26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Prétextat 28.4.2006 2:29

Re: Nenechme se oblbovat

Občane, vám to teda myslí, ale tak nějak uvědoměle. Vždyť i každému blbovi musí být zřejmé, že čím míň peněz půjde přes stát, tím méně korupce může být. Jen státní ouřada, který má na starosti cizí majetek je korumpovatelný. Ale škoda námahy, vy to určitě dobře víte...

Dušan Neumann 28.4.2006 4:49

Re: Re: Nenechme se oblbovat

příměr nefunguje: kdyby byl jízdní řád psán jako zákony vydávaní českým parlamentem, vyjelo by jen několik vlaků a nedojel asi žádný

Říman 28.4.2006 7:05

Re: Nenechme se oblbovat

Občanovi myslícímu (zřejmě p..elí): už se v dějinách stalo, že blbě sestavený jízdní řád opravdu "naprogramoval" srážku vlaků. A  jen skutečně hluboce myslící občan může přijít na to, že úředník,mající rozhodovat podle platných zákonů, je něco jako počítačový program, který žije někde mimo svět (a jeho pokušení) a kromě těch zákonů nezná nic jiného. Čertovo kopýtko tu ovšem je: asi by si myslící občan také rád líznul, třebas jako nevolený, protože mu, zdá se vadí, že o spoustě věcí rozhodují volení. Barvu nakonec ovšem poctivě přiznává: chce rudou totalitu.Na to je myšlení (pokud je ho občan myslící vůbec mocný) ovšem škoda. Stačí věřit, soudruhu.

Jaroslav 28.4.2006 9:59

Re: Re: Nenechme se oblbovat

Jak dlouho budete strašit "rudou totalitou"? Ještě i v roce 2010? A "myslící občan" je ten, kdo vašemu strašení uvěří?

Švrk 28.4.2006 8:32

Re: Nenechme se oblbovat

Prosím Vás pane, proč jste si dal pseudonym "Občan myslící"? Odhlédnu od vašich invektiv, ale být přesvědčen, že nám nahuštění zákonů naopak ulehčí život a přitom spoléhat na to, že čacký úředník bude rozhodovat jen na základě těch správných zákonů které nám tu nakladla socialistická vláda, to je důkaz opaku myslícího občana. Zkuste "občan naivní" - pro začátek.  

jeff 28.4.2006 8:53

Re: Nenechme se oblbovat

Občane myslící, proboha  čím myslíte?

AeroKarel 28.4.2006 15:54

Ano občane "myslící",

špatný jízdní řád může způsobit nehodu vlaku.

A špatný právní řád napomáhat korupci.

KWAKIN 27.4.2006 9:05

TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

 Že na premierský post prostě nemá.....Z toho musí nutně vzniknout obava, jakými dogmatickými troubami by se obklopil....Až si ODS uklidí před vlastním prahem - může navrhovat zlepšení....Do té doby jsou to jen kydy a floskule.....Jelikož je zřejmě pseudopravicová ODS nepoučitelná - volme jiné pravicové solidní strany......

Mamut 27.4.2006 9:27

Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

No tak teda nevím, z čeho se v článku dá usuzovat o neschopnosti Topolánka ale heslo o uklízení před vlastním prahem je fakt úžasné, podle tohodle hesla jsme možná dneska ještě v dávných dobach středověké inkvizice a možná ještě úplně jinde...

Marcel 27.4.2006 17:28

Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

A které? Já žádnou jinou lepší pravicocou stranu neznám.

conqueror 28.4.2006 0:58

Re: Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

Je to tak, v Česku pravice není. Není se čeho bát soudruzi a soudružky. Všechno jsou jen předvolební plky. Rozdíl je jen v počtu zlodějů v té které partaji. A ty s tím háčkem v názvu jich mají daleko nejvíc.

Valentina 28.4.2006 3:54

Re: TUPOLÁNEK OPAKOVANĚ DOKAZUJE

kwá kwá kwá

Ale alespoň už vím proč ČSSD nemůže nic zlepšovat - musí si uklidit před vlastním prahem. Nebo pro ni to neplatí?

Slava 27.4.2006 2:30

Laciná odvaha a skutek utek

Místo podobných článků, o nichž lze ostatně úspěšně pochybovat, že je psal sám, by měl svá tvrzení a své recepty obhajovat ve veřejných diskusích. Chápu, že tak nečiní. Na otázky, proč ODS s korupcí nebojuje na krajské a komunální úrovni, kde se jí jak známo daří nevíc, by asi těžko pravdivě odpovídal, když tam všude vládne právě ODS.

scurra 27.4.2006 8:53

Re: Laciná odvaha a skutek utek

S korupcí na komunální úrovni a ODS máte pravdu. Ale jediná protikorupční metoda Jirky Změny I., premiéra z boží milosti - vyloučim šibaly ze Strany, odstraním je z kandidátky a problém je vyřešen - mi také nepřijde příliš efektivní.

jzd 27.4.2006 17:49

Re: Re: Laciná odvaha a skutek utek

Hned dva co ví o nějaké korupci a nechávají si to pro sebe! Honem na policii a udat ty modré straky.

Volte ČSSD, nebo dostanete do držky!

david 28.4.2006 8:13

Re: Re: Re: Laciná odvaha a skutek utek

Podívejte se na Liberec, tam prakticky vládne firma Syner. O Kittnerovi se mluvilo jako o nástupci Drdy, v době kdy jako politik vůbec nevystupoval.

Poslední taková událost bylo vycouvání nejmenované pražské společnosti z projektu "zkulturnění" Ještědu. V okamžiku kdy se to "začalo rentovat" byli vyštípáni.

Takových případů kdy je v pozadí Syner a jedná se o zakázky města je více.

la miri 27.4.2006 1:53

lokajští chytráci

Tupolánku, Tupolánku, furt to su samé kydy a dřisty modrého fogla bez glancu. Dyk si eště nepochopil, našince. Z toho, co našinec má, je třa vytřiskat co nejvíc. Zákon lokajských chytráků v čele s profesorem trhů a jeho neviditelné ruky.

jzd 27.4.2006 17:49

Re: lokajští chytráci

Volte ČSSD, nebo dostanete do držky!

Říman 28.4.2006 6:52

Re: lokajští chytráci

Pochopil jsem "našince". Je to zřejmě něco jako "la miri", idiot každým coulem. V tom případě lépe být cizincem.

Eda 27.4.2006 0:37

Souhlas ne bez výhrad

Ten, kdo toto napíše, musí být důvěryhodný, mít důvěryhodné spolupracovníky. Nic víc a míň. O tom, jak se mu podaří sny naplnit, diskuze není, a rozsahu státu by být měla. Při založení ODS byla hlavní myšlenka - každý člen musí být odpovědný za sebe, svou rodinu, obec a stát. Platí to dosud ?

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 28.4.2006 1:38

Ja bych to otocil

Při založení ODS byla hlavní myšlenka - každý člen musí být odpovědný za sebe, svou rodinu, obec a stát. Platí to dosud ?

No rekl bych, ze to dosud plati v tom smyslu, ze kazdy clen je odpovedny za sebe a svou rodinu.:-D

Ale ja bych ty pozadavky na cleny politickych stran, potencialni politiky, uplne otocil. Meli by byt odpovedni za stat, za obec, za svou rodinu i za sebe. Presne v tomto poradi.

kolda 28.4.2006 7:45

Re: Ja bych to otocil

Aááááááááááá, pán je komunista!