29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROKOP BUBEN 10.7.2007 7:29

Re: Re: špinavé peníze

 Zatímco výjimečně vyvinuté mozkovny pochopily, že se otvírá bezbřehá možnost pro hopchštaplery všeho druhu a bolševické i jiné darebáky, jak si přivlastnit státní i soukromý majetek v AKCI - URVI et ORVI.......Jejich vděčnost k tomuto výkvětu všeho občanstva je pak pochopitelně tomuto úměrná......Železný, Křejčíř, Kožený atd. jsou podobně, jako bolševičtí zločinci - VYSMÁTÍ......

Starý J. 10.7.2007 9:43

Re: Re: Re: špinavé peníze

Železný nebyl nikdy obviněn z praní špinavých peněz (nakonec kdo u nás byl za praní špinavých peněz za 8 let vlády socanů obviněn?).

Pokud nejsou orgány státu (policie, soudy) schopny podle stávajících zákonů, se kterými socani za 8 let nic neudělali, vyšetřit a odsoudit ty, kteří si to zaslouží - to není práce Klause. Akce "čisté ruce" zcela zkrachovala, ale ještě že máme toho Klause, na kterého se dá všechno svést!

Vždyť i ten soudce z JAR se nám vysmál na toto téma a to byl důvod, proč Krejčíře na kauci pustil. A jak to tak vypadá, asi ho ani nevydají. To je také vina Klause? Už jste tím směšní. Krejčíř byl dost dlouho v republice, aby ho dokázali usvědčit a odsoudit. Směje se jim. Ne Klausovi, ten s tím nemá pranic společného. Ve světě se vyšetřují úplatky v řádu miliard v kauzách Unipetrol a Gripen, nikoho nejsou schopni usvědčit (socani dobře zametají a mlží) a my zde pořád řešíme, že za ten bordel může Klaus. Ten již deset let nemá na exekutivu vliv, ale navždy za všechno bude zodpovědný. Je to k pláči, nevidíte si na špičku nosu!

PROKOP BUBEN 10.7.2007 10:09

Re: Re: Re: Re: špinavé peníze

 Starky - již několikrát vám bylo vysvětleno, že z oněch osmi letet byl čtyři u moci opozičněsmluvní KLAUZEMAN z rodu prognostiků, jejichž úřad byl založen na popud vedení SSSR....Právě v této době byl utužen  prognostiky nastolený systém - URVI et ORVI.......

Starý J. 10.7.2007 10:36

Re: Re: Re: Re: Re: špinavé peníze

Smlouva byla vážený jen a jen na to, že nepoloží vládu. Klaus chtěl předvést, jak by vypadal většinový systém! Jediné, na čem se domlouvali, byla právě změna volebního systému, kterou zhatil Havel, protože jeho pidistrany by pak nikdy neměly šanci. Klaus se ale nepletl do exekutivy!

A jaké - byl utužen systém? Socani vyhráli na akci "čisté ruce" a měli na to dokonce ministra. Podařilo se zavřít jen jejich ministra. Nic víc! A systém URVI et ORVI dosáhl svého vrcholu koncem minulého volebního období, za Paroubka. Tam jsme právě padli na hubu v pořadí ohledně korupce.

A co bránilo socanům měnit "špatné Klausovy zákony"? Špidla se totálně odřízl od ODS. Co jim bránilo. A chcete snad popřít, že policie a soudy nejsou absolutně schopny někoho usvědčit a odsoudit? Jak to můžete svádět na Klause? Na to jste vůbec neodpověděl - totiž ani nemůžete!

To že byli prognostici založeni na popud SSSR je zcela v současné době irelevantní. Navíc prognostici byli lépe připraveni na změnu, než disidenti na změny v politice. Výsledek se dostavil! Hospodářství je převedeno na tržní, ekonomika se rozvíjí, na druhé straně se znovu dostávají k moci komunisté, z nichž nebyl nikdo potrestán ani za evidentní zločiny!

Ivan 10.7.2007 12:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: špinavé peníze

To, že byl Svoboda usvědčen a zavřen je přece jasným důkazem toho, že ve vlastních řadách ČSSD pořádek dělala (a umí ho dělat stále), ale kvůli opoziční smlouvě nebylo možno sahat na tuneláře spojené s ODS. A těch je tak asi 90%. Jinak by museli okamžitě zavřít Kočárníka (podvody v bankách) , Dybu, Klaka (organizace daňového úniku z lehkých topných olejů - všechna povolení k dovozu obsahují přímo jejich podpisy)  atd. To nešlo, okamžitě by padla vláda.

jamo 10.7.2007 15:37

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: špinavé peníze

Ivane, na ten blábol (ale hlavně za tu neuvěřitelnou logiku) se dá říci jen jediné: ty seš kardinální v ů l!

xx 10.7.2007 7:22

Re: Dienstbier

No jo, Václav Klaus požádal o hlasy komunisty. To Jiří Dienstbier nebude muset, oni mu to komunisti už nabídli sami. Že?

