2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
sKoba 20.8.2008 8:10

Nesouhlasím: způsob řešení konfliktu závisí m.j. i na příčině!

Pane prezidente, v mnoha věcech s Vámi souhlasím, ale v této záležitosti jste mě po dlouhé době docela nas*al! Rv

milkom 20.8.2008 8:07

Sundejte prezidentskou standartu!

Když jde prezident ráno do práce, je nevhodným způsobem ovlivňován zastaralými texty na prezidentské standartě. Tyto texty nežádoucím způsobem deformují jeho myšlení a brání mu přijmout hodnoty moderního Evropana. Sundejte ten historický přezdobený kus tkaniny a nahraďte ho něčím jiným, třeba tou vlajkou EU! Je třeba dosáhnout souladu mezi stanovisky vlády a prezidenta!

lucinapes 20.8.2008 9:28

Re: Sundejte prezidentskou standartu!

R^

i.h. 20.8.2008 7:52

Jenom doufám,

že zítra tento úděsný, nikým nevolený a z vůle Šloufa na Hradě dosazený starý pán nevydá prohlášení, že k zásahu v srpnu 1968 vyprovokovalo Československo.

lucinapes 20.8.2008 9:29

Re: Jenom doufám,

nikým nevolený???? nejste vy Paroubek pod pseudonymem?

Zebra 20.8.2008 7:50

Že je zrovna teďkonc to výročí !

Možná se jen pletu a pravý důvod vašeho nanicovatého pindání zůstává stejnej jako dřív – intelektuální exhibice. Ovšem trochu mě mrazí, že by to mohlo být horší. Tímhle článkem mi připomínáte Svobodu. Toho soudruha generálprezidenta, co ho rusáci vypakovali k odbojnejm českejm soudruhům momentálně zašitejm u nich v Moskvě, aby jim vyložil co se všecko stane, když nepodepíšou souhlas s dočasným pobytem na jeden furt. Jsem zvědavej, odkud a z jakýho vreca rusáci nějakýho gruzínskýho Svobodu/Ulbrichta/Kádára/Gomulku/Kadyrova/Nadžíba/Klause vykouzlej.

Vilda 20.8.2008 7:48

Objektivita

Podle mého prezident Klaus promluvil dřív, než mohl znát všechna fakta. Saakashvili to podcenil mediálně, měl prvně na půdě OSN, jakkoliv je neschopné cokoliv udělat, prezentovat zřejmé provokace JihoOsetinců podporované Rusy. To neudělal, proto ten důsledek v chování Rusů.

A chce-li být Klaus trochu objektivní, měl by se vyjádřit k velmi pravděpodobnému rabování ruských vojsk v gruzínském vnitrozemí. Na to jsem opravdu zvědav. Pokud to přejde mlčením, nemají jeho názory na události v Gruzii ani cenu toaletního papíru.

Karel 20.8.2008 7:43

Největší zástupná hra byla kuponová privatizace.....

lucinapes 20.8.2008 9:30

Re: Největší zástupná hra byla kuponová privatizace.....

Copak, copak, dal jste kupony Kocábovi do Trendu??

Malý Aston 20.8.2008 7:33

Co se Vám na vyjádření pana prezidenta nelíbí?

Já naopak s ním souhlasím.Jsem již dost starý na to abych ihned věřil tomu nebo onomu.Evropská Unie se chová jako zbabělec,nezajímá ji kdo začal,nezajímá ji nic,jen žádá aby se obě strany vrátili tam kde mají být a kde OSN namalovala čáru.Takže se musí vrátit rusové i gruzínci,takže gruzínci jsou také někde kde nemají být?Zásadně odmítám fanatiky proamerické i fanatiky proruské.Zásadně odmítám velebení gruzínců jako beránků.Pokud by stávající vůdce Gruzie místo zbraní a raket nakoupil žrádlo pro gruzínce a udělal z republiky výkladní skříň Kavkazu přišli by z  Osetie i Abcházie a prosili by na kolenou vezmi nás do Vašeho ráje,nechceme být v rusku kde je bída,hlad a neštovice.:-D

tsstss 20.8.2008 7:44

Re: Co se Vám na vyjádření pana prezidenta nelíbí?

On (Saakašvili) ovšem vyznává zasadu Miloševiče - když se proti němu pořádají demonstrace lidí v Gruzii, tak na ně pošle speciální jednotky. Což se stalo a není to zase tak dávno. Zvláštní demokracie, tahle po gruzínsku (respektive po saakašvilisku).

