3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Harry 27.5.2009 8:30

Re: ALE NE

"KLDR je nepochbně šílená země, šíleného vůdce, ale nelze někomu dát výsadní právo rozhodovat co bude kdo moci vyrábět, vyvíjet a těžit." Máte pravdu. Hitler byl pravda šílenec, ale nikdo neměl právo ho nějak omezovat ve zbrojení. Ještě, že byl i antisemita a vyhnal včas z Německa pár špičkových fyziků, jinak se možná dějiny vyvynuly trochu jinak. Je to dilema: sousedje šílenc, naplnil si barák hořlavinami a vyřvává, že podpálí celé město. Já jeho soused ale musím pěkně čekat až to udělá a pak si jít stěžovat na lampárnu.

j 27.5.2009 6:51

Pořiďte si zbraň a soused vás bude ze strachu živit.(Sev.Korea)

Někomu stačí podezření, že mu byt vykradou a druhému nepomůže ani fakt,že už měl byt vybílený po čtvrté. Začal bych bezpečnostní fabkou a kováním pokud si nebude zloděj stěžovat, že ho to ohrožuje při práci

Karel 22 27.5.2009 7:36

Re: Pořiďte si zbraň a soused vás bude ze strachu živit.(Sev.Korea)

O bezpečnostní fabce a kování se jenom zatím mluví a zloději už vřískají. Pomáhají jim v tom socani, komouši a levicové obyvatelstvo ČR.;-€

abc 27.5.2009 6:41

Gabal Hybášková opět perlí

Tak podle ní nemá Evropa rakety. A kdo je vlastně zárukou bezpečnosti "Evropy", EU nebo NATO.

Mistr Jan Hus 27.5.2009 6:20

Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

a koho USA a Izrael! Demokratické státy přepadávají země, ne "totalitní". Ten štít není obranný, ale útočný a je to jen další kamínek k ovládnutí světa USA, k čemož náš US protektorát, i tvým prostřednictvím, pomáhá. :-)

Wolf 27.5.2009 7:30

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Autore, uvědom si, že nesaháš Mistru Janovi ani po kotníky, zvol lepší přezdívku, třeba Rudá onuc.

Karel 22 27.5.2009 7:38

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Už jsem mu to v diskuzích x-krát navrhoval. Ale ten dement má tak chudou mozkovnu na vlastní nápady, že jsem se na to už vykašlal.

picc 27.5.2009 7:37

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Pobuřuje mne, že takový ši-bal používá označení Mistr ,a dokonce Jan  HUs.  Katastrofální !! a zoufalé.

Harpyje 27.5.2009 7:47

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Útočný štít!  ;-D Taková koncentrace blbosti v jedné osobě je vzácná.

Harry 27.5.2009 12:34

Re: Nestraš Iránem, odbornice na všechno! Koho přepadl za posledních 50 let Irán

Nemate pravdu, nas politruk na vojne nam to vysvetlil takto: Atomove miny na hranicich Zapadniho Nemecka jsou zbran utocna, souzi, protoze kdyz bude foukat vitr k nam tak prinese radioaktivitu az do Prahy. Naproti tomu nase tanky jsou zbran obranna, protoze slouzi zajmum pracujiciho lidu. Jeste je neco nejasne?

Větší vlastenec 27.5.2009 2:08

Žádný radar nepotřebujeme !!!

Tak podívejte se, paní Hybášková. Mýlíte se v důležitých bodech. Zaprvé íránské sebeobranné rakety doletí až do Budapešti. A to už není jižní, ale východní Evropa, stejně jako Česko.

