29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 1.6.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Někdy jen žasnu...

Rakousko a Finsko víceméně taky. Volby v r. 1946 nebyly svobodné protože nemohly kandidovat pravicové strany, to za prvé. A za druhé v roce 1948 bylo jasné, že komunisti by už další volby nevyhráli. Výsledek všichni známe.

masi 1.6.2008 11:09

Re: Re: Re: masi

Mohl byste ona vytáhnutí z průseru nějak konkretizovat?

Talián 1.6.2008 11:07

Re: Re: S radarem pryč, z NATO ven, naše bratry zpátky sem

Již před mnoha roky zpívali V+W:" V tom je to Kolumbovo vejce, mít dneska v Americe strejce." Některé věci jsou nadčasové. Pro bezpečnost ČR a zabezpečení před případným levicovým pučem pova žuji co možno nejvíce základen, raket a radarů U.S. Force. On si hned tak nikdo netroufne kazit Americe její drahé hračky.

Nika 1.6.2008 10:59

Re: Re: masi

Ale jdi ty, freudiánský brebto, je to spíš aplikace historické zkušenosti. Kdo nás v minulém století 2-krát vytáhl z prů*eru ?? Souzi z východu si tu jednu pomoc jaksi pokazili následným činěním, z kterého vyplynulo, ža ta jedna jaksi nebyla ani trochu nezištná...Rv

masi 1.6.2008 10:47

Re: masi

1. Když v srpnu 1968 Rusové přišli s jejich bratrsku pomocí, tak drtivá většina Čechů byla fakticky PROTI. To je prostě historický fakt, netřeba káleti na vlastní národ více než nutno.

2. Někteří lidé mají dnes natolik velký strach z Rusů, že mají potřebu přikmnout se k jinému velkému dubisku. Tentokrát americkému. Ona freudiánská potřeba otce je možná ještě hlubší a širší, stačí se jen podívat, jaký slušný úspěch mělo paternalistické vystupování V.Klause.

vlasta 1.6.2008 10:33

Re: A Jiřího Paroubka s nimi.

Starý J. 1.6.2008 10:25

masi

....Část Čechů prostě bude pro americkou vojenskou přítomnost, i kdyby tady měli Amíci testovat ZHN všeho druhu. Vysvětloval bych si to freudiánskou potřebou OTCE. ....

Jakou asi " freudiánskou potřebu" měli řvoucí odpůrci radaru, když 20 let otevřeně spolupracovali se skutečnými okupanty a velebili jejich vojenskou přítomnost v zemi, prošpikované raketami s atomovými hlavicemi a statisíci cizími vojáky?

Ti, kteří jako starosta Neoral s okupačními vojsky otevřeně spolupracovali a pod pohrůžkou ztráty zaměstnání nutili obyčejné občany podepisovat prohlášení, že "schvalují přítomnost sovětských vojsk na našem území"! 

Především tito zrádci národa dnes stojí v čele uřvané party proti jednomu radaru a sto padesáti americkým vojákům a nemají ani špetku cti v těle, aby si uvědomili, co do naší země přitáhli a čemu adorovali celých dvacet let ONI!!!.

Kobylka Lajda 1.6.2008 10:11

Re: Re: Re: Re: Modrásci táhněte do háje

Drát je největší hulvát a nabubřelec na naší politické scéně. Pozor na něho. Kéž by šelRv(Y)!!

Kobylka Lajda 1.6.2008 10:08

Re: Re: Re: Re: Re: Modrásci táhněte do háje

Solidarizuji se s Tamášem!!!;-D;-D;-D;-D;-D

masi 1.6.2008 10:04

Vážený odvážný militaristo

Mohl byste pěkně prosím nějak konkretizovat ono "obecné raketové nebezpečí" v ČR?

