30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PETR 27.3.2009 9:19

Pane Holásku

Pokud si pamatuji, oznámila úmrtí Ferdinanda Švejkovi paní Müllerová, protože Švejk byl marod a  tak dostával zprávy od bytné. A reagoval výrokem: " Ježišmarjá, kterýho ?  Já znám dva ..."  A pak jel dobrý voják Švejk na invalidním vozíčku bojovat za císaře pána.  Hašek byl opravdu geniální. Neb co je jiného honem honem postavení 101 vlády ( prakticky stejné, jaká byla, protože musíme dovládnout EU, což chápeme všichni až na dementního císaře pána ), než vláda na invalidním vozíčku ? Na druhé straně, nic jiného nezbývá, dovládnout se musí. A pak rychlé volby a nedávat panu prezidentovi žádné další šance.  

Jindra 27.3.2009 0:04

Co ty jsi za Curdu?

quslingovci- rozmumej vlastizradci jsou ti, kteri chteji vydat vlast 4. Risi bez referenda. Jsi normalvi curdovec, autore.

Landys 26.3.2009 22:49

Re: A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

>-Když lepší blbá vláda než žádná, potom nevím, proč propadáš takovému zoufalství. Žádné obavy, takovou sbírku intrikánů, podvodníků, defraudantů a morálně pokleslých individuí nemůže dál Parobek dohromady, ani kdyby se snažil sebevíc. To se může podařit v jednom století pouze jedenkrát, a už máme vyčerpáno. Mám matný dojem, že už kdysi vládli, a jestli mi paměť slouží, tak dokonce líp než modří havrani. Jen ať nám geroji ještě předvedou, jak zatočí s tou krizí, která u nás díky ODS a Kalouskovi vlastně ani není. Chudák Paroubek měl namále - moc nescházelo, a byl před časem zažalován nejlepším poválečným premiérem a nejlepším ekonomem ve střední Evropě, za šíření poplašné zprávy. Takže tam ty odborníky na slovo vzaté v národním zájmu radši ještě ponechejme. A neber si to tak, Češi byli přeci vždycky veselý národ. Osm roků si dá ODS pauzu aby se zesebereflektovala, a pak bude zas možná lépe. Nikdy není tak zle, aby nemohlo být hůř.>-

jeff 26.3.2009 22:36

Re: A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

Shodit vlastní vládu v době evropského předsednictví a uprostřed celosvětové ekonomické krize nemůže ani přeběhlík, ani konstruktivní poslanec, ale jen a jen politický debil. A chválit to může jen rudooranžový šmejd.

jirka.s. 26.3.2009 22:11

Re: vejít do dějin?

Teď jsi to, "FG", krapánek přepískl! Lze si jen přát, aby všichni s levicovými názory byli k obrazu hafusaka! Pokud chceš mermomocí někoho označit za rudého hajzla, posluž si třeba mistrem hnusem! ;-(

jirka.s. 26.3.2009 22:08

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Tož už mně je to jasné! Já bloud pořád nevěděl, kvůli čemu je vlastně ten randál kolem Kubiceho zprávy! A oni se prčili ti, co jim vadilo, že jim někdo lezl do soukromí a dokonce na jejich účty!  Děkuji, honzíku!!! R^

fg 26.3.2009 22:05

Re: vejít do dějin?

hafusaku, ty nejsi obyčejný člověk, ty si rudej hajzl

jirka.s. 26.3.2009 22:00

Re: P.S.

Jiříček, ten je podle tvého gusta???8-o

jirka.s. 26.3.2009 21:56

Re: vejít do dějin?

Fajn, hafusaku !!! Vynechme tedy hospody a rádoby opilce s deseti pivy!!! Zkusil jste se někdy posadit třeba do mekáče v jakémkoliv hypermarketu mezi "občerstvující se" nositele značkového oblečení se čtyřmi až pěti pruhy? Co asi tak myslíte, že tam zaslechnete? Nádherné dialogy jsou k mání třeba v brněnské Vaňkovce! Kdyby to nebylo k uzoufání, docela by ses pobavil!

