23.4.2024 | Svátek má Vojtěch


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BuBu 28.4.2006 8:14

Re: Re: Re: Vážený Prokouku,

:-DR^

Frogo 28.4.2006 8:27

Re: Re: Vážený Prokouku,

Pánové, je zbytečné se rozčilovat, takových jako Prokouk je bohužel stále dost. Ti starší pořád myslí na "zlaté časy" socialismu, kdy si mysleli, že vše je zadarmo. A některým mladším, kteří to nezažili se to zdá příjemné. Takovýto jsou prostě nepoučitelní Rv

Švrk 28.4.2006 8:41

Re: Máte pravdu pane Topolánku

Teda pane Prokouk, vy jste se prokouk akorát tak do předvolebních materiálů ČDDS...

A.D. 28.4.2006 8:43

Re: Máte pravdu pane Topolánku

 No, zatím se dosypává hlavně do těch státních nemocnic. Kde sice platí pravidla pro státní zakázky, ale zase tam nikdo za nic nenese zodpovědnost, s materiálem  se neskutečně plýtvá a klidně se celý rok neplatí za elektřinu, vodu, dodávky léků... protože se ví, že až bude nejhůř, stát zase dosype do kasičky :-(

jeff 28.4.2006 9:56

Re: Máte pravdu pane Topolánku

Prokouku, buď vám chybí informace, nebo je nevnímáte. To jak popisujete je zhruba dnešní fungování státních nemocnic.

eTony 28.4.2006 7:13

Kyž jsem

psal předchozí řádky, netušil jsem, že lídr socbolševismu obviní Vás, pane Topolánku, a celou ODS z fyzického napadení bolševika Dolejše. Důvodem napadení je prý šíření nesnášenlivosti ve společnosti ODS- kou a šíření studené občanské války. Až takhle dokáže premiér vlády ČR klesnout. Níž už to nejde, už je na dně té pověstné slovní žumpy, argumenty došly ( pokud kdy nějaké vůbec byly ) tak se uchyluje ke slovní brutalitě politického burana. Paroubek se začal chovat otevřeně jako české bolševické prase. Naopak bolševismus, nebo myšlenky bolševického typu dokážou vnést do společnosti občanů rozkol, nenávist, lakotu, nepřátelství, které může vyvrcholit občanskou válkou. Socbolševikům pro dosažení svých cílů, ve prospěch jich samotných, není žádná cena dost velká - ani lidské životy.

eTony 28.4.2006 6:50

pane Topolánku,

děkuji za zveřejnění Vašich pravdivých slov zde na Psu. Na těchto stránkách se najdou zajisté diskutéři, kteří Vaše slova budou převracet, budou lhát, budou Vás urážet nejhrubšími výrazy, převedou Vaše slova do úplně jiných problému za vzájemného se "poplácávání po zádech" jak jsou dobří. Všichni, kdož sem přispíváme svými poznámkami apod. je dobře známe. Jsou to profesionální "rozesírači" diskusí, provokatéři z řad socbolševické bolševické oranžovorudé úderky. Ti jsou jediní spravedliví a snad si někteří myslí, že by vše udělali lépe, počínaje privatizací a konče personálními otázkami ODS. Jsem zvědav, kdo z nich se jako první do Vás "obuje" a potom už to půjde ve smyslu - " jdeme vfšichni sborem za tím prvním volem ".

Veselý 28.4.2006 7:31

Re: pane Topolánku,

Já tedy s radostí začnu. Oceňuji ČSSD, především za její postup v těchto případech. Nezlobte se, ale za vlády ODS se nic takového nestalo. Bylo to však proto, že všemocná ODS to dokázala zamést pod koberec, ne proto že by byla lepší.

eTony 28.4.2006 8:02

pane Veselý,

jenže socbolševici se právě díky svému spoluvládnutí s bolševiky ( v poslední době opravdu více jak otevřené ) do těchto problémů dostali. Systém vládnutí takové kauzy přímo programově vytváří ! Takže kdyby je socbolševici programově nevytvářeli, neměli by co řešit. Uvědomte si, že po celou dobu 8 - mi let neustále vyplouvaly na povrch korupce a trestné činy, počínaje Svobodou a Snopkovou po nadstardantní vztah Paroubek - ČSOB. Postupně jak státní ( naše peníze ve správě státem ) finance "dodejchávají" je více a více těchto korupčních a podvodných afér. Hlavně že se prolamuje bankovní tajemství u pana Topolánka a lustruje se jeho byt. Socbolševici zoufale potřebují "jakobyúspěch" a jak známo, zoufalí lidé konají zoufalé skutky. Jen si vemte obvinění pan Topolánka a ODS z útoku na Dolejše, hořká fraška.

