1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ubu 16.6.2008 15:36

Re: Jsem příjemně překvapen

a co jsi ty? Milovník bolšánů?

Z 16.6.2008 15:38

Re: Jsem příjemně překvapen

R^ ;-D Neff pořádá tyto své masochistické literární orgie, protože je chlebodárcem hodnocen za počet reakcí na svůj článek. Už se nevyhodnocuje, že už jej posílá pravidelně 90 procent lidí do zadku. Neff to má asi masochisticky rád.

Jakub Roth 16.6.2008 15:56

Re: Re: Jsem příjemně překvapen

Počty po bolševicku, jo? :-P

Sly 16.6.2008 17:30

Neni to nahodou tim, ze je link na homepage Lidovek?

Takze tady jsou diskuteri z lidovek, tam je razny "hlas lidu" slyset vzdy lepe. I kdyz na idnes nebo Novinky to jeste nema.

Doufam, ze sve radosti nechavate stejny pruchod, kdyz se na mainstreamovych diskusich resi Romove nebo trestni pripady. To krome obvykle nesmirne vzdelanosti, inteligence, tolerantnosti a socialni adaptabilite diskuteru :-D byva pritomna i dokonala shoda napric politickym spektrem...

Pamětník starejch dob 16.6.2008 17:44

Vodníku, včera byl v českém rozhlasu pořad o rostoucí

emigraci Nizozemců, důvody byly udánÿ tyto, vysoká hustota obyvatelstva spolu s přítomností nepřizpůsobivých muslimů. A jsou země, které se o tyto Nizozemce perou. 

Zdeněk 16.6.2008 22:48

Re: Jsem příjemně překvapen

Soudruhu;-D, tvoje kapky jsou jen důkazem, že blbost je nekonečná;-D. Levá, zpátky ni krok! Komunismus je již na dosah ruky, v pr.... ;-D;-D;-D 

Tvrdas 16.6.2008 14:59

Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

...vysoce pod uvoven, moje mineni o Vas bylo mylne , křivakum prejme to co preji oni jiným lidem.

Tento pan je odedneska u mne zarazen mezi agenty firmy "Valka&Smrt&Bída&Svrab"

ps 16.6.2008 15:05

Re: Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

V blízkoti americký základen se tato firma nevyskytuje.

nup 16.6.2008 15:41

Re: Re: Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

protože sídlí přímo na základně

ps 16.6.2008 16:13

Re: Re: Re: Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

Ano, na ruských základnách má dost často své zastoupení. Všichni víme jak to tam vypadalo, a jak to vypadalo v zemích kde tyto základny byly, nebo jsou.

Zdeněk 16.6.2008 22:52

Re: Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

Chybí ti ve výčtu, soudruhu, vši, špíná a nedostatek polobotek ;-D;-D;-D

fedo 23.6.2008 22:26

Re: Ze vy spadnete pane Neff na uroven modreho roztleskavace jsem necekal...

Takto reagují pubertální smradi v jiných diskusích. Chybí ti argument, zato jedu máš dost.;-O

gerontusinza 16.6.2008 14:35

Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

buď jste z těch vašich fantazií z fantasmagorovatěl, nebo vám základní slušnost unikala od nepaměti.........  :-/ Pokrytecky a bez referenda chtít podřídit cizímu režimu kus státního území   a vystavit své spoluobčany ohrožení je takové svinstvo, že to nemá obdoby..... :-/  Fuj ASTONE-NEFFE ..... jste jen obyčejný pardon neobyčejný patolízal - dost, vy už nestojíte za další komentář...... cjhováte se stejně jako za komunistů, hurá tedy du USA (Y)

Jakub Roth 16.6.2008 15:01

Re: Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

Nejste vy nějakej Brož, co vždycky v bolševické televizi kolaboval, ledva řekl slovo Imperialismus? Utřete si poprskanou klávesnicia jděte se léčit.:-P

gerontusinza 16.6.2008 16:02

Vy jste taky takovej srandista, který všechny výroky které se mu nelíbí zalévá rudou omáčkou, co?Re: Re: Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

Vy hlupáčku,až si budu chtít s vámi povídat, dám vám to navědomí...... ale protože patříte k pitomcům od přirození, nemám chuť s vámi ani polemizovat.... takže hurá do USA (Y) s astonkem.....;-D;-D;-D

Jakub Roth 16.6.2008 16:15

Re: Vy jste taky takovej srandista, který všechny výroky které se mu nelíbí zalévá rudou omáčkou, co?Re: Re: Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

Člověče, vy píšete do diskuse a nechcete diskutovat? Stařecká demence? Ostatně, to je o vás známo, inžo.:-P

Zdeněk 16.6.2008 22:54

Re: Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

Co na to uliční výbor KSČ? Neurážejte svoji rodnou stranu.

Vážený pane, 17.6.2008 11:55

Re: Lituji pane Neffe, jako občan této země nemám rád patolízaly vašeho formátu

referendum o radaru chce jen ten, komu docházejí argumenty.. Většina národa nemá a ani nemůže mít dostatek informací o tak složitém systému, jako je protiraketový deštík.. Vždyť to je jako chtít nahradit tým špičkových konstruktérů-stavařů-inženýrů-projektantů týmem uklízeček a hospodských politiků... Většina národa jen ukazuje svou nesoudnost, malost a zbabělost tím, že se přiklání k demagogickým hnutím nezakladnam... Jestli vám to nedochází, čr je členem NATO a mezi USA a NATO se dávno nejedná o tom, zda radar ano či ne, ale jak jej efektivně využít.. Samotné USA jsou členem NATO a naši spojenci. Stačí?? Kdo se ale dále vzteká?? Bolševici, pacifisté a čeští zbabělci.. Odmítáním tohoto nabízeného deštníku USA chcete totéž, co KSČM, Irán a Rusko. NA čí straně stojíte, hrdino ???

