24.4.2024 | Svátek má Jiří


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Čech 31.3.2006 11:54

S bizony Slávku mluvit neumím

Hovězí dobytek Slávku to je vaše oblast. Vůl se z bizonem jistě domluví. Po lidech to ale nechtějte. 
Jura Jurax 31.3.2006 11:54

Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Souhlas !!! On ten demokrat je - při vší úctě k jeho názoru - vskutku pošetilec.
F. Čech 31.3.2006 11:52

Re: Re: Pro odboráře

M8te Juro pravdu i SSSR se velkou měrou zasloužil o pád Hitlerovy třetí říše. Stalin ale připravoval porobení Evropy stejně jao Hitler a dokonce byli původně domluveni kdo co schramstne. Napřed se rozdělili o Polsko, Hitler zabral Československo a Rakousko, SSSR zabral Litvu, Lotyšsko a Estonsko, Besarábii a část Finska. Potom se začali vzájemně podezírat, že na sebe zaútočí i přes "smlouvu o neútočení" a druhou smlouvu "o přátelství a hranicích". No a Hitler udeřil první.- údajně dva měsíce před plánovaným útokem Stalina, který také počítal pouze s agresívní válkou a na obranu nebyl připraven. Protože Evropa byla ohrožena více Hitlerem tak z nouze se musela opřít o pomoc Stalina. V konci války mu pak ve své bezmezné naivitě přepustila správu nad střední a východní Evropou. Jak se toho ujal víme. Naproti tomu USA, které měly dost starostí s japonskou agresí v Tichomoří podporovaly SSSR i Británii materiálně a poté šly do v Evropě přímo, a to  především za svého entuziasmu ve snaze potlačit zlo nacismu ( pojmu entuziasmus ale degenerovaná Evropa už nerozumí).  
Horolezec-29 31.3.2006 11:52

Rusy jsme vyhnali a teď si sem naženeme Američany...

Rusy jsme vyhnali a teď si sem naženeme Američany...
Děkuji, nechci!!!!!!!!!!!!!!!!
Pinďa 31.3.2006 11:51

Re: Pro bolševického extrémistu JH

Pane kolego, proč prosím neodpovídáte panu JH na jeho příspěvek ? Proč mluvíte o něčem zcela jiném ? Proč jste sprostý ? Vy jste asi dnes neměl dobrý den, že ?
cumilek 31.3.2006 11:48

Re: Re: Soudruhu Slávkovi

kdyz uz tak s bizony, vy trumpeto. To by ale nemel byt problem. V USA a v Kanade je spousta prirodnich rezervaci a neziji tam jenom bizoni. I s medvedy by se dalo promluvit. A indianu kolik tam je, a cernochu, mraky, i ve vlade. A vsichni s vami urcite radi promluvi, pokud se budete chovat slusne, a ne jako usmudlany ilegal z vychodni Evropy.
 
A taky v rezervacich se chovejte velmi zdvorile, jak v tech indianskych, tak v tech pro zviratka. To neni jako tady u nas, kde muzete kazdemu vlizt az do baraku a delat si, co chcete. Na svych uzemich jsou zviratka a indiani svrchovanymi pany. A to same plati pro rostlinstvo. Ne ze tam vlezete do lesa a uriznete, urvete, ci jenom tak z plezyru znicite, co vam prijde do cesty.
 
