6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Queribus 1.4.2008 20:23

Špatně!

Já mluvil o něčem jiném.

FoDa 1.4.2008 20:32

Re: No to je hrůza,

Vida, modrý osel radostně zahýkal a protože nechápe a nesnáší, že má někdo jiný názor jako on, vytvořil prostou větu, která musí nutně a povinně obsahovat některé z vyjmenovaných slov: hlupák / debil / magor / bolševik / komunista / soudruh / socka.

Glock 1.4.2008 18:04

Jen malé doplnění

Kluby českého pohraničí - sdružení bývalých PSáků, kteří stále opěvují minulost - ano, tu 20 let mrtvou minulost - Pohraniční stráž, německé ovčáky, zátarady, dráty, miny a samopaly.

Glock

Cheb

Volga Kubová 1.4.2008 18:00

petříkovo neuvěřitelné žvanění

Chaloupka strýčka Sama vypadá jako po zemětřesení, protože její obyvatelé vedeni neomylným a jasnozřivým vůdcem Adolfem Visarionovičem Bushem jsou v posledním tažení.Tento týden Světokrál Slunce jen definitivně potvrdí svoji diagnózu a buď bude odvezen do psychiatrické léčebny a nebo se ti rozumní nase*ou a v podstatě NATO pohřbí zaživa.Co se nepovedlo Hitlerovi, tak udělal Bush, Ukrajinci si podle jeho přání opět mohou prohlížet skvělé kříže na tancích Wehrmachtu, pardon, Bundeswehru.A blb se raduje, že se zvyšuje naše kolektivní bezpečnost.

jirka.s. 1.4.2008 18:14

Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Bože, ty ses teda fotrovi taky vyvedla! Že s tebou raději nepraštil někde o plot!  ;-(

ps 1.4.2008 19:01

Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Jestli se ti rozumní v Evropě naserou a ztratí s rusákama trpělivost, tak přijmou Ukrajinu a Gruzii do NATO. A památce Ukrajinských hrdinů a bojovníků proti bolševické okupaci jakými byli Petljura a Bandera bude učiněno zadost.

Volga Kubová 1.4.2008 19:16

Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Nerada bych ničila Vaše kruhy, ale Ukrajinec cvičící parádemarš po boku Germánce u židovského památníku vyvolává docela smíšené pocity.To zoufalství ohledně Ahghánistánu, Iráku, Kosova, to je něco neuvěřitelného.S NATO je do budoucna konec, proto asi Američané v předstihu alespoň domluvili poslední evropský kšeft pro svoje kámoše, na které se v předchozích válkách nedostalo.

ps 1.4.2008 19:41

Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Chtěla jste říct na kámoše, kteří v předchozí válce skončili jako poddaní bolševického impéria. Ve mně vyvolávají smíšené pocity ruské parádemarše, což si troufám tvrdit, je pocit daleko oprávněnější a aktuálnější.

Jestli je něco zoufalého tak je to komunistická snaha připodobnit NATO k Varšavské smlouvě a přisoudit ji brzký zánik, což není nic než zbožné přání.

Volga Kubová 1.4.2008 19:52

Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Poslední válku vedenou bolševiky už ani nepamatuji, vážený.Mám na mysli poslední agrese, které v podstatě udělaly z US občanů žebráky.NATO je v rozkladu, protože nemá sílu porazit jeskynní mužíky v Afghánistánu a pár tisíc povstalců v Iráku.To je realita, ne moje zbožné přání.Je vůbec s podivem, že Rusové reagují na obkličování tak klidně.Chci vidět co budete optimistického o NATO křičet do světa za pět let.

ps 1.4.2008 20:31

Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Poslední agrese? Já o žádné nevím. Jestli máte na mysli boj proti terorismu, tak přes ohromné náklady, které USA v rámci světové bezpečnosti nesou je HDP na hlavu jednoho američana pořád mnohem větší než HDP na jednoho čecha (a já jsem si nevšiml, že bych byl žebrák) nemluvě například o HDP na jednoho rusa (přes deklarované ohromné zisky z prodeje surovin, které rusko má a které se zřjemě utápějí v marné snaze ruska získat opět velmocenské postavení).

