30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

PREZIDENT: První urážka – a první omyl

Z důvodu pracovního zaneprázdnění jsem nemohl sledovat závěr druhého kola volby prezidenta ČR v sobotu (27/1) odpoledne a večer živě, ale k něterým momentům jsem se musel vrátit a seznámit se s nimi „ze záznamu“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Lenc 1.2.2018 10:09

Re: Starší lidé mají problém s vysokými frekvencemi.

Pánové, také jsem se díval a slyšel nebo spíše neslyšel pana Keblůška a Zemanovu žádost jsem bral jako naprosto oprávněnou, ale také částečně ironickou.Celý článek je v duchu zničte Zemana.Je to v duchu hysterie kolem napadení novináře, cudně zamlčující fakt, že útočník byl také novinář, nebo přímo lhaní, že to byl "útok" člověka ze Zemanova štábu.

M. Valenta 1.2.2018 10:07

Re: Starší lidé mají problém s vysokými frekvencemi.

To ještě neznamená generále, že Vás za to budu veřejně zesměšňovat.

M. Valenta 1.2.2018 10:07

Re: Poslouchal jsem to celé velmi pozorně

A něco k té Zemanově reakci by nebylo?

P. Grigar 1.2.2018 9:58

Re: Starší lidé mají problém s vysokými frekvencemi.

Mohu potvrdit z vlastní zkušenosti(25%), p.Zeman trpí 40% ztrátou sluchu, což je velmi nepříjemné právě při vyšších frekvencích se silným "šumovým pozadím".

Pana Keblůška mi líto není, člověk může být soustavně hulvát, i když neřekne jediné ostřejší slovo. V tom zpravodajové a moderátoři ČT opravdu vynikají, bez rozdílu sexuální orientace.

A. Alda 1.2.2018 9:50

Tak jest.

Dřív se tomu říkalo třídní přístup: co je z naší strany správnou revoluční akcí, to je z druhé strany odpornou buržoasní zločinností.

A. Alda 1.2.2018 9:49

Starší lidé mají problém s vysokými frekvencemi.

Já také už spoustu věcí neslyším.

Například když při mši předzpěvují žalmy mladé dívky, netuším, co zpívají. Prostě to neslyším. Je to důsledek věku (v mém případě nikoli důsledek strkání hlavy do repráků na rockových koncertech).

M. Krátký 1.2.2018 9:45

Poslouchal jsem to celé velmi pozorně

a tak jsem také slyšel vysvětlení pro to Keblúškovo mutování - technici ČT ( celá ČT je banda pitomců placená z našich peněz ) chybně nastavili techniku a pak už to po seřízení bylo OK. Takže pan Keblúšek si to dopředu neohlídal a výsledek je známý. Hezký den přátelé.

J. Vlček 1.2.2018 9:45

Re: Veřejnoprávní prolhaná hyena si zaslouží ....

Jako by promluvila svatá a nepolíbená.

J. Vlček 1.2.2018 9:41

Re: Kdo koho uráží?

Pane Studente, vystihl jste to naprosto přesné. Tihle mravokárci jsou hrozně hákliví na slovíčka, ale hrubosti a podlosti ze své strany jaksi přehlížejí.

J. Vlček 1.2.2018 9:33

Re: Zeman z hradu Trosky

Nestrašte. Mikuláše už dávno bylo. Tam jste mohl strašit malé děti, vy strašáku. Teď zase až za rok. A můžete se těšit.

V. Student 1.2.2018 9:32

Re: Zeman v podstatě z urážek žije,

Kdo je trvale hloubí? Zeman? To si děláte srandu, ne? Přečtěte si, jak "objektivně" píší jeho odpůrci.

Š. Hašek 1.2.2018 9:31

Re: Doplněk ke slyšitelnosti

Já to slyšel a nejdřív jsem chtěl balit na mobilisaci. To byla dikce, jak když "naštvaná manželka si jde pro chotě do hospody", ženy prominou.

Žena moje/pan president republiky mě uklidnili - to jen mladý novinář ........ neboj.

V. Student 1.2.2018 9:31

Re: Zeman v podstatě z urážek žije,

Velmi dobře!

