27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 30.8.2006 13:32

Re: Já nemám šichtu, já mám volnou pracovní dobu, jejiž část si nechávám pro idioty.Re: Re: Ano, nečtu to po sobě. NO a co.!!Re: Re: Pane, vyjádřil jsem se ke stati pana Topolánka. Toť vše. Re: Re: Pane eTony, nechte mé myšlenky mě. Re: geronte,

Ovšem velmi zajímavý je  poměr oné části tvojí "pracovní doby"vyhrazené soucitu s idioty a části věnované možná smysluplnější činnosti. Ale jak já to vidím, s tou smysluplností to stejně nebude bůhvíjaké, typoval bych, že se na netu zabýváš dětskou pornografií.

PetrK 30.8.2006 13:31

Re: Re: Re: Re: Topolánkova premiéra

Smysluplné varianty neurčil já nebo Vy (nebo např. Topolánek), ale volební výsledek. Ten hovoří jasně.

Malý Aston 30.8.2006 13:30

Re: pane Topolánku

Ano a ještě doplňuji,předejte bez boje vládu bolševikům.:-D

eTony 30.8.2006 13:30

Re: Re: Viléme,

Vy ignorante, Paroubek nekonzultoval s Kalouskem, ale jednal o sestavení vlády s Kalouskem ? Teď jste uštědřil facku všem členům KDU - ČSL, kteří se vzbouřili proti praktikám jejich předsedy a vedení. Vy považujete za docela normální, že se zde podnikají neústavní kroky ? Tak pro vás určitě program ODS není, nevíte o čem je a nechápete jej, ani hlavní myšlenku.

mak 30.8.2006 13:29

ze zavodu jeste ok, ale az se vrati lidi z uradu prace, to bude vytrysk

moudrosti

Mirek 30.8.2006 13:28

Re: Re: co to zase kdákáte, Viléme ?

Tomu se rika "prani otcem myslenky".

Vilém 30.8.2006 13:27

Re: Re: Viléme,

Diskutér mluvil o neobolševismu v souvislosti s jednáním s Kalouskem, to si můžete přečíst o pár příspěvků níž.

Topolánek ale taky mluvil o vládě, už před pověřením Klausem, a dokonce před volbami. Takže to je taky zločinec?;-)

Marie Dubanová 30.8.2006 13:27

Re: pane Topolánku

přestože víte, že Paroubek "chce podíl na moci" - jak se může někdo "domáhat podílu na moci" - snad jsme ještě demokratická země, nebo již opět nikoliv, nyní vidím jak by tady byl potřeba čl.4. Ústavy ČSSR.a to bychom teprve viděli věci..

třetí 30.8.2006 13:27

Re: Skloňování politiků :Schopný, schopnější, schopný všeho

Ne skloňování, ale stupňování.

Ladislav N. 30.8.2006 13:25

BLB Vízek už zase dělá komunistickou propagandu?

Vízek bude skutečně asi taková ;-O svině, že ho nesnesli ani jeho vlastní soudruzi v totalitní  Straně, Hujera snaživýho přesvědčenýho... 8-o

M. Zima 30.8.2006 13:24

Pane Topolánek, tak

"Vy postrádáte v ČSSD člověka, kterému můžete věřit"? A jak je to s ODS, kLaus a Bém si hráli opět s kuličkami a Vám se nechce rozsvítit? Pochopte, že Vy nejste pro ně (kLaus, Paroubek, Bém, ...) akceptovatelný, už proto, že "ty věci nedomýšlíte". Když jste prohlásil "vyšetří se kauzy, půjde se po každém", museli to  za Vás Paroubek a kLaus domyslet při obědě. "Jistě se půjde po každém, po každém kdo si vymýšlí kauzy, šťourá se v LTO, biolíhu,.. a chtěl by kontrolou policie destabilisovat Republiku, atd. Vaše apely, jako ten dnešní jsou k ničemu, Vy byste musel vymést v ODS a tu šanci jste propásl.

Mirek 30.8.2006 13:24

Re: pane Topolánku

Mylite se. Blize k sobe maji vzdy strany demokraticke. Pokud se nektera z  demokratickych stran spoji s fasisty ci komunisty aby porazila jinou demokratickou stranu, je to s demokracii vzdy nahnute.

