5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Velezrádný klacek na Klause

Prezident Klaus končí své druhé volební období a socialisté hledají způsob, jak ho co nejvíce pokopat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Kočí 22.2.2013 8:22

Re: Tragedií je,

Mluvíte mi z duše, ostatně i autor článku.Mně to doslova uráží, kdo sedí v senátu. A taky ta kredenc Wagnerová, velmi aktivní v každé Pí...ně co vymyslí socani.

V. Heidlerová 22.2.2013 8:22

Re: Velezrádný klacek na Klause

Ejhle, našla jsem příspěvek, který stojí za to, abych připojila souhlas. Jen dodávám, že "odcházení" pana prezidenta Klause je málo noblesní, bez nadhledu a sebereflexe, trochu se podobá rozlobemému dítěti, kterému berou hračku, a tak začne dělat naschvály.

V. Hajková 22.2.2013 8:21

Re: Pokud jde o mne, je článek

Jsem  si  jistá,  že   až  časový  odstup  ocení  roli   p.  prezidenta  Klause! 

K. Frauknecht 22.2.2013 8:16

Co když je to trochu jinak

Velký bratr povídá většímu: "Nějak nám ty emoce z prezidentský volby utichaj, spustíme nějakou aférku, aby se nám ty naše ovečky nezhoufovaly, eště by nám kecaly do práce!"

"Proboha ty chceš pracovat!?"

"Ale né, neboj, jenom přerozdělovat."

:-)

Jen na okraj: nepřipadá vám zvláštní žalovat někoho za využití jeho pravomoci?

J. Urban 22.2.2013 8:15

Pokud jde o mne, je článek

zcela kontraproduktivní. Je to pořád dokola. A znovu a znovu - Písmo svaté: ne podle květů (slov), ale podle plodů (činů) poznáte je! Můžete napsat těch slov víc, než je zrnek písku na Sahaře, nevážený autore. Na činech VK to nezmění zhola nic.

B. Mráz 22.2.2013 8:13

Tragedií je,

že 18 senátorů, kteří by měli být výkvětem národa, se nestydí podepsat pod takový donebevolající paskvil, jako je žaloba prezidenta za velezradu kvůli amnestii.Je-li toto vzorek naší politické reprezentace, bůh budiž milostiv České republice.

M. Moravcová 22.2.2013 8:13

Přesně jako v padesátých létech

Vymyslíme si obvinění, sepíšeme petice , i lidi ze závodů a z polí nás budou podporovat. To by bylo, aby toho nenáviděného Klause nepopravili.

P. Čech 22.2.2013 8:12

Nejsem lůza!

Jsem občan, pane Polanecký, jestli víte, co to je. Nejspíše to však nevíte, protože, jak je vidět, dělíte lidi ve státě na vyvolené a lůzu. Zajímalo by mne, kam řadíte sám sebe.Socialismus nesnáším, žil jsem v něm po celou dobu jeho existence u nás a nepovažuji se ani za levicově zaměřeného. Vyznávám t.zv. pravicové ideály a právě proto tvrdím, že žádná pravice, žádná pravicová strana v ČR není a nikdy po válce nebyla. Václav Klaus, o kterém je zde řeč, není žádný představitel pravice, kam je hloupými novináři posouván, ale sebestředný mocichtivý jedinec, který je pro vlastní prospěch schopen a ochoten podstoupit a učinit vše, jen aby oné moci dosáhl. Sám sebe pasuje do role toho, kdo jediný má pravdu. Občané (jak Vy říkáte "lůza") si ovšem ve své většině myslí něco jiného. Kdyby u nás existovaly skutečně demokratické, většinové volby do všech úrovní řízení státu, troufám si tvrdit, že pan Václav Klaus by nikdy nikam nebyl občany zvolen.A to je asi také jeden z důvodů, proč nazýváte občany lůzou.

J. Kulheim 22.2.2013 8:11

Re: Amnestie - záchrana pro nešikovné kamarády Klause

"Tohle je jasné každému s trochou přehledu a morálky. Ti jsou však pro autora společenskou spodinou a póvlem."

Vy, pane Malečku, máte přehled a morálku, tak byste mohl  sdělit jaké velezrádné kroky, V.K. učinil.

A. Nováček 22.2.2013 7:21

Velezrádný klacek na Klause.

Pane Polanecký, nechte už těch blábolů  o pravici a levici.  Ta vaše pravice a levice společně rozložila v minulých zhruba 15 ti letech justici a paralyzovala policii.  A nyní se ten, který se o to významně přičinil - geroj Vodička, zaštiťuje neschopností soudů, aby odůvodnil to svinstvo co provedl. A najdou se pitomci nebo patolízalové, kteří to celé hájí.