Harry 1.6.2008 10:03

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jen naprostí troubové, neznalci zaslepení ideologickým viděním mohou podporovat radar

Predstava, ze napr Rusko a USA nebo USA a Cina spolu valci a my si vesele chodime do prace a vecer na pivko neb jsme se proste drzeli stranou je usmevna. Kdyby se to semlelo, tak nikdo nebude stranou. Vyhodu neutrality se za 2sv. udrzelo jen Svycarsko (kam by take nackove ulejvali zlato vymlacene v Osvetimi Zidum ze?). Jinak pak jeste Svedsko. I predstava, ze machometani nas budou sanovat protoze u nas studovali je trosku naivni.

masi 1.6.2008 9:54

Re: Re: Re: Někdy jen žasnu...

Jasně. Jenže KSČ vyhrála relativně svobodné volby 1946, takže jsme si mohli těch následujících 40 let vcelku sami. Na druhou stranu je fakt, že USA nás v Teheránu a Jaltě nechaly ve Stalinově zájmové zóně.

Václav Havel 1.6.2008 9:15

Re: Re: Re: Re: Modrásci táhněte do háje

Přeceňuješ svoje schopnosti odhadovat, Kobylko Lajdo. Tobě dali k snídani do jesliček málo sena, viď? Tak tady teď řehtáš z hladu. ;-D (Y)

jirka.s. 1.6.2008 8:59

Re: Re: Re: Modrásci táhněte do háje

A tohle ukazuje dráth evidentně na tebe, viď , vašíku ?;-) http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/boj-o-hrad/pro-ratha-je-topolanek-jednicka_44162.html

jirka.s. 1.6.2008 8:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soudruzi celeho sveta bojuji za mir

R^;-DR^

jirka.s. 1.6.2008 8:42

Re: Re: Menu pro tamáše .

Se mnou si ausgerechnet ty, martínku, dělat starosti nemusíš!;-D

BTW: A jsi tedy vlastně ten první  a nebo ten druhý?;-(

jirka.s. 1.6.2008 8:36

Re: Re: Neuvěřitelné, kolik tlachalů....

Jojo, teď jsi právě zahejbal se zeměkoulí! ;-D

jirka.s. 1.6.2008 8:33

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenom nechápu,

Správně, poc/hcaná zřícenino! Proto ty se tak zuby nehty bráníš, aby tě z toho černovického blázince propustili! Třeba by ses mohl ještě venku nakazit, viď? ;-D

Kobylka Lajda 1.6.2008 8:19

Re: Re: Re: Modrásci táhněte do háje

Netvrď to tak vehementně, třeba jsi barvoslepý.  Děkuji Ti, že mne řadíš mezi jedničky, hihihihi... Nic  mne nebaví víc,  když je protivník vzteklý, až hraje všemi barvami nebo už barevné spektrum ani nepoznává. Ty jsi asi rozpálený doruda. Počti si v Haló novinách, ať se uklidníš!;-O;-O;-ORv

Jurajda 1.6.2008 8:09

Pošleme je Na návštěvu do Somálska!

Aby viděli jak jsou tlustý a ještě potřebujou kapku zhubnout!Taky se tam naučí držet správně hladovku!Dívím se že se duševně chorým dostává publicity!Ti mají být v ústavu!

Václav Havel 1.6.2008 7:34

Re: Re: Modrásci táhněte do háje

Zařehtala Kobylka Lajda, která je jednička jak vystřižená z Topolánkovy gestikulace. Ale musíš se ještě Kobylko Lajdo podělit s Kalouskem, ten byl jednička první. Modrásci spojte se, musíš se Abonenta zastat, když nemáš ty mindráky ;-). Modrá není dobrá. ;-D (Y)

Kobylka Lajda 1.6.2008 7:17

Re: S radarem pryč, z NATO ven, naše bratry zpátky sem

Islámští militanti a sovětší (ruští) imperialisti jsou při velké chuti rozšiřovat svá teritoria. Určitě se při přeletu a dopadu svých raket budou ptát každého jednotlivce na našem území, jaký byl jeho názor, a komu fandil v bezpečí svých počítačových křesílek.