Vilém 30.8.2006 13:24

Re: co to zase kdákáte, Viléme ?

V pátek ráno před svržením Kalouska. Vy máte ale kratičkou paměť.:-D:-D

Marie Dubanová 30.8.2006 13:23

Re: Viléme,

pan Topolánek hovořil o"neobolševickém" povolebním projevu,pana Paroubka - a neústavními kroky mínil - pokus pana Paroubka o "sestavování vlády" bez pověření hlavou státu, a račte si laskavě přečíst - jak se takovýto pokus nazývá,dle encyklopedií?

Malý Aston 30.8.2006 13:23

Re: Skloňování politiků :Schopný, schopnější, schopný všeho

Takového politika,který by překonal bolševiky v parlamentu,kteří mají 100 poslanců,takový tady není. Pokud bude ČSSD řvát,že má 100 poslanců,není žádná dohoda možná. Paroubek a Filip chtějí uchopit moc a bude na občanech aby to nepřipustili. Paroubek skutečně poštve občany do ulic jako v roce 1989. Jeho spojenectví s bolševiky ho zlikviduje.

Don Pedro 30.8.2006 13:22

Re: Re: Re: Re: Re: Topolánkova premiéra

Viléme, o té rvačce vůbec nic nevíte! Chlapi se v hospodě pohádali a pak se venku poprali. Vy jste se nikdy nepopral? To, co z toho udělala média kvůli prodejnosti je něco jiného!!! A KSČ připustila před rokem 1989 demokratické volby??? To si děláte prdel!!! O neextrémnosti komunismu mne nikdo nepřesvědčí!!! A demokraticky se tváří jen na oko. Byl jste někdy na jejich schůzi? Zřejmě ano, když jste jejím zapřísáhlým zastáncem. Já jsem měl tu možnost poslouchat jen nahrané úryvky ze schůze někde na Praze 5 někdy před volbami. Děkuji, NECHCI! Snůška lží, pomluv a polopravd, fuj!

Xaver X.X. 30.8.2006 13:22

INu, někdy bývá přání otcem myšlénky,

ale realita zůstane vždy realitou.

Vilém 30.8.2006 13:21

Re: Re: Re: Re: Topolánkova premiéra

Nemyslím si, že koncentrák může být slušné bydlení, a nemyslím si to ani o Guantanámu, které jako jediné stále stojí.

Jen pro historii nehodlám zapomenout na současnost.

Mirek 30.8.2006 13:21

Re: Re: Viléme,

Vzdy mne prekvapi, jak mnoho lidi a s jakou lehkosti si plete lhare se schopnym vyjednavacem. Obchodni jednani sem netahejte. Toto je zastupitelska demokracie, vyjednavaci zastupuji nas a nasim cilem neni vydelat co nejvice penez ale dobre spravovat stat.

Anka 30.8.2006 13:21

Re: Půl na půl

Pro rány Kaifášovy, pane Vízku, vstávejte, píšete ze spaní! ODS sice získala ve volbách nejvíc hlasů, ale není jejich vítězem. Nezískala tolik hlasů, aby měla v sněmovně většinu, ale je vítězem voleb. O pokoře ODS píšete? No, to Paroubek, to je jiná, že? To je pokora a skromnost sama.

třetí 30.8.2006 13:20

Re: Re: Půl na půl

Pane Malý Astone udělejte si pořádek ve výrazech. Mám tím namysli slovo bolševik. Víte vůbec jaký je jeho obsah ? Obávám se že z vás vylétne řada nadávek a tím to skončí. Bolševický postoj je totiž ten váš.

eTony 30.8.2006 13:19

co to zase kdákáte, Viléme ?

Kdy ODS požádala nebo vyzývala KSČ ke vstupu do přechodné vlády ???? Kdy ?????