Vy musite mit z toho VUMLU nejaky hodne bleskovy kurz
F. Čech 31.3.2006 11:39

Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Že je "demokrat" naprosté hovado a nekonečně debilní monstrum to je úplně zřejmé. Blbci se to ale dneska přímo hemží .A nejen dnes, blbci a mnichované se začnou rojit vždy když jde o USA. Jak říká Jerzy Lec: "Žádný učený z nebe nespadl, ale hlupáky jako by shazovali". Bolševismus v Česku prostě trval příliš dlouho a v myšlení lidí je to znát.
War Criminal Bush 31.3.2006 11:35

Re: Re: NMD je Potemkinova vesnice

Presne tak, je to otazka penez. Zastavam nazor, a nejsem sam, ze platit stovky miliard dolaru za velmi deravou ochranu je cena prilis vysoka. To je jako byste si stavel kolem baraku 4 metry vysokou zed, protoze mate doma barevnou tv a oni vam ji muzou ukrast. Ze je system funkcni z 30%, kdyz je ve vzduchu jedna raketa, o ktere presne vime kdy vyleti, kam poleti, a jakou rychlosti, ok. Ale on je zcela nefunkcni, kdyz je ve vzduchu 5 raket, z toho 4 slepe. Rusko ma ostrych ICBMs nekolik tisic.
Ale tyhle debaty o funkcnosti jsou zcestne. Je to hlavne dira na penize pro vojenskoprumyslovy komplex, nic vic.
jirka 31.3.2006 11:33

Re: Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

lépe bych to neřekl, děkuji
Marat 31.3.2006 11:33

Byla to hloupost,né chyba.

Byla to hloupost, to příjmutí ČR do NATO. Dokazují to stáda fanatických protiameričanu.
Jura Jurax 31.3.2006 11:27

Re: Re: Re: NMD je Potemkinova vesnice

Já se neptal na Bushovo, ale Vaše vzdělání - a co je to levná dummy raketa? Scud třeba?
Válečný štváč 31.3.2006 11:27

Re: NMD je Potemkinova vesnice

Děravá ochrana je vždycky lepší než žádná. NMD samozřejmě není dokonalý systém a jako technický systém ani dokonalý být nemůže -- to nikdo nezastírá. Jeho účel je proto trošku jiný a to "War Criminal Bush" (autor příspěvku) nepochopil: odradit potenciálního útočníka od použití mezikontinentálních balistických raket (ICBM) jako nosičů ZHN. Tedy, budu-li jako útočník mít jen malou pravděpodobnost, že můj náklad doletí na cíl, asi si tento drahý žert rozmyslím (ICBM a případné nukleární hlavice jsou DOST drahé, aspoň zatím, než budou volně dostupné např. z ruského nebo čínského zdroje).
Technické zdokonalení je otázkou času, peněz a průběžného (třeba i ostrého!) testování. Rozšiřování systému pak bude záviset na šíření raketových a nukleárních technologií v nepřátelsky naladěných zemích (rozuměj: pro autory řady zde prezentovaných příspěvků možná přátelských) jako je dnes Írán či KLDR, v budoucnu možná Čína. Proto je důležité něco mít už dnes, co sníží význam ICBM a odradí zmíněné země od investování do svého raketového potenciálu.
Že existují jiné způsoby dopravy smrtícího nákladu na velké vzdálenosti je samozřejmě jiná otázka, kterou NMD neřeší.
Jura Jurax 31.3.2006 11:25

Re: Pro odboráře

No, trošku mimo téma, ale v zájmu pravdy musím výrok kteří jsou paradoxně naživu jen díky USA, protože jinak by byli v důsledku pokračujíci "arizace" zplynováni nacisty hned po židech trošku rozšířit na kteří jsou paradoxně naživu jen díky USA a SSSR, protože jinak by byli v důsledku pokračujíci "arizace" zplynováni nacisty hned po židech ... ono to dnes není jaksi košer připomínat, ale on SSSR, jakmile se do války dostal, opravdu nesl podstatnou tíhu kontinentálního válčení s Německem - počty nasazených a taky zničených německých, italských, rumunských divizí (i jedné slovenské a španělské),  letadel, tanků etc. to dokazují - akorát ponorek  a hladinových lodí nasadili Němci proti západním spojencům víc.
 
