9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
nevydržel 28.4.2006 16:19

Re: Pane Topolánku, vaše drzost nezná mezí

pane gerontusinza, on Vás někdo nutí, aby Jste volil ODS? Volič ODS je člověk svobodný a to Vy nejste.

občan z kraje města 28.4.2006 12:49

můžete si vypočítat, kolik politici rozkradou

Celkový objem peněz získaných korupcí v ČR v Kč:

KP=(ČV*SR*SZ*PP)/(KZN*OP*ZSF)

ČV-počet let politické strany u moci, SR-velikost státního rozpočtu, SZ-počet státních zaměstnanců, PP-počet politiků podezřelých z korupce, OP-počet politiků odvolaných kvůli korupci, ZSF-počet zaměstnanců soukromých firem, KZN=5-koeficient zlodějny národa

Sch.glosátor 28.4.2006 12:45

Klaus má pravdu. Příští vláda bude slabá.

A se sexepílem jako sanitární keramika. Po volbách se tu budeme hádat......

ticha@dohoda 28.4.2006 12:45

soudruhu Kunetko

pokud nekdy v roce 1989 panoval v ceske spolecnosti nazor, ze komuniste jsou grazlove, jednalo se o jev obecny, bylo to dano tim, ze se komuniste za tech cca 40 let moci natolik zkompromitovali, ze je spolecnost hazela smahem do jednoho pytle lumpu a zlodeju.

Pochopitelne samotni clenove KSC takovy dojem ani nazor nemeli, prevazna vetsina spolecnosti ano. Za 16 let "demokracie" si normalni obcan pred ODS'akem odplivne a mysli si neco podobneho co si myslel o komunistech v roce 1989, s ostatnimi stranami to neni o nic lepsi, pokud ne horsi, vyrazy jako podnikatel, pravice, pravni stat, spravedlnost, boj proti korupci se tak zkompromitovaly, ze jim az na "verici" jako jste napr vy, uz nikdo neveri. Takze moje prirovnani ODS ke KSC byt s nadsazkou plati, to jen clenove a pratele ODS sy stale mysli, ze snad jsou neco lepsiho, nez tehdejsi komuniste , to si ale ti komousi v roce 1989 mysleli taky, muj drahy modry :-))

Ivan Nový 28.4.2006 13:17

tichá dohodo,

je tu ovšem jeden drobný rozdíl, totiž ten, že dnes normální člověk ten stát k ničemu nepotřebuje a nepotřebuje se jej na nic ptát. Politika mu může být ukradená, jeho život závisí na něm a ne na státu.

gerontusinza 28.4.2006 13:55

Opět kecy pane Nový. Re: tichá dohodo,

Máte občanku (novou-kolikátou), pas (nový-kolikátý), řidičák (nový-kolikátý), rodný list, platíte každoročně správně daně (nové-kolikáté). Pokud vám je politika tak ukradená proč tak agitujete. Proč se lidé ozbrojují (kolikátý zbroják máte a kolik zbraní?). "jeho život závisí na něm a ne na státu". To je taky pěkný žvást, platime TV přijimač proto že máme elektriku v baráku. Když nechci jít k soudu pro neplacení toho co neužívám (TV), musím doložit každému idiotovi že svítim petrolejkou. Kdekdo má k dispozici nejintimnější údaje jako RČ, kdokoli může obstavit beztrestně mé účty, soudci a státní zástupci jsou úplatná sebranka chránící zlodějské policajty, když Klaus odmítne jmenovat mlíčňáky jako soudce tak on si to prý nesmí dovolit.  Tak ať ty idioty jmenuje někdo jiný když už je pak nikdo nesmí odvolat. Naše soudnictví a zákonodárství je ta nejvyšší ostuda, o poslancích a senátorech ani nemluvím. A to všechno my platíme a pak vám může být politika ukradená? Jedině na Sheishelách (snad).

Ivan Nový 28.4.2006 14:02

geronte,

aby mi mohla být ukradená i nadále a nebo v tom ještě lepším případě, aby mi mohla být ukradená ještě více. Ale samozřejmě, souhlasím s vámi, že vylepšovat je co. Jenže socialisti, zelení a komunisti mají tendence spíše šrouby utahovat a věci zhoršovat.

Petr Kunetka, zlocinec 28.4.2006 13:17

Re: soudruhu Kunetko

Takze, stojite si za svym vyrokem, ze ODS je vice zkompromitovana, nez KSC, nebo ne? Jinak, to osloveni si nechte pro Vase ideove souputniky. Co se tyce slepe viry, doporucoval bych z bible citat o trisce a brevnu.

Anebo vite co... Ja s clovekem, ktery prirovnava soucasne strany ke KSC, skutecne nemuzu najit spolecnou zakladnu pro diskusi. Ma rodina toho vytrpela dost, i kdyz mene nez jine, a omezeni jejich politicke moci byla jedna z nejlepsich veci, kterou jsem zazil. Jak vidim, Vy to mate naopak.