BTW: Proč se domníváš, že ausgerechnet ti "hanobitelé" levice jsou mlaďáci? Já osobně znám zde podle věku pouze dva z mladších ročníků, jeden z nich se tady už zaplať pánbůh nevyskytuje (septik) a druhý si říká "patrik" ! Zkus si vyhledat jeho myšlenkové kreace, nejspíš tě opustí tvůj nezřízený optimismus o politickém přesvědčení naší mládeže, která by nám měla údajně vydělávat na důchody!

petr 26.3.2009 21:45

Re: A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

To se pleteš rudochu sranda teprve začíná, rudoši se odkopali vládu srazili do vlády nechtěj, páč se bojej zodpovědnosti uměj jen okopávat kotníky  a teď se odkopali v celé kráse, jen rozvrat anarchie nenávist zadlužování, dohromady ubohost a zoufalství končící katastrofou a každým dnem si více lidí uvědomí, jací jsou rudoši destruktoři, každým dnem budou přibývat ODs voliči, protože lepší blbá vláda něž zádná, a zbabělci co vládu sestřelej a sami se vládnout bojej patří na smetiště.. a věř mi, každý den bude oranžových blbů méně a méně.. nakonec zůstane jen předseda, Rát a profesionální zadlužovač Sobotka.. a bezmozci.. tomu se říká dát si gól do vlastní brány.. ;-D;-D

www racek 26.3.2009 21:41

no jo, tak revoluce, teda

zahájí výstřelem z primátora dittricha ?

bože, jak se to vyjádřil zeman o novinářích? neplatí to vždy ... ale za takovýdle pitomosti  ...

sláva 26.3.2009 20:18

Re: Pozoruhodné myšlenkové a argumentační vývody autorovy...

sakra, tak vy platíte daně a jiní ne? já myslil, že ODS tu zavedla spravedlivou rovnou, takže prosím nevyvyšujte se. a  znáte-li neplatiče, před soud s nimi , ve vašich USA je neplacení daní největší zločin!

Pozn: spravedlivou rovnou mají jen v pár státech, v drtivě většině je spravedlivě progresivní, už kvůli kohezi národa... Už jen kvůli té dani si ODS zasloužila od válu. Nebo dvě koncepce: jinde šrotovné jako pomoc chudším, u nás odstranění DPH na auta pro bohaté firmy. Bravo! Ať se Topol nediví...

Alan 26.3.2009 20:14

Re: vejít do dějin?

To jsou právě ty kecy. Kdyby se to totiž spočítalo, došel byste k úplně jiným číslům. Je zajímavé, jak má každý plnou hubu keců o principu solidarity když se to hodí, aniž by si uměl spočítat, co to obnáší. Zčista jasna je to najednou obráceně?  Gratuluji. Tak si to buď spočítejte pořádně, nebo alespoň nepište stupidní demagogické žvásty, vy "ekonome"!

sláva 26.3.2009 20:12

Re: Největší vinu na současném marasmu politické scény má ČSSD

sakra já nevím, ale není snahou opozice získat vládu a vládnout dle svých představ? to vyčítáte Paroubkovi? Prý touží po moci? A Topol, který zastavil jaderné programy kvůli zeleným jen proto, aby sám mohl vládnout? Všichni staví své Temelíny jako o závod, jen my ne...

Takže, Topole do opozice, a můžeš chrlit nezodpovědné projevy jak chceš... to je úkol opozice. Nic proti tomu. Bereme to s rezervou.

sláva 26.3.2009 20:04

Re: A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

Když tak čtu toho Holáska a další proroky katastrof, bože bože, celý svět už je socialistický, i ty USA, kam jsme to dospěli, jen Holásek a Topolánek vysoko třímají prapor svobody, vždyť ten Holásek se už ani nemá kam vystěhovat!

Tihle lidi, co uznávají za normální jen to, když vládne pravice, mají těžký život. Ale řešení je snadné, a měli na to dva roky své vlády: vystřílet ty levičáky, tady a všude na světě a bude konečně pokoj, klid a mír a hlavně prosperita bohatých (pravda, kdo na ně bude robit?)

Kazan 26.3.2009 19:59

Lež, zlodějna, nezodpovědnost...

.....v raždění odpůrců a 30 % inflace měny.  Tam v Rusku je to na revoluci.

Jiřík 26.3.2009 19:42

Re: vejít do dějin?

