29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Diskuse k článku

RADAR: Paroubkův hlad

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Defurak 1.6.2008 17:50

Re: Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

pardon ...potápjejícího se parníku...

Hrad 1.6.2008 17:48

Re: masi

Hegel jednou poznamenal: Nejjednodušší je nějakou věc odsoudit, mnohem těžší je ji pochopit a to nejtěžší je ji vysvětlit(tvořivě ovšem). Ti komunistobijci, ovšem po funuse, kteří "prdí a prdí", neradi slyší, že první prezidentem tohoto státu byl zvolen právě komunisty Václav Havel ne tajnou volbou, ale aklamací, aby to náhodou  někdo na poslední chvíli "nezvrtal" a to za velkého přispění samotného Gorbačova a velvyslance SSSR Lomakina. Jestli si někdo do své tělesné schránky vypadající jako přesýpací hodiny neustále strká slogan: "co bylo ukradeno ....."    je to jeho problém. Sděluji však, že znárodňování-vyvlastňování soukromého majetku, tak se to nazývalo, patřilo ke strategii, kterou po válce uplatňovaly vlády zemí Evropy. Proč asi? Stalin jim nic neradil. Beneš v znárodňování po II. sv. válce šel mnohem dál, než západní vlády. Proč asi? Ze stejných důvodů, jako Masaryk když oslaboval mocenský, a tím politický vliv katolické církve.  Každá politická moc se uplatňuje prostřednictvím kapitálu. Jenom geniové s IQ 60 a nižším jsou přesvědčení, že to udělá demokracie. A když jim něco nejde pochopit, tak si uleví: "Ku..y komunistické". V zimě jeli brzy ráno po městě dva chlapi do práce na kolech. Byla  ledovka. Klouzalo to. Jeden vztekle  utrousil: "Dřív jsem si mohl ulevit - kur.y  komunistické zase nesypou. Teď není komu nadat. Stojí to za hov.o". No v umění zapomínat je klíč k věčné mladosti. Kdejaký geront, který by nejraději zapomněl, osvědčuje svou selektivní paměť, a pak mu nezbývá než NP.

Defurak 1.6.2008 17:47

Je plýtvání časem přát si, aby např. Starý J. se povznesl nad svoji sektu a začal racionálně uvažovat.

Přece je úplně jedno, co to v těch Brdech má stát za krám a kolik lidí to bude obsluhovat.

Jádro pudla je v tom, že ač jsme smluvními členy  významného spolku jsme tento spolek obešli (říká se tomu podraz) a s kýmsi třetím uzavíráme dvoustrannou dohodu a smluvní partnery stavíme před hotovou věc v záležitosti, která se jich přece také týká, neboť většina z nich chápe ten krám jako věc z bezpečnostního hlediska kontraproduktivní, provokující, ohrožující už tak křehké vztahy uvnitř spolku resp. vztahy spolku s jeho sousedy. Kromě toho to činí vláda v rozporu s vůlí převážné většiny občanů, tudíž bez řádného mandátu. Ten mandát by byl sakra potřebný, neboť tímto krokem vláda  vystavuje riziku životy desetitisíců lidí coby potenciálních obětí možného odvetného či preventivního útoku nepřátel smluvního partnera, kteří by jinak ani našimi nepřáteli být nemuseli Tyto potenciální nepřátele není vláda schopna přesněji definovat resp. hovoří pokaždé o někom jiném, takže občané ani nevědí, na koho se mají smát a před kým se mají mít na pozoru.

Smlouva je uzavírána s administrativou státu, která je zjevně na odchodu, s administrativou z níž odpadává jedna významná osoba za druhou (rozuměj tomu jako efektu potápějícího se parníku), s administrativou, která je se svojí zjevně neúspěšnou strategii v rozporu s cca 75% vlastních obyvatel, s administrativou státu jehož převážná většina občanů z plna hrdel volá po změně politického kurzu.

Sektáři, kteří jsou nekriticky oddáni odcházejícímu velkému guru se snaží takovými plky, jakých je na tomto fóru většina, vymýt mozky lidem uvažujícím, vnutit jim svoje náboženství a udělat z nich povolné trouby.

Co k tomu více dodat ? Jen jsem zvědav na plky na tomto fóru, až celý ten nesmysl do roka a do dne samotné USA uloží k ledu.

masi 1.6.2008 17:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

Obdivuji vaše znalosti. No tohle já nemám. Já čtu bohužel skoro jen západní tisk. A občas psíka pro zasmání.

