29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jeff 30.9.2009 21:46

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

To považuji na té části národa která s ním nesouhlasí právě za jeden s projevů zrady.

A jak to vidíte u té druhé části?

dany 30.9.2009 21:45

Re: Vlastizrada klausi

václav klaus se paktuje v rámci svého ega s kýmkoliv.

Komunisti a ŽELEZNÝ jsou jen jedna odnož- jak se zvýraznit ve světě když jeho názory jsou opravdu mrtvolné a nikoho nezajímají-tak se musí vymezit jakkoliv negativně a to je to -že pak kdo ve světě slyší čech hned má pocit že mluví s odrůdou klause a z toho je mi fakt k bli tí vždyt ho zvolili a chtěli jen přebarvený komanči na modro a komunisti.

Pan Urbane více takových článků děkuji

IvaA 30.9.2009 21:43

Re: Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Vzácná návštěva, vítejte. Kde je EROEI?

jeff 30.9.2009 21:23

Re: Cudáci děti, chudáci studenti

co  asi může Urban učit na škole, kde  řediteluje Jiří Pehe?

mihl 30.9.2009 21:21

Re: Hlupák nebo grázl?

Já si myslím, že se to oboje snoubí dohromady.

mihl 30.9.2009 21:20

Re: Tento Urban je óóbrovské pako...

Pořad jsem neviděl, ale pokud vystupoval s Kocábem, tak není co dodat.

gog 30.9.2009 21:17

Hlupák nebo grázl?

U tohoto Urbana prostě nezbývá než se ptát: je to hlupák nebo grázl? já myslím že jednoznačně to druhé

mihl 30.9.2009 21:17

Vlastizrada

Nejsem obhájcem všech názorů VK. Těch výhrad mám dost.

Pan Urban, autor tohoto článku, by sám měl abdikovat. Učit na vysoké škole by měli jen lidé bez závisti a s určitým nadhledem k názorům jiných.  Už je jen zralý na Chocholouška.  

vlasta 30.9.2009 21:16

Re: cáká ti na majáku, nebo jsi placený prevít

Tipuju to na obojí.

gog 30.9.2009 21:14

židé s jejich láskou k totalitě v každé formě

nikdy nezklamou - proto jsou spolehlivými kádry i eutotality. Tak jako jejich předci ve 20.,30. a 40 letech v SSSR (i v  50.letech u nás) hystericky posílali na oprátku "vlastizrádce" jejich vysneného bolševického státu tak dnes opět vyhrožují politickými procesy. Ale tak to holt bude dokud zde v této kulturně jim naprosto cizí (protože demokratické) části světa budou přebývat. Snad se tito nezvaní národní hosté vrátí odkud přišli ,tam si svůj židonacismus,protigoyimský rasismus   i procesy za "vlastizradu" mohou provozovat do aleluja.

j9 30.9.2009 21:12

Cudáci děti, chudáci studenti

co se na té New York Universitě v Praze učí.

bebe 30.9.2009 21:09

Tento Urban je óóbrovské pako...

Kdo ho viděl v  TV ve  slavném duelu   Urban + Kocáb versus primátorka Řápková,  tomu je jasné, co to je za chudáka.  Ámen.>->->- 

jeff 30.9.2009 21:05

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

tak o "definicích" mám opravdu zcela jinou představu.

para 30.9.2009 21:04

Vlastizrada to je sice silné slovo ale proč si nepřipomenout řady okolností?

Jednou z dnes zatím neprobraných okolností je i postoj VK k globálnímu oteplování a zdrojům planety. Dosud ještě stále ve své beletrii tvrdí, že i sama myšlenka na to, že se planeta otepluje je sporná a myšlenka na to, že je za tím člověk je ještě daleko spornější. //Modrá ... v ohrožení str 10//. Když si to tak promítnu ono je podle VK velmi na pováženou vůbec na to pomyslet - natož seriozně se s tím zaobirat. Naměřené průměrné oteplení tady v Čechách však poskočilo za poslední půlstoletí asi o1.5 C. Jaro přichází o 14 dní dříve... a tomu zde odpovídá pokles hladiny spodních vod  1 až 9m dle lokalit. Spolu s meteorologi to potvrzují studnařské firmy.  Podobně tomu posunu v teplotách odpovídá výškový rozdíl asi 300m což  v krajině znamená posuv jako mezi Prahou a Libercem a tak mám na VK pifku za to, že už utrpěla má svoboda chodit dál na má oblíbenánení houbařská místa. Letos bbych musel až do zahraničí...Toto vše se ale nějak týká podstatné části naší populace a tuplovaně se to pravděpodobně dotkne generací následujících. VK přitom posluchače maniluluje otázkou "Co je ohroženo klima nebo svoboda?". Pravděpodobná odpověd je totiž taková, že ohroženo je obojí!  Ke svobodě totiž patří i dostupnost základních zdrojů jako je pitná voda.... Ke zdrojům přírodním se VK chová vůbec přezíravě což dokládá jeho tvrzení, že "Zdroje nikdy nedojdou". V tom má VK také rafinovaně kus pravdy a sice ten, že sice opravdu nedojdou ale stanou se jen pro většinu populace nedostupné. VK je rádoby  nezdolný optimista a tak tvrdí, že pokrok jde tak rychle dopředu, že brzy budeme umět využívat zdoje jiné. To zní velmi pěkně. Pokud ale čtete pozorně jeho sdělení tak důvodem pro takový optimismus je jen jeho víra!