Zadruhé pro českou veřejnost nebude naše účast na protiraketové obraně přijatelnější nikdy. Náš lid dobře ví, že americký útočný radar je horší než mírové rakety Íránu nebo kohokoli jiného. Že radarové paprsky smrti by způsobily vážná zranění a možná i smrt statisíců obyvatel Středních Čech, již nyní vyčerpaných a nemocných v důsledku 20 let bezuzdného řádění kapitalismu a demokracie (Y). Navíc náš lid ví, jak by to vypadalo po postavení Radarové stanice Brdy : její posádka, zvlčilí američtí žoldáci, by pustošila celý kraj. Znásilňování a zotročování všeho našeho obyvatelstva by bylo na denním pořádku.  ;-(

A jaké je vlastně nebezpečí, před kterým by nás RSB měla chránit ? No žádné, přece.  :-D  Revoluční Írán bude mít až příští rok jadernou střelu s doletem na území celého Česka. A příští rok ? To už přece budeme mít naši, lidovou vládu ! Vládu LEVICE !! Budeme součástí světové soustavy míru a pokroku !!!  

Ani Írán, ani lidová Korea tedy nebudou mít ŽÁDNÝ důvod útočit na své přátele a soudruhy.

>-  Volte obnovení spolupráce naší republiky s KLDR, Kubou, Íránem a Al-Kaidou !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Cowboy 27.5.2009 2:39

Re: Větší vlasteneci

Ste v tom sami. V USA vladne lavicovy papierovy tiger, Severna Korea odpaluje nuklearne naloze, vystreluje rakety na dennom poriadku a robi si z Ameriky pr_del. Good luck.

Větší vlastenec 27.5.2009 2:56

Hi, cowboy !

Zdravím, kraví hochu !

Nejsme v tom sami. Třeba bratrské Slovensko se též snaží dostat se z pod biče kapitalistického otrokáře, vyvléknout z chomoutu demokracie(Y)

A jistě i jiné národy, jež zažily socialismus, by se rády osvobodily od útlaku NATO a EU. Jen nejsou tak úspěšné jako my, zatím.  ;-(

Ale jednou se celá východní Evropa vrátí ke svým kořenům, ke svým starším ruským bratřím. V  Slovan Slovana obejme, na tvář i ústa políbí : "Půjdeme zas spolu, bratři, stejným krokem, jak se patří ! Spolu půjdem vpřed, dobudeme svět !"

>-  Ruská federace - záruka našeho návratu do Asie !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Cowboy 27.5.2009 3:09

Re: Hi, Vlastenci

Na bratske a pokrokove Slovensko sa da urcite spolahnut. Jeho uvedomela robotnicka trieda oprasi svoje bohate vojenske tradicie a na cele sudr. Ficom, Meciarom a Slotom ubrani nielen Cechy ale aj Europu, ako to uz urobila mnohokrat v historii. Mor ho!!

Větší vlastenec 27.5.2009 3:40

Re: Hi, Vlastenci

Ano, víme, spoléháme. Však náš předseda, přítel ing.Jiří Paroubek V nejezdí za Vaším premiérem jen kvůli dobrému jídlu a soudružské rozpravě.  ;-)

Nicméně spojenectví s námi Čechy a Moravany je výhodné i pro Slováky. Vždyť, milý kraví hochu, považ : Který národ dokáže to, co my ?  :-)

My Češi a Moravané jsme do všech tří světových konfliktů vstoupili jako součást strany, jež nakonec prohrála, ale zakončili jsme je všechny na straně vítězů.  R^

To by v tom musel být čert, aby se nám stejný kousek nepovedl počtvrté.  :-D

>-  Cokoli upevní naši moc, je správné ! (V.I.Lenin)  Volte ČSSD a KSČM !  >-

Harry 27.5.2009 8:54

Re: Žádný radar nepotřebujeme !!!

"Ani Írán, ani lidová Korea tedy nebudou mít ŽÁDNÝ důvod útočit na své přátele a soudruhy." Abyste se nespletl souhu, v rodině se to mydlí nejvíc. Vzpomeňte si na Krvavého psa Tita, na Internacionální pomoc, na Polsko, Německo, Maďarsko...... 

Ivan 27.5.2009 9:57

Re: Žádný radar nepotřebujeme !!!

