11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jeff 24.11.2005 8:30

Re: Po letitých zkušenost s VZP je mi sympatický každý,

o to Rathovi ovšem nejde. On touží pouze osobně vydusit Musílkovou za to,že mu nešla na ruku když chtěl rvát silou mocí peníze na extrémní růst platů státně nemocničních felčarů,  nasadit tam své kumpány s kterými dosud ovládal pofidérní ČLK, ale zejména si s touto partičkou hrábnout na ony miliardy. Tak se těšte šedý fouse, bude to fakt o hodně lepší. Třeba tu napíšete o svých nových zkušenostech.  
Gazela 24.11.2005 11:26

Re: Re: Po letitých zkušenost s VZP je mi sympatický každý,

Nejen o paní Musílkovou, ale především o stovky miliard, o kterých chce rozhodovat.
Ladislav N. 24.11.2005 6:55

Účelové výpady Ratha a spol. vůči VZP

 
J. Musílková: Rath si se mnou vyřizuje účty. Já ale neodejdu http://lidovky.zpravy.cz/ln_noviny.asp?r=ln_noviny&c=A20051111_000017_ln_noviny_sko
 
 
J. Musílková: Rath chtěl vyšachovat privatizované nemocnice http://www.novinky.cz/domaci/69692-musilkova--rath-chtel-vysachovat-privatizovane-nemocnice.html
 
Průhledná Rathova lež:
Rath: Modrou šanci zaplatila VZP
http://lidovky.zpravy.cz/ln_domov.asp?r=ln_domov&c=A051111_111411_ln_domov_bat   Rath se dočkal. Zatočil s VZP http://lidovky.zpravy.cz/ln_noviny.asp?r=ln_noviny&c=A20051111_000016_ln_noviny_sko
Hasan 24.11.2005 6:08

Ve VZP byl nepořádek

a ODS ten nepořádek a zlodějinu okamžitě brání.Žádné řešení ani žádné návrhy jak to zlepšit,jenom obvyklá neplodná kritika a obrana neschopné Musílkové.Nechci malovat čerta na zeď,ale myslím si,že takhle ty volby projedete na celé čáře.
Kikina 24.11.2005 6:55

Re: Ve VZP byl nepořádek

Tupolánku, ty jsi stále nepoučitelný kus vola. Myslíš, že ty vaše politické tanečky a žabomyší války někoho zajímají, či že nemáme paměť ? (Kdo pomohl vašemu čestnému předsedovi Ješitovi I. na hrad ?) Plně souhlasím s poslední větou Hasana..!
ucitelas 24.11.2005 7:41

Re: Re: Ve VZP byl nepořádek

a co ty jediný spravedlivý
jeff 24.11.2005 8:11

Re: Re: Ve VZP byl nepořádek

Kikino za koho tu žvaníš, ty že máš paměť. Klause na Hrad dostala především absolutní idiocie socanů.
zalozak 24.11.2005 7:20

Re: Ve VZP byl nepořádek

Ve VZP mozna byl neporadek a jiste si clovek umi predstavit ze by tato organizace funguvala lepe. Mozna ze i jejich reditelka ma vetsi maslo na hlave nez si pripousti.
 
ALE O TOM TO PRECE NENI!
 
VZP je nesmyslne definovana z principu protoze pod hlavickou pojistovny je to de fakto statni distribucni organizace zarizujici prerozdelovani vybranych dani (tedy tzv pojisteni) od klientu k doktorum a to nikoliv dle pravidel platnych pro jakoukoliv pojistovnu ale dle smernic stanovenych ministerstvem. Nazev pojistovna je neadekvatni protoze VZP nema ani sanci se jako pojistovna chovat.  VZP je ztratova uz v principu diky nepomeru v pozadovanych vydanich a prijmech a tuto ztratovost nijak viditelne neovlivni par lepe ci hure rizenych investic. (POCHOPTE TO UZ SOCANI!)
 
VZP jako koncept je hovadina ale to je zase jina kapitola. Podstatne je ze se to stalo ted nastojem grazla jmenovaneho ministrem socialistickou vladou, ktery vse pouziva jako prostredek spineni opozice, vyrizovani si osobnich uctu a plneni spinavych ukolu sveho sefa (predsedy vlady)
Ladislav N. 24.11.2005 8:02

Re: Re: Ve VZP byl nepořádek

Přesně tak.
tatina 24.11.2005 8:30

Re: Re: Ve VZP byl nepořádek

Nelze než eouhlasit.Jiná otázka ale je,kdo že toho arogantního magora zastaví.Tady soudruh Paroubek hřímá,že po volbách chce nový mediální zákon,aby tady novináři nemohli jen tak někoho osočit a když to přímo a bez důkazů dělá jeho ministr,tak drží hubu a ještě to podporuje.Tato socanská vláda je horší,než-li Štrougalova,a to je již co říci.
Balů 24.11.2005 13:10