Měl by jste svá moudra vyjevovat někde u Sládka, Bobošíkové a v budoucím institutu.... a neotravovat tady.

I. Lyčka 22.2.2013 7:21

Re: Velezrádný klacek na Klause

Pana Klause opravdu nemusím, ale jsem toho názoru, že ještě na něho budeme vzpomínat se slzou v oku, jaký to byl skvělý president. A že měl ve svých názorech minimálně v 90% pravdu. A budete-li muset zatínat zuby ještě více, tak vám z nich nic nezbude.

B. Rudolf 22.2.2013 6:03

Re: :)))))) Příkladně pokrytecká levice už měla přes dvacet let možnost se vypořádat s Jakešem a spol. za pozvání cizích armád na naše území

Přiznám se, že jsem byl jedním ze zastánců smířlivosti k bývalým komunistům i jejich špičkám a estébákům. Bál jsem se toho, aby snaha po spravedlnosti nepřerostla v "revoluční spravedlnost", které by se chopily právě komunistické kádry, protože ty v tom měly největší praxi. Pak bychom na "revoluční spravedlnost" dojeli všichni.

Možná jsme se měli o něco pokusit, ale dodnes mi není jasné, jak by se to dalo udělat.

J. Veselý 22.2.2013 5:49

Re: Amnestie - záchrana pro nešikovné kamarády Klause

Přesné, pane děkuji.

D. Polanský 22.2.2013 5:44

Zajímavé Váš článek ukazuje přesný opak

toho, cojste napsal: Ukazuje se, jak hluboká je nenávist levice, ono totiž jasně ukazujete, jak hluboká je nenávist pravice. A konkrétně vás. Proč obhajujete zločin?  

P. Maleček 22.2.2013 5:33

Amnestie - záchrana pro nešikovné kamarády Klause

Autor všude před Klause strká prezident. Tím se snaží vymazat v Klausově životopise období kdy byl "jen" ministrem financí, premiérem a šéfem sněmovny. Není se co divit, protože v tomto období se při řízeném rozkrádání státu dopustil mnohem víc vlastizrádných kroků než coby prezident svou amnestií.

Ta byla spíš záchranou přítelíčků, kteří při rozkrádání státu a majetku desetitisíců drobných investorů byli tak hloupí, že se nechali policií chytit, přesto, že Klaus pokřivil právní prostředí tak, aby mohli krást beztrestně. A díky ukradeným stamilionům si kupovali policii a justici aby natahovala jejich procesy.A aby to nebučelo propustil pár tisíc obyčejných kriminálníků.

Tohle je jasné každému s trochou přehledu a morálky. Ti jsou však pro autora společenskou spodinou a póvlem. Pro mě je to spíš sám autor a ti které obhajuje.

V. Ondys 22.2.2013 5:04

Re: :)))))) Příkladně pokrytecká levice už měla přes dvacet let možnost se vypořádat s Jakešem a spol. za pozvání cizích armád na naše území

U nás se vždycky našlo dost společensky příkladných malířů tlustých čar za minulostí, aby to neohrozilo socialistické přerozdělování daní všech plátců do :)))))) vlastní kapsy.

V. Ondys 22.2.2013 4:55

Re: :)))))) Příkladně pokrytecká levice už měla přes dvacet let možnost se vypořádat s Jakešem a spol. za pozvání cizích armád na naše území

U nás se vždycky našlo dost společensky příkladných malířů tlustých čar za minulostí, aby to neohrozilo socialistické přerozdělování daní všech plátců do :)))))) vlastní kapsy.

B. Rudolf 22.2.2013 4:42

Re: :)))))) Příkladně pokrytecká levice už měla přes dvacet let možnost se vypořádat s Jakešem a spol. za pozvání cizích armád na naše území

V době, kdy se to mělo udělat (vypořádat se s Jakešem a spol.), byl u moci Václav Klaus. Je otázka, zda to, že se to neudělalo, lze klást za vinu jenom jemu.

 

V. Ondys 22.2.2013 4:28

:)))))) Příkladně pokrytecká levice už měla přes dvacet let možnost se vypořádat s Jakešem a spol. za pozvání cizích armád na naše území

když umí tak silácky mávat nad hlavou klackem velezrady, a to Klause rozhodně nemusím, poněvadž každé volby u nás jsou pro mne jenom :)))))))))))))) "třídním bojem" o socialistické přerozdělování.

