26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Em 31.3.2006 8:26

Tohle je přeci placená agitka.

A taky "průzkum bojem".
Em 31.3.2006 8:25

Re: Souhlas.

Dodej souřadnice...
MF 31.3.2006 7:37

Souhlas.

Já bych US základnu uvítal a to co nejblíže k mému bydlišti.
BuBu 31.3.2006 7:33

Re: Re: Chlapi, přestaňte plácat

 . . . o problému, kterému vůbec nerozumíte. Ne snad proto, že by jste byli tak blbí, ale proto, že celou tu škálu problémů s tím souvisejících ani obsáhnout nemůžete protože ji neznáte.
To je věc odborníků, kteří musí vědět, co to všechno bude ve svých souvislostech obnášet, kolik nás to bude stát . . . atd.
Pokud na to nedoplatíme - tak já jsem pro . . . a všemi deseti.
Srovnávat to s pobytem bolševických vojsk, která  k nám pozvali bývalí vlastizrádci - to může jen vůl !
zalozak 31.3.2006 7:03

Re: Re: Re: Autor vazne zesilel...

JAPe, je mi lito ale opakujete oblibeny blabol o takzvane vyhodnosti zakladen pro okoli. Mozna v nemecku v dobach pomerne davnych ale ne dnes. Mimochodem uz jste nejakou videl? nebo cerpate z kecu politiku a prirucky. 
 
Ekonomicky dopad je temer vzdy nepriznivy. Ceny pozemku kolem zakladen rozhodne nerostou, zato se tam ve velkem stahuji vekslaci, kurvy , a bordely. Bude te se mozna divit ale napriklad  v nemecku si pojistovny nemysli ze je to idealni okoli a daji vam to znat na indexech.
 
Nechte prosim te agitky ... navic si opravdnene ze ani vy by jste v jejim okoli nechtel zit. Jedinou vyhodou pro nektere zeme bylo  ze soucasti smluv o budovani zakladen USA v minulosti obvykle investovalo do infrastruktury v okoli (coz v pripade CR je ponekud irelevantni).
 
 
jirka 31.3.2006 6:47

Re: Re: Re: Autor vazne zesilel...

možná to nevyplynulo z mého názoru, ale já jsem chtěl napsat , že ekonomicky je to pro hosttelskou zemi, hotové požehnání a že se jich dobrovolně nevzdají, i kdyby to byli malé předsunuté základny. ( pokud to z toho nyvyplývá mám jedinou omluvu, mozek už měl noc) 
Netřeba 31.3.2006 6:40

Re: Autor vazne zesilel...

Autor možná nezešílel. Ale když uslyší  "americká armáda", tak si představí ty skupinky plzeňských děvčat, které v pětačtyřicátém tančily kolem rozesmátých chlapců s kapsami plnými čokolády a nylonek.
Alex Juchelka 31.3.2006 6:31

Díky autore...

Jsem zvědav, kolik se zde opět ozve levičáků, trockistů, SHJ a čekatelů na dovolenou v Guantanamo. Jen houšť s takovými nápady - ať komouši puknou vzteky! ; )
Jap 31.3.2006 4:49

Re: Re: Autor vazne zesilel...

Zvanite nesmysly, zakladny USA , toho typu jako v Nemecku, byly pozehnanim pro mistni ekonomii, protoze vojaci dnes vydelavaji dost penez, a i kdyz jim nejake zbozi Pentagon dovazi, tak toho hodne nakupuje na miste, jako potraviny a zadavji zakazky na sluzby v miste. Pocet rodinnych prislusniku v Nemecku byl vetsi nez pocet vojaku. Nema smysl z vojenskych duvodu stehovat zakladny z Nemecka do Ceska, ceny jsou v CR sice nizsi, ale je to vnitrozemska zeme daleko od oblasti zajmu, blizkeho vychodu, jen se do CR dostat museji USA zadat nekoho o povoleni k preletu, letadlo se sotva otoci a uz je blizko hranic, neni pristup k mori pro nakladani a dopravu tezke techniky, to uz Polsko je lepsi. Rumunsko je idealni , je blizko stredniho vychodu, ma pristup k mori, ma lepsi pocasi pro letani, ma velice nizke ceny , a proti zakladnam nebude odpor jako v CR. Zakladny v Rumunsku budou jineho typu, nez ty v Nemecku, budou to predsunuta skladiste, hlavne tezke techniky, s malou posadkou, pulrocne rotujici od materske jednotky , ktera zustane v USA , rodinni prislusnici zustanou v USA, cimz se snizi naklady. V pripade krize jenom priletnou vojaci s USA nalozi techniku na lode a za necely tyden mohou byt v Suezu. A pro Rumuny bude pobyt Americanu pojistkou do budoucnosti, kdyby se nekdy Rusi zblaznili Rumunsko bude take dobre pro ruzne pruzkumne lety a pozorovani blizkeho vychodu.
KutilTim 31.3.2006 2:52