Pája45 16.6.2008 14:32

"Jak to, že sedmdesát procent občanů se postavilo proti jasným a logickým argumentům?"

Bude to asi tím, pane Neff, že ty vaše "jasné a logické argumenty" jimy nejsou. Zbrojařská loby (její součástí je i současný vicepresident USA), která sponzorsky přispěla na dvě vítězné  kampaně Křováka z Texasu, chce za to nějaké "dividendy". Má je dostat, vytvoří se hrozba a zahájí se celosvětová kampaň proti "ose zla". řešení je připraveno - je jím protiraketový deštník , který ochrání USA. První nabídku spolupráce dostane Kanada, ta ji však veřejně odmítne (další návrhy jsou utajovány, takže kdo ještě odmítl se neví).  Následné nabídky jdou do střední Evropy, Bolek a Lolek v Polsku, ale i Tupohlávek je přijmou. Protože modrá diktatura není schopná (hlavně ani nechce) vést solidní diskusi, jak na nejvyšší politické úrovni, Natož z občany. Vytvoří zde "Klvaňu", který za naše daně se, jako slon v porcelánu, snaží přivésti "lid" (socky, lůzu, komouše, socany a další) na cestu pravdy.

Radar nás ochrání, radar nezvíší rizika ohrožení státu, je zdraví neškodný atp. (To dokládají analýzy, které zpracovali Topolánka a Parkanové podřízení - prý nezávisle a správně:-D).

NATO se nato zaváže, že uvedený systém začlení do svého systému, někdy v blízkém desetiletí o tom začne jednat. Topol hned hlásí (Burák mu notuje), naše podmínky jsou splněny. Bez radaru ani ránu a to i za situace, že Polsko raketová sila odmítne, hlásí vláda. Referendum nebude, přece nebudou socky, lůza, komouši, socani a další poroučet co máme dělat. Stačí že nás zvolili.

Jestli toto považujete za ty " jasné a logické argumenty", tak já a dálších 70% občanů je považuje za lži, kterými vláda, v čele s ODS, si z nás dělá srandu, vždyť volby budou až  za dva roky, že.

Kisssa 16.6.2008 14:46

Re: "Jak to, že sedmdesát procent občanů se postavilo proti jasným a logickým argumentům?"

 "Natož z občany"..."radar nezvíší rizika ohrožení ."..Pájo, v politice máte asi tak stejný přehled jako v gramatice, tak se prosím přestaňte exhibovat a vrať te se do školy. Ve vašem případě nejspíš na VÚML. Ale tam gramatiku myslím neučili...

ubu 16.6.2008 15:35

Re: "Jak to, že sedmdesát procent občanů se postavilo proti jasným a logickým argumentům?"

protože 70 % občanů jsou zbabělci a blbci

Zdeněk 16.6.2008 22:57

Re: "Jak to, že sedmdesát procent občanů se postavilo proti jasným a logickým argumentům?"

Ta Čeština .....;-D;-D;-D. Nastav si raději azbuku ;-D a přihni vodky!

krok 22.6.2008 0:04

Re: Re: "Jak to, že sedmdesát procent občanů se postavilo proti jasným a logickým argumentům?"

hmm..tak od Tebe to sedí:-D..schválně, najdeš chybu ve vlastní větě?.."Ta Čeština .....":-D;-D

Psí vrah Čumil 16.6.2008 14:21

Kdo všechno je darebákem...

Vidina urychlené ratifikace smluv s Američany o vybudování radarové základny v Brdech se vládě Mirka Topolánka stále vzdaluje. Po opozici a zelených rebelkách Olze Zubové a Věře Jakubkové mají s radarem problémy i jinak loajální zelení ministři - Ondřej Liška a Martin Bursík.

PRAHA 16. 6. 2008 (iHNed.cz)

pip 16.6.2008 13:21

No toto

No devěaosmdesátého tu byli rudí vojáčci a pak za téměř dvacet let naše tajné služby neodhalily ani jednoho rudého zvěda. To znamená buď zde rudí zvědové nejsou, ha ha, nebo naše tajné služby jsou organizovány, no hádejte kým..., ledažeby rudoši přebarvili a stali se z nich grýnpissové..., očurávající naše vzácné kopce....

Milda 16.6.2008 12:43

Už se nám to klube...

Nakonec všichni začnou kukat, že je tu radar né proti "lumpům ušatejm" ALE PROTI RUSKU.

libero 16.6.2008 12:44

Re: Už se nám to klube...

Nu, a při té příležitosti ............

Jakub Roth 16.6.2008 12:44

Re: Už se nám to klube...

Proti Rusku? Není. Ale kdyby byl, tak tleskám a chci přidat ještě řádnou a velkou základnu.

Don Chuan 16.6.2008 12:49

Proč?

Bojíte se obchodovat s Ruskem? Nebo ve Vás přežívají staré obrazy světa? 8-o

Jakub Roth 16.6.2008 12:57

Re: Proč?

Co s tím má obchod společného? To, že se někoho obávám ještě neznamená, žře s ním nebudu obchodovat? Jen si dám bacha a zabezpečím se, aby náhodou nezopakoval to, co už jednou (a neříkejte, že současné Rusko není CCCP - chová se ke svým bývalým vazalům v podstatě stějně).