1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pete Brich 13.2.2008 16:49

Ostříkněte si holinky od hnoje hadicí

a můžete zahájit svou prezidentskou kampaň.

PB

Marat 13.2.2008 19:31

Re: ODS hledej už teď...čas běží

A záleží snad na tom,kdo bude tím presidentem? Co může president v ČR ovlivňovat? Paroubek běsní na Klause,neboť si dělal nadějí,že Klaus pověří jeho sestavením vlády a protože vášnivé přáni Paroubka nesp olnil,tak proto proti němu Paroubek běsní. O nic jiného nejde.

michailus 13.2.2008 14:14

Padouch nebo hrdina, všechno jedna rodina

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/senator-novotny-ods-mi-nabidla-dva-miliony_44057.html

Petr 13.2.2008 14:13

Svědomí

Možná máte, pane ministře, i pravdu. Potíž je v tom   s v ě d o m í .  Zdá se, že je u nás jediným nedostatkovým zbožím. Ti, kteří se dají koupit ho nemají, a ti, kteří jsou nepodplatitelní, v parlamentu většinou chybí. Svědomí je ale také velice proměnná veličina. Mají ho i gauneři, kteří komplice - pro svědomí - prostě neprásknou. Nemáte to v těch stranách jednoduché. S jedinou výjimkou - zvolili jste si je docela svobodně.

krkavec 13.2.2008 14:03

Navrat pred listopad 1989 je Vase politika devastace Severnich Cech, pane Rimane

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/riman-celi-kritice-kvuli-limitum-tezby_4795.htmlhttp://www.tyden.cz/rubriky/domaci/riman-celi-kritice-kvuli-limitum-tezby_4795.html

http://www.stuz.cz/view.php?cisloclanku=2007030012

pozorovatel 13.2.2008 13:54

Demagogie ODS

Tajná volba je důležitá, když volí občané. Politici mají pověření od občanů. Občané mají právo vědět, jak se chovají ti, kterým postoupili svá práva.

Autor má typické klausovsko - ódéesácké myšlení :  vyměníme rudou za modrou a tím je vše vyřešeno.   Pamětníci říkají, že Klaus ve vládě po revoluci  prosazoval, že stupeň demokracie  má určovat vláda ( !!!).

michailus 13.2.2008 13:52

Kdo se bojí, nesmí do lesa

Tvrzení, že veřejná volba prezidenta je návratem před rok 1989 je nejen účelová, ale hlavně hloupá. Jestli se někdo stydí veřejně potvrdit, kterého prezidenta volí, tak nemá co v Parlamentu dělat. Já se také musím pod své články jako novinář podepsat a sklidit případnou bouři, zaseju-li vítr. Dnes se není potřeba ničeho bát.

Kenavp 13.2.2008 13:52

Je to přesně tak....

Naprostý souhlas, máte mé sympatie. Již dlouho si všímám, že techničtí vzdělanci, oproti těm humanitním (kromě mediciny), mají mnohem bystřejší mozek a logické uvažování. V technických oborech (matematika, fyzika, mechanika atd.) to totiž nejde "ukecat ", člověk na to prostě musí mít.

čtenář zdrojů 13.2.2008 14:25

a nebo taky je to jinak

například klimatologie je věda zabývající se převážně matematickým modelováním na základě fyzikálních zákonů. A přesto zrovna pan Říman patří mezi ty, kteří bádání klimatologů zpochybňují a věří tomu, co vykládá "Hradní klimatologická inkvizice".;-P Člověk na to prostě musí mít, jak sám říkáš. To se v případě přírodních věd  nedá říci ani o Klausovi ani o modrých vykladačích jeho "velkého učení".

richard 13.2.2008 15:12

Re: a nebo taky je to jinak

On mluvil o technické disciplíně, ne o jejím zneužití k prosazování politické ideologie nepravdivými údaji, což je případ "globálního oteplování způsobeného člověkem"

Důležitým oborem matematiky je statistika - říká se jí také "matematická kamufláž chyb", popř. " matematická metoda jak z nepřesných čísel získat přesná" - to není definice proti statistice jako vědecké disciplíně ale proti vykukům a nedoukům, kteří do statistiky úmyslně ta nepřesná čísla vkládají a pak mávají "přesným" výsledkem.

