29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
www racek 31.1.2006 12:43

Re: Re: hehehe

a kdože zavelí?
PetrN 31.1.2006 12:42

Ad c)

Jo jo, Havel se nefotografoval s rudou sviní Grebendou... Havel jim pouze svým "nejsme, jako oni" dovedeným do praxe umožnil přežít jako vlivné politické síle. Tak nevím, co je horší... PS Vzato do důsledků, musel by se Havel na balkoně vyfotit se všemi těmi komanči, co ho v roce 89 zvolili prezidentem...
Jarda Musil 31.1.2006 12:41

Ladislave N.

Ano, ale kdo to je ONI? ONI je dnes většina - takže spíše se hodí MY jsme si udělali ...  - nebo spíše nechali jsme si udělat ... taková je demokracie - jak řekl Jára Cimmermann: sopka, která svou činností zasypala sama sebe
rýpadlo 31.1.2006 12:41

Re: Re: Re: No, marťane, hehehe

ještě je tu možnost, že 50% členstva čssd jsou ti "bývalí" komouši a ten zbytek ti bezpartijní fízlové a kolaboranti... no není to prča?
Ladislav N. 31.1.2006 12:37

Re: Kdyby nám opravdu socani a komunisti chtěli zavařit, už by to dávno udělali.

Oni to už (zčásti) udělali. Těch levičáckých nesmyslů v zákonech a vládních nařízeních! Růst byrokracie a státní buzerace!
Ladislav N. 31.1.2006 12:35

Re: Říkejte si co

Neomezený růst v přírodě neexistuje. Ani v lidské společnosti a ekonomii/ekonomice. Opak může tvrdit jenom negramotný člověk.
Mirek Šejna 31.1.2006 12:34

Milé DK,

Už dnes má ČSSD a KSČM v parlamentu 111 poslanců. Nevšiml jsem si, že by nám tím nějak zavařili. ČSSD je pořád ve vládě s lidovci a US. Kdyby nám opravdu socani a komunisti chtěli zavařit, už by to dávno udělali. Mají na to už od roku 2002 převahu ve sněmovně.
Ladislav N. 31.1.2006 12:32

Re: Volby se vyhrávají prací pro lidi.

Kdepak, volby se vyhrávají okrádáním jedněch voličů a rozhazováním peněz jiným voličům. Typické především pro KSČSSD...
Vlali 31.1.2006 12:31

Re: Re: Lekce z demokracie

Pro ně celkem dobře nikdo je nevěšel a preference jim stoupají. Není právě toto ostuda všech ostatních partají.
jezevec 31.1.2006 12:30

Re: Říkejte si co

na světě jsou jen jedny lidi a jedny peníze.
představa, že to, co si nemůžu dovolit, mi zaplatí někdo jiný - může fungovat jen v komunismu. i tam ovšem jenom pro někoho.
Ladislav N. 31.1.2006 12:28

Re: Re: Kdepak, premiér Paroubek to nezačal.

Copak tady vystavěla ČSSD nebo KSČm? Ty dokážou aktivitu lidí tak akorát brzdit a krást lidem peníze z kapes...
JJ 31.1.2006 12:27

Re: Lekce z demokracie

KSC taky pracovala pro lidi. Dokonce 40 let! A jak to dopadlo.
JJ 31.1.2006 12:27

Re: Re: Na oko to zni dobre, ale

Pokud vyhraje volby ODS a bude moci dat dohromady vetsinu s KDU, tak premierem bude Topolanek a ne Kalousek. Uz jenom proto, ze ODS v takovem scenari bude mit pres 30% hlasu a KDUCSL kolem 10%. Tam je to celkem jasne.
 
CSS..d nemusi. Nemusi delat nezvratne kroky ve zdravotnictvi 4 mesice pred volbami. Dokonce si myslim, ze je to velmi nezodpovedne k volicum, protoze pro tyto kroky proste Paroubek s Rathem mandat od volicu nedostali.
 
Dlouhodobe reseni je pravdepodobne prechod k vetsinovemu systemu ve volbach.
 
