21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Zima 26.3.2009 11:01

Škoda, že

nejste schopen Vaše příspěvky obhájit. Ale vždyť já jenom nevyvracím, také vyslovuji uznání, např. Lucie Bílá by byla skutečně lepší ministriní obrany, kvůli zpěvu, a to beru jako Vy v úvaru, že před Vlastou lezli Talibánci na stromy.

BTW: Nedávno jste tak nadšený dojem z mé oponentury nedělal. Co se stalo?

tom 26.3.2009 10:57

Re: propagandistický blábol postkomouše

Vžyť to na konci svého příspěvku konstatuji. To říkají na Jánském vršku, že? Jinak bych prosil o nějaké shody programu u Národní strany a NPD. Ale protože jste je nikdy nečetl, tak nepřdpokládám odpověď. Vám to přeci řekl Langr a tato hodnověrná osoba to přeci musí vědět. To ho učili na stranickém školení. A i objektivní tisk to přeci píše. Tak nač hledat informace. To by jste mohl být také moc chytrý a to se v Česku nenosí.

JaS 26.3.2009 10:39

Zopakujme si, co znamená "rudý režim":

Není to komunismus podle naivních ideálů v podstatě shodných s ideály křesťanství (ty jsou stejně neskutečné a žádná církev je nenaplňuje). Jde o stát, který bude lézt každému do soukromí, bude pronásledovat ty, kteří mu nepolezou do zadele, stát zlodějských papalášů a veksláckých zlodějů, zejména ve spoluráci s Moskvou. Mladí to nezažili, vyprávění nestačí - tak holt si to budeme muset prožít znova

Jan Daniel 26.3.2009 10:33

co má Jyrka v rukávu?

Podle mého názoru Paroubek nemá žádnou strategii. Ze zvyku vyvolal hlasování o nedůvěře jako politické divadlo, ale ono to dopadlo tak, že byla opravdu vyslovena nedůvěra. Svrhl vládu v době rostoucích preferencí ODS, předsednictví EU a ekonomické krize. To načasování si snad Topolánek zvolil sám. Anebo to Paroubkovi poradil Tvrdík.

Ludva 26.3.2009 10:28

Opravdu dobrý dojem z předsednictví EU ?

Entropa - urážka Bulharska, Německa, Polska ..... Urážka prezidenta Sarkozyho - nejprve vyžvanění důvěrného rozhovoru, pak Topolánkova kritika, po které mu Sarkozy odmítá podat ruku. No a nejnověji, úplná ztráta nervů, snad rozpad osobnosti po pádu vlády - urážka prezidenta Obamy, překrucování a vysvětlování šokujících výroků, urážka prezidenta Klause spolu s ruskou ambasádou. To má být dobrý dojem ? Možná v hlavách čekých pravicových novinářů bojujících srdnatě s opozicí..

Jan Daniel 26.3.2009 10:27

Re: Přání

Pokud se snažíte přepisovat historii, počekejte alespoň 10 let. Teď si to ještě každý pamatuje. Topolánek nové volby prosazoval, ale Paroubek s dalšími je zablokoval.

Öman 26.3.2009 10:26

Re: Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

Zima je obyčejný nenávistný levicový tupoun. Ten vám neodpoví skutečně na nic

Öman 26.3.2009 10:24

Re: Když začne Topolánek trojčit, nebo Češi projeví národní vlastnosti, má EU plán na předčasné ukončení českého předsednictví. Převezme Francie a Švédsko.

Jasně chytráku ;-D! A o schválení LS si pak už můžou nechat jenom zdát ;-P

Dušan Streit 26.3.2009 10:22

Re: Pane Streit,

Děkuji, že vždy "kvalifikovaně" vyvracíte mé příspěvky. :-D Nemůžete mi prokázat lepší službu. R^

jitka 26.3.2009 10:11

vláda padla

Souhlasím s Vámi, ale je mi 50 ,km mám odejít? Kdybych byla mladší, tak z fleku jdu, protože to zde nevidím dobře. Ta socanská banda spolu s komunistama  to bude teda dílo!! A pan Klaus mě velmi zklamal!!!

