9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ZiriOrange 30.8.2006 10:55

Re: Re: Pyrrhovo vítězství

No já si myslím, že to naopak přesně sedí. Pyrrhus sice porazil římskou armádu, ale vítězství si vyžádalo takové ztráty, že v dalších bojích už nebyl schopen obstát a podlehl.

Byg 30.8.2006 10:54

Re: Re: Re: ODS v čele s Topolánkem nadále dokazuje svou neschopnost

Jen doplnění - za opravdu levicové vlády se může člověk snažit jak chce a k prosperitě mu to není nic platné. Za opravdu levicové vlády (viz 40 let komunizmu) záleží pouze na tom jak vysoko ve stranických funkcích člověk je. Proto je levicová ideologie z principu odporná a nemorální. Levicovostí zde mám na mysli myšlenky kolektivizmu a socializmu, které prosazují ČSSD, KSČ a trochu SZ.

jeff 30.8.2006 10:53

Re: Hezké dopoledne vinšuji.

R^

MM 30.8.2006 10:52

Vojáci ty to maji jednoduché-Ti vítězí politici CO CO CO

!!Tento článek je směrován do bojového křídla ODS.Pro ty normální.--Neni toto vítěztví pro všechny i pro ODS prohra.Politik pokud se nedomluví tak prohral.  Takže máme smulu.Jen vojáci to maji jednoduší.Proto se jim říká zelené hlavy--jak asi budeme říkat našim politikum?

Vašek 30.8.2006 10:51

Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Souhlas. Také mi dost vadilo jak se frau von Kuchta začala naparovat v TV, o jejích protičeských aktivitách v žoldu rakušáků nemluvě..

ZiriOrange 30.8.2006 10:51

Re: prohráli oba

Trefně řečeno.

Byg 30.8.2006 10:48

Re: Paroubek - Topolánek

K té 15% dani bez výpadku rozpočtu - ano, možná je to nevěrohodné pro všechny, kteří umí počítat pouze do pěti. Nebo jsou jen líní přemýšlet.

Ti, kdo se v tom aspoň trochu vyznají, vědí, že 15% rovná daň by opravdu fungovala a daňové výnosy by se pravděpodobně zvýšily. Ovšem zaujatí pro-socialisté toto neví, nebo záměrně lžou.

Anka 30.8.2006 10:47

Re: Re: Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

No, právě, právě. To o Trojském koni jistě znáte, že?

pepa 30.8.2006 10:46

Re: Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

společník s kočkou??

gerontusinza 30.8.2006 10:45

Ne samostatný, jen společník jednate sro . Re: Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

bombardak 30.8.2006 10:45

Re: Re: ODS byla ochotna udelat cokoli,

Nevim, jak jste mohl pri jiste bedlive cetbe meho prispevku dojit k tomu, ze bych jakkoli podporoval vladu bolseviku (tedy CSSD a KSC). Proto, ze jsem si dovolil kritizovat jednani predstavitelu ODS a oznacit je jako zradu na volicich? Muzete toto me tvrzeni vyvratit? To by byl mnohem lepsi prispevek do diskuse, nez Vas predchozi bezpointovy komentar.

Jen FYI - doposud jsem zatim v kazdych volbach hlasoval pro ODS, byt i se skripenim zubu i v tech poslednich. Ale ubohe a podle jednani predstavitelu teto strany mne privadi do stavu beznadeje, kdy vse vypada, ze narod, ktery neni schopen se poucit z vlastni historie, je odsouzen ji prozit znovu.

Devastaci demokracie a kulturni upadek po 40 letech bolsevismu v nasi spolecnosti muzete videt i v tom, ze jakmile se ozve nejaky kriticky hlas, jeho nositel musi byt hned fasista nebo bolsevik.