Starý J. 1.6.2008 17:40

Re: Vyžranému Paroubkovi

Ale ten hladovět nepůjde ani omylem. On je od toho, aby to řídil, popularizoval a odměňoval!

Hladovkařit prý půjde Kato Kavan s krkem natřeným Alpou! A s nářkem, že na něj se prašule od Gripenů už nedostaly. Možná věří, že za hladovění se bude rozdávat zbytek miliard z Gripenů, co doputovaly do kapes socanů! Jak o tom nakonec sám mluvil v onom posvátném klipu švédských novinářů! je pozoruhodné, jak to celé vyznělo do ztracena. Tenkrát Jyrka říkal, že Kato si už u socanů ani neškrtne. A vida - bude znovu hrdinou!

masi 1.6.2008 17:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

Dřív jsem musel být vděčen bratrskému Sovětskému svazu, že žiju v míru a blahobytu. Dneska mám být vděčen bratrským USA, že žiju v míru a blahobytu? Je to takový modrý komunismus, kde znaménka plus a minus jsou zaměněna, ale forma myšlení zůstává stejná.

jirka.s. 1.6.2008 17:33

Re: Radarohujeri uz jsou uplne zoufali

Nejsem nijak zvlášť zvědavý člověk, ale tebe bych skutečně chtěl zahlédnout alespoň koutkem oka! Ovšem v kleci! Na volno by to bylo asi příliš nebezpečné! ;-P

jirka.s. 1.6.2008 17:28

Re: Re: Neffboti

No, jestli on už taky neblouzní z hladu! ;-D

jirka.s. 1.6.2008 17:26

Re: No, ale ty to nemáš u drátha taky zrovna růžový!

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/boj-o-hrad/pro-ratha-je-topolanek-jednicka_44162.html

jirka.s. 1.6.2008 17:23

Re: Think tank v akci

Stejně by mne zajímalo, co je ten sexymozek  asi tak schopen všechno pobrat!!! ;-D;-D;-D

Nomen 1.6.2008 17:19

Pan Tlustý to má blbý u mně a pak ještě u těch, co jim vztyčený prstík posílají Mirek a Marek

jirka.s. 1.6.2008 17:15

Re: Tak nevím, co si mám myslet.

No, já bych navrhoval, vzhledem k počtu oranžgutánů (17000 ks), aby jeden každý hladověl pouhou hodinu! I tak by to dalo cca 700 dnů, což by i při tom nočním sladkém čajíčku nejspíše oni dva magorci stejně nepřežili! ;-D

jirka.s. 1.6.2008 17:06

Re: Vlastimil Tlustý:

Pšššt! Nevykřikuj to tak nahlas, nebo to s Tlustým sekne! To by byla pro něj strašná katastrofa k nepřežití! ;-)

Nomen 1.6.2008 15:37

Vlastimil Tlustý:

Silná politická osobnost nemůže jet na cestu, ve které je zkombinovaná trochu dovolená, trochu výlet s kamarády a trochu výlet s ministry. Není možné, aby byl celé veřejnosti ukázán vztyčený prostředník," konstatoval Tlustý.

Pan Tlustý už můj hlas nedostane, protože zhoršil mediální obraz mého guru MT.

pp 1.6.2008 15:26

Tak nevím, co si mám myslet.

Právě jsem slyšel ve zprávách na ČR 2 pana Paroubka, jak mluví o tom, že zjišťují, kdo z členů ČSSD by byl ochoten se k hladovce obou pánů připojit. Doslova řekl, že jeho vize je taková, že by se po 24 hodinách střídali.

Když jsem kdysi zaslechl různé drby o tom, že paní Zuzana svého muže mentálně převyšuje, pokládal jsem to za nesmysly, jenže teď už o tom nejsem přesvědčen.

Vím ale, co si mohu myslet o úrovni členů ČSSD, kteří ho uznávají, jako svého předsedu.

Nika 1.6.2008 15:05

Re: Neffboti

No nazdar, poledne a už vypadáte takhle ? Rv

jeff 1.6.2008 14:16

Vyžranému Paroubkovi

hladovka jedině prospěje.

Abonent 1.6.2008 14:04

"Václav Havel IP: 85.25.147.xxx" je komouš nebo jen agresivní blb ?

Osoba, zneužívající jako svůj nick jméno bývalého prezidenta naší republiky, je buď komouš, nebo agresivní blb.   (Y)

Což vidí každý, jež si přečetl jeden jediný příspěvek této sprosté osoby.

