30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alois Novák 30.3.2006 10:09

VOLÍM ZELENÉ!

Zelené
Jura Jurax 30.3.2006 13:42

Re: VOLÍM ZELENÉ!

Nezoufejte, třeba se to dá léčit!
Evropan (original) 30.3.2006 9:58

ad přirozenou starost a péči jednotlivce o přírodu ...

Kez by tohle bylo blizke kazdemu cloveku, pak by nejaci Zeleni nebyli potreba, nanestesti je hodne znas prilis nenazranych ....
Pavel Urban 30.3.2006 9:57

Pravice a levice v praktické politice

Politické strany v České republice se dělí na ty, které jsou levicové, když mohou, a na ty pravicové, když to nic nestojí. Nejsme-li ochotni za svoji svobodu platit, pak nám politici s pravicovou rétorikou (ostatně velmi skromnou) moc nepomohou.
Otakar 30.3.2006 9:56

Naši "zelení", nejsou zelení.

To co se dnes mediálně kolem "zelených " děje skutečně připomíná politický cirkus. Problém je ten, že tito "zelení" jsou v důsledcích něco úplně jiného než zelení jinde ve světě. Volte zelené v těchto volbách znamená - volte pravdualásku. Je to jen volební zelenopravdoláskový výtah. Voliči "zelených" budou po volbách nehezky překvapeni co to vůbec zvolili a koho to vůbec zvolili.. Je jen s podivem, že si to členové této strany dali na svém sjezdu líbit. Čas to ukáže. 
huhu 30.3.2006 10:00

Re: Naši "zelení", nejsou zelení.

přesne, parta pravdalásky se oblékla do ideologie zelených. SZ mají jako pokus o výtah k moci a pokud to nevyjde jako stranu na jedno použítí..
huhu 30.3.2006 9:55

článek fabuluje...

zelení jsou sice ve světě nový typ levice. Tam patří s národním a jiným socialisme a komunismem a dalšími kolektivistickými a příkaznickými ideologiemi. Proč ale autor u nás tomu slepenci karierstů z pravdalásky, která má SZ jako další pokus o výtah ke korytům, podsouvá nějakou ideologii ? Sám Bursík byl již předseda místopředseda lecčehos v šesti stranách a hnutích, byl ministrem a bratrem a bůhvíčím ještě. A podobně UHL či Hutka. Společné je jim jen pravdaláska, opakovaný neúspěch ve volbách po předchozí mediální masaži a avizovaném úspěchu. A taky stejné stádo volebních poutníků, kteří pokaždé volí tutéž partu v jiné straně. Před volbou vyjadřují velká očekávání morálky a spravedlnosti, kádrují velice. Po volbách následuje "zklamání" a stádo následuje novou reinkarnaci havlovy pravdalásky.
diey 30.3.2006 9:51

příšernost

Ten petřík je normální ubožák, s takovýmhle myšlením by se dobře uplatnil v rudém právu blahé paměti. Tam měli celou partu specializovanou na tyhle pomluovačné pamflety.
JK-jiny 30.3.2006 9:46

Nez ODS ci CSSD, radeji Zelene

... mozna zklamou. Ale ODS uz zklamala, jak mohla. Chlubi se ekonomikou a privedla zemi do recese. Pravice je podle ODS totozna s "silnejsi urve co muze a je to v poradku", nezna spinave penize, zivotni prostredi je podle ODS "tresnicka na dortu", kduli moci a prezidentstvi se spoji s kymkoli.
Navic by Zeleni mohli vytlacit cernoprdelniky a ozdravit tak politckou scenu.
ferda 30.3.2006 8:39

VOLÍM TAKY ZELENÉ!

CHCI KONEČNĚ ZMĚNU!!
Ikar 30.3.2006 10:10

Re: VOLÍM TAKY ZELENÉ!

Tak se oběs raději hned
IS 30.3.2006 11:06

Re: Re: VOLÍM NEI - sex je ucházející klasika?

BuBu 30.3.2006 12:14

Re: Já také chci změnu,

a proto nikdy nebudu volit rudou, zabalenou v zelené slupce.
Rozdíl mezi mnou a Ferdou bude po volbách ten, že já se změny dočkám - a on nikoli !!!
cca 30.3.2006 8:22

bobky

bobky co,  že to zas nedopdne...
Saša 30.3.2006 8:13

Save the planet - kill yourself

Naši zelení jsou zatím jen slabý odvar nejautentičtějších zelených z USA (http://www.chucrhofeuthanasia.org) , kteří staví na čtyřech pilířích: sebevražda, potrat, kanibalismus a homosexualita. Pokud se rozumnožování nepředejde homosexualitou, je pro v případě těhotenství potrat povinností. Kanibalismus je požadován jen od těch, kteří trvají na pojídání masa. Organisace je zaměřena na znovuobnovení rovnováhy mezi lidskými a ostatními druhy na Zemi.
To je podstata ideologie všech Zelených libovoných odstínů: na Zemi je příliš mnoho lidí a proto je třeba zmenšit populaci, k čemuž je třeba použít všechny dostupné prostředky, například zhoršení životní úrovně a zdravotní péče a omezení výroby potravin. Proto je třeba bránit výrobě energie nebo aspoň ji učinit krajně neefektivní. Proto je třeba blokovat dopravu a výstavbu dopravních komunikací. Proto je třeba bránit rozvoji obchodu a výměně zboží a potravin mezi státy a kontinenty, nejlépe bojem proti globalisaci. Proto je třeba bránit vývoji nových odrůd obživných plodin (GTO), bránit užívání umělých hnojiv, pesticidů a insekticidů. Proto propagují tzv. biopotraviny a ekofarmy. Proto je propagují vegetariánství a různé diety a šíří desinformace o škodlivosti těch či oněch pokrmů. Zvlášť intensivně je třeba potírat nejefektivnější obory lidské civilisace: chemii umělých hmot a jadernou energetiku. Proto je také nezbytné bojovat proti tradiční morálce a tradiční rodině, propagovat jednodětné či lépe bezdětné manželství nebo ještě lépe osamělý život nebo homosexualitu. Aby se lidi nerodili, je třeba rozbít rodinu a to se daří feminismu - proto ho podporují. Proto podporují kondomy a interrupce a euthanasii. Proto také podporují socialismus a jiná levičáctví, která rozbíjejí společnost a zhoršují její fungování.
Nevěříte, že se to týká i těch našich? Přečtěte si Kellera nebo Koháka!
jojo 30.3.2006 9:08

Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

Přemnožení lidí bylo umožněno existencí ropy. Kdyby neexistovala ropa tak by se lidé prostě přemnožit NEMOHLI!!! Ropa se za několik let nevratně vyčerpá a počty lidí velmi brutálně poklesnou. Pak ani nebudou třeba geneticky upravované plodiny a další podobné věci.
Lapil 30.3.2006 11:02

Re: Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

No, tak se ropa vyčerpá, a co? Předně nevěřím, že se vyčerpá naráz, prostě jen bude dražší a dražší (pokud ji nebudou vlády ze "sociálních" důvodů dotovat), až se jednoho dne ukáže, že je snazší cestou z Prahy do Brna dvakrát zastavit na výměnu baterie než jet nonstop, ale za 50,-Kč za kilometr; když už musím ausgerechnet autem. Osobně mi už spoustu let nedá spát představa elektromobilů na dálnici , které nemají vůbec žádné baterie, ale takový ten sloupek, co odebírá elektřinu ze sítě nad silnicí, jako je ta na autodromech na poutích (ne aby mi někdo začal vysvětlovat, že potřebuju dráty dva, aby mi ti jelo; říkám přece, že mi to nedá spát)
I když vynechám všechny ostatní zdroje, elektřiny bude ještě dlouho dost aneb jestliže Dukovany produkují 20% spotřeby v republice, pak patero Dukovan způsobí zdvojnásobení produkce. Jistě, není to žádná skvělá představa, ale prasklý podmořský ropovod nebo nabouraný tanker taky nic moc.
J. Mach 30.3.2006 11:13

Re: Přemnožení bylo umožněno existencí ropy

A jak ta ropa souvisí s rozmnožováním lidí? To je zajímavé, nemohl byste nám to trochu vysvětlit?
tygr007 30.3.2006 19:52

A znate tu o rybach?

Kdyby byly v Bruseli ryby, nebyly by rybniky.
kest 30.3.2006 7:43

VEŘIM,ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

SZ
Em 30.3.2006 7:45

Re: VEŘIM,ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Ano, pokud jde o staronové vyžírky do politického cirkusu, tak nezklamou .
Ikar 30.3.2006 10:12

Re: Re: VEŘIM,ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Pravda, pravdoucí!
míša mýval 30.3.2006 10:35

BOJÍM SE, ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Personální obsazení tomu bohužel nasvědčuje.
Jura Jurax 30.3.2006 13:44

Re: VEŘIM,ŽE ZELENÍ NEZKLAMOU!

Nezklamou - budou stejná pakáž jako již zavedené strany.
black pug 30.3.2006 7:39

mimo

Teze,kterou používá autor, tedy buď zájmy a svoboda člověka proti zájmům zvířat,přírody a planetě Zemi je notorický omyl a demagogie,kterou odpůrci zelených programů rádi používají.Zájem a svoboda člověka a zájem přírody,zvířat a planety Země jednou jsou.
ll 30.3.2006 7:28

Někdo snad ví, co ti naši zelení vůbec jsou?

Ještě před půlrokem si šli neuvěřitelně sprostě po krku, teď jsou konsolidovanou stranou. A jejich volební lídři? Směska. Bursík je mediálně nafouklá bublina. Viz. nedělní Sedmička, jak se např.vykrucoval z dotací na jeho dům ve Sněmovní. Je tu jasná snaha za každou cenu zabránit vzniku pravicové vlády a k tomu poslouží Havlovým pohrobkům cokoli.
ll 30.3.2006 7:46

Oprava

..na svůj dům ..
honzak 30.3.2006 7:28

zelení byli, jsou a budou

melouni. Navrch zelení, vevnitř rudí se spoustou hnědých jadýrek. Volit je může jen užitečný idiot, i když má IQ 140 a umí několik jazyků.
Tím nikterak nechválím majoritní strany, které jsou opravdu profláklé, jejich představitelé opravdu kradou a volební programy se opravdu neplní. Ale to je přirozený běh života, melouni by po zvolení dělali totéž.
Navíc by byla diktatura (dříve proletariátu, dnes přírody). Jedna za 18, druhá bez dvou za 20.
 
aneta 30.3.2006 8:21

Re: zelení byli, jsou a budou

Já volím zelené, jsou nejlepší politickou silou v ČR, bonzáku!
honzak 30.3.2006 11:48

Re: Re: zelení byli, jsou a budou

Vol co chceš, beruško! Ty 3% co ta banda dostane neublíží, jen se Bursík a jeho kohorta trochu nakapsujou.