21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
;-) 26.3.2009 12:52

zima, ukliď si v hlavě Re: Na to "bydlení jinde" se vykašlete Holásek,

Ale ale, ty se za nás stydíš? A proč? Dyť jsi Němec jako poleno.  8-o

Landys 26.3.2009 12:52

Pozoruhodné myšlenkové a argumentační vývody autorovy...

>-Je patrné, že autor se nachází v nedobrém duševním rozpoložení. Jak sleduji, stejně je na tom  i Topolánek při svých současných eskapádách v EU. Taky se mi eklují bezskrupulózní bolševické praktiky, a je mi proto hodně divné, kde si je ODS tak bravůrně natrénovala. V plné parádě je předvedla při posledních parlamentních volbách, a ještě je vylepšila při svém udržování se při životě. Je vidět, že jsou to učenliví hoši. Jsou to dle představ autora asi ti chytří a přemýšlivý jedinci s příkladnou genetickou výbavou. A takových je tady opravdu škoda, ti by měli emigrovat za lepším. Ale kam, když všichni ve světě jsou prý socialisti. Poslední zbytky konzervatismu ještě zůstaly v Americe po velikánu Gergovi ml., tak byste si měli vy všichni chytří, pracovití a přemýšliví pospíšit, než to po něm stačí Obama všechno pokazit. A až budete boháči, přijeďte se ukázat a pokecat, případně tady můžete i něco zprivatizovat (uděláte třeba eseróčko na letiště, nebo na něco podobného). Nechceme vám šlapat po štěstí, a abyste nebyli škodní, posílám stokorunu na letenku. A ten Mirek, ten vám dělá čest a musíte na něj být právem hrdí. Jeden levicově zaměřený politolog nadšeně děl, jak se jeví lidem jako vlivný politik, který se objevuje po boku významných osobností a "rozhoduje zásadní témata". A jiný, zas pravicově orientovaný, měl pitomé poznámky, že prý asi tak jak s tím ukrajinským plynem. Když prý velmi brzy zjistil, že skutečná politika se odehrává o dvě výkonností patra výš, omezil se alespoň na dobrého hostitele EUpotentátů. Prý aby si na něj vzpomněli, když bude usilovat o post jejich komisaře. No řekněte, nejsou to hovadiny ? >-

xxxKubeš 26.3.2009 12:45

Zlatá slova

autora R^

;-) 26.3.2009 12:44

No konečně, zima Re: LS nepotřebujeme, začínáme znovu, bez českých chaotů

A táhni do té své Hoch Deutsches Reich   ;-D

Pája 45 26.3.2009 12:35

Re: Jan Daniel

           Jmenuje se Jiří Paroubek, "danieli", jeho kvality znám, vaše ne, svým způsobem je váš hlas z ulice (anonym). To se to kope do politika, když je to beztrestné, že!

            Jinak vám musím opravit váš názor. Vládu nesvrhlo 97 hlasů poslanců ČSSD a KSČM, ale hlasy dvou členů ODS a dvou poslankyň, zvolených za stranu Zelených (dnes již vyloučených). Topolánkova vláda padla za přispění 4 hlasů koalice - ta ironie. Když Topolánek získával přeběhlíky z ČSSD, hovořil o čestných lidech, kteří své stranické zájmy nadřadili nad zájmy strany, za kterou byli zvoleni a hlasovali "státotvorně"!

             A když ho "koaliční přeběhlíci" potopili, tak jsou to nezodpovění odpadlíci, které je třeba vyloučit (Bursík ho předběhl). A chtěl bych slyšet výrazy Topolánka, Langera, Bursíka a dalších v zákulisí. To byla pěkná žumpa.

Marat 26.3.2009 12:25

Re: SELMAK KAFE NEPIJE

Proto udělejte ministerským předsedou Páju 45. Opravdu si vládu socdem a  Kompartaje zasloužíte.

