5.6.2024 | Svátek má Dobroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
krok 20.6.2008 9:18

Re: Alespoň nelžete...

pan Neff je slušný, zkušený a uznávaný novinář?..kterého pana Neffa máte na mysli?..toho před rokem 89, hájícího linii KSČ nebo toho po roce 89 plivajícího po svých bývalých chlebodárcích?;-D..vysvětlete mi, prosím, kterého pana Neffa máte na mysli;-D

Mistr Jan Hus 17.6.2008 9:11

Není darebáckým státem USA?

;-D

vidlak.333 17.6.2008 0:06

krása

Mluvíte mi z duše. Nádherný a pravdivý článek R^

nobody 17.6.2008 0:35

Re: krása

jenom jestli vám ta guma neuchází ;-D

Cato 17.6.2008 0:01

Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Topolánkova vláda vloni dala 17 mil.Kč na Klvaňův úřad, Letošní suma nebyla zveřejněna, ale neslyšel jsem, že by to Klvaňa zavřel a šel pracovat. Americký kongres uvolnil už v r.2006 také jistou sumu určenou "na ovlivnění veřejného mínění v zemích, kde má stát radar a raketová základna".A to nemluvím o obchodních zájmech hlavních dodavatelů (Nothrop, Gen.Dynamics etc.) kteří celkem jistě také investují do marketingu na projekt za 750 mil. dolarů vprvní fázi.

Pan Neff se drží osvědčené teorie, že zloděj křičí chyťte zloděje, Zkorumpovaná smečka propagátorů radaru obviňuje ty co s tím nesouhlasí, ze všeho možného, od příslušnosti ke komunistům až po braní arabských (iránských, ruských, korejských,.....) peněz.

Takhle arogantní demagogii, jako předvádí autor,  jsem v médiích neviděl od r.89.

Mistr Jan Hus 17.6.2008 9:12

Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

R^R^R^R^R^R^

Mistr Jan Hus 17.6.2008 9:13

Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

R^

tomy 17.6.2008 12:14

Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Velmi málo víte o panu Neffovi, pane, když tu píšete takové lži.. Oficiální stanovisko NATO, které prohlásilo, že protiraketový deštník nad Evropou je nutností, je také demagogie??? Fakt, že nikdo jiný kromě USA konkurenční projekt nemá, je také demagogie?? Demagogií pane, je tvrdit, že černá je bílá nebo že plánovaný systém je útočný, jak se nám to snaží podávat povedená hnutí nezakladnam nebo greenpeace.. Ti definici demagogie přímo doslova a do písmene naplňují svými prohlášeními..

Demagogií je také tvrdit, že žádnou obranu nepotřebujeme... A nedělat nic a ponechat evropský kontinent  a čr otevřený raketovému nebezpečí je přímo zbabělost a malost - takovou, jakou zde předvádí socialisté, komunisté, pacifisté a údajných 70% národa...

 

tomy 17.6.2008 12:17

Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Demagogie je pane třeba tvrdit, že radar ohrozí zdraví lidí nebo že nepotřebujeme žádná vojenská uskupení. A nechat evropský kontinent a čr odkrytý raketovému nebezpečí, to není demagogie, ale přímo malost a zbabělost, jakou předvádí údajných 70% národa...

Cato 17.6.2008 17:00

Re: Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

tak co tady ještě děláte?

Když se tak bojíte raket z Koreje, Iránu atd?  Bohužel jenom mlžíte, Nato jednoznačně prohlásilo radar za dvoustrannou záležitost mezi USA a ČR. Proti radarovému deštníku v rámci NATO by totíž zdaleka takový odpor nebyl, ale když se nám sem chtějí nakvartýrovat Američani na dobu neurčitou (= věčné časy) s radarem, krerý má sloužit jejich ochraně a o jehož charakteristikách nikdo nic neví a který z ČR dělá jenom živý štít , tak proti tomu budu bojovat co mi síly budou stačit. A jestli považujete 70% národa za malé čecháčky vy árijský obdivovateli, tak se tak odstěhujte k mormonům , tam budete v bezpečí a nemusíte se s námi zahazovat.

Já chci aby o radaru rozhodlo REFERENDUM !.>-

tomy 17.6.2008 18:26

Re: Re: Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Alespoň nelžete a nemlžte vy.. Docházejí vám argumenty, tak jen opakujete trapné řeči bolševiků,  a levičáků...  Mezi NATO a USA je podle vás rozpor, když samotné USA jsou členem NATO a vedení NATO opakovaně prohlásilo, že protiraketový deštník je potřebný??  Když na sjezdu v Bukurešti NATO radar uvítalo?? Když nikdo jiný konkurenční projekt nemá?? Když se mezi USA a NATo dávno nejedná o tom, zda radar ano či ne, ale jak jej efektivně využít??  Citát z návštěvy šéfa NATO Scheffera v Praze:  "Je jasné, že třetí pilíř amerického systému protiraketové obrany v Evropě bude výrazným příspěvkem k ochraně mnoha evropských spojenců. Mnoha proto, že rozhodně nepomůže jen USA nebo České republice," uvedl Scheffer ... Podle vás má ale pravdu tupé stádo vedené Neoralem a Tamášem, že???

Pane, 70% idí opravdu nemá páru o základních věcech včetně historie a své argumenty nahrazuje pouze dojmy a emocemi... Za jejich odmítáním radaru žádné věcné argumenty kromě emocí nejsou... Jak by tito lidé, kteří z principu nevědí a nemohou vědět základní věci o protiraketové obraně, mohli rozhodovat? Vždyť nevidí ani dále než za svůj plot... O obraně státu se nehlasuje, o tom rozhoduje vláda!!

