6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
anubis 1.4.2008 14:35

Re: Re: americký radar tu bude,

Doufám, že se tam odstěhujete sami, když se vám po tom komunismu tak stýská ;-O

Katr 1.4.2008 14:37

Re: Re: Re: americký radar tu bude,

A proč Vy si neodjedete na Marshallovy ostrovy, když se Vám tak stýská po americké demokracii?

anubis 1.4.2008 14:42

Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

Mě se po ní nestýská, já ji mám tady, ale vám to nějak vadí...

Katr 1.4.2008 15:00

Re: Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

Tak proč chcete radar jako údajnou ochranu před tzv. rudou chátrou, bude Vám před příštími volbami platný jako mrtvému zimník.Doteď jsem si tu žil spokojeně stejně jako Vy, tak proč najednou Vy mně radar vnucujete a ostatní jsou pro vás nepřátelé jen proto, že chtějí žít tak jako doteď?

elvis 1.4.2008 15:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

Díky hlouposti, kterou prezentujete ve svém příspěvku, právě útočníci útočí na zhlouplé oběti. To, že "dosud se vám žije dobře" neznamená, že tomu tak bude stále. Typické vidění si jen na špičku nosu, které tu předvádíte je bohužel v části romazlené české veřejnosti dosti časté...

Katr 1.4.2008 15:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

No tak to jsme oba vyslechli úplně jiné projevy prezidenta republiky.Ale jistě, radar podle vás zvýší HDP a zažene komunisty do kouta, já zapomněl.

elvis 1.4.2008 17:08

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

Kašlu na projevy prezidentů, na ODS i ČSSD, na komunisty , na spory našich nedospělých politiků. Ale jsem si jist, že JAKEKOLIV americké vojenské zařízení ODSTRAŠÍ potenciálního útočníka. A je mi jedno, zda Rusko, Iran, nebo třeba Libii. Viz to samé v záp. Evropě 1945-1989. Copak jste lidi slepí anebo blbí???

Pája45 2.4.2008 1:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: americký radar tu bude,

Jo a já proč se bojíš "elvisi", taky "zhlouplá" oběť.

tris 1.4.2008 13:42

Odezdi ke zdi

Po léta tu byli rusové. To bylo špatně. Takže odešli. Načež někteří sem chtějí američany, pokud možno ještě s ruskými kontrolami. Proboha proč?? Proč bychom nemohli zůstat u toho, že na našem území prostě nebudou cizí vojenské základny, pokud by došlo k nějakému průšvihu, tak se krátkodobě domluvíme na spolupráci? Vždyť to je odezdi ke zdi - nejdřív propagujeme rusko, když se ukáže, že je to špatně, tak zuřivě propagujeme ameriku... co takhle začít propagovat sebe?

A to nemluvím o tom, že američani nejsou žádní andílci, tudíž nechápu, proč bychom se k nim měli chovat jako k bohům. Co takhle se k nim chovat jako k sobě rovným? A vzhledem k tomu, že se nedá předpokládat, že by byli ochotni nechat vytvořit českou základnu vedle New Yorku, nechápu, proč my bychom měli akceptovat jejich základnu kousek od Prahy.

RomanL 1.4.2008 13:46

Re: Odezdi ke zdi

... možná se i tehdy před Protektorátem stačilo s někým domluvit na krátkodobé spolupráci - třeba s Ruskem - a bylo by to vyřešené. Tak nějak jste to myslel?

RomanL 1.4.2008 13:55

Re: Re: Odezdi ke zdi

... a nebo v 68, tam by domluva s někým určitě pomohla. Máte recht, ten problém Čechů bude hlavně v tom že se s nikým nedokážou v pravou chvíli pořádně domluvit.

tris 1.4.2008 15:11

Re: Re: Odezdi ke zdi

Promiňte, ale my tady snad někomu uhýbáme? Pokud vím, tak před protektorátem šlo o české území, které chtěli němci (BTW: určitě byste našel jednotlivé případy, kdy české obyvatelstvo terorizoval němce, takže co takhle preemptivní útok němců na ČR?) Teď se tu bavíme o tom, že část území předáme američanům.... ta analogie kulhá. A to silně, ty situace jsou naprosto rozdílné.

niky 1.4.2008 15:16

Re: Re: Odezdi ke zdi

Osm let soudruh Hitler intenzivně spolupracoval se soudruhem Stalinem v té době byli palestinčtí a nejenom palestinčtí radikální islamisté v Berlíně a v Moskvě častěji než v mešitách na modlení všechno se jenom opakuje

honzak 1.4.2008 14:18

Re: Odezdi ke zdi

svatá prostoto!

pahejl 1.4.2008 14:21

Re: Odezdi ke zdi

proc u nas musi byt cizi zakladny? protoze tricet procent ceskeho naroda jsou lokajove a zradci, a tito bezpaterni ksindlove maji bohuzel uz od dob komancu obrovsky mocensky potencial. proto tu bude radar. prodaji nas za hrst sosovice, pakaz bolsevicka. staci si precist par prizpevku fanatickych odesaku. retorika jak z rudeho prava.