Jen potom zase nespílejte světu, že vám nezabránil dosadit k mocí tu růžovou a rudou  svoloč.

BuBu 26.3.2009 12:25

Re: Modré slzy pana Bartoně:

To už Pájo 45 děláš "pod sebe" . . . . že ani nechápeš, na koho hovoříš ?????

Nebo máš Rudý hnůj . . . . místo mozku ???

Toto je - Alsheimerový Pájo . . . . článek Zdeňka Holáska !!! Takže - přehoď pemprsku . . . vezmi si ešus . . . a hajdy pro oběd !!! Už je čas !!! ;-D;-D;-D

Marat 26.3.2009 12:20

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Prosím vás, snad si nemyslíte, že každý bolševiciký funkcionář byl skutečně bolševikem?  Ti bolševici byli u bolševiku jen proto, že se měli tak dobře, dokonce lépe, jak buržoázní továrníci a ředitelé. Dnes nemusí být partajní řvouní a žijí zase dobře.

Pája 45 26.3.2009 12:19

Re: JaS

Díky, a doplňuji - nekrade straník, ministr, zedník atp., ale KRADE ZLODĚJ!

Pája 45 26.3.2009 12:17

Re: SELMAK KAFE NEPIJE

          Opravdu ale opravdu, milý "selmaku" PAROUBEK ŠKODÍ ČESKÉ REPUBLICE.

           A já mu to schvaluji, protože ta banda ze STRAKOVKY, na čele s Topolánkem, Parkanovou, Bursíkem, Langerem a dalšími, si  nic jiného, než výlet "do pekel", jak to vtipně Mirek glosoval, nezaslouží. Přeji hezký den, nad Hradčany svítá!

Vlali 26.3.2009 12:15

zajímavé

Když podpořil Melčák a Pohanka Topola byl to rozumný krok. Teď jsou ti co nepodpořili Topolánka nazýváni Q. Prosil bych stejný metr na přeběhlíky.

Jirka Stejskal 26.3.2009 12:15

Vazeny pane Holasku

pripominate mi naivitu nekomunistickych ministru v roce 48. Naivne se domnivali, ze se vlastne nic nedeje, vsechno se da zmenit v pristich volbach.

JaS 26.3.2009 12:13

Re: JaS

Pájo, říkáte to přesně - "rudý režim" jsem jen použil z článku. Samozřejmě je to úplně jedno - prostě režim lumpů, kde vůbec nezáleží na tom, jak si kdo říká.

;-) 26.3.2009 12:13

Re: chytri a premyslivi volici

R^

F. Čech 26.3.2009 12:11

Chcete snad popřít geronte, že jste si na nás Čechy nepozvali před 40 lety 600 000 ruských vojáků

To vám zřejmě nevadilo, že se Rusové nikoho na nic neptali a nějaké schvalování parlamentem o tom, zda mohou a nebo nemohou přijít je nezajímalo: Američané nás zdvořile žádají o to, zda by u nás nemohli, bez nároků na finanční participaci z naší strany, postavit zařízení pro naši ochranu před jaderným napadením ze strany teroristů. Když jim to magoři vašeho střihu v parlamentě nepovolí nic se tady stavět nebude! Proč vás toto znepokojuje a neznepokojuje vás naopak to, že Irán už brzy, nejdéle do dvou let bude mít i funkční jadernou bombu i raketu, která k nám doletí a touha pustit to někam na zkažený západ je zřejmě neopustí. Do USA ještě dlouho nedostřelí, ale my nejsme tak daleko - Peršané byli i pěšky ve Starém Řecku každou chvíli. Až tu raketu ti iránští šílenci odpálí tak někam spadne a ta jejich atomovka někde vybuchne  - pokud ji něco nezničí ještě ve stikolilometrové výšce nad zemí. A zničit ji může jedině protiraketová obrana, kterou nám nabízí jedině USA. Určitě ji nezastaví ani kecy vás a soudruha Tamáše, ani výhrůžky pana Putina! Pokud nám podobnou ochranu nabídne zadarmo i Putin nejsem proti a můžeme o tom uvažovat. Ovšem vy, vážený soudruhu jste si na argumenty nikdy nepotrpěl a pořád jen dokola papouškujete vaše bolševické hospodské žvásty. Myslím, že už nastal čas milý soudruhu geronte zašít se  do svého pokojíku v domově důchodců a svěřit se do odborné péče gerontologů.

