7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

RADAR: Na debatu zapomeňte

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Padovčík 10.4.2007 11:40

NEJVYŠŠÍ VLÁDNÍ KRIMINALITA: Zpráva o masovém rozkradení českého národního majetku komunistickým KGB, GRU a jejich vládními a bankovními strukturami dnešní ČR nejčtenější na webu Petra Cibulky!!!

Haf 9.4.2007 22:01

Není po tvým, co, ty bolševickej kecale

Konečně. A tvůj štěkot lva nevohrozí. ;-P;-O;-P

Mistr Jan Hus 8.4.2007 21:39

To je ta tupolánkova dééémogracie !!!

Názory lidí nejsou nutné, to, že to neměli ve volebním programu, nevadí. Prázdnému to samozřejmě nevadí. Pohybují se na hranici vlastizrady,. (Y)

Ludva 8.4.2007 17:34

Nechal bych to referendu

Je třeba trvat na referendu. Pokud si občané dobrovolně zvolí americkou základnu, budu sice skřípět zuby, ale bude to férové. Pokud to rozhodne jenom vláda, bude třeba vyjít do ulic. Kdo má demokracie plnou hubu, se přece referenda nebojí, nebo snad ano ? Jinak pan Zaorálek byl jeden z mála, kdo se od počátku ostře postavil proti základně a nekličkoval jako třeba Michal Kocáb, který nedokázal říct ano nebo ne. Technické podrobnosti totiž nejsou vůbec podstatné, podstatné jsou politické dopady. A národ, který strpí na svém území jednou ruské, pak zase americké základny za moc nestojí.

VladaPing 8.4.2007 21:53

Re: Nechal bych to referendu

Ludvo, doporučujete provádět operaci žlučníku laparoskopicky nebo klasicky s otevřením břišní dutiny?

Co byste tak říkal na referendum o této klíčové (operace žlučníku vás nepochybně čeká s několikanásobně vyšší pravděpodobností, než újma, způsobená radarovou základnou USA na našem území) otázce ?

Že je to pitomost? Že nejste lékář ? Že o tom houbeles víte ? Že na to jsou snad povolaní odborníci ?

Ale do radarové základny se kecat může, že ?

Ludva 9.4.2007 8:17

Re: Re: Nechal bych to referendu

Nevím, proč by o cizím vojsku na našem území měli rozhodovat nějací odborníci. To jako kdysi rozhodli odborníci v Mnichově, že pro mír v Evropě bude třeba postoupit naše pohraničí Hitlerovi. Váš příměr s medicinou je ubohý.

Luděk 9.4.2007 10:14

Re: Re: Re: Nechal bych to referendu

Ne, přímer s medicínou ubohý není. Jde o to, že kdejaký Pepa od piva nemůže rozhodnout o takové věci, když ji nerozumí. Akorát se nechá ovliňovat propagandou jedné či druhé strany. Zato je ubohý váš příměr s Mnichovem. Rozhoduje tu naše vláda a navíc nejde o žádné okupační síly. Je to spojenecká armáda, která bude platit nájem. Ale na druhou stranu je ten příměr s Mnichovem dobrý. Tehdy Hitler vycenil zuby, všichni se z toho posrali a dalo b se říci, že právě kvůli tomu si H. dovolil rozpoutat válku. Dneska cení zuby Rusáci (ale jenom zdálky, aby nikdo neviděl, že je mají namalované na papíře) a kdejaký Pepa nebo Ludva od piva se může posrat. To by mě zajímalo, co si Putin dovolí příště?;-P 

mtgne 8.4.2007 14:32

Ne, američtí komsomolci, ČR není základna

pro americké vojenské experimenty!Rv;-O>-

Siola 7.4.2007 14:19

Hele,

soudruhu Zaorálku, lepší US Persching na dvoře, nežli Rusák v komoře, pratrottle.

clay 6.4.2007 23:31

není holt nad vzdělání

Lubošek Zaorálkovič Putinov

Atei 6.4.2007 21:34

MARXLENINISTA a NATO

Je dojemné  sledovat  doktora  marxismu-leninisnu, což je  civilní  profese tohoto politika, jak  se trápí   zachováním  harmonických  vztahů  ČR  a NATO. 

Svůj   vrozený Anitamerikanismus  přiznat nemůže, tak plácá páté přes  deváté. 

Mistr Jan Hus 8.4.2007 21:40

Re: MARXLENINISTA a NATO

Antiamerikanismus je přirozený a normální na celém světě. Opak není ovšem znakem normality.

Ludva 9.4.2007 8:54

Re: MARXLENINISTA a NATO

Nevím, co je antiamerického na tom, že tady někdo nechce jejich vojenské základny na svém území. Souhlasil jsem, že USA zničily základny teroristů v Afghánistánu i pofiderní režim Talibanu. Naopak třeba akci proti Srbům ve prospěch Kosovských Albánců považuji za stejnou blbost, jako kdyby zbombardovali Slovensko ve prospěch jejich maďarské menšiny. Kromě toho nejvíce odporu proti rozhodnutím amerického prezidenta najdete právě v USA.

george3 9.4.2007 15:26

Re: MARXLENINISTA a NATO

......je to pravda, ze se bude prejmenovavat NATO na NACO? Jo, a myslite, ze to bude jeste NANECO? Anebo je to uz dnes NAHO?