Vodník 1.4.2008 14:27

Re: Re: Odezdi ke zdi

Máte bohužel naprostou pravdu: to, co předvádí česká tzv. "pravice" je srovnatelné s tím, co tu 40 let předváděla zkostnatělá byrokratická bolševická pakáž; zdejší lumpenpravice jsou dnešní Lidové milice. Jediný rozdíl: smí se cestovat, máme bigbeat a porno. Smutným důsledkem tohoto odpudivého kolaborantství a úplatnosti našich politických představitelů je to, že naivní mládež koketuje s ideály kommunismu a revoluce, jež na svou kůži nezažila. :-(

myslivec 1.4.2008 14:36

Re: Vodníku vylez z močálu ...

Dnešní mládež není pár hňupů koketujících s bolševismem.

Vodník 1.4.2008 14:38

Re: Re: Vodníku vylez z močálu ...

Naštěstí ne. Ale díky modrému kollaborantství je jich víc než by muselo!

hulwat 1.4.2008 14:51

Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Ti maldí komouši a nebo jak si všichni říkají, tu byli před radarem a budou tu ať radar bude stát či ne. Radar je jejich velké téma na zviditelnění a proto jsou slyšet.

Vodník 1.4.2008 14:55

Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Nenazývám Vás modrým podnikatelským pitomečkem, odpusťte si tedy laskavě ty urážky i Vy (i když censor vygumuje dřív mě, přestože píšu slušně).

Ano, ti mladí komouši tu budou tak jako tak, ale s touto velezrádnou vládou jich bude dvakrát tolik. Radar není pouze jejich velké téma, je trnem v oku 70% obyvatel, což dozajista nejsou vesměs komouši a náckové.

AndyO 1.4.2008 14:58

Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

hele...nazdar. Ty jsi takový rozumný, už zde páčím z antiradaristů pěkně dlouho, jakým odborným průzkumem s relevantním vzorkem z obyvatelstva dospěl kdo k těm70% a furt nic. Že ty mi to prozradíš, viď?

Vodník 1.4.2008 15:04

Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Napsal bych, ale censor názvy novin nepouští. Bylo to na běžných mainstreamových serverech, jak se ten průzkum dělal, nevím, kdybych se u každé statistiky měl zajímat o to, jak a kdo ji dělal...

AndyO 1.4.2008 19:18

Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

cenzor samozřejmě názvy novin jako jsou mladá fronta dnes, lidovky, zvědavec( to nejsou noviny, ale beru, že z nich čerpáš informace), britské listy, halo noviny a další šunt bere.

Vodník 1.4.2008 19:21

Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Hm, mně to nepustil, asi jsem napsal B/listy...

AndyO 1.4.2008 19:32

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

fajn, tak jak je to s tím průzkumem? Pokud argumentuješ v tak závažné věci, jistě máš tyto argumenty podloženy solidními údaji.

Vodník 1.4.2008 19:39

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Průzkum, jehož výsledky se od sebe podstatně neliší ve všech mainstreamových médiích, ve kterých byl zveřejněn, považuji za dostatečně spolehlivý. Z osobní zkušenosti v ČR mám podobný dojem: 2-3 z 10 mých známých jsou pro radar. Jedná se o naivní obdivovatele Ameriky z bývalého dissentu, kteří se raději mýlí s Američany než by měli pravdu s Putinem...:-/

AndyO 1.4.2008 19:41

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

chceš tvrdit, že máš víc než tři nebolševické známé?

Vodník 1.4.2008 19:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Ne. Ze všech mých známých nejvíc podobnosti s bolševickým komisařem vykazuješ ty. Jinak většina mých známých v Čechách je rodina, bývalý underground a pár milionářů...

AndyO 1.4.2008 19:53

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

skutečně? Já tedy žádné bolševické komisaře osobně neznám, takže nemůžu ověřit, jestli z tebe nehovoří jen dávný vztek, ale to je jedno. Tak jak je to s těmi výzkumy?

Vodník 1.4.2008 19:56

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:Vodníku, ty jsi sockom, takový ten chudáček s mdlým rozoumkem.

Vždyť jsem ti to napsal - pokud se plusminus shodují všechna mainstreamová media, nemám pocit, že si to musím jít v nějaké metastudii ověřovat. Nebo si myslíš něco jiného?