Pája 45 26.3.2009 12:11

Re: LUDVA

R^R^R^:-D:-D:-D dobře jste to vystihl, "ludvo", děkuji.

Pája 45 26.3.2009 12:08

Re: JaS

Proč potom musí mít ten přívlastek "rudý" milý "JaSe", když jde, cituji vás: " o stát, který bude lézt každému do soukromí, bude pronásledovat ty, kteří mu nepolezou do zadele, stát zlodějských papalášů a veksláckých zlodějů ". Tato charakteristika platí pro všechny možné přívlastky, ideologické (komunistický, fašistický, církevní atd.), politické (v ČR - modrý, oranžový, červený, zelený atd.) i jiné. Toť vše, hezký den (i těm na Hradčanech).

J.S. 26.3.2009 12:03

Re: vláda padla

Že Vám je jen 50 to přece není v současné době žádný věk, když si vezmete to jak Vás vláda omladila v minulé době,když jste měla 2 děti by jste šla do důchodu cca v 55 no a v současné době cca v 61. Můj švagr v roce 1995 se legálně odstěhoval i s manželkou do Kanady a po necelých 14 letech se vrací na občasné náštěvy zcela spokojen. Kapitál žádný neměl a pracuje tam jako obkladač, no na rozdíl od nás odvahu měl. Je ročník 1945

Pája 45 26.3.2009 12:01

Modré slzy pana Bartoně:

Pane Bartoni jen jste začal, tak hned špatně - příměr mezi zavražděním státníka a pádem vlády, uznáte snad sám, "že je to hodně přitaženo za vlasy", že. Nevím jak padaly vlády za 1. republiky, ale měli životnost přibližně necelý rok. Co je špatného na patu, myslíte si že je to nějaký "trest boží". Je-li demokratické, vyslovit vládě důvěru, tak je stejně demokratické vyslovit vládě i nedůvěru. A to se stalo a legislativa Česka má pro to řešení, jen vy to považujete za něco hrozného, asi proto, že to potkalo ODS. Započítáme-li Klausovo "Sarajevo", tak musím konstatovat, ne opozice, ale poslanci ODS s koaličními poslanci poslali vládu ODS již podruhé z kola ven.

Zato pokračování ještě horší, cituji: "Že nás ovšem možná čeká návrat do rudých časů, to je nabíledni a je to smutné vyústění dvacetiletého vývoje po pádu bolševického režimu, na kterém se podílí bezskrupulózní praktiky politiků bez ohledu na jejich stranické zařazení a zneužívání demokracie k nepoctivým příjmům." Koho strašíte? Máte problém s pojmy, nevíte co slovo "bolševik" znamená, ale používáte jej hojně. I slepý by poznal, že text se modrá až hrůza.

Nu a jestli si myslíte, že jen Topolánek nebo Klaus (to podle oblíbenosti) spasí svět, protože, cituji: "Obamovy kroky a levice na celém světě tváří v tvář těžkým dobám rozdává z cizího neuvěřitelným způsobem; i naší socialisté jsou rozdavační", tak by jste nám měl vysvětlit jak. Nejdříve nám ale sdělte, kdože nás to do té krize dostal (a nezkoušejte že to byli socani nebo dokonce bolševici nebo žeby už i americké banky je zaměstnávali?), protože jen z analýzy lze vytvořit správný plán jak z KRIZE.

jamna 26.3.2009 11:57

Re: Proč tohle bylo napsáno tak mnohomluvně.....