Brych 13.2.2008 16:29

Re: Je to přesně tak....

To je přesné. V technických disciplinách na to člověk musí mít, ale Topolánek na to nemá neboť mu základy  fyziky a kinematiky (učivo vyšího stupně vzdělání)a vzorečky o pohybu tělesa dělají velké problémy a tak o jeho bystřejším mozku nemůže být žádná řeč. Taky to tak u něj vypadá, místo rozumných a logických vět samý shit.

F. Čech 13.2.2008 13:30

Ti lidé ze spacáky v televizi bránili Českou televizi v její přeměně na Bobovizi

A teď se už snad i Vám natvrdlý pane Římane nad Slunce jasněji ukázalo proč to dělali!

čtenář zdrojů 13.2.2008 13:43

Re: Ti lidé ze spacáky v televizi bránili Českou televizi v její přeměně na Bobovizi

ti lidé se spacáky přišli podpořit "Velkou televizní bolševickou revoluci". Přišli tedy podpořit novodobé bolševiky. Dodnes lituji, že vláda nepoužila Jelcinovu metodu, tj. tanky a střelba ostrými.

tosek 13.2.2008 15:35

Re: Re: Ti lidé ze spacáky v televizi bránili Českou televizi v její přeměně na Bobovizi

A něco chytrého byste nechtěl napsat?

Ladislav N. :-))) 13.2.2008 16:31

Re: Re: Re: Ti lidé ze spacáky v televizi bránili Českou televizi v její přeměně na Bobovizi

Tenhle "čtenář zdrojů" asi těžko... má pochybné zdroje informací... ;-)

čtenář zdrojů 13.2.2008 17:13

Ládínku,

víte co? Seberte se s partou svých kolegů a zajděte za ředitelem Vaší firmy. Sdělte mu že ho neuznáváte a že firmu budete řídit sami. A nezapomeňte si k tomu vzít šály. ;-D

Tohle přesně udělali soudruzi Komers, Dekoj a jim podobní bolševici. ;-€

Nezapomeňte se nám tady pak pochlubit, zda jste dostali okamžitou výpověď, nebo zda Vás k tomu navíc ještě vyvedla ochranka.;-P

Ladislav N. :-))) 13.2.2008 19:10

Re: Ládínku,

Už tradičně blábolíte nesmysly. Mimochodem, ČT není soukromá firma.

čtenář zdrojů 13.2.2008 13:21

Pane Římane,

pane Římane,

máte pravdu, že tajná volba je demokratičtější. Ale......!!!! Ale je demokratičtější pouze v nedemokracii a nikoli v demokracii.

Poslanec v demokratické zemi by měl být zcela klidný a nemít strach z toho, jak hlasuje. Pokud jste se vy politikové dostali do situace, že se bojíte hlasovat veřejně, pak běžte všichni do řitního otvoru. Je podivné, že poslanec ČSSD je hospitalizován poté, co má "pohovor" s ministrem vnitra. Je podivné, že předseda ČSSD při hlasování kontroluje své "ovečky" (a bohužel nebyl sám, kontolovali i lidovci, modráci a zelení).

Pokud jste vy politikové v takovém duševním a morální "hajzlu", že se bojíte veřejně vyslovit svůj názor, pak hlasujte tajně. Zajistíte si tím svobodu svého názoru. Jen bych pak požadoval hlasovat tajně vždy, tj. i při hlasování o důvěře vládě. Pak se nemusíte bát, že by někteří z vás mohli slovy ministra vnitra "bučet / bručet".

Jara 13.2.2008 13:30

Re: Pane Římane,

Poslanec Snítilí, dle svých slov s Langrem vůbec nemluvil. Mluvil se svou dlouholetou známou poslankyní Horníkovou. Langer jen šel kolem, pozdravil Horníkovou a šel dál. Neodpadl po nátlaku ODS, ale po nátlaku ČSSD, když nezvedl ruku v prvním, ani v druhém kole pro Švejnara.

