenty z letargie. Jyrka se ale snaží to podezření, že snad spí preventivně odvrátit ;-D;-D;-D.

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 22:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Omlouvam se ti soudruhu Hrade! Nejprve jsem si myslel, ze jsi zklamal sve spolubojovniky a misto, abys trpel v Belehradske, zbabele sedis u kompu! Copak se takhle bojuje za svetovy mir, rikal jsem si! ;-(;-(;-(Pak jsem se ale podival na tve nektere prispevky a doslo mi, ze tve misto je nekde jinde, a to v nove pobocce Nezakladnam. Kontakt je zde - http://www.plbohnice.cz/index.php  a zde cituji tvuj text:   "Irko, tak začínám mít obsesi. Zdálo se mi o tobě. Vstoupil jsi do

místnosti z jedné stěny a mizel jsi ve stěně na druhé straně. Nebyl jsi

sám. Byl to průvod stále menších a menších Irků, kteří vypadali jako

hlodavci. Tyto myši zpívali, ale jejich zpěv zněl jako by na svém pinďouru(jinak se to nazvat nedá)  měli zavěšený kousek cihly.  Nevíš

čím to je, že jsi se mi zjevil jako zástup stále menších  Irků." ;-D;-D;-D

zdeněk 1.6.2008 22:49

Re: Re: Re: Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

Soudruzi se už dávají na modlení ;-D. Skvělé, příjde snad i řada na svědomí;-D.

imperialisticky nepritel 1.6.2008 22:47

Re: Protiradaroví aktivisté přeruší hladovku, vystřídají je politici a umělci

dovolim si poznamenat ze nam baste imperializmu jsou nejaky Tamasove i s Paroubkem uplne up rdele! Eljen!

DrT 1.6.2008 22:43

Re: Re: Jsem absolventem

jo, když už, tak  ne por. ale kpt, ale už od r. 68 se o sebe starám víceméně sám, kašlu na socyjályzmus.

DrT 1.6.2008 22:39

Re: Re: Jsem absolventem

Od rudých noc nechci. Od oranžových taky ne.

xxx Kubeš 1.6.2008 22:37

Re: Přeji hezký večer

Abonente R^R^R^

TK 1.6.2008 22:37

Re: Někdy jen žasnu...

Tedy jsem absolventem nejspíš téže komunistické vysoké vojenské školy v Brně (víc jich nebylo), mám stejné znalosti, ale ZCELA opačný názor, než "trokavci". Radar ničemu neškodí (máme jich hafo), 200 specialistů nás neznásilní, mohl bych  pokračovat, jde čistě o to, zda jsem proruský a protiamerický nebo naopak. Nic víc a nic míň.

emersonskej 1.6.2008 22:29

Re: Pro soudruha (genosse ?) Jozku (Jožku ?) : Přeji hezký večer

Tohle lze jen podepsat !!!R^>-

zdeněk 1.6.2008 22:26

Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

Pane Viléme Nový, vstal jste z mrtvých? Jste opravdová zrůda! Máte vrozený talent dělat bachaře v uranových dolech. Jste perspektivní. Vědí to už o vás i soudruzi ve stranické buňce?  

Pierino 1.6.2008 22:24

Re: Pro soudruha (genosse ?) Jozku (Jožku ?) : Přeji hezký večer

Abonent:R^R^R^!!nerek bych to lip!!

TK 1.6.2008 22:22

Re: Re: Jyrka Paroubek mi nekoho pripominal....

No,nejspíš Alláh opravdu oblažuje Tamáše, Alláh s ním, blbem. Svatozář nebo opar? Asi se opařili...

اللاع اىبر

Pierino 1.6.2008 22:20

Re: Hladovku by měl držet pan Paroubek

Ja myslim, ze je rozhodnuto!

Paroubek je jedinej svetovej politik, ktery dosahl  toho, (napsanim sveho dopisu) ze se statni sekretarka Riceova po jeho precteni po-ch-ci-je smichy. Tim pravdepodobne oddali podepsani smlouvy do te doby, nez si Mrs. Riceova vymeni spodni pradlo.;-D;-D;-D he he

zdeněk 1.6.2008 22:19

Re: k panu Abonentovi

(Y)Soudruhu, plácáte nesmysly. Vaše vidění světa děléné na přátele a nepřátele jek lasický bolševický způsob, jak rozdělit a panovat. Je mi z Vás a Vašich bolševických přátel viděných v Rusku špatně. Stále jim žerete jejich idealistické kecy podepřené rozlejvanou vodkou, kterými zakrývají své touhy po šíření své velké spasitelské světové úlohy. Při tom jim šlo vždy jen o to okrádat ty trouby, kteří jim to stále baští. Fašisti a nacisti byli ideologicky proti bolševikům diletanti. Bolševik dával "naději" každé národnosti ale skutečnost byla ve své podstatě stejná. Vyjimeční a vyvolení byli a jsou vždy jen ti správní Rusové. Tak to fungovalo a funguje stále stejně.

Soudruzi a víte, kdo je dnes vlastně poslední koloniální a ryze imperialistickou mocností? Odpověď od vás nečekám ale říkám, že to je Rusko. Říkejte si co chcete ale zameťte si ve svých hlavách. Jsem pro radar! Nechci být v zájmové sféře Ruska, tak jak o tom Rusko drze a nahlas hovoří. Jsem pro každý způsob, jak se z něj dostat. Nechci být kolonií "baťušky cara" či nějakého nového "generalisima" řízenou poradci z Kremlu. Komouši, běžte už opravdu se svými výklady dokonalé lidské společnosti do pr....(Y)!