Souhlas.

Ludva 26.3.2009 11:47

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Ano, pozoruji to když projíždím pod kamerami, co zaznamenají každé auto. Mobily, kde každý šplecht je nahráván, počítače, kde každý názor do diskuze může být použit proti Vám. I ti psi se bez sledovacího čipu nehnou. A ti zlodějští papaláši, těch je. Mladí to právě zažívají.

JaS 26.3.2009 11:27

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

To myslíte vážně? Tam byl vždycky kapitalismus nejhoršího ražení - ve špičkách bolševické strany a KGB. Myslíte, že dneska někdo z těch strašně bohatých Rusů je jiný než kágébák? V zemi, kde základním komunikačním prostředkem je lež, je přece úplně jedno, jak se čemu říká. Může se tomu říkat komunismus nebo tvrdý kapitalismus - je to pořád to samé. Lež, zlodějina, vraždění odpůrců.

Kuchl 26.3.2009 11:26

Re: Pane Čechu mnohomluvné, ale jako vždy vycházíte z vadných premis......Re: Soudruhu gerontovi

Ale geronte , nač ty urážky na celkem smysluplné vyjádření v předchozím . Buďte nad věcí a netrapný !;-)

M. Zima 26.3.2009 11:18

LS nepotřebujeme, začínáme znovu, bez českých chaotů

gerontusinza 26.3.2009 11:16

Lituji pane, pokud sledujete konání pana Topolánka, Re: Že může hradní šašek za všechno

tak byste měl vědět že neustále roste množina lidí které nakakává  a tak se nelze divit těm koncům.......;-) Mě spíš udivilo že to nepřišlo mnohem dřív, ten člověk podrazil každého kdo mu pomohl k moci včetně voličů....... a pak se, s těmito způsoby, udržet, je skutečně nad síly takového jedince.....;-D   Nevím co si "myslí" v EU, to je jejich věc..... ale je jednoduší, než vytvářet konspirační teorie, přihlédnou k nakakanosti jednotlivých aktérů a Klaus mu dal jednoznačně najevo co si myslí o něm a jeho politice..... apak mlýt ještě o povinnosti pověření sestavit vládu je dostatečně ubohé aby tento člověk šel od válu jednou pro vždy.....Lituji, váš pohled nesdílím.... asi proto že tady v tom bordelu žiju...

Kuchl 26.3.2009 11:11

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Rusko je velká zem , ale člověk jako takový , už od dob cara , tam má nepatrnou hodnotu ! Velmoc ano , demokracie západního typu ne .:-/

John 26.3.2009 11:11

Re: Přání

Ohledně těch voleb bych doporučoval nastudovat si Ústavu. Nebudete potom vypadat jako bezmozek.

M. Zima 26.3.2009 11:09

Teď se přeci nic sestavovat nedá,

místo sestavovavání měl dávno napadnout kLause za zmršený volební zákon, za intriky a za to, že kLaus zprznil vše, na co sáhl. Topolánek prohrál už při kLausově volbě.

gerontusinza 26.3.2009 11:07

Pane Čechu mnohomluvné, ale jako vždy vycházíte z vadných premis......Re: Soudruhu gerontovi

jinu ako vždycky..... vy skutečně považujte za komunistu každého kdo s vámi nesouhlasí?   ;-D Víte  kdyby blbost nadenášela..... mě je jedno co vy vzýváte a koho si stavíte na pidestal..... Já ovšem vaše pitomé vzory nemíním akceptovat a nechci s vámi diskutovat, není o čem......  pokud tohle podporuje Topolánka, tak to mluví samo za sebe......;-D;-D S bohem pane..:-/

Berkowitz 26.3.2009 11:02

Re: Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Šmarjájosef, vy jste se ještě neprobudil z dvacetiletého spánku ? V Rusku je kapitalismus tvrdšího ražení, než u nás, Lenin je tuhý, jako štolverk, Rusku se stává velmocí !