29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pierino 1.6.2008 22:14

Re: Jsem absolventem

DrT: Pockej poruciku.... velice jsi veril a dosel k poznani... tak rekni jasne, za jakej mancaft ted kopes.... oni se totiz chteji zas o sebe postarat ty rudy taky ...;-D;-D he he ...

Hrad 1.6.2008 22:13

Re: Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Tak si říkám, jaký je rozdíl mezi vámi a Rottweilerem. Zcela určitě to bude rtěnka. 

Hrad 1.6.2008 22:10

Re: Re: Re: Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Nu vidíš. Duševní coitus interuptus. A nepřeháníš? Ty své myšlenky nejen nedokončuješ, ale ani nezačínáš. Ale zůstaň svůj. Pokud to změníš, mohlo by tě to zavést do špatné splečnosti.

DrT 1.6.2008 22:04

Re: Vážený odvážný militaristo

Jo, mohu. Irán vyvíjí  zbraně stále s větším dostřelem. Za pár let to bude u nás. V té době, přibližně, by tu byl radar. Nikoho neohrožující, zadara.

masi 1.6.2008 22:01

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

A+B mohu odkývnou s tím, že USA byly oním pomyslným jazýčkem na vahách.

C "uzbrojení" SSSR je jen spekulace. SSSR měl spoustu lepších důvodů proč zaniknout. Pokud, ale máte odkaz na nějakou slušnou publikaci, rád si počtu.

Domnívám se, že spousta katastrof Československa plynula právě ze "získávání silných spojenců". Skončilo to nejprve Mnichovem a poté opačnou reakcí: komunismem. A dnes máme opět opačnou reakci na minulé. Je načase dospět.

Abonent 1.6.2008 21:54

Pro soudruha (genosse ?) Jozku (Jožku ?) : Přeji hezký večer

Proč nenávistně? Protože opravdu nemohu komunisty ani nacisty návidět. Je mi líto, že Vás to uráží, ale nehodlám s tím nic dělat.

Jsem naopak rád, že jste přišel alespoň na prostou pravdu, že USA jsou "naším hlavním přítelem" (i když - já bych řekl přesněji, že jsou našim nejdůležitějším a jediným spolehlivým spojencem v historii).

Jestli prestiž Spojených států zrovna upadá ? Tak u některých osob určitě. Především u osob, jež si neuvědomují, že bez USA by buď nebyly naživu, nebo by byly otroky.

U osob, jimž USA překazily (nebo stále kazí) plány na světovládu, nemůže už prestiž Spojených států poklesnout níže.

Ale to nevadí. Stačí, když z demokratické mocnosti mají strach.   ;-D

DrT 1.6.2008 21:50

Jsem absolventem

vojenské vysoké školy, Vojenské technické akademie v Brně, ale nejsem blbec. Z armády jsem záhy odešel. Je mi 78 let. Životními peripetiemi jsem  dospěl k poznání, že socialismus (kterému jsem velice asi 40let věřil) není cesta. Teď, ač důchodce, kterého to může vlastně postihnout, soudím, že se každý má o své postarat. Pravda, důchodci z minulé éry to mají těžké, tam to nejde.  Ale do budoucna...

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 21:45

Re: Re: Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Ale, ale soudruhu !!! Zapomnel jsi na zakladni pravidlo !!! My bojovnici za svetovy mir, myslenky nikdy nedokoncujeme, my je pouze nastolujeme !!! Stejne tak, jako nastolime onen rusky, iransky, korejsky, kubansky no proste svetovy mir !!!

A uz dost otazek a mazej do Belehradske podporit bratry v boji, jinak by si to mohli bratri z Teheranu vykladat vselijak !  ;-D;-D;-D

Ainsel 1.6.2008 21:43

Hladovku by měl držet pan Paroubek

1. má potencionál vydržet až do nové americké vlády a optat se jich kost a kůže na "mandáta"

2. paní Petra to určitě ocení až se objeví na pan Paroubkovi například klíční kosti.

3. nebude muset brát Humanistickou stranu v potaz

4. Pan Tamáš se za něj přimluví při příští návštěve Syrie a dostanou lepší hotel.

5. Pan Paroubek tak konečně bude plně saturován v médiích a vo to go především

Hrad 1.6.2008 21:40

Re: Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Kdyby jsi pozorně četl, tak by jsi poznal, že meritem věci byli ti budhističtí mniši. Promiň, že jsem se nemístně dotkl tvého intelektového rozhledu. Bylo to neúmyslné. Slibuji, víckrát o neudělám. A mám dotaz. Proč ty své napsané myšlenky konečně aspoň někdy nedokončíš?

