29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ps 31.5.2008 23:49

Re: Re: Někdy jen žasnu...

což je škoda. Mohli jsem si ušetřit 40 let komunistických zhovadilostí.

Rádce 31.5.2008 23:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Používej Rudé právo ze starých zásob.

chytry clovek 31.5.2008 23:38

Kouka ti z kapsy modreho kabatu ruda knizka!

:-DRv

Zero 31.5.2008 23:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Tak promiň,že jsem tě oslovil jako soudruha....Řeknu to nakonec jednoduše.....souhlasím s tebou,je nutné si prohlédnout fakta,ale prosím tě kde?(a nezačni zase s literaturou faktu)Archivy východního bloku uzavřeny(zvláště ty moskevské),O Fondu Z škoda mluvit(teda pokud nějaký malý fondek Z existuje,jestli náhodou není ještě větší a nejedná se tuďíš o zase další estébáckou fabulaci)....Víš kdo mladým dnes v Česku vykládá dějiny?Údajní disidenti (Petruška,..nebudu pokračovat,už mi z toho pamatováka kvůli dnešním zásahům cenzora bolí hlava,ale jednoduchá otázka nakonec:PROČ SOUDRUZI,KDYŽ SI TAK LEHCE SPLNILI SVÉ MATERIÁLNÍ POTŘEBY MAJÍ NADÁLE JINOU POTŘEBU A TO NEUSTÁLE OVLÁDAT MYŠLENÍ DRUHÝCH.AŤ JSOU AMÍCI JACÍ JSOU,OBDIVUJI PRÁVĚ TEN OPAK.A abych tě nakonec přece jen nenechal v klidu dodám: AŤ ŽIJE SVOBODNÝ A DEMOKRATICKÝ IRÁK

Zero 31.5.2008 23:12

Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Hrade,já ještě zapoměl reagovat na tvou poznámku o stáří....Hele mě si ke stolu nezvi já jsem jen o pár měsíců starší než ten hň... Tamáš.Přesto si inteligenčně na něho v pohoďe věřím.Jako starý profesor na usmrkance.

emersonskej 31.5.2008 23:05

Re: Pokracuj v modlitbe Neffbote

Tím pouze potvrzujete, co jsem psal výše...:-P

Hrad 31.5.2008 22:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

To co zde sděluji není nic nového. Nejjednodušší je nejakou věc odsoudit(tvůj případ), mnohem těžší je ji pochopit, ale co je nejtěžší je podat její tvořivý výklad. Tedy tvořivá interpretce. To si troufl řici Hegel. Asi měl s diskutujícími veliké zkušenosti. Já se domnívám, že jediný způsob jak si zachovat objektivitu je prohlédnout si fakta, a okamžitě zůstat němý. A sametová revoluce? Torzo jejích výsledků zatím ještě využíváme(naše psaní). Bylo to odevzdaní moci, ktoré bylo vyjednané mezi Američany a Sověty na konci osmdesátých let. Tí, kteří měli dispoziční právo ve vztahu k národnímu majetku, ho vyměnili za reálne vlastnické právo. A zvolili prvním presidentem Havla. A ostatní(ty zdá se stále), radostně zírali na světlé zítřky(jak říkal již Tonda Zápotocký(všimni si že se dnes vytahuje měnová reforma)), a při tom si nevšimli, že se nad nimi vznáší sekera řezníka věnčena listím, která má uklidnit důvěřivé hovado. O kolik se ti snížil reálný důchod tím, že stále větší část musíš vydávat na nebytnosti, jako je toaletní papír......    

tomy 31.5.2008 22:48

Každému soudnému člověku..

je jasné, že zájmem Evropy ani ĆR je nezůstat odkrytý obecnému raketovému nebezpečí, zvláště, když to nikoho nic nestojí... Zbabělí pacifisté zde ale namísto toho hájí zájmy komunistů (i když sami říkají, že s nimi nemají nic společného), Ruska, arabů a muslimů... To považuji za velmi hanebné a zbabělé.. Nikdo jiný kromě USA konkurenční projekt nemá a mezi NATO a USA je spolupráce, nikoli konkurence... Když jsou tedy tito lidé z Brd vedení s. Neoralem natolik soudní a odpovědní za naší bezpečnost, co tedy navrhuje kromě hysterických negací??

Zero 31.5.2008 22:47

Re: Leti Tamas leti vzduchem,

A já bych ještě navrhoval,místo laciný snahy lidoveckých senátorů po  zviditelnění jakéhosi Krista,radši vyhlásit 12.květen jako sváteční den: Zelené pondělí-"POSLEDNÍ VEČEŘE PÁNĚ Jana".

masi 31.5.2008 22:33

Re: Někdy jen žasnu...

