29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
REX 30.9.2009 8:52

Napsáno dost drsně,

ale je to pravda. Klaus je exot, který sám sebe povýšil nad zákon.

Dušan Streit 30.9.2009 8:50

Fuj, to je výblitek

Myslel jsem, že podobné nesmysly kvokají jen slepice jako Gajdůšková:

http://streit.blog.idnes.cz/clanok-90467.html

>-

Krchov 30.9.2009 8:50

Zdravím

Jen málo příspěvků vyjádřilo v minulosti na tomto portálu dokonale moje mínění , tak jako ten Váš. Je pro mne hrozné pomyšlení, jaké chásce napříč politickým spektrem, jsme vydáni všanc a jak hrozný úpadek morálních hodnot toto provází. Potvrzuje to i slovník, nevzdělanost  a názorová výbava použitá v některých příspěvcích, které tento stav hájí. Měl jsem v minulosti možnost se setkat s názory ze zahraničí  o faktu, že Češi , jako národ, si prostě neumí sami vládnout   a potřebují karabáč. Nyní, v době kdy sledujeme pavlačové hašteření, neetické zištné jednání  a lhaní  ze strany politiků, musím svůj , původně nesouhlasný názor postupně měnit. Tam, kde odpovědnost k národu je zasunuta hluboce pod osobními a stranickými zájmy  se stávají politici samozvanými darmožrouty škodícími státu i národu. Ještě hůře , pokud  je jejich chování motivovano službou zahraničním zájmům osvědčených interventů viz. intimní kontakty českých politiků s ruskými státníky a lobisty polostátních strategických společností

Saul 30.9.2009 8:49

Charakteristické

Zcela účelový blábol hodný pracovníka té věhlasné univerzity. Rv

kamzík 30.9.2009 8:48

Re: Nojo ale...

A kdyby jste se češi  po sr li, tak vám tu republiku prodáme.

kamzík 30.9.2009 8:46

Re: klasický Urban

R^R^>->->->-Mnichov 2009

kamzík 30.9.2009 8:43

Re: Otázka velezrady?

Ovčani stádo ovcí,  kteří platí daně a živí si ÚS soud a bandu poslanců, kteří přijímají zákony , ,které slouží těm nahoře, berou za ně od lobujících prebendy, aby tito mohli dále okrádat ovčany ( viz poslední kauza , tentokrát došlo i na komunisty a TOp 02 i lidovce, ale jen ti nejsou ti hříšnici)iz  Tuneláři jsou to tumeláři. Ne Klus s privatizaci, ale tato banda zákonodárců jsou tuneláři ČR! Platě si ovčáci daně, na miilionové kampaně, kterými Vás ohlupiji a ještě za své peníze. Dobře nám tak, kdybyste byli občané, nebyli byste ovčané!

fox 30.9.2009 8:42

Re: Blablabla

Urbane,to je na léčení.Už ta fialová fotka.......

Raul 30.9.2009 8:42

Klaus není budoucnost

ani minulost. Představuje postkomunismus, který se po "zhroucení zlého božstva budoucnosti", kterou  představoval komunismus soustředil a soustředí pouze na přítomnost. Jeho vize jsou někdy ( pokud jsou ) byzardně utopistické, ale těm, kteří žili v kleci, která padla, ale na kterou si zvykli to celkem vyhovuje. Je pro ně kotvou na místě, kde stála klec.

Fialka 30.9.2009 8:32

Re: ten urban

Co je to za vola, no placený diskuter..

Otakar Buda 30.9.2009 8:31

Re: Otázka velezrady?

S takovouhle přezdívkou? Určitě byste se mnou jako s vedoucím vycházel líp, než jako se čtenářem podobných myšlenkových polucí, jakou je článek pana Urbana, pane Skvrnitý ocas. Bu

hh 30.9.2009 8:29

Blablabla

nazdar urbane :-D

Fialka 30.9.2009 8:26

Re: Nojo ale...