Poprosim Vas o vzajemne ignorovani na forech. Dekuji.

eTony 28.4.2006 13:25

no, tichá dohodo

pokud si myslíte, že ODS stojí na stejných programových základech, jest to vaše právo. Nemáte rozpoznávací schopnosti jen schopnosti slepě následovat své mudrce bez respektu k vlastní osobě.

Balů 28.4.2006 14:38

Re: soudruhu Kunetko

A čo Vy si predstavujetě pod takým slovom normálný? Súdruh.

Mimozemstan 28.4.2006 12:30

Ten Topolanek se nam ale rozepsal

a dokonce ani nezesmesnil. Asi proto, ze se jedna jenom o predvolebni haraseni, ze vypustil mnohem zajimavejsi temata jako LTO. Ale skutek utek. Zadny navrh reseni, pouze nekolika oprasenych frazi bez obsahu o Paroubkovi a CSSD.

Topolanku a ODS, kdy uz zacnete rikat lidem co vlastne chcete delat? Zatim se o to slabe pokusil jenom Langer. Populisticka propaganda typu: podivejte se, jak to spatne dela CSSD je smesna, kdyz vime, ze ODS neni schopno ani predlozit volicum to nejzakladnejsi, svuj program. A bez otreni "demona" Paroubka by se vam snad ani nepodarila vykoktat ta nejjednodussi veta.

Petr Kunetka, zlocinec 28.4.2006 12:23

Neda mi to zkopirovat

BTW, vcera jsem narazil na titulek "Opět se sešel spolek vzteklých ODS-áků.:"... Neda mi to nepripomenout, snad se - nekdo z vasnivych kritiku clanku -zamysli. Spise ne...

Petr Kunetka, zlocinec 28.4.2006 12:13

Logika,

zapomenuta obet predvolebnich debat. Vzpomente na ni, prosim, minutkou ticha. Dekuji.

Buvol 28.4.2006 12:07

Myslím, že president Klaus

řekl hlubokou pravdu, když se o tomto pánovi vyjádřil jako o "falešném a prázdnem" .... Nic jiného opravdu není. Akorát dobře vypadá, jinak by po něm ani pes neštěk....

ticha@dohoda 28.4.2006 12:07

soudruhu Novy, nebudte smesny v ODS ma vlastni nazor jen cestny predseda

vy mate jen klon jeho nazoru, vzhledem k tomu , ze jste verici, mate dojem , ze jde o vas nazor :-))

Ivan Nový 28.4.2006 13:24

tichá dohodo,

pro vás je těžko přijatelné, že některé věci jsou zřejmé a Klaus je jen náš mluvčí.

gerontusinza 28.4.2006 14:06

Pane Nový, řekněte mu to. Už vidím jeho reakci -"jak úsměvné"!!Re: tichá dohodo,

Ivan Nový 28.4.2006 14:48

gerontusinzo,

to na zřejmosti těch věcí nic nemění. Socialismus nefunguje.

gerontusinza 28.4.2006 15:01

Řekněte to EU, tam je všude.Re: gerontusinzo,

John 28.4.2006 15:38

Re: Řekněte to EU, tam je všude.Re: gerontusinzo,

Zajímavé, a že ve většině států EU vládne pravice.

ticha@dohoda 28.4.2006 12:04

pane juro'pe :-)) , levicaku je na Psu jako safranu, takze to vase cituji :

"Je zábavné sledovat diskusi levičáků"  je skutecne zabavne, vsichni tzv. levicaci nedaji dohromady ani 25% zdejsich diskuteru, mimo "nezarazene" zde  ma  ODS sve hlidaci psy, kteri dnem i noci  po komunisticku lzou  a dehonestuji kazdeho, kdo ma byt jen trochu odlisny nazor od oficialni linie strany/vasi/  . Huhuove, jasanove, krupanove, dousove, bimbove, e-tonyove, kunetkove, kleinove, to je jen zlomecek modrych komunistu ochotnych po internetu rozbit hubu kazdemu kdo ma jiny nazor, ano pane juro'pe nkdo nema k nackum nebo komousum blize nez vase strana. Ono si totiz nelze delat iluze, ze vyse jmenovani by se v realnem zivote chovali jinak nez se prezentuji zde skrze klavesnice, takze pokud by vase strana skutecne dostal k velkemu dilu moci, lze predpokladat podobne chovani jako po unoru 1948, barva praporu na tom nic nezmeni.

Cest :-((

zoch 28.4.2006 12:23

Re: pane juro'pe :-)) , levicaku je na Psu jako safranu, takze to vase cituji :

Máte pravdu,že někteří z tvrdého jádra ODS jsou opravdu k politování. Takový je ale internet a přístup k němu má mít skutečně každý ba i taková "Milena".

To nepředěláme a ani není záhodno na tom něco měnit.Ptro mne je potěšující,že si této situace zde někdo všiml a proto zdravím,byť můžeme mít na politiku i názory rozdílné. Spojuje nás ale smysl pro jistou úroveň projevu a to někdy není málo. Stačí si vzpomenout na některé příspěvky v PS abych měl dojem,že tak hluboko jsem ještě neklesl...