Problemem CSS..d neni obcasna dohoda s komunisty, ale to, ze je ta spoluprace jejich strategii. A to, ze je Paroubek svym stylem rizeni z dob pred 89 ke komancum hodne posunuje. Je to skoda, protoze socialisticko-komunisticke experimenty si nemuze dovolit ani relativne ekonomicky silne Nemecko ci Francie, natoz CR. A zaplati to mlada generace na splatkach dluhu.
Vlali 31.1.2006 12:26

Lekce z demokracie

Tak to tady čtu a zírám ti co nejvíce křičí o komunistickém nebezpečí se chovají jako nejkovanější stalinisté. Nebude potíž v tom, že je ODS tak prolezlá "bývalými" členy KSČ. Ono komunistický není jenom členství v příslušné straně ale spíše chování a komunikace a tu jak zde čtu má většina "antikomunistů". Volby se vyhrávají prací pro lidi.
Ladislav N. 31.1.2006 12:25

Re: To bylo třeba poslance Sládka zavřít...

Položím vám otázku, na kterou mi ještě nikdo neodpověděl, přestože jsem ji položil lidem jako vy již několikrát: . . . . . . . . . . . Znáte mechanismus, jakým by prezident ČR mohl "nechat zavřít" kohokoli, natož poslance parlamentu?
Mimozemstan 31.1.2006 12:25

Re: Re: Re: Re: hehehe

Ne ale muzu napr. doporucit film Taking Sides, popisujici podobnou problematiku s Dr Wilhelmem Furtwänglerem.
Ladislav N. 31.1.2006 12:22

Re: Re: Re: hehehe

Nepoužíval, nicméně mám Špidlu stále za blba s levičáckým "úletovým" myšlením. Ti voliči, o nichž je řeč, mají svou minulost. V té minulosti je dlouhodobá (a nebezpečná) zátěž. O lidech u ODS to samozřejmě platí také. ČSSD má ve členstvu 50% "věřících" komunistů - viz typicky místní "znalec" Vízek. ODS spíš o řád míň, a i to mi připadá hodně (5% ?!). U ODS zcela určitě nejsou "bývalí" komunisté z přesvědčení. A to je podstata věci. Způsob myšlení, resp. spíše jeho neschopnost...
Joob 31.1.2006 12:06

Říkejte si co

chcete. Obor"Tržní hospodářství" vede v důsledku k likvidaci lidí. Předpokládá neomezený růst bez ohledu na zdroje. Lhostejno jestli  u vesla budou černí nebo bílí. Vyžrat a zahodit.  I lidi - jsou to jen stroje, když mlčí a dřou,  ať žijí, když nemůžou a navíc chtějí nějaké debilní lékařské ošetření, které si už nemůžou zaplatit - tak ať tady nezaclání a nejlépe se zahrabou sami pod drn. Kdo by na ně doplácel, na lumpy.
Když se tomu někdo vzepře, dostane nálepku"komunista" a je to. Ovšem tak nějak jednají Pat a Mat.
Žulový Aston 31.1.2006 12:06

Re: Re: Nikdo neudělal pro KSČ víc než ODS.

Milá tatino,
a) ODS dělala a dělá pravicovou politiku tak hloupě, že prestiž KSČ zcela automaticky stoupala a stoupá
b) Havel se - na rozdíl od Klause - před komunisty neplazil po kolenou, neboť ho - na rozdíl od hrdinného Klause -  občas taky  i zavřeli. Zřejmě z lásky.
c) Havel se - na rozdíl od Klause - za několikeré svoje prezidentství nestihnul dát vyfotografovat na balkoně prezidentského zámku se synem krutého vyšetřovatele Stb z Uherského Hradiště - ausgerechnet s tím, kterého už teď ani komunisti nechtěj, protože je to i  proti současným komunistickým mravům 
d) netřeba se vztekat, stačí aby ODS vyhrála volby - Evropa nám bude Shita Topolánka závidět. 
Mimozemstan 31.1.2006 12:03