Lájoš B. 28.4.2006 8:24

Re: pane Veselý,

Vaše argumentace má jeden háček - za vlády ODS vyplouvala na povrch taky jedna aféra za druhou až to skončilo pádem vlády. ODS se ale v té době takových lidí nedokázal zbavit a to ani v naprosto šílených případech, jako když nejmenovaný šéf nejmenovaného bankovního domu obhajoval zmařenou mnohamiliardovou půjčku tím, že nevěděl o čem hlasuje, protože při projednávání byl zrovna na WC. Toto vysvětlení ODS uspokojilo tak, že ji následně zastupoval v senátu.

Topolánkův pokus zesměšnit vyhazovy členů ČSSD, pokud na ně něco vyplave je z tohoto hlediska trapný. Kromě čestné vyjímky - notorika ve sněmovně - nedokázala nikdy.

eTony 28.4.2006 8:43

Lájoši B.,

nikdo, a já vůbec, netvrdí, že vše bylo v pořádku a bez chyb. Jakým způsobem padla koaliční vláda s ODS bylo stokrát omíláno, podvodem výkonného předsedy Nováka rozepsáním daru na více částek pro úsporu na odvedených daních, byl potrestán. Zdaleka nebylo afér tolik co dnes. Působí poněkud úsměvně, že současní oponenti ODS nemají více než Helbigy, Salzmanna, Bácse apod. Domnělý "superlump" Šrejber, zatýkačka, tel. kamery a já nevím jaká ještě šaráda a výsledek - pan Šrejber propuštěn, ale už bez kamer. Kdo byl režisérem celého pádu vlády je nasnadě - Havel a jeho věrný kompars, absurdní drama.

Lea 28.4.2006 9:04

Re: Lájoši B.,

e Tony,ono skutečně v devadesátých létech všechno v pořádku nebylo. Poskytnuté,nedobytné úvěry s ručením barabizen,odhadnutých na miliony. To neprovázela korupce? H systém a levné bydlení bez bydlení. Fondy,kdy přišli lidi na buben a dnes jsou těmi,kteří si k penězům přišli, opovržlivě hanobeni. Ono jich byla ale většina. Kampeličky. Nedozorující dozorčí rady. No nezlobte se,ale s touto historií kázat o korupci mi připadá směšné. Takže se k programu přibalí mobilizace za demokracii? Vždyť je to absurdní.

eTony 28.4.2006 10:22

Leo,

nepodléhejte dojmu, že úvěry poskytovala vláda. Vždy šlo o finanční vztahy mezi lidmi a bankami, přece nechcete, aby vláda dozorovala každý poskytovaný úvěr. Vy považujete za směšné s toutohistorií kázat o korupci, a co, podle vás, směšné není ?

Lájoš B. 28.4.2006 10:44

Re: Leo,

To jste přehnal. Podvod s financováním ODS taky neorganizovala vláda, současnou korupci na úřadech, ve špitálech a u policie taky vláda neorganizuje. Přesto ji viníte za současný stav korupce. Pak se ovšem nemůže ze své odpovědnosti vyvlíknout ani ODS a argumenty Lea jste tak vůbec nevyvrátil.

eTony 28.4.2006 11:06

Lájoši B.,

samozřejmě tuto vládu viním z korupce - vytvořila korupci bezbřehé možnosti růstu a korupci povýšila na systém řízení státu !

Lájoš B. 28.4.2006 11:22

Re: Lájoši B.,

tyhle slogany si strčte někam. Argumentujete, proč bych měl uvěřit tomu, že ODS je ten pravý bojovník proti korupci. A vycházejte z toho, jak zatočila s problémy, které měla za svého vládnutí. ;-D

eTony 28.4.2006 11:40

Re: Re: Lájoši B.,

to není slogan, to je realita. Jen jedno uvedu : ten, kdo chce minimalizovat rozhodovací moc úředníků nad občany přispívá k minimalizaci korupce. Korupci nelze vymýtit, jak si někteří zbytečně namlouvají.

Lájoš B. 28.4.2006 18:43

Re: Re: Re: Lájoši B.,

Nějak jste mi zapoměl odpovědět ;-D

Švrk 28.4.2006 8:45

Re: pane Veselý,

Stejně mi představa, jak Topol v uličce buší do Dolejše připadá docela burleskní.Bbez ohledu na Paroubkovo přesvědčení, že Göbelsovské metody propagandy stále platí bez ohledu na to, jak těžkého kalibru je propagovaná lež. 

jeff 28.4.2006 10:13

Re: Re: pane Topolánku,

podléháte rozšířenému optickému klamu (ev. bludu), že Paroubek něco chce řešit. Naopak. To bleskurychlé pošupování z funkcí, event. odebírání stranických knížek má tento dojem vytvářet. Fakticky ale jde o poschovávání inkriminovaných lotrů do předem připravených pozic a vytváření bariéry před trestně právním řízením. ( viděl jste někde ve vyšetřovací vazbě Krause, Zgarbu, Doležala....?) ČSSD jen vyjímečně připustí postup až před soud a jen tam,  kde dotyčný nehrál přesně podle not Lidového domu, ale třeba na vlastní triko, viz Součková. 

zalozak 28.4.2006 5:47

pro knedlika a ostatni

Bohuzel v tuto chvili jsou zde pouze dve volby. Volba jedna je pro stranu ktera jako jedina ma uceleny program byt ne zcela perfektni a ve vedeni nektere kteri by tam nemuseli byt.