B. Rudolf 22.2.2013 4:09

Připomínáte mi Rudé Právo

Tímto se omlouvám Rudému Právu, protože jsem ho moc nečetl. Ale seznámil jsem se s textem: "Ztroskotanci a samozvanci" a emocionální dikce a způsob argumentace Vašeho příspěvku mi ho připomínají.

P. Scheck 22.2.2013 2:26

Re: Heleďtese Polanecký,

pane Vyhnalík,

máte pravdu, že to pan Ptáček vyjádřil krapet expresivně, což budí zase jen emoce. Nicméně jste asi přehlédl to podstané, co napsal a v tom se s ním ztotožňuji.

Sám se považuji za jednoznačného pravičáka, ale s článkem pana Polaneckého nemůžu vůbec souhlasit. Už v druhém odstavci (rádoby s nadsázkou) říká hrozný nesmysl. A to, že udělení amnestie je zločin. To je přece zjevné kličkování a mlžení. Rád by tak asi skrytě poukázal na to, že buďto odsuzujme všechny, kdo použili amnestii, nebo nekřičte jenom na Klause!

Kdepak, pobouření k amnestii tak, jak byla, v které době a za jakých okolností udělena v jeho režiii, je z mého pohledu zcela adekvátní. Peter Scheck

P. Scheck 22.2.2013 2:05

Re: Velezrádný klacek na Klause

Jsem asi "nerozumně uvažující člověk", protože si myslím, že žaloba na Václava Klause za amnestii má smysl, byť se na ní přiživují kdejací pofidérní levicoví politici.

Je jasné, že ta žaloba nebude úspěšná. Nicméně nechť je (nejen) díky tomu jméno V.Klause spojováno s tím, že jako prezident u velké části našeho národa propadl. Že se kvůli němu budou možná měnit i zákony a ten příští prezident, aby se nejdřív podrbal za ušima, než ho napadne se chovat zcela samolibě a nemorálně.

Ať do budoucna platí, že pan prezident ČR má být pro větší část občanů respektovaným člověkem, i když stojí na jiné názorové platformě.

Pro mě to mohl být se zatnutými zuby i Miloš Zeman, kdyby se ve volbách nechoval tak, jak se choval. Tak třeba ten příští...Peter Scheck

V. Plocek 22.2.2013 1:51

Velezrádný klacek na Klause

Ano, plně s Vámi souhlasím, vyjádřil jste to narozdíl od článku přesně. V článku na rozdíl od Vás je to označení lidí, nesouhlasící s p. Klausem.

P. Scheck 22.2.2013 1:43

Lůza sem lůza tam

třeba ať jsem lůza. Čím se to počítá, bohatstvím, vzděláním?

Znám mnoho lidí, kteří nemají vysoké vzdělání, ale vážím si jich. Jsou to lidé podstiví, byť bohužel někdy také snadno ovlivnitelní. Časem ale podvod správně vycítí, i když to třeba nedokáží nějak sofistikovaně vyjádřit.

Znám ale také mnoho velmi vzdělaných licí, kteří své vzdělání využívají hlavně k úskokům, mlžení, odvádění pozornosti, používání málo známých cizích výrazů, případdně se schválně na moment tváří velmi lidově, aby odvedli pozornost od toho podstatého. A to je morálka!

Pokud byste přistoupili na mé kritérium, myslím, že označení lůza je kdesi jinde, a může stoupat až do (nejen) politických pater nejvyšších. Peter Scheck

V. Plocek 22.2.2013 1:15

Velezrádný klacek na Klause

To že je žaloba na prezidenta pro amnistii blbost, ví každý rozumně uvažující člověk. To že politici dělají vše aby se zviditelnii a případně nahráli body levici, také víme. Ale že lidi nesouhlasící s amnestií p. Klause jsou pro autora lůza, to je teda lahůdka. Patřím mezi ně také, ale mezi lůzu se zatím nepočítám. Takže pane autor, já mezi lůzu počítám arogantní lidi a vy si to přeberte.

J. Vyhnalík 22.2.2013 0:56

Re: Heleďtese Polanecký,

Pan Polanecký sepsal argumenty. Vy nadávky a nesmyslná přirovnání.

Zkuste to také s argumenty, jinak nejde o diskusi, ale hádku.

J. Ptáček 22.2.2013 0:27

Heleďtese Polanecký,

to je pořád dokola. Klaus se zachoval vůči národu jako parchant a s pravicí toho má společného asi tolik, jako naše vláda s válečným námořictvem. A protože mám Klause za škůdce národa, ještě neznamená, že jsem socialista. Ujasněte si to...