Haui1 10.7.2007 8:03

Re: Re: Dienstbier

To je něco jiného, aspoň pro některé přispívatele :o)))

jiří s 10.7.2007 3:17

Kdo koho volí?

Zatím nikdo nikoho. Volba bude až příští rok. A zatím je známý jen jeden kandidát, Václav Klaus, který se férově k zájmu kandidovat přihlásil. Jiří Dienstbier by měl o funkci určitě zájem, ale zatím koketuje a oficiálním kandidátem není a možná ani nebude, když se bude bát výrazné prohry.

Důvod, proč senátoři Klubu otevřené demokracie (teď) nemají chuť volit VK, by mohl autor třeba hledat ve velmi rozdílném pohledu na EU a zahraniční vztahy vůbec (např. na Putina nebo Kazachstán). Protože prezident nemá vůbec žádné pravomoci v oblasti daňové nebo sociálních dávek (má je vláda a parlament), nemusí se levicové liberálnosti případného prezidenta dotyční senátoři obávat. Osobně bych se u JD obával jeho zahraničněpolitických názorů, i když z jiných důvodů, než se lekám těch Klausových (oba pánové by se snad mohli shodnout na sympatiích k Miloševičovi a odporu vůči zásahu NATO).

JD je opravdu méně aktivní než VK, také těch knížek napsal podstatně méně. ;-) Že je ho málo vidět v českých médiích nemusí značit neschopnost nebo nízkou profesní úroveň, vždyť česká média se zajímají více o hvězdičky popkultury a momentální funkcionáře žvanící v televizních debatách, než o odborníky. Např. o EU žvatlá mnoho poslanců, ale Prof. Petra Fialu, PhD (MU Brno), autora několika odborných knih o EU, jsem v televizi neviděl už několik let. (Petr Fiala se ze současných stran se nejspíš kloní k ODS, i když se snaží být odborně neutrální. )

Nehájím tu JD, za prezidenta bych ho chtěl mít ještě méně než VK (nebo jakéhokoli jiného bývalého premiéra snažícího se řídit vládu současnou), ale polemizuji se stranicky bojovným výpadem autora spjatého z think tankem jedné z potenciálně soupeřících stran.

Milaz 10.7.2007 0:52

Co Klaus dokázal?

Dle mého předvedl super loupež před zraky celé republiky a ještě si za to nechal zatleskat. A děkovačka byla tak velká, že je prezident. V této roli dokázal, že je zbabělý (to, že zjevně straní své straně ODS bych mu nevyčítal, jen mě štve, že se najdou tací, co tvrdí, že je nestranný) a nedokázal vyvolat druhé volby (strach, že Paroubek sežene jeden hlas).

Starý J. 10.7.2007 9:59

Re: Co Klaus dokázal?

Děkuji Klausovi, že všemi způsoby zabránil návratu komunistů k moci! Že by Paroubek ten jeden hlas u lidovců dostal(Ambrozek) bylo jisté! Tedy žádná zbabělost, ale prozíravost.

PROKOP BUBEN 10.7.2007 10:15

Re: Re: Co Klaus dokázal?

 Opět BULSHITT Starky - kLausovi nejlépe vyhovovala dohoda mezi ČSSD a ODS o vládnutí na jakémkoliv principu - velká koalice, nebo tolerance menšinové vlády, kdy by bylo smluvně zabezpečeno i jeho znovuzvolení.....

Starý J. 10.7.2007 10:44

Re: Re: Re: Co Klaus dokázal?

Berete, co Vám vyhovuje. Prostě Klaus se dokázal se Zemanem dohodnout. Jednou toleroval Zeman Klausovu vládu, podruhé Klaus Zemanovu. Oběma šlo o to, aby vláda pracovala, vládl ten, kdo vyhrál, jako ve většinovém systému. A o prezidentství tenkrát vůbec nešlo!

Dnes se Paroubek mstí za to, že ho Klaus nenechal vládnout, že ho nejmenoval. Proubek nikdy nezapomíná (pronásleduje "až za hrob" - jak sám říká). Na mínění veřejnosti v tomto vůbec nedbá. Bere - stejně jako Vy - jen to, co se hodí!

Milan 10.7.2007 0:47

Jsem pro Klause a pro přímou volbu.

Přestože panu Klausovi důvěřuje víc jak 70 % občanů, partička politických příživníků se snaží intrikovat proti němu a dosadit si na Hrad poslušnou loutku, která jim v ničem nebude překážet.

PROKOP BUBEN 10.7.2007 6:23

Re: Jsem pro Klause a pro přímou volbu.

 Těm,i preocenty bych se opravdu, ale opravdu tak vehementně neoháněl......I vyložený populistický kašpar může být stádem obdivovaný.....Pokud by nebyl na Hradě, pak by se čubrnělo.......Nakonec neoficielně v anketě o nejlepšího z nejlepších vyhrál Jára Cimrman a Klaus se motal v anketě o nejhoršího okolo třetího místa........

