29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Žulový Aston 31.1.2006 7:37

Nikdo neudělal pro KSČ víc než ODS.

To bylo tak: Pan Kalousek, věren základnímu heslu KDU, že neexistuje nikdo, komu nelze vrazit nůž do zad, po předchozí domluvě s panem Paroubkem, který potřeboval odstranit neschopného Grosse, začal pane Grosse odstraňovat. Samozřejmě za vehementní pomoci  členů ODS, kteří nevědomky pacháli své harakiri.. ODS a KDU slavně zvítězila, Gross padl, Jiří Paroubek hravě zlikvidoval náskok ODS a nyní si vybírá, koho vezmě do příští koalice - možná lidovce, možná ODS, ale eventuelně i komunisty. Samozřejmě, že v tomto momentě má Paroubek největší koaliční potenciál. Kde jsou ty časy, kdy měla ODS před ČSSD náskok 20%.. Nikdo neudělal za posledních 16 let tolik pro rehabilitaci KSĆ jako ODS - viz Klaus s Grebeníčkem na balkoně. 
Dušan Polanský 31.1.2006 7:32

Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Jsou jenom odéesáci a ostatní jsou rudé svině. Typické pravicové vidění světa.
x-y 31.1.2006 7:28

Volit ČSSD znamená volit komunisty

a vadí to snad voličům ČSSD ? si myslím že to mají u pr...e
Dušan Polanský 31.1.2006 7:28

Ale, ale milý demagogu

to je stejné jako kdybych napsal, že volit ODS znamená volit zloděje. Ale to není až tak úplná pravda. I sám znám několik slušných odéesáků.  Jen se divím, že tak levný článek píšete.  Koho má jako přesvědčit? Raději jste mohl napsat o tom jak vznikla ČKA, proč vznikla, jak tam vláda ODS mistrně převáděla nedobytné pohledávky, uvést koho byly, a přitom jak si žije v přepychu a hlavně kolik nás to vše stálo. 1 Bilion = 1000 miliard. Vidíte kdysi před mnoha léty se mi pravičáci smáli, když jsem tuhle částku uváděl, dnes už se nesmějí. Už připouští, že by to tak nějak mohlo být, le že to bude pod 1 bilion ... Přeji hezké zplacení dluhu za zloděje a psaní o ničem. 
Rpuť 31.1.2006 7:23

Co Socánek v roce 2002 sliboval a nesplnil

- 200 tisíc nových pracovních míst v příštích čtyřech letech - do roku 2005 bude dálnice z Hradce Králové do Prahy - prosazení plošného přídavku na dítě léky zdarma pro lidi nad 70 let - zavedení svěřeneckého fondu (slib Vladimíra Špidly "50 tisíc do kolébky") - vytvoření samostatné, od státního rozpočtu oddělené důchodové pojišťovny Zdroj: "Člověk na první místě" - volební program ČSSD 2002 (idnes)
I-Worm 31.1.2006 7:09

To má být jako doporučení voličům komančů, aby raději

volili socany ? Jak mazané, dopomoci socanům, jak vyhrát volby a neumazat si ruce.
Ladislav N. 31.1.2006 6:53

Re: Ladislave N.,

Možná máte pravdu. Ale takhle to vypadá, že se v těch "vládních korytech" rochní kvůli prebendám... Říct jasné NE - "A dost!" nakonec neuměl ani Václav Klaus. ODS na to doplatila.
eTony 31.1.2006 6:49

Ladislave N.,

tomu Kalouskovi celkem rozumím. Zřejmě nechce porušit koaliční dohodu, i když vidí, že je to jejich "spoluvládnutí" k ničemu. Dovedete si představit ten růžový ( vlastně už oranžový ) ryk a vylejvání kýblů špíny na KDU ? Já ano.
ucitelas 31.1.2006 6:07

Re: Re: Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

Lehni rudá slavo
Ladislav N. 31.1.2006 3:18

Volit ČSSD znamená volit komunisty

Ano, v tomto s autorem souhlasím. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pokud se lidovců týče, je dojemné, jak se zuby-nehty drží vládních funkcí, ač je zřejmé, že socialisté už vládnou společně s komunisty (jak vlastními tak z KSČm) a nebude tomu jinak ani v budoucnosti. Kdyby byl Kalousek skutečně zásadový člověk, jak se snaží sebe i partaj prezentovat, zavelel by k opuštění vlády. Voličstvo by tak zaregistrovalo UŽ PŘED VOLBAMI, která bije...
SLAVA 31.1.2006 2:56

Re: Nemalujte čerta na zeď,nešiřte polašné zprávy ...!

Ano, dá se to takhle říci, jenže přesně totéž se dá říci i o sjezdu ODS.  Takže o které z těch událostí je vlastně řeč?
Kvetla 31.1.2006 2:31

Nemalujte čerta na zeď,nešiřte polašné zprávy ...!

Vždyť si jako uniformu vybrali tak veskrze veselou barvu Díval jsem se, myslím, dobře a holinky jsem na sjezdu také neviděl. Ale hřímat uměl,to musíme smeknout !  J ednoduchá řešení taky má, a vlastně i s nezaměstnaností zatočí !! I kdo za ten dnešní srab může a kteým národním škůdcům půjde "po krku" nám taky vyjevil !!! Já myslím, že pracující davy půjdou s ním a že si ho uhlídaj !!!!.Ba i  úředníci se mu budou chtít zavděčit, vždyť jim dá moc i prachy !!!! Nu a ženský - ty na něj nedaj dopustit,kinder za 17,5k a kuche za 6k ,no neberte takhle uznalého !!!!! Jenom to kirche zatím falíruje,že by po volbách ?
SLAVA 31.1.2006 2:13

Re: Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

To je ono, potrefená husa se, jak vidno, vždy ozve. Kdepak, demokracie je demokracie.
Vanek 31.1.2006 2:08

Re: Nebetyčná hloupost a demagogie

Jen bezcharekterni svine bude volit socany a komunisty !!!
SLAVA 31.1.2006 0:57

Nebetyčná hloupost a demagogie

Autor zkrátka skutečně nechce slyšet, co kdo říká, a tak prostě šíří bludy z politických školení ODS. Snad by mu to mohl někdo napsat, když neslyší, ale patrně by ani nechtěl vidět očividné. Na rozdíl od ODS sociální demokracie říká, co by po volbách v jaké situaci dělala. Od ODS jsem slyšel jen že kromě KDU ČSL s nikým a nikdy, ale už ne co dál, kdyby to nešlo. To je naprostý hazard a nezodpovědnost. A pokud mě někdo bude titulovat socan nebo komouš, případě obojím, podotýkám, že až dosud jsem volil tzv. pravici. Po posledním sjezdu ODS tu ale žádnou nevidím. Zvýšenou hladinou řevu podobného tomuto článku a nezodpovědnou snahou o polarizaci společnosti se rozhodně stav věcí nezlepší.
kirast 31.1.2006 0:57

Kdepak, premiér Paroubek to nezačal.

Do premiérského křesla pomohl už Miloši Zemanovi jistý Šlouf. A jakpak se dobře osvědčil. Kdysi jsme si mohli vybrat, jestli s Klausem nebo doleva a vybrali jsme si doleva. Oposmlouva pak tento nezadržitelný vývoj už jenom trošinku pozdržela, ale nic víc. Uvidíme v červnu, jestli jsme schopni poučit se z vlastních chyb.