5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Velezrádný klacek na Klause

Prezident Klaus končí své druhé volební období a socialisté hledají způsob, jak ho co nejvíce pokopat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Matuška 22.2.2013 9:24

Naše země, naše KORUNA...

Vážená paní Hájková, už se těším, na vládu socialistů. Jsem zvědavý, kdy dosáhnou na vyrovnaný SR. Přebytkového, kdy se teprve začne splácet samotný dluh - tak toho už se nedožiju.

Co mě ale skutečně zajímá? Kdy Parlamentem projde zákon o obecném referendu. Za rozhodující totiž považuji vstup do eurozóny na základě referenda: EURO ANO/NE! SUVERENITA: ANO/NE...

K. Frauknecht 22.2.2013 9:23

No pane Čech!

Kde jste v té době pobýval, že nevíte jak to bylo? Nebo že by paměť?

K. Frauknecht 22.2.2013 9:19

Pomalu pane Čech, já sem z vesnice!

Jak mohu zneužít pravomoc?! Když nechcete, abych měl pravomoc, tak mi ji nesvěřujte!

Pan prezident Havel zneužil pravomoc? Víte kolik bylo v souvislosti s touto amnestií individuálních nespravedlností (nutně muselo být, tak jako dnes).

Nemohu si pomoct, opravdu nevidím problém.

P. Čech 22.2.2013 9:16

Re: Nejsem lůza!

Václav Klaus si naběhl sám. Jednou to totiž muselo zákonitě přijít. Chová se totiž jako absolutní monarcha, pouze on má pravdu a je nejchytřejší. "Štvanice" na pana Klause je jen výsledkem jeho celkového působení v politice od roku 1989. K moci jej vyzdvihl pan Václav Havel, což byl jeho největší životní omyl. Jmenoval jej premiérem a zastrčil si tak hada do svého kožichu.Já osobně nesouhlasím s existencí senátu v ČR, ale když už tady je a senátoři jsou (na rozdíl od poslanců) voleni demokraticky, tedy většinově, mohu s jejich rozhodnutími pouze nesouhlasit, což ovšem není tento případ. V žádném případě je ovšem nemohu a nesmím nazývat lůzou. Pokud bych to přesto učinil, sám bych se mezi onu, ovšem skutečnou lůzu, přiřadil.

V. Němec 22.2.2013 9:14

Re: Vrchní tuneldědek osvobodí ostatní tuneláře

Samozřejmě že pravda je vždy na straně těch 90%!!!!  Tisíc let platilo, že země je placatá, protože o tom byla skálopevně přesvědčena naprostá většina křesťanů!

A podobně platilo, že árijská rasa je lepší než slovanská, protože o tom bylo přesvědčena absolutní většina všech Árijců...

V. Hajková 22.2.2013 9:10

Re: Díky za každé další ráno

Mužete  konkrétně  napsat-    v  čem   jsem  se  ve  svém  příspěvku  dopustila  žvástu?

E. Heusinger 22.2.2013 9:08

Pane autore,

o Vaší nenávisti k levici přesvědčujete každým svým zdejším "veledílem"

V. Hajková 22.2.2013 9:07

Re: Naprostý souhlas s článkem

Díky  za  p.  Nečase-  je  vidno,  jak  na  Vás  učinkuje   naše  ""MEDIOKRACIE"! 

V. Hajková 22.2.2013 9:06

Re: Díky za každé další ráno

Chápu-   ""frustrace  z  mládí -  chybějící   otec"-   VŽDYT   -  to  je  běžné  výrazivo  i  pro  Vás! 

H. Grúbr 22.2.2013 9:06

Vrchní tuneldědek osvobodí ostatní tuneláře

a vám se to nelíbí vy chátro jedna podřadná? Co si to dovolujete, to jenom my, vševědoucí odesáci a topáci máme nárok říkat co je správné. Co na tom, že vás je 90% obyvatel, my to tady vlastníme!

P. Čech 22.2.2013 9:05

Re: Naprostý souhlas s článkem

Zatím nikoliv za jeho projev v Bavorsku (nečetl jsem jej), ale za jeho naprostou neschopnost řídit vládu. A nejen vládu. Neschopnost řídit cokoliv.