Starý J. 10.7.2007 10:02

Re: Re: Jsem pro Klause a pro přímou volbu.

Jako Paroubek. Výzkumem okolo radaru se ohání, výzkum o důvěryhodnosti - tím bych se neoháněl. Co mně vyhovuje, beru, co ne - to nebude pravda. Jak jednoduché a před blbci účinné!

PROKOP BUBEN 10.7.2007 11:12

Re: Re: Re: Jsem pro Klause a pro přímou volbu.

 Nehájím Paroubka a levici, které nevolím, ale ruku na srdce, nespatřujete sama sebe ve svých větách, ostatně často protichůdných až úsměvně - samozřejmě že byli prognistici připraveni k vládnutí, více než disidenti - co mě vyhovuje, beru atd.......

fh 10.7.2007 10:53

Re: Jsem pro Klause a pro přímou volbu.

K přímé volbě prezidenta se sice všichni hlásili, ale nikdy by se neshodli na tom, má-li být jjednokolová  (volba výrazné osobnosti)  nebo vícekolová  (volba toho, kdo nejméně vadí).

huhu 10.7.2007 0:07

s komunisty mluví

počty jsou jasné - prti ODS má naději jen koalice která bude mít hlasy komunistů. Že by najednou Štětina, zelení a další pravdaláska se komunistů přestali štítit a mluvili s nimi ? 8-o

Jarda 10.7.2007 3:12

Re: s komunisty mluví

pokud si dobre pamauji byl to Klaus kdo dekoval komunistum za hlasy, ktere mu pomohly ke korytu.

Milan Kralovic 10.7.2007 4:32

Re: Re: s komunisty mluví

Spomente si, kto a co pomohlo Havlovi k druhemu zvoleniu. Za to sa treba viac hanbit, ako za to, ze za Klausa hlasovali komunisti. A za koho mali hlasovat?! Pozrite sa ako Klausovi zalezi na Ceskom narode! Na com zalezi a zalezalo Havlovi?

Vy vsetci antiklausovci si ani neuvedomujete, ako skodite Cesku.

Olina 10.7.2007 6:47

Re: Re: Re: s komunisty mluví

Je smutné,že tohle nám musí připomenout Slovák.Jinak pane Kralovici díky za příspěvek.

Frank 10.7.2007 7:21

Re: Re: Re: s komunisty mluví

A kdo pomohl Klausovi ke zvolení? Možná byste se měl starat o vlastní národ a studovat, kdo mu škodí a kdo prospívá.

ucitelas 10.7.2007 7:28

Re: Re: Re: Re: s komunisty mluví

jsi idiot franku

huhu 10.7.2007 8:02

Re: Re: Re: Re: s komunisty mluví

to že Klause volila ksčm není vůbec jisté a ani to nebylo třeba, stačily hlasy ODS+čssd. Ale to, že ti kdo dnes počítají s vlastní koalici s ksčm ti kdo  "s komunisty nemluvili" je  jasné naprosto . Prostě opět vodu káží, víno pijí..

Milan Kralovic 11.7.2007 6:27

Re: Re: Re: Re: s komunisty mluví

Keby vas zaujimalo nieco o Slovenskom narode, opytajte sa, rad vas poucim. Vidim tiez, ze vas treba poucit aj o historii Ceskeho naroda.

Okrem toho som rovnako Slovak, ako Cech a ako aj Kanadan, kde som prezil vacsiu cast svojho zivota.

Starý J. 10.7.2007 10:03

Re: Re: s komunisty mluví

Klaus děkoval všem za hlasy. Nikoho nejmenoval!

Starý J. 10.7.2007 10:07

Re: Re: Re: s komunisty mluví

P.S. No a i kdyby - Diensbiera budou volit všichni komunisté. To Vám ale jaksi nevadí, že? Bude to totiž jejich president!

Jste vskutku ve své logice neuvěřitelní. Klause volili komunisté (nemusí to být pravda), a to je špatně. Dienstbierovi to nabídli, bude jejich kandidát, a to je dobře! Je to prostě na palici, ty kydy.

jamo 10.7.2007 15:26

Re: Re: s komunisty mluví

můžete mi, malý blbý jardo poslat link na děkovný projev Klause komunistům?

Ruda 10.7.2007 8:10

Re: s komunisty mluví

No nevím u pana Diensbiera se není třeba strachovat, že se s komunisty nemluví, vždyť to je také bývalý komunista a jak už někdo kdysi napsal to je něco podobného jako bývalý černoch. Doporučoval bych všem aby si alespoň trochu namáhali mozek, kdy se staly největší lumpárny, před rokem 1968 anebo po něm, kdy byla odsouzena dr. Horáková ad., takže všichni ti, kteří kolem roku 1968 převlékli kabát a najednou jsou z nich bojovníci proti komunismu jsou mi velmi podezřelí. Takže hurá už se zase uvažuje o tom, že bychom mohli mít prezidentem komunistu.