Škoda, že někteří z nás zapomněli, nebo se z důvodů věku opomněli informovat,  jak tady řádila ruská rudá soldateska v r. 1968 a jakou po sobě napáchala spoušť. Též "osvobození" v r. 1945 by mohlo býr připomenuto.Rv(Y)

Kobylka Lajda 1.6.2008 7:10

Re: Modrásci táhněte do háje

Není ubožejší osobnosti než té, která si neumí vymyslet ani osobní, vlastní nick a zašťiťuje se, jsouc sama naprostá nula, jménem nějaké významné osobnosti. Příspěvky takovýchto "výtečníků"jsou pak prachmizerné, jako léčený mindrák přispěvatele. Už nick "Úřední blb" by působil vesele a uvolněně a lépe by charakteritoval dotyčného.

Jelikož máme kýženou svobodu slova, může p. Abonent přispívat do diskuse plnými doušky. Mně se zas zdá, že se vyskytuje málo, ale zato jeho příspěvky trefují do černého, je poznat, že má dobré argumenty a je vzdělaný. Ty, ty, ty Václave Havle (pardon, bývalý pane presidente).;-D;-D;-D;-D

Václav Havel 1.6.2008 5:57

Modrásci táhněte do háje

Ty ty ty jeden Abonente, tebe je tady všude na internetu plno. Máš tady aspoň 50 procentní příspěvkovou účast. Ty seš takovej pořádkovej ODS-man s modrou páskou na rukávu s modrým křížem a modrejma podkolenkama a rád bys podle svýho vůdce, kterej slíbil noc dlouhejch modrejch nožů, viď. ;-D (Y)

Abonent 1.6.2008 5:08

Je Václav Havel tajným členem KSČM ?

Ehm...někomu se líbí modrá, někomu oranžová, jinému zas červená, že.

A někteří zvláště ješitní lidé se spojí třeba i s ehm... čertem, jen aby uškodili někomu, o kom si myslí, že uškodil jim, že.  

http://www.ahasweb.cz/2008/20080514.htm

Václav Havel 1.6.2008 4:38

Modrásci táhněte do háje

Modrá není dobrá ;-D (Y)

http://aktualne.centrum.cz/domaci/politika/foto.phtml?id=198413&cid=606880

:-P;-P (Y)

Zero 1.6.2008 2:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soudruzi celeho sveta bojuji za mir

Hrrade,že ty budeš ve skutečnosti starý zkrytý buzíček?Když už začínáš mít takový představy...promiň,ale z toho fakt nic nebude..hlavně mě nezačínej nahánět.

Abonent 1.6.2008 2:35

S radarem pryč, z NATO ven, naše bratry zpátky sem

Ať už nad naší vlastí poletí Tamáš 1 či Tamáš 2, přeletí naše lučiny i skaliny razdva.

Nepoletí na nás, ale na nějaké imperialisty. Tedy, když odmítneme radar. Jinak to máme jistý : Tamáš spadne sem a Nazdar.

A co je nám do nějakého Nového Jorku, Londýna či Paříže, že. Hlavně, když na Prahu nemíří rakety či hlavně.

I když soudruh Tamáš klesne k zemi, zvítězíme nad tyrany a zrádci všemi. I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci, rudý prapor zavlaje. A když ne rudý, tak zelený, všem antiami tak milený.

Americký radar je útočný, protože Buš je úskočný. Zato rakety našich ruských i arabských bratří jsou hodné a mírové jaksepatří. Zdrávstvuj Alláh !

Zero 1.6.2008 1:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Soudruzi celeho sveta bojuji za mir

Martine,zatni zuby a nebreč tady přede všema.Ty beďary se ti časem ztratí.

emersonskej 1.6.2008 1:31

Re: Kouka ti z kapsy modreho kabatu ruda knizka!

Komentáře netřeba...:-P