F. Svoboda 1.2.2018 9:30

Re: Zeman v podstatě z urážek žije,

Pane Hašku,p. Stejskal popisuje fakta, příkopy " (ne)zahrnuje ", ale pouze poukazuje na toho, kdo je trvale hloubí !!!

V. Kříž 1.2.2018 9:30

Re: Zeman je starý a špatně slyší, takže požádal správně

jediné, o co se Zeman pokusil, bylo zesměšnit, urazit a ponížit. jakékoliv jiné vysvětlení je býkovina

V. Student 1.2.2018 9:27

Kdo koho uráží?

Vy jste dobrej, pane Stejskal! Tak pak Keblúšek je uražen? Novináři, kteří uráží kde koho, zaštiťujíc se svobodou slova, se urážejí pro mutanta? Prezident musí snášet otázky, jestli se zaručuje, že peníze, které mu kdosi poslal na volební konto, nepocházejí z trestné činnosti, číst o sobě že má rakovinu, kolikrát během půl hodiny lhal, s kým, kde, kdy a proti komu kuje pikle a roky snášet desítky dalších svinstev a podrazů včetně "vyrovnaného" zpravodajství veřejnoprávní televize, a přitom nesmí tomu všemu, personifikovanému v osobě p. Keblúška, který ho takhle s*re léta, říct mutant? Teda vy musíte mít kolem hlavy úplnou svatozář, člověče! No jasně, ty vaše šediny, to asi bude vyšisované od svatozáře, ne?

Š. Hašek 1.2.2018 9:26

Re: I mladá děvka

Když ale on ten Keblúšek fakt tak roztomile ječel (asi jako ti televizáci vždycky když hlásí letní bouřku). Nemá co dělat s nějakými kmitočty, to už vůbec!

Já slyšel něco v kuchyni a šel jsem rychle do pokoje (žena měla puštěnou bednu) - protože já myslel, že "v nějakém přímém vstupu je hlášena srážka Země s kometou/že v Jizerkách napadly čtyři centimetry sněhu".

Sledujte televizáky, jak furt ječí a rozhazujou ručičkama. My jsme v devítce teda zvládali referát u tabule klidněji/normálněji.

J. Vlček 1.2.2018 9:25

Re: Doplněk ke slyšitelnosti

Pane Smatlaku, ten článek se zabývá dvěmi věcmi. Urážkou a omylem, pokud jste si nevšiml. Pan Lapil osvětluje tu druhou část. To, že o této věci vy nemáte ani ánunk, je vaše nedostatečnost a ne chyba pana Lapila.

V. Heidlerová 1.2.2018 9:22

Re: Veřejnoprávní prolhaná hyena si zaslouží ....

Naprostý souhlas. Navíc přidám, že MZ má hlas tak hluboký, jako by ho tahal z trenýrek, navíc prská a slintá a teď už i šumluje. Dostat od něho políbení (což naštěstí nehrozí), byla by to pro mne smrtelná dávka.

Z. Lapil 1.2.2018 9:21

Re: Doplněk ke slyšitelnosti

Součástí Zemanova chování se stalo, že pronesl nesmysl o zvuku. Je mi líto, že jsem vás uvedením jeho sdělení na pravou míru rozrušil.

Š. Hašek 1.2.2018 9:19

Re: Zeman v podstatě z urážek žije,

Ale no tak.

Ta miloučká, roztomilá, svlečená děvčata s ještě roztomilejším názvem byla pojmenována presidentem v rozhlase, skoro bych řekl, že "mimo protokol".

Hodnocení socialisty Peroutky bylo v diskusi "též jaksi mimo protokol". Zde opět lituji pana Kasla, manžela jedné potrefené, protože on, ač jistě vzdělaný člověk Peroutku určitě podrobněji nečetl.

Jinak souhlas s tím, že Miloš Zeman měl dost voličů. Napište raději/upřímně, že to Vás zejména dopálilo. Pitharta taky.

Blahopřeji k zahájení nové kampaně/zahrnování příkopů, jen nezapomeňte, že z pěti let pomluv a třech měsíců plácání "golema" nic moc nevytvoříte.