Byg 30.8.2006 10:44

Re: Bojkotujte Ceskou republiku

Cože? Co to je za hovadinu? To mám jako přestat mluvit česky a přestěhovat se do Urugwaye nebo co?

grr 30.8.2006 10:44

Re: Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Šmarjá tohle nesleduju. No tak to by  zelení měli dodat lepšího velmistra na ekologii. Ostatně byli k tomu i vyzváni....

mak 30.8.2006 10:44

Vilhelme, proc si menis nick?

koukam, ze ti na to skocilo dost lidi

Mard 30.8.2006 10:42

Re: Re: Re: To už je vrchol

Víš, nejhorší je, že ty ani nemůžeš pochopit, komu byl článek určen a co se tam píše. Ty si stále myslíš, že ten článek byl určen tobě nebo mě, tedy čtenářům psa, ale to je velký omyl. A kdybys uměl pochopit tohle, tak bys možná poté pochopil i obsah a proč je to psáno tak, jak je to napsáno. Ty si myslíš že Topolánek má za potřebí něco vysvětlovat čtenářům psa, když potřebuje do pátku dát dohromady vládu? Nebud naivní, tak moc důležití zase nejsme!

gerontusinza 30.8.2006 10:41

Vy idiote, tu četl snad každý na tomto netu, jenom vy asi ne.Re: Re: Mirek Šejna

Zalezte už st ou vaší blbostí. I obrazovka se červená, když vidí vaše příspěvky.

Anka 30.8.2006 10:39

Re: Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Ano, Moldan by stačit mohl, ale už teď si jistě Paroubek sumíruje filipiku na téma lustračního osvědčení. No, filipiku, bude jistě burácet.

jojo 30.8.2006 10:38

Re: Re: Nedejte se!

Souhlasím. Také nemám rád p. Paroubka, ale musím přiznat, že ubrečená, ukřivděná a všechny ostatní obviňující rétorika p. Topolánka je nechutná.

Tonda 30.8.2006 10:38

Re: Re: Všichni, kdo nadávají na Topolánka.

Nežvaň !

Mard 30.8.2006 10:36

Re: Re: ODS v čele s Topolánkem nadále dokazuje svou neschopnost

Nepromyšlená snůška :-) Asi nad tím nemysleli a psali to zcela náhodným výběrem vět! :-) Ty si myslíš že prosperitu tobě osobně zajistí VLÁDA nebo STRANA?!? Proboha. Jen sama sobě si můžeš zajistit prosperitu, nikdo jiný. Pokud budeš schopná a usilovná, tak jediný rozdíl bude že za vlády pravice se budeš mít lépe, protože ti více nechají pro tebe a za vlády levice ti toho více seberou. Ale vždy můžeš prosperovat, když se sama snažíš. Pokud bude ale sedět na bobku a čekat že se o tebe postará vláda, tak prosperitu nezažiješ bohužel nikdy.

grr 30.8.2006 10:35

Re: Hezké dopoledne vinšuji.

Všechno zlé je pro něco dobré a ministryní školství aspoň nebude ta šílená jihočeská tetina. Myslím, že nynější složení vlády je přijatelnější a vzhledem k tomu, co lidovci vyvádějí, je dobře, že tam nejsou. Ostatně bude-li tam Moldan, ten by mohl zeleným stačit. Víc si ani se svým volebním výsledkem nezaslouží. Malé strany jsou fajn, ale jenom v případě, že ukočírují samy sebe dřív, než hodlají kecat do řízení státu.

gerontusinza 30.8.2006 10:34

Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

O tisíckrát omýlaná temata, která jsou evidentně jasná a jen paranoik nebo zaslepenec si je vykládá jinak již nemám zájem. Je mě tolik kolik mě je a dost jsem toho i prožil. O zločinosti 50 let je zbytečné vést polemiky, jsou jasné. Teď mě ovšem zajímají zloději a paraziti, kteří chtějí kořistit právě teď a vytvářejí si v době, kdy jsme v EU a v NATO, prostředí k tomu vyhovující. Potřebují jako komunisti před 89 vnitřního nepřítele, aby zakryli své záměry - obyčejnou zlodějnu. A ti jsou, mezi nami, ve všech stranách . Strašným paradoxem je to, že právě v KSČM nejméně. Pokud nevidíte paradoxy této doby není vám pomoci, vy v tom budete žít a bohužel i moji vnuci. 