Re: jak milé, zvýšil by se i výskyt kakaových robátek jako v Německu!

Obohaceni genetickeho kodu v zasmradle ceske kotline neni k zhaozeni, a taky by se rozsirila a zvedla uroven anglictiny
jirka 31.3.2006 2:16

Re: Autor vazne zesilel...

naprosto s Vámi souhlasím. Jen bych byl zvědat jak by jsme přesvědčovali Německo, že musí některé zrušit, když už teď uměle udržují zaměstnanost i v některých soukromých firmách.  
zalozak 31.3.2006 1:27

Autor vazne zesilel...

Tak zaprve... cele ty uvahy a nesmyslna politizace tohoto tematu ruznymi rektalnimi alpinisty a lidmi kteri udelaji absolutne cokoliv pro sve zviditelneni je zcela nesmyslna. USA nepotrebuje (a nikdy nepotrebovalo) mit zakladnu v CR, oni potrebuji pokryt zcela jiny operacni prostor. (Zakladny v Posku maji smysl pro sve "severovychodni umisteni" a zakladny v Rumunsku jako nahrada ztraceneho prostoru v Turecku. Cili - tato otazka ve skutecnosti nikdy neexistovala.
 
Za druhe. Autorovi pri jeho slaboduche agitaci zcela evidentne chybi jakakoliv predstava o tom co provoz takove zakladny je a jak to v jejim okoli vypada. Ze  v male CR vytvorit zakladnu USA znamena alokovat pomerne obrovsky prostor prez ktery bude take dost vyznamna letecka, vrtulnikova doprava. Dale vojaci (i ti americti) neni zadna banda Rychlych sipu a okolni mesta a vesnice na celem svete s tim maji znacnou zkusenost. Predstava ze si pujde american ze zakladny nakupovat do supermarketu nedaleke vesnice je hovadina prvniho radu (snad jeste by tam zasel s nejakou babou), protoze USA dodava temer vse do kantyn primo na zakladnu. (Je to mimochodem velky business pro radu US firem ktere se ho tezko zreknou).. A tak dale a tak dale....
 
Duvody jako ze v pripade eliminacniho utoku na takovou zakladnu by take mohla zarvat tretina republiky jsou sice take padne a v kontextu dalsiho jiz celkem zbytecne. A hlavne - pane kandidujici radoby politiku .... ta otakza NIKDY REALNE NEEXISTOVALA 
náš 31.3.2006 0:41

Jo, to určitě

jako by nestačilo že díky budovánim postů pro ruský rakety za Husáka se dodnes nesmí u Řevnic na hřeben. Nechte si na ni od mecenášů koupit nějakej pustej a neobyvatelnej ostrov.
Ondrej 31.3.2006 0:39

Cil

Stejne jako u sebe nenosim zbran, abych ze sebe nedelal cil, si myslim, ze raketova zakladna by neprinesla jenom pozitiva. Predevsim by se z vice-mene neutralni zeme stala zeme, kde maji vojenskou zakladnu USA - a tudiz zeme, se kterou je treba bojovat.
doxa 31.3.2006 0:35

Re: jak milé, zvýšil by se i výskyt kakaových robátek jako v Německu!

I vy rasisto!
IS 31.3.2006 0:31

Alespoň prosadit M. Albrightovou jako presidentku ČR!.

IS 31.3.2006 0:29

jak milé, zvýšil by se i výskyt kakaových robátek jako v Německu!