V. Kolacik 1.2.2018 9:17

NOVINÁŘ: První omyl a první urážka

Přesně, pane Šejno.

Novinář, chce–li položit otázku, musí zvládnout technickou stránku (je to jako bych sázel zeleninu do betonu, stavěl dům na písku, startoval dieslák bez nafty nebo se třeba snažil strkat klíč do rotující hlavy soustruhu). Absolutně nezvládnul. Že ho za to Hlavoun setřel (nikoliv odpověděl na otázku), bylo asi zcela na místě. Že to bylo (velmi slušně řečeno) nevybíravými slovy, ukazuje na negativní vlastnoti Hlavouna, které všichni dobře známe. Že pan Stejskal zamlčuje úsměvný a sarkastický tón, jakým to bylo řečeno, zase vypovídá o něm.

Aj božíčku v těstíčku. "Německý profesor: Merkelová otevřela hranice kvůli (německým investicím v) Řecku", tyden.cz, 31.01.2018: "Výbušná teorie ...". Jó, výbušné na této skutečnosti je to, jak dlouho byla tutlána. Už to bouchne?

P. Kmoníček 1.2.2018 9:17

Re: Tak nám to začalo ...

Nezačalo, jen pokračuje.

P. Kmoníček 1.2.2018 9:16

I mladá děvka

se může změnit v dámu dobrým vlivem okolí, ale hulvát zůstane hulvátem až do svého konce.

S. Ševeček 1.2.2018 9:12

za "Drahošem"*** stojí přece

Putin. Eucharisticko regresivní analýzou a druhou derivací lze prokázat, že za "volbou prezidenta" stojí Putin, strategie je jasná

- osm kandidátů musí rozmělnit Zemanovy odpůrce na několikaprocentního Druhého vítěze

- pokud v prvním kole nebude 51% Zemana, postoupí rozmělněný a vypuštěný, dlouhodobě podprahově preferovaný proruskými weby, kterými jsou Janda&ČT.

- druhé kolo je jasné - "Drahoš" nepolíbený nejen politikou, ale i svojí ctidbalou manželkou změní volební paradigma Proboha jen Toho NE.

*** Drahoš je fejk, proto uvozovky

J. Kombercová 1.2.2018 9:12

Re: Veřejnoprávní prolhaná hyena si zaslouží ....

Rozdíl mezi vámi a mnou je ten, že vám se "bonmoty" pana prezidenta líbí, válíte se u nich smíchy, no a mně se nelíbí, protože jsou většinou urážlivé pro osoby, kterým byly určené.

No a protože pan prezident těmito bonmoty hýří, co ho znám, je těžké vystopovat, kdo si vlastně začal, jestli novináři nebo pan prezident.

P. Smatlak 1.2.2018 9:09

Re: Doplněk ke slyšitelnosti

Z. Lapil Co to tady plácáš za hovadiny.Tady jde o chování Zemana a ne o nějaké pojmy o zvuku .Zase jeden chytrolín co žvaní nesmysli aby se zviditelnil tak jak to dělá Zeman svými přiblblými bonmoty na úrovni hospody 4 cenovky.Takže mluv k věci a neplácejnějaké lecy o zvuku a jeho možnostech.To si nech na nějakou debatu o zvuku nebo technice,protože to sem patří asi jako med na salám.

I. Schlägel 1.2.2018 9:02

Re: Dámy a pánové,

V tu chvíli mikrofon neměl, proto musel ze začátku křičet.

I. Schlägel 1.2.2018 9:02

Re: i pan Stejskal se dnes projevil jako pitomý novinář

Já bych mutanta rovněž neřešil. Jde pouze o zvyk.

I. Schlägel 1.2.2018 9:00

Re: Veřejnoprávní prolhaná hyena si zaslouží ....

Reaguje na to, co se jako špatné pravidelně a trvale projevuje. Kdyby se Zeman za svá výraznější pochybení někdy dokázal omluvit, tak by mu ta menší pochybení prošla téměř bez povšimnutí. Neplatí náhodou "na hrubý pytel..."?