Na strane druhe je zde strana ktera tuto zemi zene milovymi kroky hluboko pred listopad 1989 diky extremne vzrustajici mire zadluzenosti, postupnemu omezovani sanci na jakekoliv podnikani, nechutnostmi socialisticke regulace vseho a logicky vzrustajici mire korupce,.

Par zeleno ruzovo cerveno cernych stran ktere hledaji prilizitost jak se stat parazity  rozhodne nic na veci nezmeni.

Volba je tedy ... zpet k socialismu nebo sance pro ty kteri tvrdi ze dokazaou beh veci zmenit.

knedlik 29.4.2006 9:19

Re: pro knedlika a ostatni

Ja samozrejme pujdu pro, jak rikate, "ty ostatni", uz jenom aby byla alespon nejaka zmena. Ale byl bych radeji, kdyby mne  k tomu kroku presvedcil sam pan Topolanek a ne me zoufani, Byl bych velmi mile prekvapen , kdyz ti druzi budou zasadne o mnoho lepsi (horsi  byti snad ani nemohou, lec i to jsem si jiz drive take myslel). Pro jistotu ale dech drzet nebudu, abych se jeste nakonec nezadusil.

knedlik 28.4.2006 3:15

Je mi lito

Je mi lito pane Topolanek, nemam pochyb ze alespon neco (ne-li vetsina toho co zde pisete) je pravda, jako i mnohem a mnoem vice toho, co zde nepisete, ale Spasitele z tohoto naseho politickeho hnojiste ve Vas bohuzel nevidim. I kdyby jste to skutecne myslel uprimne,  tak zrovna Vy by jste na to nemel, zatocit nejen s tema socialistickyma lumpama ale i s tema ve Vasich radach. Ti Vas (pokud s nima nepojedete) prevalcuji. Doufam, ze Paroubek se vrati tam, odkud se loni vynoril, ale vitat toliko jinou partu "byvalych", na to se ale vubec netesim (zamerne nepisi byvalych "komunistu" nebot z te generace tomu Marxovu nabozenstvi jiz nikdo z nich stejne neveril, jiz tehdy to byla jenom koryta a jeste vetsi koryta).

Ondřej 28.4.2006 2:03

Mrkněte na nový klip

www.obrazovka.cz/volby/drposera.wmv

(2,4 MB)

?? 28.4.2006 3:50

Re: Mrkněte na nový klip

Ondřeji,

tohle je"zábava" na úrovni třetí třídy zvlaštní školy. Jestli to má být volební agïtka, tak nás chraň bůh před jejími autory.......

?? 28.4.2006 3:53

Re: Re: Mrkněte na nový klip

Omlouvám se, mělo být .. agitka ..    Nevím, kde se tam ty různý znaky vzaly. nežli jsem t odentroval, bylo to v pořádku.:-(! 

John 28.4.2006 1:06

To je aktivity

Koukám že dnes mají socani v Lihovém domě pohotovost. A hned se snaží o sto šest. Je tak dál kluci. Za pár dní si půjdete hačnout do opozičních lavic a budete moci v klidu přemýšlet kde udělali soudruzi chybu.

mak 28.4.2006 1:08

to jsem zvedav jestli paroubek po prohranejch volbach vyhodi sam sebe

R^(Y)

Lea 28.4.2006 9:49

Re: To je aktivity

Johne,nejsem socan. pro jistotu se ale na "Noc dlouhých nožů" připravím.

Vilém 28.4.2006 0:31

ŠIBAL Topolánek

Pan Topolánek se dere do čela státu poté, co vyraboval svou soukromou firmu, ale stačil na tom vydělat osm melounů v českých.

Fakt je, že je troškař - Kořistkovi nedal dost, takže deset v českých nevyšlo.

Ale jak by si vedl je vidět podle VELKÉHO BRATRA SLOVENSKA - ministři, nikoli řadoví úředníci jako u nás, padají kvůli korupci jeden za druhým, poslanec stojí 25 mil., ano Topolánek je i na uplácení lakomý, prostě nemá formát nebo mu došly peníze od mrtvol z Budapešti a příznivců z Hong - kongu.

Co zbývá - NAKRMIT SE U KORYTA - TO BY UMĚLA I ODS.:-D:-D