F. Čech 26.3.2009 10:07

Soudruhu gerontovi

Milý geronte, soudruh Tlusý není žádný Quisling, ale je to obyčejný překábatěný komunista, který se do ODS neměl nikdy dostat. Qusling byl přímočarý člověk, který uvěřil v té době módnímu nacismu a celý život byl nacistou - byl to gauner, ale ne podrazník a chameleon. Naprori tomu Tlustý byl komunistou, pak rychle převlékl kabát  a hned nám začal dávat lekce z pravicové politiky. Bylo velkou chybou ODS, že do svých řad brala  tyto bezpáteřné konjunkturalistické, ambiciózní a všeho schopné gangstery! A opravdu nevím vážený soudruhu geronte co máte na mysli, (pokud ještě vůbec myslíte) vaším tvrzením, že "Topolánek si chtěl pozvat cizí mocnost do země". Pokud tím máte na mysli projektovaný protiraketový radar s necelou stovkou amerických specialistů, kteří by ho obsluhovali a kteří by k nám mohli přijít pouze po schválení oběma komorami našeho parlamentu, tak nevím co to má společného s "pozváním cizí mocnosti do země". To vy - komunisté jste si na nás Čechy pozvali před 40 lety 600 000 ruských hrdlořezů, kteří nás tady drželi pod krkem 21 let!  A teď jste najednou přecitlivělí ke stovce Američanů, kteří by tady byli výhradně pro ochranu Evropy před iránskými atomovkami. A přiznejete se tady milý geronte, že byste nás s vaším kumpánem - soudruhem Klausem chtěli zase dostat do ruského chomoutu zpátky! Prvním krokem k tomu je samozřejmě destrukce EU na které už usilovně pracujete a dalším rozklad ODS. Pak byste nás zase chtěli manažovat vy komančové. Na to ale zapomeňte demente (pardon geronte). Vy komunisté už nevládnete ani v Rusku a ruský nacionalista Putin se vás zbaví hned jak mu pomůžete a nahradí vás svými lidmi! 

BuBu 26.3.2009 9:53

Re: Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

Pořád mi ale neodpovídáte na otázku - jak byste sestavil (při současném volebním zákonu) . . . pravicovou vládu, která by plnila na 100% svůj "pravicový program", se kterým šla do voleb  . . . aniž by se ohlížela, co tomu řeknou ostatní koaličníci !!!

Když předpokládám, že nad 50 % ve volbách je utopie . . . :-/

M. Zima 26.3.2009 9:49

Ano, hrabě a jeho nezapomenutelná posa "Šašek a detektivové", chtěl "jasně a pevně" odstoupit, ale pro vlast se obětoval a zústal.

M. Zima 26.3.2009 9:42

Topolánek padl především díky tomu, že přitahuje idioty jako magnet. A to od Dalíka po Burcíka. Propadl především kvůli vlastní neschopnosti, až blbosti, ne kvůli parlamentním počtům.

SelmakKafeNepije 26.3.2009 9:40

PAROUBEK ŠKODÍ ČESKÉ REPUBLICE

M. Zima 26.3.2009 9:38

Že může hradní šašek za všechno

jsem netvrdil. Jenom jsem zachytil, že opět Jakl věděl předem, co "pan president " udělá. Mohu Vám jenom s jistotou říct, že na Západě by v takovéto situaci šli po tocích peněz a tím by se nemohli vyhnout ČEZu, kterému utíká s jeho hazardní atomovou fantasmagorií čas. Předpokládám, že víte, o kolik tam jde.

BTW: Myslíte, že by Topolánek padl bez kLausova přičinění? Dokonce u EU nejsou o tom žádné pochyby.

zoch 26.3.2009 9:37

Díky,dá se to číst.

Jen jste nějak opomenu devastující činnost Klause v politice. Pokud se poněkud soustředíte na jeho "výkony",možná dojdete ještě k dalšímu poznání. V zásadě ale máme stejnou dávku citu pro věc.

éolo 26.3.2009 9:33

Důvody ,jsou prostší než si myslíme.