Ono historie je lhostejná k ideologiím, co ji budou upravovat k obrazu svému.
Marat 31.3.2006 11:23

Re: o vojenské základny USA může stát akorát naprosté hovado

Demokrate,ty nejsi demokrat.Hovado jsi ty! Považují za nemravné,že se USA zapletlo do Europských válek.Jsem rovněž proti vojenským základnám v ČR.Jsem proti tomu aby ČR byla členem NATO.Jsi zřejmě velice mladý.Ještě nedávno jsi byl býčkem.Teď už nějaký čas jsi  volkem.Kdyby jsi nebyl volkem,tak by jsi tady tak blbě neslintal. Zeptej se pamětníku,jak se chovala v 45 roce Armáda Rudáv Čechách.Ostaně po srpnu 68 se také nechovala skvěle.Co kdyby jsi se trošku rozhlédl po vlastech Českých? Zřejmě jsi ještě nebyl ani býčím spermatem v 68 roce,Tehdy televise a všechen tisk denně přícházely s děsivími zážitky politických vězňu s českých komunistických kriminálu a koncetráku.Já vím.Díky Havlovi a havloidum,po vymiškované psedorevoluci se nic o minulosti ČSR a ČSSR už nesmělo nic psát.Škodilo by to snaham toho lidského samolibého čuněte a nedostal by tolik čestných doktorátu.A především českému vlastenectví,kdyby se národ dozvěděl o sobě. Jistě ale máš možnost si dostatek literatůry  o té hnusné době opatřit.Potom by jsi se dozvěděl,že ve shovadilosti ani ti Američtí vojáci na české báječníky nestačí.Velice bych ti přál,aby jsi se ty dostal někdy do ruk takovích českých vyšetřovatelu,aby ti ukázali na tobě,co je to rajský protlak,nebo také telecí béčení.Mizero!
Vlali 31.3.2006 11:23

taky jsem válečný štváč

Přesune-li (bude-li chtít) USA nějakou vojenskou základnu (jedno jakou) do ČR budu jásat. Nedávno jsem mluvil s kamarádem z dětských let potažmo komunálním politikem z JČ. Ten vzpomínal jak byli po listopadu blbí a vyštvali vojáky z rodného města. Cituji doslova "kruci ty by se nám dnes hodili jak ekonomicky tak když se něco potentuje jsou vždy po ruce". Ano vojáci a jejich přítomnost nese pracovní místa a pomocnou ruku v nouzi. Ty ostatní kecy o ochraně při dnešních možnostech ničení jsou o ničem.
chetgar 31.3.2006 11:19

Re: Re: Re: NMD je Potemkinova vesnice

to docela vypovídá o kvalitě onoho kurzu...
chetgar 31.3.2006 11:18

Re: Re: Asi myslíte nějakou jinou USA

však byla, ne? :o)
chetgar 31.3.2006 11:17

"pod přímou ochranou armády USA"

to je argument jak hrom. takže rezignujem na to, abychom se chránili sami a necháme se chránit silnějším. to už tu kdysi bylo - spoléhání se na silné spojence a dopadlo to ztrátou třetiny území a do půl roku německou okupací. taky přímou ochranu ruskou armádou jsme tu měli, přesto to neznamenalo zvýšení bezpečnosti - spíše naopak, byli jsme jasným cílem v případě konfliktu USA x CCCP, ať už bychom s ním souhlasili nebo ne. a pak taky - umístit si na území cizí vojsko znamená dát veliteli toho vojska nemalou moc. nebál bych se toho, že by nás snad Amíci silou svých raket vydírali, i když co není, může být, ale je tu ještě moc ekonomická ("takže vy nepodpoříte naši válku proti *****stánu? tak to my si sbalíme svoji základnu a vy přijdete o xtisíc pracovních míst, xmilionů tržeb a s nima spojenou DPH...). když si nedokážem poradit sami, doporučuju se prohlásit za protektorát a nechat se kolonizovat.
Bedřich 31.3.2006 11:16