Ainsel 1.6.2008 21:39

osobně jsme jen velmi nerad, že následná léčba hladovkářů bude solidárně hrazena všemi občany

Žádám pana Julínka ať jim to dá k náhradě ;-D;-D

Ainsel 1.6.2008 21:36

Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

Tak jsem si myslel, že se už nedá napsat větší blbost o Palachovi a těch dvou pánech

ALE ČLOVĚČE VY JSTE TO DOKÁZAL ...

Jak by asi dopadl Palach kdyby se pokusil hladovkovat a řešit něco s komiternou ?

Mimochodem co je konkrétního na hladovce, plkání o nemandátu a jak to konkrétně zastaví raketu ?

Jozka 1.6.2008 21:34

k panu Abonentovi

Proč tak nenávistně ?Neztrácíte nervy z toho,když shledáváte,že dále tím více lidí si uvědomuje,že USA co by náš hlavní přítel  není to pravé ořechové.Celosvětově prestiž tohoto  samozvaného  světového četníka upadá.Mohou si za to sami.

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 21:28

Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

Zdar soudruhu! I kdyz jsem absolvoval cely VUML , tak jsem zmaten z tve vety ":...vypadá to že v jejich odhodlání jej jen tak něco zastaví". Bud ti tam soudruhu vypadlo "ne" a chtel jsi rici, ze neustoupi, nebo konstatujes ze je v hladovce opravdu neco zastavi. To neco je totiz zastavilo, protoze se rozhodli hladovku ukoncit. A co ted s tim soudruhu? Jak to hodnotis? Zradili svetovy mir? Nebudou ted vrahum z Wall streetu pro smich? ;-(;-(;-(Ja sam nevim co ted delat, poslal jsem telegram do Moskvy, tak snad nacalstvo poradi ;-D;-D;-D

Ds 1.6.2008 21:27

Re: Tak nevím, co si mám myslet.

Paní Zuzana svého muže mentálné  silně převyšuje. Není to žádný problém ani pro cvičeného foxteriéra.

emersonskej 1.6.2008 21:26

Re: Re: Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

Tohleto není o myšlení, či chápání toho či onoho, ale prostě a jenom o ubohé a především naivní rudé propagandě, kterou tady pár šašků pod různými nicky provozuje !!!;-€;-O

milan007 1.6.2008 21:23

Re: Palach byl svým způsobem zbabělec

neuvěřitelné, tolik hlouposti se jen tak nevidí

Z 1.6.2008 21:18

Palach byl svým způsobem zbabělec

Jen ukončil okamžitě svůj život na veřejnosti aniž by dal komukoli šanci. Proti Palachovi mají Tamáš a Bednář větší odvahu, protože se oba dělají něco konkrétního aby se problém řešil. Bednář a Tamáš se rozhodli ohrozit trvale svoje zdraví a vypadá to že v jejich odhodlání jej jen tak něco zastaví. Už teď jsou Tamáš s Bednářem morálními vítězi protože jim modří nemůžou ani přijít na jméno. Oba tito stateční kluci mají můj obdiv a úctu a mají úctu u více lidí. Modří na ně jen plivou na Neviditelném psu. Jednou se za to budou stydět.

Abonent 1.6.2008 21:16

Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Hrad ? Pražský nebo nějaká zřícenina ? Děláte ze sebe kastelána ? To byste byl druhý, jeden takový nenávistný idiot už tady své zblitky rozsévá.

Takže : Jan Palach se upálil na protest proti okupaci Československa armádami Varšavského paktu pad vedním SSSR, a proti postupující apatii našeho národa.

Což je hluboko pod rozlišovací schopnost rudých i oranžových. Zvláště těch drzých individuí, jež se ohánějí jakousi "boží dějinnou nutností". (Y)

A za postavení Radarové stanice Brdy nemusíme hladovět ani jinak šílet. Stačí podporovat demokracii a rozum.

A také : podepsat petici "Pro základnu". Zde : http://www.prozakladnu.cz/index2.php     R^ >- R^

lucinapes 1.6.2008 21:15

Re: Re: Již vzhůru všichni, proti smrtícímu radaru !

Kdybych, kdybys, .kdyby, kdybychom, kdybyste, kdyby... Hrade, doučte se napřed český jazyk, pak něco logiky, a na závěr zdravý rozum... a přestanete nás oblažovat svými předpojatými výlevy.

Ds 1.6.2008 21:14

Re: Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

Možná jsi, defuráčku, nepostřehl, že ten spolek, zvaný NATO zakládali Američané a jsou stále jeho nepřehlédnutelnou složkou. Tedy nikoliv konkurence. Jestliže ze "paktujeme" s USA, "paktujeme" se i s NATO. Tudíž jsme nikoho neobešli a s nikým se za zády jiných nepaktovali. Navíc i NATO uznalo, že je to dobrý a bere to, Takže mylet, soudruhu, myslet!