 Prezidentův postup má svou logiku mnohem prostší než jsme si ochotni připustit. Nikde jsem to nečetl ,ale zdá se mi ,že si nikdo nevšiml evropské diskuze staré jen několik dní,zda při návštěvě Obamy v Praze,bude reprezentovat ČR předseda vlády či prezident.Rychlým tahem prezidenta na šachovnici, je ke zděšení Evropy jasno. Premiér v demisi,  při nejasných vymezení v ústavě,to určitě už být nemůže. Nastala hvězdná hodina Václava Klause.Skončila doba ,kdy přijímal pouze Mahmudy Abbase a Juščenky. Ignorance hlavy státu Evropskými politiky skončila .To mají za ty hulváty Potteringy a Cohn-Bendity. Proto to překvapení Paroubka,kterému spadla moc do klína a on neví co s ní. Teď teprve uvidíme co z našeho prezidenta vypadne za perly.Zbývá nám, jen se modlit.Není třeba hledat složité politické konstrukce ,které vedly k pádu vlády, na to stačí uražená ješitnost.

Zdeněk Š. 26.3.2009 9:33

Přání

Topolánkova chyba, na kterou nyní dojel  - rezignoval na nové parlamentní volby v roce 2006, tak aby získal silný mandát k uskutečnění reforem veřejných financí. Sliboval reformy,  pro které ho volila značná část ne-skalního voličstva. Místo toho se snažil vládnout za každou cenu!!! Čunek, Dalík, Řebíček, Vesecká, Tlustý, Morava, Vidím atd. Osobně jsem jako volič ODS, volil jsem je pouze jednou, věřil v uskutečnění reforem, pomoci malým a středním podnikatelům...................Na druhou stranu mě mile překvapili zelení. Samozřejmě, že k rozkolu mezi některými jejímy členy muselo dojít. Vždyť dozrávají, ale Bursík se mi zdá, jako dobrý politik. Velmi si vážím Karla Schwarzenberga. Konečně ministr zahraničí, který říká jasná a pevná stanoviska. Prostě padnuvší vláda měla svá negativa - ovlivňování justice (velmi závažná vada), ale též svá pozitiva reforma zdravotnictví, úspěšné předsednictví atd.Přeji napoleonovi -Paroubkovi a goeblsovi - Rathovi, aby je Klaus pověřil sestavením vlády a aby převzali společně s komunisty odpovědnost za tuto zemi. Přeji Topolánkovi, aby očistil a sjednotil ODS (bude-li na to mít sílu), aby se poučil z chyb a společně s konsolidovanými zelenými a očištěnými lidovci od Čunka s převahou vyhráli nové parlamentní volby. Protože, nezlobte se na mě, ale sociální demokracie s výše uvedenými pány není pro mě budouctností této země!!! P.S. Pane Topolánku toho komedianta na pozici ministra vnitra, se zbavte také .........

gerontusinza 26.3.2009 9:32

Ať žije |Topolánek a svatý radar a nikdy jinak....Re: My pitomci si odstřelíme to nejlepší co tady máme !

R^pojďme si zazpívat, prosím, prosím....;-)

BuBu 26.3.2009 9:31

Re: Když tedy já jsem podle Vás . . . .

. . . Trouba z "mizerné pravice" - tak mi tedy povězte, jak byste podle současného debilního volebního zákona sestavil vládu, když máte na výběr : 30-ti procentní ODS . . . 30-ti procentní KSČSSD . . . 14-ti procentní KSČ . . . 6-ti procentní ZS . . . a 7-mi procentní křivé lidovce ???8-o8-o8-o 

Co ale je reálné, to je : Z 30% pro KSČSSD . . . udělat 14 % !!! To by ale v zemi nesměli žít post-komunističtí Dobytci, kteří, i když vidí, že ČSSD=KSČ - tak je přesto kvůli nesplnitelným slibům . . . 30-ti korunám . . . volí ! Volí a nevidí, že KSČSSD vede zemi zpět do let budování socialismu a bezuzdnému zadlužování země na úkor příštích generací !!!   

A je to 26.3.2009 9:28

Re: My pitomci si odstřelíme to nejlepší co tady máme !

Souhlas.R^ Topolánek ted brečí,že mu Jirka rozboural bábovičky,i když on mu to už 2 roky říká že mu je rozdupe.

gerontusinza 26.3.2009 9:28

Zimo šílené........Re: Pane Streit,

to si vážně myslíte že co ODSák to zloděj?  Já sice chápu že mají nejlépe propracovanou zlodějskou metodiku jak získat za pakatel majetky z veřejných prostředků, ale nepředpokládám, že jsou tací všichni..... a Bém inu to záleží převážně na ODSákách ale jako pravičáky je jaksi neberu ani náhodou... ovšem trvat že za vše může Klaus to už je taky paranoa, nemyslíte....?;-)

gerontusinza 26.3.2009 9:22

I když na rozdíl od vás bych si netroufl tvrdit, Re: Až na tu maličkost, že Topolánka poslal k ledu kLaus, vynikající úvaha českého pravicového intelektuála. Kvůli Vám, kvůli mizerné pravici jsou komis tak silní Vy troubo.