čtenář zdrojů 13.2.2008 13:42

Re: Re: Pane Římane,

Samozřejmě, jak jinak. ;-D

Snítilý nejprve dvakrát nehlasoval v pátek pro Švejnara, poté v sobotu ráno přišel v pohodě na Hrad, tam si pokecal s kámoškou Horníkovou, no a poté, co kolem něj prošel Langer, tak se tak lekl Paroubka, že ho museli ošetřit. Asi měl  Langer na hlavě masku předsedy ČSSD. ;-D

Ludva 13.2.2008 13:32

Re: Pane Římane,

Zajímavé, že ve sdělovacích prostředcích se dohadují, zda za schůzkou Šlouf - poradce prezidenta nestojí Paroubek a vůbec se nezeptají aktérů schůzky, o čem byla. Není nad investigativní novináře.

Antonín 13.2.2008 14:19

Ludvo, Ludvo

Ludvo, Ludvo, z tebe horem dolem kouká, že jsi včera uklízel slámu pod jalovicí, která ne a ne porodit býčka. Zkus zajít za veterinářem. Třeba poradí....

janoryna 13.2.2008 13:19

proč by se pan ministr

Říman a pposlanci ods měli stydět za to, že volí klause a poslanci socanů za volbu švejnara. všichni poslanci těchto stran podepsali příslušný dokument. a k tomu videu, to je nová varianta kubiceho zprávy, která jak známo volby vůbec neovlivnila. navic se jistě u nezávislého soudu prokáže, že by nahrávka mohla být padělek, případně, že se sešli náhodou pro přípravu společného pikniku.

Olda 13.2.2008 12:56

Pražská ministerstva do Ostravy

To byla volební kampaň ministra Římana v Ostravě. Tímto heslem byly popsány lavičky na autobusových zastávkách. A slyšel někdo někdy, že by pan Říman aspoň toto připomenul nebo dokonce prosazoval? Kdo lže, ten krade.

Mistr Jan Hus 13.2.2008 12:37

Ale ano, máš pravdu.

;-D

Josef 13.2.2008 12:22

Svobodna volba ??

Autore, co to furt melete o svobodne volbe!? Vzdyt poslanec nema narok na svobodnou volbu !!  Ja jsem ho tam vyslal, aby me tam representoval a volil za mne! Co by to bylo za representaci, kdyby si nasi poslanci delali chteli ?!?!?!

yenda 13.2.2008 12:57

Re: Svobodna volba ??

Josef, ty sy trochu na budku. O tom je ale demogracie, tys toho posrance vysr al, aby tě representoval a volil za tebe ale ne, že ho budeš vodit na provázku. Podle tvýho konstrukce by všichni voliči ODS nutně chtěli Klause, všichni voliči zelených Švejnara, všichni voliči socáků chvíli Pačese, chvíli bureše, chvíli zemana a pak by chtěli taky švejnara.

A myslíš, že všichni voliči komančů chtěj ausgerechnet Bobošíkovou? Zamysli se.

Josef 13.2.2008 13:15

Re: Re: Svobodna volba ??

Ktery kandidat se kterermu poslanci libi je nepodstatne ! At si kazdy z nich udela pruzkum koho by si prali volitele jeho strany a podle toho at voli!  U CSSD napr. takovy pruzkum ukazal, ze 87% jejich volitelu by si pralo Svejnara. A takovy vysledek by mel byt rozkazem !! 

Pepča 13.2.2008 14:13

Re: Re: Re: Svobodna volba ??

Vážený Josefe a kolika soudruhů(řadových) se kdo ptal- a vyšlo Ti z toho těch 87 %, to by mne tedy zajímalo.

Jířa 13.2.2008 12:21

Povyk pro nic.

Diskuse o demokratičnosti je naprosto zcestná. Pokud bude volba prezidenta pojata jako stranický boj a možnost vyrazit z toho nějakou výhodu, je  jedno jak se volí. Poslanci,  senátoři (to je ta nezávislá rada moudrých) a jejich partajní aparáty dokážou udělat bramboračku ze všeho na co šáhnou. Výroky typu "Uděláme vše proto aby nebyl zvolen .............." jsou odporné a svědčí o úrovni řidičů naší politiky.  Ono zřejmě nejde o prezidenta, ale pouze natřít to protivníkovi.