29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
satrapa 31.1.2006 17:07

Re: Re: A Vy si tedy myslíte,

Ano, je to přesné, souhlasím se ZOCHEM ve všem o čem píše. Ty strašáky jsou na lapání hlsů pro hladové straky,které by si přály opakovat rok 92' t.j. zase vybrakovat poslední zbytky vlastnictví státu, o kterém vytrvale hlásají, že je špatným hospodářem. Možná mají pravdu , ale je menším zlodějem, než parta privatizátorů, která si říká ODS.
Optimismus 31.1.2006 17:04

Opět hloupé mládí, které to o sobě ještě neví

Četl jsem, hloupé nedochůdče agitující z vyčtených argumentů. Měl by se raději učit a nemluvit do věcí, kterým nerozumí. Může být rád, že stát se snaží šetřit, aby mohl financovat jeho studium.
Maxik 31.1.2006 17:03

Re: Jó pravičáci ti jsou zatížení na demokratický dialog

Fsichni ne ale ty a optimista urcite
Xaver 31.1.2006 16:50

Re: A Vy si tedy myslíte,

Kdyby asi bylo, tak by na to za těch 15 let už někdo kompetentní upozornil. Nebo tady není nikdo kompetentní už 15 Let?
zoch 31.1.2006 16:47

Re: A Vy si tedy myslíte,

Ne,není. Bude to,jak jsem se zmínil,nepřijemné,bude to k naštvání,ale nebude to nebezpečné.Jsou zde jiné mezinárodní souvislosti.Zatím...A to,že k tomuto paradoxu dochází ,si může ZCELA PŘIČÍST K DOBRU ODS.Svým přístupem k US,ED,ČSSD . Svojí nulovou tolerancí,svým nekoncepčním postupem ,kde se považovali a dosud považují za jediné moudré.Tímto postupem ztráceli procento za procentem,pomalu a pořád.Causa CME a pár znechucených=pár procent. Causa ČT a pár znechucených=pár procent.Causa ČT BOBOŠÍKOVÁ a zase podobně. Cauza Železný = zase pár procent. Tento týden pan Langer v poli s lístečky v ruce jako ňouma=zase pár promile...
Prostě nulový výraz ODS bez invence,jen samé házení pomluv na druhou stranu hřiště.Nedůvěryhodnost je alfa i omega.A to není nebezpečí,dát takovým tlučhubům  moc ?
MYSLÍM,ŽE TO NEBEZPEČÍ JE ZCELA SROVNATELNÉ.
Saša 31.1.2006 16:19

Ne prosadila, ale uhájila.

Oni ten monopol mají už něco přes 800 roků...
Saša 31.1.2006 16:13

A Vy si tedy myslíte,

že žádné komunistické nebezpečí tady nikde široko daleko není?
vodak 31.1.2006 16:11

Re: Neustálé démonizování komunistu, už je skutečně trapné a nechutné.

Nevím kolik Vám je let, ale něco tak hloupého jsem již dlouho nečetl.
Vodák
Vlali 31.1.2006 16:11

Nachytal nachytal

Tentokrát jste velevážený pane vedle jak ta jedle. Na rozdíl od Vás tomu setsakra rozumím. Lekárnický bund přijal (a navrhl vládě) omezení, které brání prodeji léku a léčiv tzv. volným způsobem a upevnil monopol schválením (lékárnická komora skutečně schvaluje jednotlivé povinné licence na prodej léků) v rámci licenčního řízení. Vláda akorát kývla na podmínky lékárníků. Obdoba s poslaneckou sněmovnou, která se nechce vzdát žádné výhody je vskutku čistě náhodná.
Ladislav N. 31.1.2006 16:05

Re: Ladislave N.

Já se taky dokážu postarat. Ale když mě sockomouši nebudou nesmyslně buzerovat a se mnou spoustu dalších, bude se mi žít lépe. Rozhodně mi není příjemné, když mi vládnou "idioti", kteří mají moc zasahovat do všeho, ale nemají gramotnost k tomu, aby se drželi zpátky...
Doktor 31.1.2006 16:04

Zoufalství

Je smutnou skutečností, že představitelé ODS nejsou schopni prezentovat jasný a reálný volební program. A v zoufalství už jim zbývá poslední trumf - omílání komunistického nebezpečí.
zoch 31.1.2006 15:54

Dávám si pozor a abych p. Kalouskovi něco věřil,muselo by to být stoprocentní

A to,co tady autor s Kalouskem tvrdí s velkou pravděpodobností stoprocentní není. A pokud se divíte tomu,že jiří Paroubek už nebere koalici tak vážně,pak by stálo za připomenutí vystoupení p. Kalouska v PS někdy před devíti měsíci.
Jednou věcí je totiž osobní selhání Grosse a druhou neloajalita k vládě resp. smluvnímu partnerovi. A ta se projevila mj. už tím,jak se Kalousek zachoval. Dalo se to řešit jinak,diplomatičtěji a k partnerské straně ohleduplněji.Takové úlety se nazapomínají.
 
Samozřejmě mě to nenaplňuje žádným nadšením,že bolševik pravděpodobně neztratí pozice,ba opak je pravdou.Jenže současné vedení ODS by přineslo ( obdařeno důvěrou a pravomocemi ) do té naší mizerie ještě více korupce typu té bankovní z období vlád VK,návrat k tunelařině typu té petrochemické a makroekonomické pokusy typu Modré Šance. A toho se bojím ještě víc. A přitom osobně bych na tom vydělal.
 