Občan hlavně ví, že: a)  je krajně nevhodné, aby administrativa USA svým rozhodnutím válčit proti Iránu (nebo komukoliv jinému) zatáhla do války i ČR proti vůli občanů ČR. b) občan ví, že bez raketové základny je pravděpodobnost napadení ČR v případě konfliktu USA s kýmkoliv jiným nulová, zatím co v případě existence radarové základny je taková pravděpodobnost napadení ČR stoprocentní. (Ženy ale takto logicky neuvažují, takže Hybášková jen jedná v rámci svých omezení.) c) Občan ví, že jedině rovnováha sil udržuje na světě mír. Pokud by si kdokoliv vybudoval účinnou protiraketovou obranu (což naštěstí v dohledné budoucnosti nebude možné), znamenalo by to největší ohrožení světového míru, protože ostatní mocnosti by takovou obranu nemohly připustit a musely by logicky reagovat preventivní válkou i za cenu rizika totálního zničení.

Proto rozumně a odpovědně uvažující občan americkou radarovou základnu na svém území nechce a odpovědně a rozumně uvažující američtí občané nechtějí účinný protiraketový systém obrany ani u sebe, protože ví, že by je ohrožoval nejvíce ze všeho. Logika ale není silnou stránkou Hybáškové, ani neodpovídá zjednodušenému vidění světa zastánců radaru. S existencí Sev. Koreje nebo Iránu to nijak nesouvisí, na argimentaci proti radaru to nic nemění.

Větší vlastenec 27.5.2009 10:55

AŤ ŽIJE SSSR ! AŤ ŽIJE ČSSD A KSČM !

Drahý, předrahý soudruhu Ivane ! Ach ! Při čtení Tvého skvělého příspěvku jsem doslova ucítil vůni vodky a kaviáru.  V

A ještě jiné vůně, jež doprovázely celou moji kariéru v socialismu : především upřímnou a proteplenou vůni prostých soudruhů a soudružek, zásadně nepoužívajících odporné, drahé a dozajista škodlivé kapitalistické deodoranty.  (Y)

Protože díky Tvému textu jsem si Tě konečně dokázal zařadit : jsi člen Strany. Jsi dodnes člen mojí rodné Strany, ze které já jsem v slzách odešel, protože mne zklamala - nedokázala si vzít poučení z úspěchu čínských soudruhů, nedokázala poslat na shromáždění protisocialistických sil v listopadu a prosinci 1989 tanky.  ;-€

Opustil jsem KSČ, vstoupil jsem do ČSSD. Jistě uznáš, že právě tato Strana je dnes vůdkyní našeho proletariátu. A já zase přiznám, že KSČM má více vazeb na naše starší bratry, na velký národ Ruský. VV Důkazem je například Tvůj skvělý překlad ruského textu.

>-  Volte návrat Ruské armády-osvoboditelky !  Volte ČSSD a KSČM !  >-

jakovy 27.5.2009 11:08

Ivánku Re: Žádný radar nepotřebujeme !!!

a viděl jsi někdy občana, ty olé?  Že tak suverenně za něj mluvíš. Asi z toho domu.

pahejl 27.5.2009 1:09

hybaskova hybaj

kldr testuje jaderne zbrane o sto sest, a navic ma daleko vetsi motivaci je pouzit, ale vy, americti a sionisticti patolizalove budete stale do zblbnuti opakovat bachorky o zlem iranu? o zlem iranu ktery neni zadnou krvavou diktaturou, o iranu  kde poradaji svobodne demokraticke volby a o iranu, ktery jiz vice nez 200 let zadnou zemi vojensky nenapadl?  priste se radsi tema zvratka udus sama, nez otravis vsechny ctenare obdarene vetsim iq nez ma houpaci kun 8-o

Nefem zakázaný nick 27.5.2009 1:20

Re: hybaskova hybaj

Jednoznačně pravda a proto budete ukamenován.