Fredy 30.8.2006 10:34

Re: Re: Re: kdo napíše údernější článek?

Tak mu musím zaplatit, že? Třeba beztrestností? Ta se cení;-)

Roy Boehm 30.8.2006 10:32

Re: Vážený topolánkův assistente (pochybuji že to bude číst Topolánek sám)

Já bych se do těch předčasných voleb tak nehrnul. Může být jenom hůř. ODS už moc dalších hlasů nepřibude, maximálně pár zhrzených voličů KDU, které opravdu znechutila Kalouskova pružnost. Ale KSČM-ČSSD může posílit o voliče Zelených, které jistě nakrkla Bursíkova pravicovost. K SocDem asi přeběhne i pár levicovějších voličů KDU, které naopak načuřilo to, že Kalousek dostal přes nos. A pak je tu fakt, že spousta lidí je čtvrtroční komedií na téma státníci sestavují funkční vládu, natolik znechucena, že se na mimořádné volby prostě vykašle. Těžko odhadovat, jak to ovlivní poměr hlasů. Závěr: buď  to dopadne plusminus stejně nebo si polepší levice.

Mard 30.8.2006 10:31

Re: Re: Už nikdy nevolte ODS

Takhle to vypadá když demagog začne mluvit o něčem čemu nerozumí. Kdybych si já vzal půjčku ve výši 10% mého ročního rozpočtu a pak bych zvýšil výdaje své rodiny o 5% a chlubil bych se že se máme nejlépe v celé historii všehomíra, tak by si každý poklepal na hlavu a řekl, jen počkej až budeš muset začít splácet. Když se to děje se státem, tak to každému levicovému přitroublíkovi připadá jako náramný úspěch. Holt dobytek jde na porážku taky s klidem.

pepa 30.8.2006 10:31

Re: Paroubkovi milý jeffe poradím rád až bude opět u kormidla. Re: Re: Pane Topolánku, vaše výroky mě připomínají strany při rozvodovém řízení.

Vy jste podnikatel? tak leda s holčičkama pro Paroubka

jojo 30.8.2006 10:31

Re: Re: Re: Mně by stačilo alespon jedno vítězství M. Topolánka

Jakej národ? Vy jste národ?

grr 30.8.2006 10:30

Re: Re: Topole, vítězíte na body,

V tom šlapání zelí vidím Klausovy kotníky. Demokrat Klaus ovšem nedohlédl, že Paroub není Zeman a že nastala zcela jiná atmosféra než kdysi. Komunisti jsou natolik  vtažení do vládnutí socany, že jim setsakra vzrostlo sebevědomí. Oni vlastně vládnou a socani za odměnu hrabou ze státního. Kladu si otázku, zda to setřásání Špidly a Grosse z piedestálu skutečně neorganizovali "poradci" a  bílý kůň Kalous tahal kárku. Potřebovali dostat do čela bolševika parouba a jenom jeho profláknutej projev jaksi upozornil, o co tady vlastně jde. Vzpamatovat se tedy musí Klaus a jak to tak pozoruju, už mu to došlo :-)))).

Fredy 30.8.2006 10:30

Re: Re: Všichni, kdo nadávají na Topolánka.

Například?

Fredy 30.8.2006 10:28

Dohoda ODS a ČSSD nebyl předem nikdy možná

A to z jednoho jednoduchého a prostého důvodu. Každý mluvil jiným jazykem a vůbec si nerozuměli. ČSSD používala jazyk starých bolševiků, kde hlavní komunikační slova byla - nátlak, podraz, lež, desinformace, kupčení, zastrašování, zesměšňování a aroganci. Předpokládám, že tyto vyjednávací vlastnosti mančaftu ODS výrazně chyběly. I když jistě nejednali v rukavičkách.