Páni to je kvalt, co nám předvádí ÚS!? Proč je ÚS nad právem lidu rozhodnout o LS referendem, zvláště, když je o tak důležité otázce a je tolik kontraversních názorů? kOMU PATŘÍ TÁTO ZEM, POLITIKŮM, ÚSTAVNÍMU SOUDU, NEBO OBĆANům??   Myslím, že se docela obejdeme bez evropského komisaře. Už nám zase někdo vyhrožuje a křičí, PODEPIŚTE! PODEPIŠTE. Co je to ta Eu za instituci, co od ní můžeme čekat, když už teď nám diktuje, když užívá nátlak na prezitenta, politiky. Co je to za politika (Topolánek, který za kůži eukomisaře prodá republiku,)Občanští demokraté, co jste to udělali z ODS Kde jsou kozervativní a pravicové idee a sliby , že budete bránit suverenitu ČR? Vždyď jste ji ukradli Kalusovi, pro korytka. Ptám se všech těch , kterých jsme si vážili, Němcové, Nečasi, ještě pár by se jich našlo? Co jste to udělali s ODS, velká, velká hamba, zrada! 

idol 30.9.2009 8:25

Re: klasický Urban

.......... patrně jsi zcela nepochopil Urbanem napsané, avšak ctí tě, že jsi hodný a poslušný KlausohujerRv;-D!!

I-Worm 30.9.2009 8:24

Re: Nemel tenhle Urban

vidím, že je vám pojem "účinná lítost" naprosto neznámý...

Pedro 30.9.2009 8:24

Re: Nojo ale...

Czy Pan jest Polak? Takovou pitomost, jako že český národ nadšeně vítal Hitlera, čtu běžně v diskuzích na polském portále www.onet.pl.

idol 30.9.2009 8:23

Re: Děkuji Jane Urbane za jasná slova!

........ ctít Ústavu, je podle tebe vlastizrada, Klausohujere pomatený?Rv:-)

I-Worm 30.9.2009 8:23

Re: Otázka velezrady?

jasně, důslednost, to je vlastnost, která se pro vedoucí rozhodně nehodí!

I-Worm 30.9.2009 8:22

Re: Na každej pád velezrádce

no, nezdá se vám spíše, že ten Vašek vydrbal s ODS?

I-Worm 30.9.2009 8:20

Re: Nojo ale...

lid také nadšeně volil Klause - a potom toho litoval. Holt lid... Já pořád čtu, jak je Klaus u lidí oblíben, ale přitom ODS dokázala vyhrát volby až když ho vystřídal Topolánek! A přitom podle výsledků senátních voleb se ukazovalo, že odpor toho lidu nebyl namířen proti ODS jako straně.

Jindra 30.9.2009 8:14

Nemel tenhle Urban

nejake potize s lustraci a nemusel kvuli tomu politiku opustit?

Pak by o velezrade mel safra drzet hubu.

yt 30.9.2009 8:11

Re: Nojo ale...

Takže neomylný VK má rozhodovat, koho bychom měli oplakávat atd?

yt 30.9.2009 8:10

Re: klasický Urban

Urban neupírá (osobní) názor VK, ale názor presidenta, který je vázán  nějakými pravidly. 

miláno 30.9.2009 7:59

klasický Urban

  Jen nechápu proč Vy ten slavný disident upíráte jinému právo na jeho osobní názor. Nám občanům i panu presidentu se výrok ústavního soudu může i nemusí líbit , můžeme k výroku soudu zaujmout své stanovisko, ale v podstatě z jeho rozhodnutím nic nenaděláme.Vy milovníci lisabonské smlouvy mi připomínáte klasické sektáře - kdo s náma nesouhlasí je vlastizrádce je to podlý člověk a je potřeba jej zlikvidovat a zašlapat. Je moc dobře , že v naší zemi nemáte na to sílu.  Já na rozdíl od Vás jsem přesvědčen , že vláda úředníků ať u nás či v Bruselu je možná pouze na minimální dobu. Dlouhodobě úřednická vláda nemá nic společného z demokracií, ale je to diktatura skupiny vyvolených ( takovou skupinu vyvolených jsme tu v nedávné době měli a říkali si soudruhu). Proto značné  množství našich občanů , včetně mě nesouhlasí s lisabonskou smlouvou i přes tu ohromnou masáž medií ,vás lisabonhujerů v čele s p. Topolánkem.

m.l. 30.9.2009 7:59

Nojo ale...