Oficiální stanovisko NATO je více, než názory vládních činitelů konkrétních států!!! Tedy jasné ano radaru, kdo chce referendum, tomu docházeí argumenty!!!

Jára 18.6.2008 21:53

Re: Re: Re: Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Máte-li argumenty, uveďte je. Neff tvrdí, že odpor Greenpeace proti radaru je za arabské a ruské peníze. Neuvádí jediný důkaz. Máte nějaký vy?

%? 18.6.2008 22:20

Re: Re: Re: Re: Re: Tak ještě jednou: kdo platí pro radarovou demagogii?

Co chceš vole?Výplatní lístky s časovou mzdou,náhradou mzdy za dovolenou,vyměřovacím základem soc. a zdrav.pojištění,s nezdanitelnými položkami a podpisem o převzetí,idiote?

Quido K. 16.6.2008 21:52

Skládám poklonu.

Super článek. Díky za něj. Pravdivý do poslední tečky nad i. Jenomže levicoví a zelení jsou nejen nepoučitelní, ale hlavně hluší a slepí, diskuse neschopní.:-DQK

mik 16.6.2008 23:22

Re: Skládám poklonu.

Připojuji se R^

Neznámý. 16.6.2008 23:32

Re: Re: Skládám poklonu.

To je ale vůl.

Korunovanej.

Cato 16.6.2008 23:59

Re: Skládám poklonu.

Snad abyste to už nepil.....

Ivana 16.6.2008 21:19

Díky.

Pane Neffe díky.Když čtu Vaše řádky, souhlasím s každým slovem.

Akorát mě mrzí, že nedokážu svůj názor tak zformulovat jako Vy.

Tak mám alespoň radost, že píšete za mě.

Ladislav Machala 16.6.2008 21:16

Pane Neffe,

R^!

Pavel 16.6.2008 20:34

Jiné státy

Stále se divím,že ještě nikdo nepojmenoval dobrácké státy.Jenom darebácké.Tfuj,tfuj;-)

Blaho>-

Neznámý. 16.6.2008 23:38

Re: Jiné státy

Znám ještě gangsterské státy. Jůesej, Jewish republic, příp. ještě mopslík prvně jmenovaného  gangsterského státu: UK.

Jakub S. 16.6.2008 23:56

Ale božíčku, je to tady, no jasně, a v jaké podobě - no tohle:

Jewish republic - co to má, prosimich, bejt, pane šéf - ? Jůesej, jejda- hned vidím Dikouška tak z jednapadesátého - tvoje zlaté svazáckofízlovské mládí, co... a mopslík, no to je ale obrazotvornost. Komanči nenávistný. Tos vypotil vtipnost - no, Dikobrat, to je marný - ten už nevstane... buď mu země těžká. A tobě tvůj úděl - vidět, že tvé plivání nikam nevede. Nezávidím... ostatním šalom.

Neznámý. 17.6.2008 0:01

Re: Ale božíčku, je to tady, no jasně, a v jaké podobě - no tohle:

Kubo, Kubo. :-/

Dle Tvé vzteklé reakce vidím, žes pochopil "vo koho go".:-D

Abonent 17.6.2008 0:07

Re: Re: Ale božíčku, je to tady, no jasně, a v jaké podobě - no tohle:

Neznámý nácíčku, vo co tady go, jsi nepochopil ty.

Tady jde o takovou drobnost, hlupáčku : Prohráli jste.

Jak rudí, tak hnědí antisemi. Jste totálně v (Y).

Sebevražední muslimští blbové vám nepomohou.

Už je ti to jasnější ?  ;-D

Neznámý. 17.6.2008 0:25

Re: Re: Re: Ale božíčku, je to tady, no jasně, a v jaké podobě - no tohle:

Heleď hochu. Jdi si radši lehnout. Ráno budeš ve škole nevyspalej a můžeš chytnout kouli.

A vůbec. Děti by měli mít vlastní diskuzní fórum. Tam ať  si blábolí své nesmysly o sebevražedních muslimech, kteří  jistě vědí, kde je Usrael, možná i Jůesej, ale nemají ánung o nějaké mrňavé zemičce někde ve střední Evropě. Proč taky?

Tohle děti nepochopí.

Mistr Jan Hus 17.6.2008 9:14

Re: Jiné státy

USA a jejich kolonie Velká Británie. ;-D

Pochop 16.6.2008 20:17

Nikdo jste nic nepochopil!

Neff je predevsim vytecny spisovatel sci-fi. Autor si z nas jen strili! Tohle je uvod do jeho nove sci-fi, kde je ten radar  proti zelenym, tem s tykadly z Marsu, kteri chteji zplanetu Zemi znicit pomoci infiltrace mysleni Bilderbergske skupiny, aby uverila v globalni oteplovani. Pockejte na druhy dil teto serie nazvany "Studenou valkou proti globalnimu oteplovani, aneb Al Gore je pohanen slunecnimi kolektory"

Zdeněk H 16.6.2008 22:24

Re: Nikdo jste nic nepochopil!

Marťani s Jyrkou jsou ale realita dost velká a skutečná. Spojení je i bez tykadel. Lžete, jak jen se dá! Je mi z blbečkou , Stbáků a KGBáků zle.

Neznámý. 16.6.2008 23:35

Re: Nikdo jste nic nepochopil!

"Neff je predevsim vytecny spisovatel sci-fi."

.

Právě. Je odtrženej od reality. V sci-fi je to přednost, ale v praktickém životě vnikoliv.

Sly 16.6.2008 19:09

Tak jsem se mrknul, jakezeto kapky dostaval Aston v LN

A on tam "U$raelsky tapetar" Janecek...;-P