USA se na Česko nebude nikdy dívat jako na svého spojence, na to je Česko příliš malá a bezvýznamná země. Budeme vždy jen podle americké vlastní terminologie "ochotný" (willing) stát. Nic víc. A pronajmout USA kus lesa není zrovna nějaká bůhvíjaká superstrategická vojenská spolupráce.

P.S.: USA opravdu neosvobodily Prahu. Existují na to svědci ;-)

Bojovnik za svetovy mir 31.5.2008 22:30

Leti Tamas leti vzduchem,

Cas se bratrovi Tamasovi pomalu krati ;-(;-(;-(...proto navrhuji uctit jeho pamatku tim, ze prejmenujeme mirovou zbran nasich Iranskych bratru ze Sahab na Tamas !!! Bratri z revolucnich gard usilovne pracuji pro svetovy mir, takze doufejme, ze brzo ho roznesou i do prohnilych zapadoevropskych statu. Predstavte si ti krasu az zvednete oci a tam vitezne nad nasi republikou poleti Tamas !!!

Myslim, ze vsem soudnym lidem zvlhnou oci dojetim a nadmou se vlasteneckou pychou !!! A mozna i Buty upravi svuj song o vrane, ktera leti ... ;-D;-D;-D

tomy 31.5.2008 22:27

Re: Autor

Tak za prvé, je velmi hloupé a hanebné být alpinistou Rusů či Arabů.. To vy ale opravdu nejste, že?? Zájmem čr a Evropy je nezůstat odkrytý proti obecnému raket. nebezpečí, zájmem Arabů, RUsů a bolševiků je opak... Znáte oficiální stanovisko NATO a víte, že jsme jeho členem?? Proč zde přehazujete názory Rakouska, které je neutrální??  Není důležité, co říkají vládní představitelé Slovenska, Rakouska a Německa, ale právě ono stanovisko NATO!! Mezi NATO a USA není konkurence, ale spolupráce a dávno se nejedná o tom, zda radar ano či ne...A vážně si myslíte, že jde jen o Bushovu politiku?? Protiraket. systém navazuje na projekt R. Reagana z 80. let, proti kterému tehdejší KSČ a SSSR klely úplně stejně, jako dnešní KSČM!!!

tomy 31.5.2008 22:19

Někdy jen žasnu...

nad demagogií a drzostí všech odpůrců radaru..Jejich převracení skutečností nezná mezí. Namátkou: NATO je bevýznamná organizace a naše členství v ní prý škodí, jejich oficiální informace na serveru www.natoaktual.cz jsou lži, pravdu má pouze liga starostů soudruha Neorala podložená vědeckými studiemi soudruha Kauckého, absolventa komunistické vojenské vysoké školy.  ČR je středobem světa a nepotřebuje žádné "cizí žoldáky", ubráníme se sami (jak , to ale neříkají),  protiraketový systém je zcela zbytečný, neboť jde jen o zájmy zbrojního průmyslu USA, neosvobodily nás USA, ale SSSR, všichni včetně Arabů, Muslimů, Iránu a KLDR jsou naši kamarádi, žádné rakety nemají a ani neplánují.  Kdyby tu ale byl radar, hned bychom byli terčem č.1...Atd. Atd. Než uznat spojenectví s USA, klidně by se paktovali s Arabama, Rusama nebo Iránem... Co na to říci?? Raději 100x větším spojencem USA, než podporovat tyto zbabělé demagogy!!!

masi 31.5.2008 22:11

Re: Re: Re: Re: Autor

Důvody pro radar jsou stejně reálné a důležité jako důvody pro druhou válku v Iráku. Bushův ex-mluvčí sice prohlásil, že šlo v případě Iráku jen o lživou propagandu. Ten mluvčí určitě ale bude nějaký naivní levicový antiamerikanista, neřkuli komunista placený z Moskvy, pardon Pekingu.

.

Část Čechů prostě bude pro americkou vojenskou přítomnost, i kdyby tady měli Amíci testovat ZHN všeho druhu. Vysvětloval bych si to freudiánskou potřebou OTCE.

Zero 31.5.2008 22:11

Re: Re: Re: Re: Re: Jenže tomuto autorovi...