JJ 31.1.2006 15:50

Re: Re: Re: Lekce z demokracie

Je to ostuda volicu, ze sedaji na lep planym slibum. A to pres predchozi zkusenost. ODS mozna udela chyby, ale je ji pripisovana spousta veci, ktera byla v rezii ODA ci KDU-CSL. Navic spousta tech vytecniku (vcetne Krejcire) byla trestne postizitelna, proste policie nevedala, ktera bije, protoze kdo to vedel, tak ten podnikal.
JJ 31.1.2006 15:47

Re: Re: Re: Re: Na oko to zni dobre, ale

Neeticke vuci volicum = nemaji mandat
 
No excuses
Mimozemstan 31.1.2006 15:45

Re: Re: Re: Re: No, marťane, hehehe

A pri stejne pravdepodobnosti je tu take moznost, ze vsichni sazejici na sobotni sportku uhodnou vsechna cisla.
Xaver 31.1.2006 15:43

bída

To je tedy intelektuální bída. To opravdu ODS nemá na víc?
JH 31.1.2006 15:36

Neustálé démonizování komunistu, už je skutečně trapné a nechutné.

Je tragedií dojmů novodobého pravičáctví, že nestvůrné nesmysly o lidožrouctví komunistů budou bavit polistopadovou garnituru "bojovníků" za "svobodu" i v dalších letech. Je nesporné, že tato strana má 20% příznivců a to jistě i více sympatiozantů než se obecně předpokládá. Není se co divit! T.zv. pravicové názory jsou směsí lží a podvodů z doby otrokářství a prvopočátků toho nejbědnějšího kapitalizmu. Jistě, že komunistický experiment byl ubohý! Ovšem tolik zlodějny,lží ,podvodů, vražd a zničených životů co má za sebou 15ti letý současný experiment nepoučitelnosti vysoce převyšuje komunistické eskapády a proti němu jsou komunisté naprostí žabaři. On přijde den a tak jak o komunistickém bezpráví se bude moci veřejně mluvit a na faktech dokládat zvrhlost nynějších režimů.
mohamed valali kuni 31.1.2006 15:11

tak

špatnýho bylo dost, dejte ale  lidem to dobrý, co jim dávali komunisti, nebo myslíte-li, že nebylo nic - jak se řiká těm co jsou dege....
Sch.glosátor 31.1.2006 14:26

Ano, komunismus je systém.

Jenomže neznám systém, který by se neobešel od masy jednotlivců.
Sch.glosátor 31.1.2006 14:24

Pak ale nechápu, proč ODS dělá co může aby voliče odradila.

Pokud rabín musí třikrát odmítnout žadatele o přistoupení k víře, pro politickou stranu ucházející se o přízeň voličů je to poněkud nešťastná metoda. Nemá ODS špatné poradce ?
Hřebec 31.1.2006 14:22

Dík za radu

Máte pravdu, jestli volit ČSSD znamená volit komunisty, tak proč to vlastně dělat oklikou?
www racek 31.1.2006 14:21

Re: racku

promiŇ.. to víš, sklerotický přemoudřelý dědek.
Jarda Musil 31.1.2006 14:19

Re: Poslední bitva ....

Už to tady melduju od rána - pravice v čele s ODS musí vyhrát volby - jednodušší recept neexistuje. Strašit staré harcovníky bubákem komunismu nestačí, tak jako nestačí fotka tchýně na vydání cyankali v lékárně
Jarda Musil 31.1.2006 14:10

Ladislave N.

Ale já nejsem ani volič ČSSD - já nejsem vůbec vyhraněný volič, a dokážu se o sebe postarat ať už vyhraje kdokoliv ... mně je z této pozice úplně jedno, jak volby dopadnou - asi na rozdíl od Vás - neníliž pravda?
Jarda Musil 31.1.2006 14:07

racku

Já jsem ale názorově stejně - mně to vysvětlovat nemusíš ...
Ladislav N. 31.1.2006 14:03

Re: Re: Re: hehehe

Nějaký demagog rathovského nebo paroubkovského ražení...
Sam Křepelka 31.1.2006 14:02

Poslední bitva ....

Paroubek veřejně prohlásil, že s KSČM nebude spolupracovat na vládní úrovni, tedy, že se komunisté nebudou podílet na vládě. Proč taky, když jim stačí oběma vládnou cestou parlamentu. Tam už KSČSSD dobře funduje. A proč tedy rušit to, co je zavedené a přináší ovoce. A potom nám to všem šéf této komunistické vlády Paroubek ukáže ! A staří komunisté budou jenom zírat, jak se dělá "levicová" politika. Kdo není s námi, dostane přes držku ( v lepším případě ). V horším mu zruší pořad, zavřou krám, nepovolí mu nakládat s majetkem či mu ho přímo vyvlastní ...... A zase budeme radostně chodit do průvodů, klanět se obrazům velkého otce všech otců Paroubka, přejmenujeme ulice na Paroubkovu, Rathovu ...   Poslední bitva vzplála, dejme ..........
vita 31.1.2006 14:02

Re: Re: Re: no, další bilboard mě rozsmál...

Jo, ta předchozí, Rathem vyšoupnutá, to byl jekot, když omezila úhrady cenami nejlevnějšího výrobce - Zentivy! To byl jekot jak v Paříži o noci svatýho Bartoloměje. Jak všichni zkrachujou a Zentiva se napakuje.
Inu, jářku, kdo vám brání jít pod cenu Zentivy - a vyšoupnout ji a napakovat se sami?
Ladislav N. 31.1.2006 13:56

Re: Ladislave N.

Já ODS nereprezentuji, ale kritizuji. Vás dávám k ČSSD. Kterou volit znamená volit taky komunisty. ;-)
Ladislav N. 31.1.2006 13:53

Re: Re: Re: meze růstu jsou již pravděpodobně překročeny

No a co? Bude málo, budou drahé, vyplatí se využívat jiné zdroje. Lidé se přizpůsobí jako vždy. Tohle je TRH a zpětnovazební (samo)regulace. Víš? :))