Lea 30.8.2006 13:18

pane Topolánku

schází vám pocit sebereflexe. Jinak byste nebyl tohoto blábolu schopen.Vaše strana vyhrála převahou 200 000 hlasů při parlamentních 100:100.Slepil jste trojkoalici,se kterou jste se byl nucen rozloučit.Nyní jí opět oslovujete.Přestože víte,že Paroubek chce podíl na moci a neustoupí. Počíná si jako zástupce druhé nejsilnější strany. Jestliže apelujete na to,že se prakticky jedná o koalici ČSSD+KSČM,máte pravdu.Ono je docela logické,že blíže k sobě mají strany s podobným programem. Nezneužívejte strašáka komunismu.Je jiná geopolitická situace a úlety KSČM v zahraniční politice by ČSSD nepodporovala.Sklony k tomu jste měli naopak vy.Neuražte se prosím,ale mezi námi: bojovníka proti komunismu bych si představovala přece jenom z jiného prostředí,než z komunistické rodiny.Rodinu si nikdo nevybírá,na druhou stranu jste zásluhou členství rodičů byl také členem privilegované kasty a tudíž i vaše rodina táhne odpovědnost za zločiny komunismu a následující morální rozklad společnosti.Pokud vím,po r.89 jste začal podnikat a vaše snažení skončilo debaklem.Hájíte především individuelní přístup člověka,vy jste se ale v praktickém životě jako samostatně podnikající neosvědčil. Našel jste se až v politice,čemuž vám byla nápomocna vaše paní,která politické ambice také nepostrádá.Jinak souhlas s Kajanem. Odejděte s celým vedením.

Ivan 30.8.2006 13:16

Re: božekriste,

Samozřejmě, že spolupráce s komunisty je nutná, žádoucí a dobrá. Na místní komunální úrovni už léta probíhá. Komunisté nejsou namočeni v korupčních aférách. Chovají se demokraticky a mimo jména "komunistický" nemají s předchozí stranou KSČ nic společného. KSČ stejně jako leninští bolševici v Rusku komunistické ideje jen sprostě zneužili. Kdo chce něco vědět o komunismu, ať si zajede do Izraele a seznámí se s kibucy (fungují už takřka 100 let) a zjistí, že komunismus ve skutečnosti znamená tu nejčistší formu demokracie.

Není důvodu, aby kvůli tomu, že jméno komunismus bylo zneužito, komunistická strana přistupovala na ideologickou štvanici, kterou na ni dělají její odpůrci a měnila jméno své strany.

třetí 30.8.2006 13:16

Re: Re: Viléme,

Já mám s KSČM mnoho společného a myslím si to, co vy.

grr 30.8.2006 13:16

Vízku vaše vize "půl napůl" v sobě má ten bolševickej strychnin

"půle" paroubkova je plesnivá skýva, shnilej brambor, který lidi odmítli žrát už v roce 1989. Že jste to vy bolšáni nechali uležet v mauzoleu a snažíte se nás tím krmit znovu, to je vaše právo. Ale smrdící mrtvolu nikdo rozumnej nespapá. Jestliže Topol dostal ve volbách tolik procent, že má 81 mandátů, je to zjevné vítězství oproti paroubově zbolševizovaných 74 mandátů, Tomu se říká vítězství na celé čáře. Pokud však síly hnoje minulosti ještě pořád lezou z hrobu v takovém počtu, že nedostane víc rozumných hlasů ve sněmovně než 100, je načase začít se zaháněním zombíků zpátky do děr. Žerte si tu plesnivou skývu, klidně u toho lžete, že je lepší, než čerstvá. Bon appétit.

Mirek 30.8.2006 13:15

Re: Re: Paroubek a jeho koalice s bolševiky!

Tady je dnes legrace. Komunista Vilem obvinuje diskutery z bolsevizmu :-))).

Vilém 30.8.2006 13:13

Re: Viléme,

Nezesměšňujte se, s KSČM nemám co společného, a opravdu nevím, proč by Paroubek nesměl konzultovat s Kalouskem, když Topolánek je zjevně na mělčině.

Mirek 30.8.2006 13:12

Re: Půl na půl

Hezky jste se vysmal cloveku, ktery dostal 35,38% hlasu. Ted uz jen zbyva, aby jste se vysmal take cloveku, ktery jich ziskal jeste o 150 tisic mene.Ale tam to asi neni potreba, protoze ten druhy je pokora sama.

Malý Aston 30.8.2006 13:11

Re: Půl na půl

Nemáte pravdu,vládu bolševiků má zájem instalovat jen Filip a Paroubek. Při nových volbách Vám to občané prokáží. I ta ČSSD má jen 74 poslanců,již ne sociálních demokratů ale bolševiků hlasujících s bolševiky od Filipa.Takže tvrdit,že 50% má zájem o vládu bolševiků není pravdivé,soudruhu.:-D