Nešpiňte se s tím Modrým Blbem.Jejich představa je,že kdo je nevolí,žije ze sociálních dávek,případně sedí celý den v hospodě.Kdyby šli k volbám všichni občané,měli by ti arogantní tupci 10%.Kdyby se spočítalo,co těchto 10% zaplatí na daních a na pojištění,bylo by to  5%.Oni jsou tou parazitující skupinou,ale umí řvát a obhájit si své prebendy.

Jiřík 26.3.2009 19:35

Re: A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

R^R^R^Modré straky řvou,ale jací přeběhlíci-konstruktivní poslanci to jsou.Jako Melčák,Pohanka,Wolf,Snítilý.Teˇse jen objevili další,proč tolik rozhořčení.Pochvalte je ODSáci tak jako ty prvně jmenované.

strejda 26.3.2009 18:12

Re: ODS-opakování téhož

Kolik jste ochoten mně půjčit? nepotřebuji tak mnoho, cca 2,2 milionu (Kč) Bude to pro vás prima kšeft. Já z toho budu mít a vy to zaplatíte. To je kulantní návrh.

Landys 26.3.2009 18:11

A taková to byla do teď sranda .... a naráz je po ní !

;-DTak jaký že je to ten Topolánek konstruktivní státník. Když si koupil socdemácké poslance (nebo co za tím bylo ?), a myslel si, že to má všechno dobře posichrované, dělal si z opozice srandu a s úšklebkem ukazoval zvednutý prostředník, Martin s Katuškou to pro změnu tlačili silou, kašpárek Langer byl samý vtip a úsměv - a reformovalo by se a privatizovalo podle představ pravice - a připomínky opozice - byly akorát k smíchu. A najednou bum - a je po ptákách a po smíchu ! A začal řev a spílání opozici, jak je nezodpovědná a destruktivní, a jaký je to příšerný projev politické nekultury, a co je teď  všechno v ohrožení. Pro vás, kteří trpíte modrým zákalem už to taky není ta pravá legrace, jak  tady sleduji ty vaše lkavé výrony. Nezapomeňte pěkně poděkovat  Mirkovi (ale já osobně si myslím, ze hlavně Martinovi Siloukatuško Bursíkovi). Holt se jen potvrdilo staročeské rčení o tom, že kdo s čím zachází,  tím i schází - a Mirek tu má to o co si celou dobu koledoval. Nic víc a nic míň, akorát už nebude v ODS tolik legrace. Teď se můžeme spíš těšit na nějaké tragikomedie v podání jejich ansámblu. Rv

strejda 26.3.2009 18:10

Re: vejít do dějin?

R^

JD 26.3.2009 18:07

Re: ODS-opakování téhož

...za mnohem větší pitomce ty, kteří jim půjčují !!!

Půjčování je kšeft. Pro pár lidí vývar. Letadlo ve velkém. Půjčky na půjčky. Někdo z toho má a někdo to zaplatí.

hafusak2 26.3.2009 18:03

Re: vejít do dějin?

Jestli si pod pojmem "obyčejný člověk" představujete jen hospodské opilce, tak to je k politování. Osobně se mezi normální lidi řadím, do hospod nechodím, na nedostatek vzdělání si nestěžuji, při svém věku si myslím, že už jsem toho viděl a zažil dost abych si mohl dovolit vlastní názor. Nevím, jak jste na tom Vy sám, ale já elitářství a bezbřehou liberalisaci úplně všeho nepovažuji za lék na všechny nemoci. Jinak myslíte si, že ti mlaďáci, co sem píší plno nadávek na levici a jsou přesvědčeni, že jen pravicové názory jsou "in" vědí "vo co go"? Jinak myslíte si, že označení "demagogie" a "populismus" je vždy pouze označení pro činnost oposice?

jirka.s. 26.3.2009 17:59

Re: Modré slzy pana Bartoně:

On, je Bubu, evidentně v metylalkoholovém rauši! Slavil tak důkladně, že vychlastal vše, co měl po ruce, včetně  čističe grilu, tudíž mu holt už při slintání do klávesnice už ty oči moc nesloužily! ;-(;-(;-(

jirka.s. 26.3.2009 17:42

Re: ODS-opakování téhož

"...že se řada pitomců po celém světě prostě nedokáže přizpůsobit úrovni svých příjmů a místo toho žije vesele na dluh. Když pak přijde řada na placení, je tu průšvih."