Zebra 20.8.2008 7:55

Re: Co se Vám na vyjádření pana prezidenta nelíbí?

Jasně, je to přeci křesťan, takže měl správně do těch střílejících, rabujících a provokujících po zuby ozbrojených Osetinců a Abcházů s rusákama za p®delí pěkně chlebem, resp. podle Astonka žrádlem. Taky to tak praktikujete ? A jak se vám to osvědčuje, zuby máte všechny, rodinný traumatolog je bez práce ?

i.h. 20.8.2008 7:57

Re: Co se Vám na vyjádření pana prezidenta nelíbí?

Když nazýváte chování EU jako zbabělé (žádný z českých politiků by přímo do očí neřekl Lavrovovi to co Merkel nebo Medveděvovi to co Sarkozy - Topolánek by se u toho podělal), tak jak byste popsal chování Američanů? Ti prostě do přímého střetu s Ruskem nepůjdou (bez ohledu na poradce v Gruzii).

Herakleitos 20.8.2008 7:59

Re: Co se Vám na vyjádření pana prezidenta nelíbí?

To jsem to dopracoval. Já s váma nakonec budu souhlasit!R^

Majkkl 20.8.2008 7:28

Da zdravstvujet taváryšč preziděnt!

Kogda vy prijéchajetě v Maskvú?

Jurajda 20.8.2008 7:20

Tvoje řeč budiž ano,ano-ne,ne!

Takže proslov typu víte abych vám řekl,já vám nepovím je alespoň pro mně nepřijatelný!Ať si to každej přebere po svým voni troubo!

PastaVlasta 20.8.2008 7:13

udatny Rek

Udavac Rek jen plni zpravodajsky ukol.A ze jej mame za prezidenta?To o nas neco svedci.Viset by mel ne v kazde skolni tride,ale na lipe.

promirul 20.8.2008 8:19

Re: udatny Rek

PASTA.VLASTA to tvé hulvátské psaní a prasečí vyjádřování,jen svědčí,že jsi vyrůstal na hnoji a tam take skončíš!

PastaVlasta 20.8.2008 9:14

Re: Re: udatny Rek

Vždy všechny příznivce VK rozohní pravda.Není to žádný pravicový politik,ale jen loutka,která to celou dobu hraje směrem,který KGB nejvíce vyhovuje.Potřebují nějakou oazu klidu navázanou na západ.

A u komunistů a jejich přisluhovačů žádná jiná cesta než lípa není.Jo ještě vrtulník,nebo stadion,ale to nevím jestli by náš pokakaný národ zvládl??

lucinapes 20.8.2008 9:34

Re: Re: Re: udatny Rek

Pane, utřete si tu nenávistnou slinu, co vám kane do klávesnice a zkuste říct, kde se Klaus spletl.

Pozorovatel 20.8.2008 7:12

Plný souhlas

I když s prezidentem Klausem často nesouhlasím, tentokrát plný souhlas  Je to skutečně  velká odvaha takhle vystoupit po týdnu trvalé masáže národa mediálními hyenami a trpaslíky. Už jsme zapomněli na Pekařovo psaní pravdy ať padne komu padne. Jinak mi to,  co se děje v mediích tak trochu připomíná americký film Vrtěti psem, tam to ale  byla spíš humorná ironie, tady je to bohužel realita.

lucinapes 20.8.2008 9:35

Re: Plný souhlas

R^

kapka 20.8.2008 10:24

Re: Plný souhlas

Václava Klause nemám  pro jeho názory  moc v lásce a občas  se na něho zlobím, ale tentokrát u mne zabodoval. I já si myslím totéž. Mělo se to řešit  u stolu a ne napadnout  sousední zemi a pak volat o pomoc, když dostanou  na hubu.

Mistr Jan Hus 20.8.2008 6:41

Máte naprosto pravdu, pane prezidente !

R^R^R^R^R^ Ale v klubu  "pravdy a lásky" bodovat nebudete.  ;-D

Tomas Pansky 20.8.2008 6:22

Je cas na mudrovani nebo jasne vyjadreni naseho statu?

