29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vašek 30.9.2009 3:51

ten urban

co je to za vola?

Hudec 30.9.2009 3:47

Re: Urbane, Urbane!

Ááále, ... dyť má pravdu, tak co se čílíte? Nebo snad proto se čílíte? PPP (jo, správně, Pan Profesor Prezident) měl silné řeči, jak zatočí s železničářskými socialisty v '96 a potom se leknul Duškova vydírání stávkou, dále mobilizoval proti komunistům aby se hned potom spolčil se socialisty, se Švejnarem odmítl jít diskutovat atd. atp. Zbabělost se táhne nejspíš celým jeho životem (mě je známo jenom posledních 20 let, ale ono to předtím asi nebylo o moc jinak). Ani s tím podezřením z velezrady to nevypadá úplně přehnaně.

S.Š. 30.9.2009 2:01

Všichni jsme moc rádi ...

hlavně že ten čas odtikává ... i panu prezidentovi na Hradě :-)

chouan 30.9.2009 1:47

čekali jste snad od Urbana něco jiného?

Lepší příklad řečnické otázky se snad ani vymyslet nedá :-)

oak 30.9.2009 1:24

pan president je povznesen

jenoduse proto, protoze je o mnoho konskych delek moudrejsi nez vsichni ti ustavni soudcove, senatori, poslanci a obtizny hmyz ze stranickych sekretariatu. co je na tom ta knepochopitelneho. Muzeme byt jedine radi, ze takoveho moudreho cloveka mame v cele zeme.

S.Š. 30.9.2009 0:49

Třeba nás pan prezident překvapí a abdikuje, pane Urbane ...

Nechal se slyšet senátor Oberfalzer (ano, ten, kdo nechával sepisovat další ústavní stížnost na LS a trvalo mu to 4 měsíce, aby po jejím podání prohlásil, že ji bude ještě průběžně doplňovat), že kdyby pan prezident  podepsal, dopustil by se velezrady. :-)Nu, a velezrady se jistě náš pan prezident dopustit nechce.:-) A protože je to člověk pevných zásad, disident, vždyť víte !!;-D, předpokládám, že prezidentský úřad složí !!R^

P.S.: Další ústavní stížnost na LS připravuje jiný oddaný člověk, nějaká Bobošíková. Nejsem si jista, není to ta dáma v rudém kostýmku s pozoruhodným posláním v prezidentské volbě ? :-)R^Ta, co jí teď bude křít knihu paní prezidentová ? Ta, co bude lídryní nové Zemanovy strany ? No, třeba to vyjde. A když ne, u komunistů je taky ještě volno ...:-) Tak nám to nějak po všech těch letech najednou dobře zapadlo do skládačky, co ?

Map 30.9.2009 0:47

Zapšklost

Pane Urbane máte těžký život, vstávat a chodit spát s posedlou nenávistí vůči Klausovi. Chudák Vaše "pravda a láska", kterou rádoby prosazujete, má veškeré příznaky farizejství. Fuj! Věřím, že "lídr blbé nálady alias mírotvorce Všehomíra" Vám tento text s chutí požehnal.

Jirka 30.9.2009 0:43

Předcházející diskutéři,

čekali jste snad od Urbana něco jiného?

JW 30.9.2009 0:40

Urbane, Urbane!

Prezidentovi Klausovi se dá vytknou hodně věcí. Ovšem vytýkat mu, že je zbabělec, protože na otevřený střet myšlenek nemá dost odvahy, to zrovna u něj jste střelil kozla. Myslím, že před psaním tohoto příspěvku jste si mě dát nejdříve mokrý hadr na hlavu. Tady zloba teče proudem. Kdyby byl příspěvek napsán bez vzbouřeného adrenalinu v krvi, s mnohým by se dao souhlasit. Takhle je možné pouze konstatovat, že porážku při volbách předsedy tehdejšího Občanského fóra jste ještě ani po téměř dvaceti letech neskousl.. 

Bartoš 30.9.2009 0:37

Urbane to Ti našeptal kámoč Pehe?

Disident a nakonec tě všude vykopli a zbyla Ti jen pravá pravdolásková závist a nenávist.

Pedro 30.9.2009 0:34

Zlá slovíčka

No to jsou opravdu, ale opravdu zlá slovíčka ...