Shrnuto a podtrženo. To v co věří VK to je svaté a ostatní myšlenky jsou nežádoucí. Takto si on také vysvětluje presidentské pravomoce a v tomto duchu zastupuje všechny občany tohoto státu. To považuji na té části národa která s ním nesouhlasí právě za jeden s projevů zrady.

jeff 30.9.2009 21:03

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

patrně nechápete, že Klaus není proti EU, ale proti její degeneraci prostřednictvím Lisabonské smlouvy. To ostatně nechápe ani Urban. 

Leoš 30.9.2009 21:01

Re: Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

Jsme socialističtější, než celá EU, o čemž svědčí, to, že je u nás nejméně chudých. A je paradoxní, že ten náš přebujelý soc. stát vytvářela v 90.tých letech pravicová ODS - Vodička a ty jeho známé baličky  prakticky na všechno. A ještě paradoxnější je, že ty balíčky později tochu "očesala" levicová ČSSD.

Kritik 30.9.2009 20:47

Re: Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

Jak dlouho, že jsme v EU a kolik bordelismu a kocourkova jsme se zbavili (a kolik dostali befelem...) ? Ještě stále směřuje EU a ČR do stejného bodu, bohužel každý z jiné strany - ČR jde od totality, EU se vzdaluje od demokracie a svobody, až se potkáme, co bude? Půjdem dál od totality ke svobodě, nebo nás převálcují evropští levičáci (ještě před 50 lety se lidem se stejným světonázorem říkalo ultralevičáci) půjdem někam k 68. roku, ke svobodě v duchu Svobody a k ekonomice v duchu Komárka?? Sociální stát jak je dnes opěvován, je neudržitelný stejně jako nebyl reálný socialismus. Nějakou dobu se dá brát "bohatým" a dávat "chudým", ale jediným výsledkem je úpadek a válka. Při stejném směru politiky buď přijde EU na buben a blízký či dálný východ si na ní smlsne, nebo se EU začne rvát uvnitř o ty zbytky co zústaly, nebo "se" vymyslí válka, která vnitřní potíže přikryje. Jediným slušným řešením je změnit chování a přístup EU k současným problémům. Jsme krok před propastí a LS je velkým posunem dopředu...

meyla 30.9.2009 20:36

kdo je nemocen klausem?

Velezrada - tak tezkotonazni slovo a tak welterove (az bantamove) pouziti s. Urbana. Velezradci jsou lide, kteri zradi svou zemi. P. Klause jako prezidenta zvlaste v poslednich mesicich nemusim, ale stale je to muj prezident, stejne jako jsem osobne nemusel p. Havla a je to proste dodnes muj prezident. Mezi velezradce v prezidentskych lavicich bych radil spise E. Benese, ktery pres svou zbabelost nedokazal prenechat rozhodnuti o Mnichovu a o hranicich parlament a radeji se zdejchl do zahranici, aby se vratil s Gottwaldem v zadech nebo s. Husaka, ktery nechal v roce 1969 masakrovat vlastni lidi vlastnimi vojaky a vlastnimi policisty. Do velezrady se mi vejde i podpis vsech reformnich bolsseviku pod Moskevskymi protokoly. Ale to na Klause jaksi nelze aplikovat, ze? Takze radeji volite verbalni utok. Mozna by melo zajimat i vas samotneho, co by vasim verbalnim krecim rekl psycholog. Tri odstavce zacinajici trikrat Vaclavem Klausem mozna naznacuji jisty problem.

fero 30.9.2009 20:36

Re: Pro čtenáře

to je fakt argument- sládek a demokracie -komunistický cenzor

Václav 30.9.2009 20:35

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

Osobně se domnívám že se mýlíte. Článek je v podstatě definice presidentování Papá Tunela.

fero 30.9.2009 20:34

Re: Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

zdá se že vy jste na tom mnohem hůř-

je to přesně tak jedině EU nás může oddálit z tohoto marasmu zasmrádlého klausismu

jeff 30.9.2009 20:25

Nikdy jsem o Urbanovi neměl valné mínění.

Ovšem tak hloupě nenávistný, argumentačně naprosto lživý výblitek jsem nečekal ani od něho. Proboha co a koho ten člověk může učit na univerzitě?  

Leoš 30.9.2009 20:25

Re: Ještě ke Klausovi

Situace tam je velmi složitá a komplikovaná a zde nevyřešíme, kdo je v právu. Ale je určitě zajímavé, že si Gruzínci začali se supervelmocí.

Leoš 30.9.2009 20:19

Komu vyhovuje náš český smrádek, bordelismus a Kocourkov,

tak ten souhlasí s Klausem a je proti Lisabonu. Kdo chce, aby jsme se trochu přiblížili Západu, tak je pro Lisabon.  Jen EU nás může "dokopat " k tomu, aby se to tu zlepšilo.

ferda 30.9.2009 20:17

jasný

Komunisti klaus Železný a Bobošíková to jsou naši zachránci v EU-jo a svoboda rovná se žárovka- ORWEL- a vo tom to je

žal 30.9.2009 20:14

Re: já NECHCI Eu výbojku, ale žárovku na WC

tak si ji kup můžeš všude

žal 30.9.2009 20:12

Re: diskutérům do diskuze

nekecej fakt jo?to se omlouvám ale klidně ti to přeložím jestli nerozumíš

dědek 30.9.2009 20:11

já NECHCI Eu výbojku, ale žárovku na WC

a O TOM TO JE ;-O

Kritik 30.9.2009 20:10

Re: Ještě ke Klausovi

sory, zapoměl jsem, že provokování je legitimní důvod k vojenskému útoku...

Leoš 30.9.2009 20:02

Re: Ještě ke Klausovi

První vystřelili Gruzínci, ale až po té, co je Rusové  po nějakou dobu provokovali.