Hrade,promiň,že jsi musel čekat,ale cenzor...Zrovna teď chlastáme(cynik-příště budu nejdřív dávat své příspěvky nejdřív nějakému starému komun.ext.korektorovi,otázka co mi z textu zbyde,a to ne kvůli pravopisu).Chlastáme,protože je sobota,den volna.Přes týden musí vydělávat,aby bylo na přehnaný důchody pro estébácké staré kur..Černá kniha komunismu-souhlas.Ale ty zbývající dvě pi... si strč někam....Zajímavé jak zrovna ty dnes argumentuješ,ale protože jsi vcelku rozumný(to víš alkohol),tak ti povím co si myslím o celý tý šaškárně...Estébáci odvedli skvělou práci-opravdu už skoro celý národ pláče nad nějakým ubožá....co si myslí,že zachrání svět.Radar  v parlamentu neprojde(Zubovová a spol.)a to taky dílem kvůli dnešní uplakaný hysterii ....měj se soudruhu.

chytry clovek 31.5.2008 22:11

Pokracuj v modlitbe Neffbote

Neffe nas jenz si na nebesich, radar vezdejsi dej nam dnes...

Bojovnik za svetovy mir 31.5.2008 22:11

Re: Re: Autorovi II

To nam clovece nedelejte :-(:-(:-(. Ja se tady poctive snazim o svetovy mir,, ted se pridali bratri chytry clovek a poctivy obcan, vypadalo to, ze tady tu socmaharii prece jen vybudujeme a vy nam to tak hatite:-(:-(:-(

Kobylka Lajda 31.5.2008 22:10

Re: Re: Re: Menu pro tamáše .

Martine, nezlob se! Ti dva tu hladovku drží z vlastní vůle, tragedie a cynismus by byl, kdyby k tomu byli nuceni a někdo se bavil na jejich účet, řeba rudý bachař,jako tomu bylo s  vězni v lágrech a gulazích. To je jejich svobodné rozhodnutí. A za blbost se platí.8-o

emersonskej 31.5.2008 22:08

Koukám rudochům došel dech....

... nebo žeby argumenty ???;-D;-D;-D

emersonskej 31.5.2008 22:07

Re: Když vidím jací lidé jsou proti radaru, tak chápu, proč se zvedá podpora pro jeho výstavbu

Přesně tak - jenom mě zaráží, že to ještě kašpárkům z "ne základnám" nedocvaklo a ten pofidérní seznam bolševickejch a muslimskejch podporovatelů neodstranili... přece jen to tam nevypadá moc dobře...;-D

Kobylka Lajda 31.5.2008 22:06

Re: Menu pro tamáše .

R^R^R^

Mard 31.5.2008 21:56

Když vidím jací lidé jsou proti radaru, tak chápu, proč se zvedá podpora pro jeho výstavbu

emersonskej 31.5.2008 21:55

Re: Re: JAK VIDNO

Není co dodat !!!R^

emersonskej 31.5.2008 21:50

Re: Re: Re: Bobby Sands

Hmm... a to jsem si o něm myslel, že je docela rozumnej....:-/

emersonskej 31.5.2008 21:48

Re: Re: Radarohujeri uz jsou uplne zoufali

...dosytosti... pardon...:-)

emersonskej 31.5.2008 21:46

Re: Re: Autorovi

Paráda - líp to snad ani napsat nešlo !!!R^

emersonskej 31.5.2008 21:44

Re: Re: Re: Re: Autor

Ještě že antiradaristi a antiamerikanisti těmi věcnými argumenty jenom srší, že ???;-D

emersonskej 31.5.2008 21:43

Re: naivní Honzíku

Skvěle napsáno !!!R^

LV 31.5.2008 21:31

Re: Autorovi II

Řeknu to ještě jinak - nechci tady socialismus (k němuž nás KSČSSD vede) neb jsem v něm žil 30let, fuj. Nechci rovněž džamahírii - teokratický stát Iránského typu (k němuž nás EU a její vtřícnost k islámu a imigraci vede).

Proto chci radar. Moc.

LV 31.5.2008 21:26

Re: Autorovi

Že jsou lidé proti, je sice možné. Ale když Karel IV svévolně zakládal universitu, byli jeho (vesměs nrgramotní) pražané taky proti.. Víš občane, obranné systémy se zpravidla budují dřív, než si většina národa (občanů) nebezpečí uvědomí. Vždy je lépe mít pořádná plot a zámek dříve, než se zjistí, že je v obci zloděj.

Na podpoře obrany není nic rektálně alpinistického. A pokud jde o rektum obecně, problém uvedených rezervovaných a couvajících zemí je spíše v jeho křečovitém stahování strachem z Ruska. Oni totiž všichni MÍRUMILOVNÍ levičáci a Alláhovi vyznavači pochopili, že americká základna je něco jako cedule "tady je Krakonošovo". A že případné pokusy o takové či onaké vměšování do záležitostí státu se základnou USA by byly drážděním hada bosou nohou. Proto tolik povyku...