že za věechno může Klaus (leda rozhodnutím vystoupit z ODS) ovšem že komunisti posilují (tedy nevymírají jak si představují) je evidentní a je to právě kvůli zlodějské nikoli skutečně pravicové politce (kde by se vzuala.....)....... Pan Topolánek žije v představách o "horních" 10 000 občanech zajímavých pro něj a zbytku mopslíků poskakujících kolem těchto "horních"...... Co naděláte, všichni nemají na to být podnikateli a podnikat převážně na penězích z veřejných fondů.......;-) Tak to by se mě taky, sakra, podnikalo....;-D;-D a mopslíkem? to teprve ne.....

M. Zima 26.3.2009 9:21

Pane Streit,

jste momentálně na chvostu dějin, a to proto, že se se spojenectvím kLaus - Paroubek nedokážete vyrovnat. Uniká Vám, že je ten puč až nečesky solidně připraven a že jeho cílem je "Oposiční smlouva zadními dveřmi". Chasník Topolánek nepatřil k prognostické klice a neměl vazby na pražskou mafii, ani nepoznal, kdy bylo na čase hodit kLause přes palubu.

Počkejte pár dní a v ODS se ozvou realisté, kteří se vykašlou na Topolánka a v národním zájmu budou s Bémem moderátní k Paroubkovi a většina ODS půjde jako ovce, protože ji povede vidina bezstarostného kradení, jako  za velkých prognostiků.

michal 26.3.2009 9:20

Re: propagandistický blábol postkomouše

Na ja nevim, ale od kdy plati amigos z CSU jako pravicova strana? A kdyz ta Narodni strana...nebyla by v Bavorsku treba NPD ;-) vhodnejsi?

gerontusinza 26.3.2009 9:10

Ne on je to "novinář"Re: obecně vžitý omyl

ty jenom pýšou správně gramaticky a to že to nemá hlavu ani patu jim nevadí a ani lež jim nevadí či polopravda.........;-D Papír snese všechno..... ..... ovšem i průměrně inteligentní člověk pochopí s kým má tu "čest"....;-D

gerontusinza 26.3.2009 9:06

Proč tohle bylo napsáno tak mnohomluvně.....

nač quislingovci když za všechno může Paroubek..... pane, já jsem už dávno "obdivoval" ty ODSáky že si nechají sebou nakládat tak jak s nimi pan Topolánek a pan Tlučhoř nakládali...... Pokud považujete páně Topolánkovu "politiku" za "pravicovou" je mě vás z duše líto...... Copak zlodějství a kořistění je politikou pravicové strany? Inu pro vás asi ano... a ani jsem nemě sílu dočíst...... přirovnávat Tlustého ke Quislingovi je skutečně něco proti přírodě, Nejlepší pragovák je přece Topolánek,v ždyť ten  chtěl pozvat cizí mocnost do země na tzv "ochranu" přes odpor občanů a neštítil se jakékoli lži:-/........ a vy asi taky ne co?

Dušan Streit 26.3.2009 9:02

Je to v rukou prezidenta, zatím

Klaus má šanci zamíchat kartami (a tak ovlivnit nejen "Lisabon", ale i příští volby):

http://streit.blog.idnes.cz/c/76162/Klausova-sance-vlada-snu.html  :-D

Topolánek si to zasloužil (podvádět se nemá):

http://streit.blog.idnes.cz/c/76354/Sdilim-radost-ze-smutku-Topolanka-a-smutek-z-radosti-Paroubka.html

Možná se Paroubek chytil do vlastní pasti.

M. Zima 26.3.2009 9:00

Až na tu maličkost, že Topolánka poslal k ledu kLaus, vynikající úvaha českého pravicového intelektuála. Kvůli Vám, kvůli mizerné pravici jsou komis tak silní Vy troubo.