Harpyje 1.6.2008 21:12

Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Zde je věc jasná : idiot a komunistický provokatér.

emersonskej 1.6.2008 21:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

Tohle přece není o potřebě nějaké té otcovské autority, ale jednoduché uznání reality. Jsme malý stát neschopný dlouhodobě zabezpečit svoji obranu vlastními prostředky a tudíž nám nezbývá, než snažit se získat silného spojence. Když racionálně posoudím naše možnosti, jsou USA víceméně jedinou rozumnou alternativou. A pokud navíc máme možnost přijít díky tomu k nejmodernější protiraketové obraně současnosti - a ještě k tomu v podstatě zadarmo, byli bychom blázni, kdybychom ji odmítli. ( tedy ne že bychom byli v postavení, kdybychom si ony mocné spojence mohli vybírat, ovšem už vzhledem k historickým zkušenostem a demokratickým hodnotám, jež máme s USA víceméně společné, mi připadá rozumné být jejich spojencem...)

A teď k vašim reakcím na mé odpovědi:

A) 1. světovou válku nerozhodla materiální převaha té, či oné strany ( ikdyž fakt, že ústřední mocnosti trpěly blokádou v podstatě od jejího počátku jistě hrál svoji roli.) ale schopnost nahrazovat své lidské ztráty na bojištích. A v tomto ohledu byla jak Francie, tak i Británie na počýtkem roku 1918 na konci s dechem. Němci sice v podstatě také, ovšem oni díky kolapsu Ruska mohli na západní frontu přesunout drtivou většinu jednotek z východu, takže při své ofenzivě v březnu 1918 dosáhli značné převahy. Nebýt Američanů,jež právě v této době ve velkých počtech dorazili do Francie (byť byla v otázce výzbroje plně závislá na Francouzích), Němci by nejspíš slavili triumf. 

B) Bez ekonomické podpory dle zákona o půjčce a pronájmu, již USA Rusku poskytla by Rusové neměli šanci Němcům vzdorovat. (že to pro USA byl po čertech dobrý obchod je věc jiná...) Fakt, že se spojenecké armády vylodily v Normandii až v roce 1944 byl spíš než čímkoli jiným způsoben snahou Britů invazi co nejvíc oddálit v obavě, že bude tato neúspěšná.

C) Tak zde se musím přiznat, že žádný přímý důkaz nemám, nicméně podobné formulace o uzbrojení SSSR Američany - např s ohledem na Reganův program Hvězdných válek lze nalézt v celé řadě publikací.

Harpyje 1.6.2008 21:10

Re: Re: Již vzhůru všichni, proti smrtícímu radaru !

Není nad věcnou argumentaci. Že ji tak mistrně ovládáte, dokazujete skoro v každém z Vašich příspěvků.

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 21:10

Re: Již vzhůru všichni, proti smrtícímu radaru !

R^R^R^;-D;-D;-D

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 21:08

Re: Re: Srovnávat Palacha s Tamášem může jen idiot

Zdar soudruhu Hrade!!! Jak uz jsem nekde podotkl, problem je ten, ze imperialisti hladovet nemuseji;-(;-(;-( , vse jim zatim vychazi a ten radar proste bude. Zato my, bojovnici za svetovy mir, musime naprit vsechny sily. Proto se soudruhu neprodlene odeber do Belehradske a zapocni hladovku.

Putin s tebou !!!  ;-D;-D;-D

Xt 1.6.2008 21:08

Re: Re: Vyžranému Paroubkovi

Jak tu kdosi napsal: každý socdemák ze solidarity čtvrt  hodiny hladovět!!!

Hrad 1.6.2008 21:01

Re: Již vzhůru všichni, proti smrtícímu radaru !

Zdá se že nejsi schopen zaimprovizovat ani pšouknutí, i kdyby jsi před tím snědl kýbl fazolí.  Abonent je pytel modré průměrnosti (která se chystá zhnědnout(nejen exkrementy)), co se válí ve stoce vlastních výkalů psaných červeně, aby je zakamufloval, protože jsou hnědé.  

DRT 1.6.2008 21:00

Re: Již vzhůru všichni, proti smrtícímu radaru !

Ještě bych dodal  - v tomto kontexrtu - významné datum 21.8.

DrT 1.6.2008 20:53

Re: Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

Chlapče, on to není někdo třetí, on je zakládajícím členem onoho prožluklého spolku...