No, já nevím, draku, ale já osobně bych ale měl za mnohem větší pitomce ty, kteří jim půjčují !!!;-(

jirka.s. 26.3.2009 17:38

Re: vejít do dějin?

"...kotrmelce ve zdravotnictví a nebezpečí převodu peněz na důchody do soukromých fondů rozhodně nebylo něco, co by si u obyčejných lidí získalo podporu."

Zkusil jste někdy, hafusaku, třeba tam u Vás v Hradci, zajít třeba do hospody mezi ony "obyčejné lidi" a poslechnout si jejich názory na "kotrmelce " ve zdravotnictví či na "převody peněz na důchody do soukromých fondů"??? O radaru ani nemluvím! Kromě papouškování Bufových a zavostálkových připitomělých volebních sloganů, z těchto "obyčejných" lidí nevyrazíte jedno jediné slovo, které by naznačovalo, že by alespoň malým mozkem chápali "vo co go". Ohánět se jejich "vlastní vůlí" je demagogie toho nejhrubšího zrna! Jejich vlastní vůle, ať to okecáváte jak chcete, začíná a končí právě u  toho  10-tého piva, které si právě dneska nemohou dát, protože dopoledne museli jít k zubaři s rozbolavělou hubou, která deset let neviděla kartáček na zuby! Tož asi takhle!! ;-(

Vašek 26.3.2009 17:21

Re: Jasně .....Re: Největší vinu na současném marasmu politické scény má ČSSD

Vážený pane, nevím sice co znamená či vyjadřuje Váš nick gerontusinza, ale protože už také nepatřím k nejmladším, dovoluji si vám navrhnout češtější podobu vašeho nicku. Od příště se už nazývejte pouze  "starejcinta". >-;-O>-

hafusak2 26.3.2009 16:30

vejít do dějin?

Pád téhle vlády skutečně asi vejde do dějin. Málokdy se totiž stane, aby vláda porazila  a svrhla sama sebe. Teď, když s protaženými ksichtíky sedí kolem stolu a vymýšlejí na koho to hodit je nejvíc vidět jejich bezradnost a skutečné kvality. Prakticky všechny pravicové strany zradily své programy za které byly zvoleny do sněmovny. Pouze získání "konstruktivních" poslanců umožnilo tuto vládu. Když však od vlády začali utíkat i vlastní poslanci, asi bylo něco špatně. Ani debakl v krajských volbách jim nerozsvítil v hlavách. Primitivnost s jakou vše sváděli na opozici už byla trapně ubohá. Přestala politika, zavládlo jalové politikaření, elitářství a protekcionalismus. Další směry vývoje určovali lobbysté a různí "sponzoři". Prosazování cizích zájmů proti vůli vlastních lidí v otázce radaru, kotrmelce ve zdravotnictví a nebezpečí převodu peněz na důchody do soukromých fondů rozhodně nebylo něco, co by si u obyčejných lidí získalo podporu. Vláda zobala z ruky horním 10 000 a naprosto se odtrhla od spodních 10 000 000. To, že po zaklepání na dveře levicí se sesypal celý barák je už jen důsledek. Uvědomují si to ale? Sotva, protože jinak by nezačali pořádat hony na čarodějnice ve vlastních řadách a obviňovat všechny kolem sebe, p. presidentem počínaje a jakýmsi p. Dalíkem s nejasným postavením konče. Teď už jen zbývá cesta z bláta. Nejlepší by byla úřednická vláda, která by nemusela brát ohledy na vnitřně rozhádané partaje a odborným způsobem stabilizovala situaci do normálních voleb. Do té doby se politikové zklidní, promyslí si další a s chladnou myslí poučeni minulostí ať zase začnou. Toť můj názor.

strejda 26.3.2009 16:15

Re: Jasně .....Re: Největší vinu na současném marasmu politické scény má ČSSD

Myslíte, že i Vondru připravil o sluch? Něco mu do hlavy fouknul.

strejda 26.3.2009 16:14

Re: Jasně .....Re: Největší vinu na současném marasmu politické scény má ČSSD

Jsou to Alenko jen kecy ;-D, hlavně se z nich nechtějte poučit a pokračijte v načaté cestě. Topolánek ji zná, vede někam do pekel. A hluchý Vondra mu bude sekundovat. To byz socanů byl krásný svět. Lidé by se milovali, podnikali by, pili nektar z květů - na nic víc by asi neměli.