Re: Ve VZP byl nepořádek

ODS žádný nepořádek nebrání, jedině v tvých představách.Chce systémová opatření a systémovou kontrolu
Ladislav N. 24.11.2005 5:54

Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

že jeho (resp. jejich) chování je až příliš průhledné a účelové, je taky pravda, že ODS byla "napadena" Rathem záměrně a je nyní v obranném postoji. A taky je pravda, že jim to voliči ČSSD "žerou" i s navijákem a nechápou, co by na tom mělo být špatně. Tohle si Paroubek umí spočítat předem, má dostatečnou praxi. Potíž je v tom, že ODS zjevně nemá dostatek schopných lidí takovým praktikám socialistů čelit, zvláště má-li sama "máslo na hlavě" z demagogických kampaní (viz např. CzechTek 2005). Takže pomáhej vám Bůh, říkám jako nevěřící skeptik... ;-)
Andy 24.11.2005 7:06

Re: Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

takže to znamená, že pokud nemá dostatek grázlů, demagogů a hitlerů, nemá šanci vyhrát volby. Fajn. To je celkem příznačné.
Co se týče kampaní, např. Czech Tek 2005, tak se, Ladislave, přestańte chovat jako trucovité dítě  a možná si pak všimnete, že i Paroubek sám zacouval s tím, že ne vše bylo OK. A ODS nevykládalo, že mají teknaři právo něco ničit či obsazovat, ale že zásah byl nezvládnutý. A to je dost podstatný rozdíl oproti tomu, co vy nazýváte kampaní. Ony ty Paroubkovy kecy o organizovaných, prodejem drog se živících zločincích  ( nehovořil o policistech, ač na nejednoho tato charakteristika pasuje jak Jandák na hrnec) už zjemnil a v podstatě popřel i autor sám.
Mák 24.11.2005 8:07

Ad Špatný zásah na technopárty

Andy nemáte dojem, že o každém! zásahu se dá říct, že byl nezvládnutý ?
Jednou moc tvrdý, podruhé měký a pod ?
Víte o některé který byl akorát za vlády ČSSD nebo ODS ?
 
 
Kikina 25.11.2005 2:51

Re: Ad Špatný zásah na technopárty

Myslím, že jakákoliv škoda na pozemcích byla řádově minimálně 10x nižší nežli nás stáli Bublanovi ministranti..! (Z našich daní ..... koho vzít za  tyto vyhozené penze k odpovědnosti..?)
Žulový Aston 24.11.2005 9:06

Re: Re: Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

Přečtěte  si vyjádření k Czechtecu od senátora Sobotky před 2 lety v Týdnu  a pak polokomické vystoupení v televizi letos, kdy sa krútil a krútil a vysvětloval že myslel že nemyslel a pak to myslel jinak. Obdobně dopadla překrásná akce rovná daň, zákoník práce a nulová tolerace a kroucení a vykrucování a nečitelnost.
Znova opakuji, tato země potřebuje silnou pravicovou stranu, ale s těmihle trouby, kteří to prohrávají i Paroubkem - nevím . Zkuste se zamyslet co znamená obrat "dostatek grázlů, demagogů a hitlerů". Nejde jen o neschopnost pánů  Topolánků, Tlustých, Langrů , N+ěmcových. Nebylo vhodné přepřahat? 
zalozak 24.11.2005 7:10

Re: Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

To co ten kreten predvadi opravdu presahuje meze predstavitelnosti. Tohle je opravdu posledni kapka dokazujici naprostou nehoraznost neschopnost kterou strana socialisticka ve vladnich funcich predvadi. Ten clovek neni jen absolutne nekompetentni v teto funkci, oni se skutecne chova jak nezletily fracek kteremu nekdo sebral hracku a ted ma moznost si na toho nekoho slapnost. (Ja si zacinam myslet ze uz snad z principu by melo byt zakazano prijimat lekare na post ministra zdravotnictvi ci reditele nemocnice.)
 