Re: Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

Ale ODS sama prohlasila politiku nulove tolerance, nespoluprace s vladou. Sam jejich byv. vudce prohlasil: "kdo neni s nami je proti nam" (tridni nepritel). A tady mate opet nadherny priklad tridniho uderneho boje: "Kdo voli CSSD, voli komunisty". Pokud nekdo voli CSSD, tak voli CSSD! Pokud nekdo voli ODS, tak voli ODS a nikoho jineho. Takovy nesmysl, co tvrdi clanek, skutecne nemuze napsat nikdo jiny, nez komu poslednich 60 let nekdo propagandisticky vymyval mozek. Kazdy voli toho, komu da svuj hlas.Tomu se rika volby.
Jarda Musil 31.1.2006 12:03

to DK

Ano, tomu rozumím a chápu, že tak může část obyvatel uvažovat. Ale upřímě - nebál jsem se dříve - nebojím se ani teď ... a logicky - pokud správný "pravičák" se o sebe umí postarat - tak se přece musí umět o sebe postarat VŽDYCKY - tedy i když by (snad ne) vyhráli komunisti celé volby. Za socialismu zde přece bylo také značné množství lidí, kteří se o sebe dokázali docela dobře postarat a mnozí (snad i většina) se uplatnila i po manšestrovce - i když jen systémem koupím - prodám (akorát to začalo být jakž takž legálním způsobem ...). Mě právě dost udivuje strach lidí z ODS, že se o sebe nebudou umět postarat, kdyby ... to přece nemá logiku. Třeba Armstrong by se o sebe uměl postarat i kdyby Tour vyhrál Ulrich - nezvítězil tím, že by Ulricha pomlouval a strašil jím, ale dobře se připravil tím, že na sobě pracoval
 
Pepino 31.1.2006 11:59

KSČSSD

Kdo chce aby mu byl po volbách nasazen paroubík, tak nechť volí Parobka, jelikož je stejný pahňoupek jako on...
DK 31.1.2006 11:50

Re: Re: Re: hehehe

Blahoslavení chudí duchem.Nebo vás platí za ty hovadiny Paroubek?
DK 31.1.2006 11:47

Re: Jak je videt doba bolsevickych normalizatoru nepominula

opět za vše může ODS není vám už to trapné?Komunisté měli4Olet třídního nepřítele a Americký imperialismus a kapitalismus.Dnešní bolševici mají ODS
Ladislav N. 31.1.2006 11:46

Re: Za komunistu pokud byl nekdo jen trosku schopnejsi, tak byl nasilne prijat do KSC.

Jo. Jste mimozemšťan. :)
DK 31.1.2006 11:42

Re: poměrný princip voleb

nikdo si nemyslí,že komunisté tady budou vládnout,ale socani s komunistama nám určitě zavaří.nechápu,že se toho průměrně inteligentní lidé nebojí.Ti primitivové se na to těší protože si najivně myslí,že tento socialistický komplot sebere majetky bohatším a oni si to budou zase bezpracně nějaký čas užívat.
Mimozemstan 31.1.2006 11:41

Re: Re: hehehe

Jenom ze, ty kolaboranti a fizlove v e KSC nebyli. Takze pokud rikate ze CSSD ma vetsinu byv. komunistu a ODS temer zadneho, cesky narod se od te doby nezvetsil, tak je velka pravdepodobnost ze kolaboranta a fizla lze pomerne lehceji najit v ODS nez CSSD.
Mimozemstan 31.1.2006 11:38

Re: poměrný princip voleb

Souhlas, jenom jak to ODS vysvetlit?
vita 31.1.2006 11:36

Re: NSDAP

Bývalí členové NSDAP se v BRD výborně etablovali. Například skoro veškerý soudcovský sbor byli soudcové Třetí říše.
Oni Američani hodně brzo přišli na to, koho potřebují a kdo jim pomůže. U Gehlena jim to ani moc dlouho netrvalo. U W.v B. trochu dýl.
vita 31.1.2006 11:33

Re: Re: hehehe

Jak vás tak čtu, Ladislave, tak se divím, jak je možné, že KSČM nemá tentokrát naprosto demokratických 99,98%. Vždyť vy vidíte komunistu za každým rohem - kouknul jste se už pod postel, jestli se vám tam neuhnízdili?
Rozhodnou voliči ve volbách. VOLIČI ve VOLBÁCH! A pokud se bude ODS prezentovat tak, jako doposud, tak to halt dopadne podobně jako v těch minulých. Akorát že se Paroubek nebude ostýchat výsledků voleb využít a nepromarní je jako (V.I.) Špidla. Nepoužíval jste taky tu dementní přezdívku? Jak vám připadá dnes?