Re: Asi myslíte nějakou jinou USA

Takhle hloupé a naivní názory nebyly šířeny ani na VUMLU.
To je na úrovni názoru, že I. světová válka byla proto, že "Nám zabili Ferdinanda"
demokrat 31.3.2006 11:11

Re: "demokratovi"

Kdybyste se o událostech v Abu Graibu a jinde zajímal hlouběji, tak byste věděl, že to nebyl jen rozmar jedné úchylné vojandy, ale že to bylo prováděno  systematicky na rozkaz nadřízených a že stopy vedly až k ministru obrany USA, který schvaluje pravidla, jež toto umožńují. Takže nadřízený, který toleruje úchyláctví je také úchyl.
paya 31.3.2006 11:07

prospelo by nam...

...mene takovychto nazoru.
War Criminal Bush 31.3.2006 11:05

Re: Re: NMD je Potemkinova vesnice

War Criminal Bush ma MBA z Harvardu ty troubo.  Samozrejme, ze nemyslim doslova popelnici ale levnou dummy raketu co budeme sestrelovat systemem za par set miliard dolaru s 30% uspesnosti.
F. Čech 31.3.2006 11:02

"demokratovi"

Jak můžete soudit cokoliv o americké armádě na základě tisíckrát znova a znova promítaných snímků dnes už uvězněné dementní americké vojandy hlídající vězně v Abú Graib. A máte opravdu pocit, že teroristé ohrožující celý svět by místo na Quantanámu měli být ve výcvikových střediscích v Talibánském Afganistánu , kde byli předtím než USA tuto oblast ohrožující celý svět pacifikovali? Čtětě méně bulvární plátky a zajímejte se o fakta, ne o tisíckrát opakované polopravdy šířené levicovým tiskem.
Jura Jurax 31.3.2006 10:56

Re: NMD je Potemkinova vesnice

Voni chytrej, jakpak byste vystřelil popelnici, aby letěla jako raketa? Na to byste potřeboval raketu! Nemají voni humanitní vzdělání, pokud vůbec nějaké mají?
Slavek 31.3.2006 10:55

Re: Soudruhu Slávkovi

 Promluvte si z bizony ...
F. Čech 31.3.2006 10:53

Pro odboráře

Vystihl jste podstatu problému zcela přesně. Přihlouplým lidem, kteří v Česku, zdá se převažují, ale naprosto nevadí umělý hladpmor a teror v bolševické Severní Koreji, masové popravy tisíců lidí na čínských stadionech, Castrův koncentrák jeménem Kuba z něhož se utíká na pneumatikách od náklaďáků ani jim nevadil teror Saddáma Husajna mpo němž zůstaly tisíce masových hrobů, které se bez účasti levicových televizí dnes odkrývají v Iráku. Primitivní nacisticko bolševický antisemitismus jim také brání vidět něco nepřirozeného v politice Iránu jehož president otevřeně vyzývá k vyhlazení Izraelců - oni se o to snažili také. Festival bolševických předsudků, které dominují dnešní diskuzi svědčí o tom, že tito kritici všeho amerického (kteří jsou paradoxně naživu jen díky USA, protože jinak by byli v důsledku pokračujíci "arizace" zplynováni nacisty hned po židech) v našem postbolševickém hnojišti stále dominují. Snad se jim opravdu podaří dosáhnout toho, aby byli spolu s námi,spáleni iránskými atomovými bombami, které budou nejspíš předcházet vytvoření Evropského chalifátu! 
F. Čech 31.3.2006 10:38

Soudruhu Slávkovi

Dobře jste Slávku poslouchal ve VUMLu , soudruh Brežněv by z vás měl opravdu radost.
MIlý JH idiotem jste tady jedi 31.3.2006 10:36