Petr Kunetka, zlocinec 28.4.2006 12:25

Re: Re: pane juro'pe :-)) , levicaku je na Psu jako safranu, takze to vase cituji :

Dokonce na internet muze i clovek, ktery je schopen srovnat nekolit set

politickych vrazd a nekolik set tisic znicenych zivotu s 6 letou vladou

ODS. A taky s tim nic neudelam.

zoch 28.4.2006 12:58

Kunetko,Vy šibale !

Chcete politovat,podrbat za ušima u pohladit se slovy "malej,malej"  ?  No to se ode mne nedočkáte. Je třeba ale říci,že poslední čtyři měsíce jsou ti Vaši vrcholní zástupci jako vyměněni.Pravděpodobně na základě předvolební strategie.Snad abychom si mysleli,že jsou opravdu ti slušní. Připouštím,že část veřejnosti mohou v oblecích přesvědčit tímto o tom,že jsou nejlepší alternativa resp. mohou zmást.  Jenže ne všechny,protože předchozích mnoho let na sebe nenechá jen tak zapomenout. Ale jako tah to není špatné.

Petr Kunetka, zlocinec 28.4.2006 13:11

Re: Kunetko,Vy šibale !

Takze strucne, mam to chapat tak, ze souhlasite s tim, ze vlada ODS byle horsi, nez vlada KSC?

zoch 28.4.2006 19:04

Re: Re: Kunetko,Vy šibale !

To bych si asi nedovolil tvrdit. Leč v jistém ohledu a to zejména po stránce ekonomické dělali posledních patnáct let jejich vlády bolševici méně chyb,než vláda pod řízením ODS. O tom tedy žádná....Snad nemusím vytahovat příklady na to,aby jste se upamatoval...

Otázka svobody člověka a mnoho dalšího je samozřejmě bolševikovi natolik cizí,že Vaše partaj je pane Kunetko v takovém srovnání za hvězdu. Byť vy si zase představujete tu svobodu jako bezuzdnou a to je Váš malér....

krtek 28.4.2006 12:00

ODS je nejodpornější a nejzkorumpovanější strana na české politické scéně

A nebude už jiná, snad až vše rozkrade a zmizí na Bahamách či někde jinde ...

Evropan(original) 28.4.2006 12:03

Re: ODS je nejodpornější a nejzkorumpovanější strana na české politické scéně

jojo, jen nam dejte jeste trosku casu ;-)

Pete Brich 28.4.2006 11:57

Šibal k šibalovi sedá

a přítel pět na stole v českých hledá.

PB

zoch 28.4.2006 11:50

Je to nebývalá odvaha......

..hraničící ovšem minimálně se slepotou.Koho z nás by neštvala korupce ? Pouze ty,kteří z takto nastaveného systému díky dřívějším i současným kontaktům těží.Potud se asi nebudeme vzájemně rozcházet v názoru. 

 Pokud ovšem budeme nahlížet na tento článek a na přístup k němu podle toho,kdo se pod ním podepsal,musíme se chtě nechtě zamyslet. Ony úředníky z magistrátů,městských úřadů,obecních úřadů jakož i úředníky ministerské,poslance,senátory,policisty,členy justice atd... netvoří jen zástupci ČSSD. Troufám si tvrdit na základě dřívějších zkušeností,že se na neblahé roli korupce stejným způsobem jako ČSSD podílí i ODS jakož i členové ostatních partají a rovněž i nestraníci.S ohledem na to,kdo je autorem tohoto článku bych očekával méně plytkosti v přístupu. Už proto,že vláda ČSSD zde nespadla do klína jen tak,nýbrž naopak za výrazné podpory ODS a ČSSD nezačala se svou vládou takříkajíc na zelené louce. Ono prokorupční prostředí se zde narodilo bezprostředně před první vlnou privatizace a neustále se vazby rozrůstaly a prorůstaly systémem.To,čemu se říká vzletně a nenapadnutelně "lobbismus"  ,má pod skořápkou i v PS něco zhola jiného. A až po ten nejmenší obec.úřad lze konstatovat,že pokud už se musí ona výběrová řízení uskutečnit,lze bez ostychu předpokládat jejich zmanipulování předem v 75% z celkového počtu. Je naprosto iluzorní se domnívat,že s případným příchodem ODS do vlády tomu bude jinak.

Na mne tento článek působí jako propag. plácání bez toho,aby nejvýše postavený člověk opozice nastínil řešení.Připomínám,že např. při projednávání etic. kodexu ve sněmovně byla ODS  víceméně proti.Onen kodex sice samozřejmě tento problém nemůže vyřešit,ale byla to jen jedna ze snah,namířená správným směrem.Ryby totiž smrdí od hlavy,pane Topolánku. A pokud se zákonodárci mohou prostřednictvím své imunity vlastně vysmívat zákonům,které tvoří ,je to k pláči.V PS můžete tedy klidně vyzvat "Kdo jste nevinný ,hoďte kamenem".Jistě byste přežil.