"...svůj úřad budu zastávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí."

Osobně si myslím, že dělá přesně tohle. Lid občas jedná ukvapeně a není na škodu mu poskytnout chvíli času aby pochopil :-). Lid nadšeně vítal Hitlera i Gottwalda, lid oplakával Stalina a zatracoval Horákovou a potom toho všeho lid litoval, ale nemohl s tím nic nadělat.

Co je na té Lisabonské smlouvě tak úžasného, že musí být za každou cenu podepsána? Čet jste to vůbec? Já ano a přišlo mi to asi tak stejně moudré jako výroční zpráva nějakého subalterního referenta z nějakého ministerstva.

Náčelník Skvrnitý ocas 30.9.2009 7:53

Re: Otázka velezrady?

Napsal jsem ... trvám ... rozmyslete si ..., kamaráde, tebe bych nechtěl mít ani za skautskýho vedoucího.

Otakar Buda 30.9.2009 7:46

Otázka velezrady?

„Prezident republiky v žádném případě nestojí nad Ústavou, ale je jí podroben a musí ji zachovávat“ – napsal už před lety senátor Zdeněk Bárta, který jako vůbec první navrhl zahájit diskuzi o možné prezidentově velezradě. Tehdy šlo „jenom“ o jeho snahu paralyzovat Ústavní soud nejmenováním nových soudců, vzpomíná pan Urban ve svém článečku. Taky mě to tehdy rozčílilo. Napsal jsem panu senátorovi Bártovi, jak je to daleko s obžalobou prezidenta republiky z velezrady, že nechci mít ani prezidenta velezrádce, ale ani senátory, kteří plácají páté přes deváté a mohou si dovolit jakékoli výpady ve svém hysterickém vřeštění, protože jsou "imunní". Proto trvám na řádném projednání žaloby. Pan Bárta mi tehdy odpověděl, že žaloba se asi stáhla. Lidovci ji "vyměnili" za nějaký politický ústupek. Tak si to s tou velezradou radši ještě rozmyslete. Pan Urban mě trochu zklamal. Hrdost a čestnost, které nerozpoznává na prezidentovi zdůrazňuje jako nepostradatelné vlastnosti prezidenta lichým tlachem v novinách, místo aby podal na prezidenta žalobu a trval na jejím projednání. S velkou hyperbolou uvádí výčet jakýchsi obvinění, která mají podle jeho pocitů naplnit skutkovou podstatu trestného činu velezrady. Možná jako publicista píše, protože to je jeho práce. Možná zkouší, jestli by se za takovou žalobu, byť trochu vyčichlou po akci pana Bárty a lidovecké prosté výměně, dalo něco vykšeftovat. No, každý dělá, jak mu rozum stačí.  Tak jen do toho, pane Urbane.

Náčelník Skvrnitý ocas 30.9.2009 7:45

Na každej pád velezrádce

Z článku plyne, že je Klaus velezrádce, zejména když nepodepíše LS. Z mnohých komentářů naopak plyne, že bude velezrádce, když podepíše. To sme ale s tím Vaškem vydrbali!

Leopold Kuchařík 30.9.2009 7:42

Vy všichni,

kteří jste si v listopadu 89 usurpovali moc, jste cháska k npohledání! Jeden za osmnáct a druhý za dvacet bez dvou. Komunisté vás i tento národ zprznili jak zákon káže!:-(

Petr Kohout 30.9.2009 7:41

Re: Třeba nás pan prezident překvapí a abdikuje, pane Urbane ...

Vzhledem k tomu, že podle Lisabonské smlouvy NEMÁ PARLAMENT KONTROLU NAD VLÁDOU a tedy je evropský parlament pouze hraní si na demokracii, pak si myslým, že tato smlouvu je možné podepsat pouze za předpokladům, že situace bude stejná, jako když se Lisabonská smlouva podepisovala v roce 1939. (Tehdy se jmenovala Protektorátní smlouva a druhou možností bylo vybombardování Prahy).