To, že je NATO v rozkladu tvrdí bolševici už od 80.tých let a prorokují mu úpadek, ale jaksi marně. Porazit bandity, kteří se schovávají mezi civilním obyvatelstvem a berou si ho jako rukojmí je vždy těžké, zvláště v případě, kdy na postup USA hledí celý svět a kde jaký levicový opičák má právo ktitizovat sebemenší chybu, ke kterým zákonitě dochází. Na rychlou porážku teroristů by stačila jedna věc brát to hlava nehlava, likvidovat vinné nevinné, ženy, děti, tak jako to dělali sověti v Afghánistánu. To by ovšem byl teprove příznak rozkladu NATO, stejně tak jako to byl příznak rozkladu sovětského impéria.

Volga Kubová 1.4.2008 21:55

Re: Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Poslední agrese byla ničím nepodložená přepadení Iráku.Bolševici nikdy NATO neprorokovali úpadek, jinak by se proti němu nechystali vést válku.To vaše věčné kecání o banditech schovaných mezi civily je fráze zoufalce, který si dělá alibi pro svoji zbabělou prohru, který měl strach se s banditem utkat podle jeho pravidel boje.Jste ve stavu naprosté bezradnosti, přesně jako vedoucí soudruzi v NATO, kteří se nechali vlákat do pasti zadluženými Američany a teď nevědí kudy kam.Postavte si těch radarů v Evropě třeba stovku, o nic silnější ani svobodnější nebudete.Ba naopak, budete skřípat bezmocně zuby, že platíte za ropu čím dál víc a Rus se vám ještě vysmívá.

Snowy White 1.4.2008 23:00

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Tohle tu tvrdí už rok a půl nějaký pasáček. Sliboval že to bude jistě do září a od listopadu se ropa bude platit v eurech. Holt každá teorie má sem tam mezery ;-D

Volga Kubová 1.4.2008 23:54

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Zřetelně rostla cena ropy úměrně tomu, jak klesala směnná hodnota dolaru vůči euru.Toto bude nadále pokračovat.A írán přestal s ropou obchodovat za dolary, takže v něčem pravdu měl.

Snowy White 2.4.2008 0:16

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Irán prodává ropu v eurech od roku 2006 a v japonských yenech od července 2007. To jen stran toho Iránu a časového postupu. ;-)

Pája45 2.4.2008 0:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Milé "PS", když chceš těm "bojovníkům proti terorismu", nesoucím ty strašné náklady na tento boj pomoci, tak vstup do AČR a můžeš. Kdyby tě to bylo málo odstěhuj se do USA a vstup do US Army.

Sowfiw 1.4.2008 20:45

Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Tahle krava by byla idealni partnerka pro blba Antonina Vachu, ti by se k  sobe hodili jak hrnec na zadnici. Navic by Antoninovi nekdo podrzel, aby nemusel  neustale projizdet ruske prasecinky.

AndyO 1.4.2008 21:04

Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

tahle "kráva" je hajzl který krade nicky...ostatně mám s ním své zkušenosti. Takže pokud není hastrman homosexuál, moc by si neužil. ostatně soudím, že dotyčnou osobu velmi dobře zná...jsou z jednoho webu.

Sowfiw 1.4.2008 20:50

Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Tahle krava by byla idealni partnerka pro blba Antonina Vachu, ti by se k  sobe hodili jak hrnec na zadnici. Navic by Antoninovi konecne nekdo podrzel, a nemusel  by porad projizdet ruske prasecinky.

Volga Kubová 1.4.2008 21:33

Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Zato pro Vás bude ideální partner nějaký zfetovaný buzík, že Vy sprostý hajzle.Zalezte si onanovat mezi svoje milované afronegry a neléčte si svůj mindrák z toho, že se stáváte společně s ostatními nenávistnými kriply obyčejnými nulami.

AndyO 1.4.2008 21:55

Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

no vidíš jak jsi se prokec:)))

Volga Kubová 1.4.2008 21:59

Re: Re: Re: Re: petříkovo neuvěřitelné žvanění

Jak jsem se prokecla?Vy s tím buzerantem kamarádíte?

Ludva 1.4.2008 16:50

Důvody proti radaru mohou být různé

Nevím proč se tady dávají odpůrci radaru do jednoho pytle. Přece muslimové nebo pacifisti nemusí mít společného vůbec nic, kromě averze k tomuto zařízení. Za sebe mohu říct, že mi vadí: zase budeme mít zde cizí vojáky (po tak krátké době bez nich). Velmoc USA nás zneužívá ke své obraně. Budeme vysunutým bojištěm, terčem a obětovaným pěšákem. Aktivně se zúčastníme rozpoutání dalšího zbrojení (už se stalo). V neposlední řadě získáme mocné nepřátele.

elvis 1.4.2008 16:59

Re: Důvody proti radaru mohou být různé

Mocné nepřátele již máme. Akorát si toho někteří lidé, kteří nevědí nic o historii ani ozpůsobu přemýšlení despotů, zatím ještě nevšimli...