V. Hajková 22.2.2013 9:04

Re: Bez komentáře.

3x  JSEM  ODKLIKLA  TENTO  PŘÍSPĚVEK-  BEZ  USPĚCHU-  až  když  jsem  napsala   příspěvek  nový -  po  odkliknutí  se  zobrazily  oba  dva-   zajímavé!

V. Hajková 22.2.2013 9:02

Re: Bez komentáře.

Toto  -  co  píšete   zdejší  SOCKOMOUŠE-  NAPROSTO  NEZAJÍMÁ.   Jejich  rudé  mozky  to  ostatně  nejsou  schopné  pochopit!

P. Čech 22.2.2013 9:02

Re: Tragedií je,

Také se mi to nelíbí, pane Schustere.Senát považuji od samého začátku za zbytečnou a drahou instituci. Stačí pouze přidat pár pravomocí prezidentovi (je již volen přímo a většinově občany) a senát zrušit. Nicméně současný stav je ten, že existuje a senátoři byli (na rozdíl od poslanců) zvoleni většinově, čili demokraticky. Jejich zvolení je většinovou, demokratickou vůlí občanů.Může se Vám to nelíbit, to je však asi tak vše.

V. Hajková 22.2.2013 8:59

Re: Bez komentáře.

Toto  p.  Matuška  zdejší  SOCKOMOUŠE-  naprosto  nezajímá!    Většina  z  nich  svým  rudým  mozkem  to  ani   nepochopí! 

V. Hajková 22.2.2013 8:58

Re: Naprostý souhlas s článkem

To  je  vše-  co  umíte  říci?   Takže  vlastně  souhlasíte  se  štvanicí  na  Nečase  za  jeho  projev  v  Bavorsku!! 

P. Čech 22.2.2013 8:56

Re: Tragedií je,

Bohudík, pane Mrázi, Vy nejste tím, kdo bude chování a činy senátorů hodnotit. Hodnotit je budou jejich voliči, kteří je většinově zvolili.Uvědomte si, prosím, že ev. žaloba na prezidenta Klause není ve skutečnosti  j e n   kvůli jeho amnestii, to je jen záminka. Ona žaloba je celkovým zhodnocením činnosti pana Klause v politice. Ústava, jak známo, nic jiného nepřipouští.

J. Matuška 22.2.2013 8:54

Bez komentáře.

"Soudce Kamil Kydalka vrátil třikrát žalobci obžalobu, čímž vždy vyvolal

několikaleté přerušení procesu. Až na základě čtvrté obžaloby vynesl

rozsudek. Vrchní soud v Praze jako soud odvolací jej ale zrušil se

zdůvodněním, které je pro pana soudce přímo zdrcující."

P. Čech 22.2.2013 8:50

Re: Pokud jde o mne, je článek

Zde s Vámi souhlasím, paní Hájková.  Časový odstup ocení roli pana Klause (mým prezidentem není , neměl jsem možnost jej volit) jako vlastizrádce. Rozbil totiž a tím i zradil svou a mou vlast - Československo.

J. Ptáček 22.2.2013 8:50

Re: Heleďtese Polanecký,

Argumenty jsou všobecně známé, ale dobře:

1. Za Klause byl stvořen supergigant ČEZ ! Proč když pravice vyznává trh a konkurenci? Proč nemáme deset uhelných elektráren, dvě jaderky a třeba jednu plynovou, které by si konkurovaly?

2. Proč Klaus trpěl po dobu dvaceti let byty s regulovaným nájemným? Co je na tom pravicového?

3. Proč Klaus hájí akcie na majitele, když jinde v Evropě a ve světě je nemají? Ty slouží k nekalým obchodům, s pravicí to nemá nic společného.

Včera jsem poslouchal rozhovor se slovenským min. zahr. věcí. Jeho názor na českou politiku: s Klausem u nás zřejmě končí mečiarismus.. Stačí?

P. Lenc 22.2.2013 8:49

Re: Nejsem lůza!

Vy nejsre lůza pane Čechu, vy jste pouhý grafomanský blábolista.A že se štavnice na prezidenta Klause začíná podobat štvanicím padesátých let nevidí pouze lidé jako vy.Naprosto souhlasím s článkem a mohu se pouze stydět za "senátory",kteří jsou opravdu lůzou.Bolševickou lůzou.