Ptica z Modrej 6.4.2007 21:21

Referenda až dozraje ovoce....

Debaty,referenda a podobné vyžadují kvalifikovaný a informovaný přístup k věci,což v Cíchách může být tak za 20 let (hodně postkomunistických defektů).Rozhodování o důležitých věcech nelze svěřit neinformovaným amatérům, stačí se podívat na výsledky voleb, kde přežívají historicky nemožné restaurované vykopávky rudo-oranžového typu.

george3 9.4.2007 15:38

Re: Referenda až dozraje ovoce....

.......k rozdeleni republiky doslo take bez referenda. Myslim, ze tim bylo dostatecne jasne dano na vedomi, ze cesko-slovenska chatra neni dostatecne vyspela na to, aby ji bylo svereno do rukou takove vazne rozhodnuti. A o radarove zakladne jak by smet!   

Majkkl 6.4.2007 19:16

Opravdu...

... nesnášim tohle "lidové" tele lítající letadlem...

Kubeš 6.4.2007 20:20

Re: Opravdu...

Nejsi sám kdo ho nesnáší, museli jsme je tady snášet 40 let.

Irena 6.4.2007 21:23

Re: Opravdu...

A co takhle zloděje a tuneláře, ty snášíš, nebo dokonce jim fandíš?!!!

Alf 6.4.2007 23:17

Re: Re: Opravdu...

Jesti víš o tom, že Zaorálek něco ukradl nebo vytuneloval, oznam to.

Starý J. 6.4.2007 17:58

Autore

....Těch otázek byla celá řada. Připomenu jen, že jsme se ptali na to, jak má vypadat celý systém protiraketové obrany USA rozmístěný po celé zeměkouli i v kosmickém prostoru po dokončení v roce 2011. Jak má fungovat, jaké má být řízení, způsoby velení, kdo bude rozhodovat o jeho nasazení.....

Ale proč chcete diskutovat, když jste si na všechny otázky již odpověděli sami? V době, kdy vláda ještě Vám nemohla přesně na tyto otázky odpovědět (protože se s Američany nejednalo a podrobnosti nebyly známy) jste vtrhli s konečnými odpověďmi pro občany Vy a dokonce je formou anonymů rozesílali na obecní a městská zastupitelstva. Vše je špatně, nejde o radar, ale o atomová střediska, nijak nás neochrání, jsou budována proti Rusku (a ti se budou zlobit), mají zabránit Rusku v odvetném úderu (protože jim zničí ty stovky odvetných raket!!!!)nepůjde televize, telefon, lidi umřou na ozáření atd. Bylo zde na Psu málo takových vysvětlení od levice?

O čem chcete proboha diskutovat, když jste se vyjádřili dávno a naprosto jasně:  N E!

Stačí připomenout na oplátku, jak jste diskutovali o euroústavě VY! Každý jenom náznak obav či nesouhlasu stačil, aby nenositel povinného eurohujerství byl doslova zadupán, zničen, dehonestován, nálepkován. Žádná debata o euroústavě se n i k d y  nekonala! Kvantum prošustrovaných peněz (kde se stratilo oněch 200 milionů na propagaci ústavy), ale ani korunu odpůrcům se zdůvodněním, že kritizovat euroústavu není v zájmu České republiky! Nezachránit nás poprvé v historii Frantíci a Holanďané, už jsme měli ten nesrozumitelný několik tisíc stránek mající blábol  na krku.

Takže si nevážený autore nenaříkejte. Pokud by Vás tato vláda chtěla kopírovat, prohlásila by vás za zrádce "národního zájmu", tak, jak jste Vy činili euroskeptikům. A nebrala by na vás vůbec žádný ohled! Věřím, že tato vláda vaše otázky zodpoví, i když to rozhodně žádný výsledek nebude mít. Už jste se přece rozhodli - není škoda slov?

janabok 6.4.2007 18:26

Re: Autore

R^...

max 6.4.2007 20:11

Re: Autore

Pěkně shrnuto.

Drzost si takto stěžovat může mít opravdu jen pravověrný bolševický kádr (Y)

Kubeš 6.4.2007 20:22

Re: Re: Autore

R^R^R^

Mistr Jan Hus 8.4.2007 21:42

Re: Autore

R^R^R^

kdokoli 6.4.2007 17:49

diskuse se Zaorálkem ?

Pokud vím, jste vzdělán v oboru vědecký komunismus. Tak o čem by jste chtěl diskutovat, soudruhu ? (Y)

jirka.s. 6.4.2007 17:27

Radarohujer!

Všimli jste si v kolik hodin a v kolik minut zde onen exot uvedl svůj poslední výblitek? V 15.29! V 15.30 už opouštěl "pracoviště"!

jirka.s. 6.4.2007 17:29

Re: Radarohujer!

Tak omyl, zřejmě "pracuje" od osmi do čtyřech!

Radarohujer 6.4.2007 17:33

Re: Radarohujer!

Jste dobry spion :-) Vas ridici dustojnik vas pochvali ;-)

Cato 6.4.2007 17:03

Díky radaru

už se vláda ODS nebude opakovat. R^