21.5.2024 | Svátek má Monika


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Martin 26.3.2009 3:28

chytri a premyslivi volici

se takovymto nadrazenym zvastum jako jsou v clanku smejou, konec koncu jak ukazaly posledni krajske a senatni volby pravici u nas podporuje uz jen ta min vzdelana cast populace, a je to na clanku krasne videt ;-D

strejda 26.3.2009 1:13

Re: A Vám zjevně dělá problém

Předčasné volby, na kterých se všichni nebo téměř všichni shodnou, i když se neshodnou na jejich termínu, bude poctivé řešení a jen lze doufat, že voliči už konečně podpoří jednu ze dvou rozhodujících stran tak, aby již nemohlo dojít k patu.

Textu je tam opravdu dost, ale nijak nevysvětluje rozdíl mezi tvrzením na začátku a na konci.

strejda 26.3.2009 1:08

Re: Modré slzy pana Bartoně

Až odtajní archivy KGB, tak vyjde najevo že G.W.B. byl jejich tajným agentem s cílem destabilizovat USA a zaprodat ho bolševikům. Obama je ve skutečnosti Ivan Pavlovič Obamov, další agent. Je to odplata za Gorbačova.

Pája 45 26.3.2009 1:04

Modré slzy pana Bartoně

Pane Bartoni jen jste začal, tak hned špatně - příměr mezi zavražděním státníka a pádem vlády, uznáte snad sám, "že je to hodně přitaženo za vlasy", že. Nevím jak padaly vlády za 1. republiky, ale měli životnost přibližně necelý rok. Co je špatného na patu, myslíte si že je to nějaký "trest boží". Je-li demokratické, vyslovit vládě důvěru, tak je stejně demokratické vyslovit vládě i nedůvěru. A to se stalo a legislativa Česka má pro to řešení, jen vy to považujete za něco hrozného, asi proto, že to potkalo ODS. Započítáme-li Klausovo "Sarajevo", tak musím konstatovat, ne opozice, ale poslanci ODS s koaličními poslanci poslali vládu ODS již podruhé z kola ven.

Zato pokračování ještě horší, cituji: "Že nás ovšem možná čeká návrat do rudých časů, to je nabíledni a je to smutné vyústění dvacetiletého vývoje po pádu bolševického režimu, na kterém se podílí bezskrupulózní praktiky politiků bez ohledu na jejich stranické zařazení a zneužívání demokracie k nepoctivým příjmům." Koho strašíte? Máte problém s pojmy, nevíte co slovo "bolševik" znamená, ale používáte jej hojně. I slepý by poznal, že text se modrá až hrůza.

Nu a jestli si myslíte, že jen Topolánek nebo Klaus (to podle oblíbenosti) spasí svět, protože, cituji: "Obamovy kroky a levice na celém světě tváří v tvář těžkým dobám rozdává z cizího neuvěřitelným způsobem; i naší socialisté jsou rozdavační", tak by jste nám měl vysvětlit jak. Nejdříve nám ale sdělte, kdože nás to do té krize dostal (a nezkoušejte že to byli socani nebo dokonce bolševici nebo žeby už i americké banky je zaměstnávali?), protože jen z analýzy lze vytvořit správný plán jak z KRIZE.

chouan 26.3.2009 0:46

Závěr mi připomíná jeden Jiránkův vtip:

"Jsme národ hrdinů. Jedni jsou hrdinové, protože odešli, druzí proto, že zůstali" >-

26.3.2009 0:36

Re: A Vám zjevně dělá problém

pochopit psaný text. Mezi Vámi uváděným úvodem a závěrem je dost textu, a ten by si to chtělo přečíst.

P€tr 26.3.2009 0:28

Autor je s logikou dost na štíru.

Nejdříve uvádí, že "až tak moc se neděje" a nakonec skončí tím, že bychom si měli hledat bydlení někde jinde (tj. asi emigrovat). Příště by to chtělo trochu více myslet (hlavou).