Neni on to nakonec opravdu tajny agent jine strany
Dindik 24.11.2005 16:13

Re: Re: Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

Před časem  ve Psu psal zaměstnanec ( asi městského)  úřadu - bylo to v souvislosti s volbami- že nejhoršími zastupiteli jsou  lékaři a hned po nich právbníci . hlavně ti první jsou silně  přesvědčeni, že všemu rozumí a netrpí pochybnostmi o svém konání. Výsledky jsou pak žalostné. Jistě, jsou  i vyjímky , znám ¨solidníhoi starostu s titulem MUDr, ale dal jsem si na to pozor a souhlasím s autorem
eTony 24.11.2005 7:20

Re: Pravda je, že MUDr. Rath se pod ochranou ČSSD chová jako grázl,

Ladislave N., být Vámi, bych byl velice opatrný na závěry typu ´neschopnosti´ čelit praktikám sockomunistů. Dobrých a schopných lidí má ODS dostatek, více napoví víkendový kongres ODS.
Ka 24.11.2005 3:48

pan Topoůánek jako obvykle

programem tohoto veleducha, který si žádal "noc dlouhých nožů", jsou jako obvykle nadávky na soc. demokracii. Jenže občanům to už neimponuje. Pohromu způsobila začátkem 90-let Klausova neblahá privatizace, ekonomismus, umožnění tunelovat atd.
eTony 24.11.2005 6:46

Re: pan Topoůánek jako obvykle

Ka, vy veleduchu psaného slova, což takhle hovořit za sebe, neschovávejte se za občany, nejste jejich mluvčím a nechte na každém z nich co jim imponuje nebo ne. Tyhlety kydy ve stylu ´jménem občanů´mě silně připomíná doby nedávno minulé, v časech "lidových" soudů.
A trocha těch konkrétních argumentů k neblahé privatizaci apod. by neškodilo, komunisto praštěnej.
Žulový Aston 24.11.2005 9:08

Re: Re: pan Topoůánek jako obvykle

Financial Times: Nelegální ztráty (rozkradeno) při tzv kuponové privatizaci činily asi 500-600 miliard Kč. (A to jsou noviny tvrdě pravicové)
Čenda Krchov 24.11.2005 17:00

Re: Re: Re: pan Topoůánek jako obvykle

A kolikpak se asi rozkradlo v Rumunsku, kde se privatizovalo pod taktovkou poskomunistů. Tato čísla jsou hausnumera a při každém takovém třesku se krade ostošest, tomu žádná vláda nedokáže zabránit. Ostatně, podívejte se do historie, např. USA... Zapomeňte na to co bylo, s tím se stejně nic už neudělá a koukejte makat, ať plníte státní kasu
zalozak 24.11.2005 1:12

Pravda.... ale co takhle s tim neco delat!

Pane Topolanek, mate pravdu. S clankem lze souhlasit temer bez vyhrady. Jenze co s tim takhle take neco delat.
 
Co se zacit chovat jako strana ktera ma reseni a nenechava se vtlacit do role otloukaciho beranka. Vzdyt je to trapne... strana ktera je u vlady se chova jako opozice a vini VAS z toho co sama udelala a VY se nedokazete fakty branit.
 
Co takhle povyhazet ty z vaseho vedeni kteri nejsou videni jako cestni a vhodni, co tahkle konecne se zacit chovat jako strana ktera ma na to vyhrat volby.
Co tahkle pouzivat standartni parlamentni metody pro zabraneni temto saradam a hlavne se zacit chovat profesionalne ....  Co takhle mluvit jasne a jednoznacne;.
 
Jinak je ten clanke jen marnym narikanim nad tim ze vas ti velci kluci mezi sebe nepusti a jeste vam rozslapli babovicku.
RR 24.11.2005 9:29

Re: Pravda.... ale co takhle s tim neco delat!

Parlamentni metodou to asi nepujde, kdyz Parouback s komunisty vsechny navrhy oznaci za smesne a prehlasuje je, navrhy tady prece byli a jedine co nase vlada dela, ze reaguje na ty navrhy, na verejnosti je prohlasi za utopii a reaguje na ne svymi polozakony a prohlasuje je za daleko lepsi, ja se nedivim, ze opozice nema sanci, vlada totiz ma moznosti manipulovat s verejnosti, vlada muze napadat vsechny okolo sebe a mavat virtualnimi sesitky s dukazi, v TV to vypada dobre, protoze tam neni prostor na nejake podrobnejsi vysvetlovani, tam se dozvime pouze tato prohlaseni, proto chce mit taky Paroubek pod palcem novinare, jen nechapu, proc si tu TV platime... Je mi lito, ale opozice to nemuze vyhrat, dokud se neobmeni generace, dokud kazdy nebude mit moznost volneho pristupu k informacim (internet) a dokud tady nebude fungovat zpetna vazba, a dokud tam bude tahle vlada, tak fungovat nebude
kirast 24.11.2005 1:10

Dal jste Černou knihu do tisku předčasně.

Jak vidět, to "nejlepší" nás teprve čeká.