Pro bolševického extrémistu JH

Žádná armáda na světě není "sborem vrahounů". Každá armáda na světě je cvičena na zabíjení, to je samozřejmě principem její činnosti. Stejně jako v civiloní oblasti i v armádách všech zemí se vyskytují lidé ze zločineckými sklony a různými sexuálními úchylkami počínaje homosexualitou a konče sklony k sadismu.U málokteré armády na svěrě jsou ale excesy, kterých se jednotlivýí vojáci dopustí natolik důsledně prošetřovány jako v armádě USA. Mediální obraz americké armády živený donekonečna opakovanými, stále stejnými záběry s dementní vojačkou liliputánského vzrůstu a ponižovanými vězni - vše natočené jejím dementním přítelem  jsou ojedinělým excesem a nevypovídají nic o vlastmostech amerických vojáků. USA Evropu a nás konkrétně zachránily v minulosti už třikrát. Poprvé v 1. světové válce, kdy pomohly zastavit expanzi pruského militarismu a Washingtonskou deklarací ustavily samostatný československý stát. Podruhé ve 2. světové válce, kdy materiální pomocí i přímou účastí amerických vojáků osvobodily od nacistů západní a střední Evropu. Potřetí pak kdy razantní politikou presidenta Reagana významně přispěly k ukončení komunistické diktatury v Evropě a také u nás. Skutečnost, že jsme po roce 1848 upadli do bolševického otroctví nezavinily USA ale JH, jeho rodinaa jim podobní fanatici, kteří ve volbách v roce 1946,  v Česku jako v jediném státě na světě svobodně zvolili KSč jako vládnoucí stranu. Pak se divili jak "dobrá myšlenka" byla pokažena  a jak jsme byli zotročeni. Ptám se vás vy bolševický zmetku JH : Co je na myšlence pěstování třídní nenávisti a provádění "třídního boje" dobrého? Taková myšlenka je scestná, protože vede lidi k nenávisti a podněcuje je k třídnímu násilí. Naštěstí se bolševici rádi vraždí i navzájem a např.soudruhům a masovým vrahům Slánskému a Šlingovi oprátka opravdu slušela a dostali by ji i v právním státě. Československo ale bylo jediným státem, který v roce 1950 uvěznil celé národní hokejové mužstvo.
Slavek 31.3.2006 10:33

Asi myslíte nějakou jinou USA

 Já vidím v USA velice technicky vyspělou zemi, která prodělala velice zajímavý vývoj ...ostatně měla na to i velice zajímavý lidský potenciál - osídlence, budoucí špičku světa tj.Američany. Ti amíci to neměli vůbec snadné. Hned  od začátku měli spoustu problémů, které museli řešit...
Nejdříve řešili pozemkovou reformu - za spoluúčasti indiánů a bizonů. Problém byl úspěšně vyřešen - zeptejte se bizonů.
Kdo bude pracovat - koho na práci ? Problém byl vyřešen - dovozem skutečně černé pracovní síly tj.černochů - zeptejte se Dr.Martina Luthera Kinga. A tak by se dalo pokračovat ...
Ať si ta krásná země řeší svoje problémy , a to  ve své zemi - a přestane vojensky radit všude
tam, kde se jí to ekonomicky hodí !!!       Bůh ochraňuj Ameriku!                                                                                                   
War Criminal Bush 31.3.2006 10:28

NMD je Potemkinova vesnice

V testech trefi jednu raketu ze 3, a to jeste kdyz navadeci system presne vi, jak nepratelska testovaci raketa leti. Je to jen multimiliardova Potemkinova vesnice, dalsi schema Bushova zlocineckeho syndikatu, jak dostat z americkeho danoveho poplatnika prachy pro jeho sponsory ve vojensko-prumyslovem komplexu. Navic kdyz ten "Iran" nebo nejaka jina "osa zla" vystreli 1 raketu a deset popelnic, system nepozna co je co. A strilet po kazde popelnici, na to ani Bush nema penize.
Ale, souhlas, Cesku by prospela - zatahne to americky danovy poplatnik, my budeme z toho mit slusne prachy, ale necekejte, ze nas to pred necim ochrani.