P. Čech 22.2.2013 8:46

Re: Co když je to trochu jinak

Ale tady přece vůbec nejde u   v y u ž i t í   pravomoci , ale o    z n e u ž i t í    pravomoci. Kdyby byla ona amnestie o kterou zde jde, koncipována jinak, asi by nikdo neprotestoval. Amnestie je institut, který, ať se nám to líbí či ne, se týká všech občanů státu. A právě zde se ukazuje, že proti nim byl zneužit.A také z tohoto důvodu je nutno onen středověký institut z ústavy moderního státu, za jaký bychom se rádi považovali, odstranit. Prezident totiž není absolutní monarcha, vládnoucí veškerým lidičkám ve svém království, aby mohl mít ve svých rukách tak závažný institut. Jsem pro razantní zvýšení pravomocí prezidenta v oblastech jiných. Amnestii bych však zrušil, jako institut překonaný.

P. Čech 22.2.2013 8:37

Re: Díky za každé další ráno

Zde musím souhlasit s panem Formanem. Stupidní žvásty zde předvádíte Vy, paní Hájková.

P. Čech 22.2.2013 8:36

Re: Naprostý souhlas s článkem

Každému to, čeho si zaslouží!

V. Hajková 22.2.2013 8:31

Re: Díky za každé další ráno

Vaše  stupidní   ŽVÁSTY  -  nemají  dna:-))))))))))))))))))))

V. Hajková 22.2.2013 8:30

Re: Naprostý souhlas s článkem

http://www.mzv.cz/berlin/cz/vzajemne_vztahy/cesko_nemecka_deklarace_o_vzajemnych.html

V. Hajková 22.2.2013 8:28

Naprostý souhlas s článkem

Neuvěřitelná  - štvanice  na  p.  prezidenta-   nabývá  obludných  rozměru!   Jak  taková  štvanice   začíná  -  toho  je  příkladem   neskutečný  utok  všech  medií  na   na  předsedu  vlády  - NEČASE  - za  projev   v  Bavorsku!   PIKANTNÍ    je,  že  naše  novinářská  ŽUMPA -  jak  je  nazval  p. ZEMAN-   si  vubec  neuvědomila,  že  p  NEČAS   ve  svém  projevu  -  pouze  citoval  ČESKO  -NĚMECKOU  DEKLARACI 

P. Čech 22.2.2013 8:28

Re: Amnestie - záchrana pro nešikovné kamarády Klause

A nejen to.Pan Václav Klaus je "prezidentem" z vůle systému a nikoliv občanů.Žádný občan, kromě 200 poslanců a 81 senátorů , což představuje 0,0035% voličů jej do funkce prezidenta nevolil a to jen proto, že tak pravil ústavní systém.Ikdyž de jure prezidentem ČR je, de facto jej já (a mám za to, že i velmi mnoho občanů ostatních) za   s  v  é  h  o    prezidenta nepovažuji. Ovšem pozor! Občané jsou přece lůza, jak praví pan Polanecký a papouškuje tak názor i Václava Klause. Podle takovýchto lidí mají právo vládnout ve státě pouze vyvolení a to ještě jen tehdy, pokud oni sami mezi ně patří. Toto vše je dílem zavedeného systému, který u nás de facto vládne, ikdyž ústava ve svých článcích 1, odst.1 a 2, odst.1 říká něco jiného.

J. Forman 22.2.2013 8:27

Díky za každé další ráno

Polaneckýho čtu rád, vždy potěší svou neutuchající láskou ke Klausovi a trapně černobílým viděním světa. Jak se mu to přihodilo? Nějaká frustrace v dětství? Chybějící otec?  Nebo naopak submisivní a neimponující? Potřeba identifikace s nedostižným vzorem? Externí zdroj sebevědomí?

P. Schuster 22.2.2013 8:24

Re: Tragedií je,

Původní záměr při zřizování Senátu byl, že většinový volební systém vygeneruje osobnosti a politická příslušnost (která je důležitá ve Sněmovně) bude druhořadá. A co máme? Výkvět národa v podobě socialistických senátorů, kterých je většina, na čele s odborářem Štechem.