Pája45 2.4.2008 0:42

Re: Re: Důvody proti radaru mohou být různé

Hele "elvisi", raději si zazpívej a nemotej se do věcí, kterým nerozumíš.

Historik 1.4.2008 17:00

Důvody proti radaru je jeden, 3/4 obyvatel ČR nechce USA vojenskou přítomnost

"Naši" vládní představitelé ODS, Strana zelených a KDU-ČSL zatahují ČR do USA politiky, která se nás netýká. "Naši" vládní představitelé ODS, Strana zelených a KDU-ČSL nám chystají "ochranu" americkým protektorem. Sotva jsme se nadýchli čerstvého vzduchu, už byla nalezena hnědá ř i ť, do které má Česká republika opět zalézt. V ČT v debatě 24.3.2008 se ozval s požadavky na USA vojenskou přítomnost v ČR i bývalý prezident Václav Havel, kterého už nikdo naštěstí nebere vážně. Havel zase rozdával z cizího. Havel blábolil z čl. 3 NATO smlouvy, že státy se podílejí na obraně kolektivně, ale vzápětí vedl bláboly, že USA a ČR se nemusejí NATO na nic ptát a mohou si dělat, co chtějí, tedy žádná kolektivnost?

Až budou v ČR opatření proti Ruské federaci ukončena, USA si v ČR začnou dělat, co uznají za vhodné. Jestli si někdo myslí, že jim do toho budeme moci mluvit, tak je podle mě na omylu. Nanejvýš USA přisunou do ČR další svoje jednotky a budou tady ve "spojenecké zemi" "hájit svoje zájmy". Jako jiné země se pak už nikdy USA nezbavíme. Myslel jsem si, že když nás USA požádaly, tak přijmou bez výhrad podmínky České republiky. Nebo to nebudou hosté? Proč je s nimi vyjednávání "tvrdé"? Cizí vojska, kterým se v ČR říkalo okupanti tu už jednou byla. Zatím je to jen a jen diktát USA proti ČR, když není možno se s USA na ničem rozumně dohodnout. Každá normální země by se s USA už přestala bavit, v tomto případě zastupuje ČR vláda ODS, Strany zelených a KDU-ČSL. V odkazech se můžete podívat na pár drobností, co nám může začít létat nad hlavami. Doporučuji sledovat do konce, je to velice poučné.

http://www.youtube.com/watch?v=e4XzipgqfbY&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=f7ChAzr7iFE&feature=related

a něco vládního humoru http://www.youtube.com/watch?v=_uN-5lPqySM&NR=1

jirka.s. 1.4.2008 17:29

Re: Důvody proti radaru je jeden, 3/4 obyvatel ČR nechce USA vojenskou přítomnost

"Jestli si někdo myslí, že jim do toho budeme moci mluvit, tak je podle mě na omylu."

Je docela zvláštní,že by ausgerechnet tobě, hysteriku, tahle skutečnost najednou po 40 letech držení tlamy tak najednou vadila! Domnívám se, že ty bys byl mezi prvními, který by si velice rychle zase "zvykl"!!!

Tonevadí 1.4.2008 17:53

Když užs jednou držel tlamu 40 let, tak jí musíš držet až do smrti

přece bys nechtěl, aby to teď bylo ausgerechnet jiný...

jirka.s. 1.4.2008 18:41

Re: Když užs jednou držel tlamu 40 let, tak jí musíš držet až do smrti

A kdopak ti, mastodonte, nakukal, že jsem ji těch čtyřicet let držel? ;-(

Kačka 1.4.2008 19:33

Re: Re: Když užs jednou držel tlamu 40 let, tak jí musíš držet až do smrti

To bys tady tak neječel. Nejvíc vždycky vyřvávají ti, co mají máslo na palici.

Karel 1.4.2008 20:22

Re: Re: Re: Když užs jednou držel tlamu 40 let, tak jí musíš držet až do smrti

To je dobrej argument. Už chápu, při Vašem vzdělání, proč jste proti radaru;-D