Samozřejmě - příliš na tom nezáleží. Ne všichni agresivní hlupáci jsou členy kompartaje, ale všichni komunisti po r.1968 jsou buď ididoti nebo svině.

Nuže, osobo, zneužívající jméno V.H., těší mě, že agresivní blb sleduje moje příspěvky. Doufám, že zakyslý vztek Vám zkrátí Váš zbytečný život.

Ale na tom taky příliš nezáleží. Prohráli jste všechno, vláda komoušů ani blbů se už nenavrátí. A teď můžete třeba prasknout.    ;-D ;-D ;-D

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 14:01

Think tank v akci

Hladovku ovsem neprevezme doktor Cvach, protoze tvori jadro naseho think tanku !!! Zde predkladam jeho pametihodny brilantni vykon !!! ;-D;-D;-D

http://www.youtube.com/watch?v=CYYZAT8I7xM

wendis 1.6.2008 13:53

Konec Soc.Dem. v Čechách ?

Paroubek prohlásil, že ČSSD převezme hladovku po těch dvou, co  za chvíly asi zemřou.....

emersonskej 1.6.2008 13:30

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

A) To sice byla, ovšem nakonec to byla přece jen Amerika, kdo připojením se k Francousko Britským silám na západě zvrátil převahu v neprospěch Německa. Navíc to byl především Americký preziden Wilson, jež podopřil rozpad Rakousko Uherska a tudíž i vytvoření ČSR.

B) Do prahy Ruské tanky dojely především díky dohodám mezi vítěznými mocnostmi, díky čemuž byla stanovena demarkační linií řeka Labe, za niž angloamerické sily nesměly. Ovšem nebýt Američanů a jejich obrovské ekonomické pomoci, Rusko by válku jednoznačně prohrálo !!!

C) Sovětský blok se rozpadl částečně díky vlastní ekonomické neschopnosti, ovšem dílem také díky faktu, že jej Američané doslova uzbrojili !!!

chytry clovek 1.6.2008 12:28

Neffboti

Neffboti uz jdou, Neffboti uz jdou, Neffboti uz tady jsou!!

Kazdy je slusive oblecen, kozenou folii povlecen

Kazdy vi ze neni, to globalni otepleni

Vitezstvi uz maji jiste, jsou to preci sioniste, Osm z peti Chazaru, rika ano radaru!!

Ref: Neffboti uz jdou...

Bojovnik za svetovy mir 1.6.2008 12:08

Potrebujete Otce?

Freudianska potreba otce ??? No, muzeme pomoci jestli ma nekdo zajem. Vyber mame veliky!!!

V

nasi nabidce je batuska Stalin, pripadne car Putin. Dale je na sklade

velky kormidelnik Mao a ajatolah Chomejni. A kdyby ani to nestacilo, tak v te nejvychodnejsi casti skladu mame vecneho prezidenta Kim Ir Sena. Zajemci dostavte se do Belehradske, pripadne do ulice Politickych veznu 9. ;-D;-D;-D

jirka.s. 1.6.2008 11:46

Re: Re: Re: Re: Menu pro tamáše .

No, jak kdy a jak kdo !!! Podívejte se, kobylko na standu koloťuka! :-/

jirka.s. 1.6.2008 11:44

Re: Re: Re: Re: Re: Re: masi

a) Příruka posluchače VUMLu, kapitola III, str. 68

b)Příruka posluchače VUMLu, kapitola V., str.126

c) Příruka posluchače VUMLu, kapitola VI., str.196

masi 1.6.2008 11:38

Re: Re: Re: Re: Re: masi

a) první světová válka byla převážně evropský konflikt

b) do Prahy 1945 přijely sovětské a ne americké tanky, bohužel.

c) sovětský blok se rozpadl díky sovětské ekonomické neschopnosti. Reagan jen hodně mluvil.

jirka.s. 1.6.2008 11:38

Re: Re: Bobby Sands

Inteligence potlačující základní lidské pudy? Tož, nevím, nevím!!! Jó, kdyby takle byla řeč o demagogické ideologii, to by byla jiná káva! ;-)

Tx 1.6.2008 11:12

Re: Re: Autorovi

LV: to je zcela přesný, stručný a jasný. Ideoví anti... to pochopitelně odvrhnou, protože myslet je poněkud nad jejich schopnosti.

ps 1.6.2008 11:12

Re: Re: Re: Re: masi

Dvě světové války. Já bych ještě přidal třetí průser, ze kterého nás USA vytáhly, a to sovětský blok, jehož jsem byli členem.

Talián 1.6.2008 11:12

Re: Re: Autorovi II

Já taky.