"V zodpovědnosti za vyvolání války je role gruzínského prezidenta, vlády a parlamentu neoddiskutovatelná a evidentně fatální."  Skoda, ze jste nam jaksi blize nevysvetlil, na jakych faktech je tento nazor zalozen.  Jaksi neni ani jasne, jake teto situaci prikladate vahu (krome toho, ze je vam z toho smutno).  Neni videt vasi vizi, neni videt jednani (snad jsem ocekaval koordinaci Vasich prohlaseni s ministrem zahranici a predsedou vlady).   Pobaltske staty a Polsko nemudruji - jasne se vyjadrili k situaci.  My a Slovaci (panove Klaus a Fico) ukazali liknavost a rozpolcenost zahranicni politiky.  Evropska unie, celkove, je nejednotna, protoze kazdy stat ma sva individualni zelizka v ohni.  Krome toho, ze Rusko si hlida sve geopoliticke zajmy, pouzilo valku jako prubirsky kamen a otestovalo si Evropu.  Jak se Evropa ukazala?  Jak se ukazala schopnost Ceske republiky jednat?  Tady si kazdy muze udelat obrazek sam. 

Amos 20.8.2008 8:04

Re: Je cas na mudrovani nebo jasne vyjadreni naseho statu?

 Milý pane Tomasi Pansky, neschopnost přijmout fakt, že když někam pošlu bojovat armádu,mám odpovědnost za vyvolání války, znamená býti ideologicky deteminovaným blbem rozměru soudruha Bilaka ,kterému také nebylo možno vysvětlit, že by soudruzi ze sovětského ÚV mohli mít někdy nepravdu. Jste pravděpodobně pouze obráceně politicky orientovaná inverze tohoto velikána omezenosti. Je normální, že takto limitované přemýšlení existuje. Existovalo dříve a bude existovat i v budoucnu. Problémem je zjevná systematická, koordinovaná snaha nejen médií takovéto omezence vytvářet. Jde to v Česku ztuha, díky tomu že zatím míra nízké vzdělanosti a ztráty kritického myšlení, jako nutných podmínek pro úspěch takovýchto snah není dostatečná. Navíc značná část národa má za sebou desítky let výcviku v kritickém přemýšlení o tom co je mu v médiích předkládáno, který poskytl nevědomky předešlý přiblblý režim. Strávil jsem poslední týdny pracovně v Anglii a měl možnost z blízka sledovat jednostrannou mediální masáž britských médií a nízkou schopnost místních lidí jí čelit. Průměrný Brit tomu co mu bylo předkládáno prostě bez velkého přemýšlení věřil. Nenapadala mne jiná asociace než srovnání s četnými stády ovcí, které se jim tam pasou. Jestiže toto je onen poklamovaný vzor pro uspořádání vztahu médii ovládanými establishmentem a společností, který nás má v budoucnu očekávat, pak děkuji nechci.

Tomas Pansky 20.8.2008 8:45

Re: Re: Je cas na mudrovani nebo jasne vyjadreni naseho statu?

Amosi, ted jste me dostal.  Jaksi jste se nevyjadril k tomu, na co jsem se ptal, ale to nevadi.  Nepochopil jsem, ci armadu mate na mysli, nebyla tam jen jedna.  Nestydte se a reknete svuj nazor naplno, tady se za to jeste (snad) nezavira.  Za Vas postreh a popis me osoby dekuji, ale opet, o to tu snad nejde.  Vratme se zpet k valce v Gruzii.  O medialni masazi neni pochyb.  Nektera media masiruji pomoci kladiva, jina k tomu pouzivaji modre spraye (kazda zeme ma sve alternativy).  Ale o to tu take nejde.  Na co jsem se ptal bylo: neco se stalo a co my (Cesi) udelame - budeme tu sedet a mudrcovat nebo si uvedomime nase zajmy, nase postaveni, nase moznosti a dojdeme k nejakemu reseni, ktere budeme presentovat ....  ale co ja vam budu rikat. Tohle uz prece vite z Anglie.  top0625top@hotmail.com

Vašek 20.8.2008 8:43

Re: Je cas na mudrovani nebo jasne vyjadreni naseho statu?

máte pravdu, vyhlásíme Rusku válku a napadneme je zezadu

Ben Hur 20.8.2008 6:07

Bla, bla, bla...

Nevim, ale myslim si, ze timhle se pan prezident z prisluhovani Kremlu nevykecal.

Pišta 20.8.2008 5:58

Stará známá věc

Jak se opakuje v dějinách už po několikáté. " Kalil beránek vlku vodu, pod ním stoje! "